NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
Janoris Jenkins 5'9 3/4 191 lbsMert összement tavaly óta? Inkább csak hízott, ha nem lassult akkor jó mèrlegelést zárt
Na ő sem lesz 1. körös 😛Wyatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Köszi JJ a videót! NFLPA Game Wrap: Top Performers of the Week
http://www.bigcatcountry.com/2012/1/22/2725695/nflpa-game-wrap-top-performers-of-the-week
mi van itt bazmeg.Így legalább nem lesz belőle 1. körös Jags pick.
új DT, Wolfe (Cinci),
OL Jeff Allen (Illini)
Tony Jerod-Eddie, DL-Texas A&M Ez meg ki a faszom?
nem játszik Adcock, Mosley, Silatolu (OL), Still (DT) és Kendricks (LB)Höri
több mint 12 éve
2. rész: Justin Blackmon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Olvastam az NFL honlapján a Jets-szel kapcsolatos előrejelzéseket első körre.hát annyira nem ismerem Ryan szokásait, de szerintem nem fog első körben futót húzni, a helyében mindenképp a pass rush problémáját oldanám meg, lesz szerintem bőven jó RB free agencyn is.
Felmerült RB poszton David Wilson és Trent Richardson, OG David DeCastro, DE Nick Perry, OLB Courtney Upshaw és SS Mark Barron.
Ezek közül sztetek melyikükre van a legnagyobb esélyünk első körben? 😊Beki
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Olvastam az NFL honlapján a Jets-szel kapcsolatos előrejelzéseket első körre.Felmerült RB poszton David Wilson és Trent Richardson, OG David DeCastro, DE Nick Perry, OLB Courtney Upshaw és SS Mark Barron.
Ezek közül sztetek melyikükre van a legnagyobb esélyünk első körben? 😊
több mint 12 éve
mi van itt bazmeg.új DT, Wolfe (Cinci),
OL Jeff Allen (Illini)
Tony Jerod-Eddie, DL-Texas A&M Ez meg ki a faszom?
nem játszik Adcock, Mosley, Silatolu (OL), Still (DT) és Kendricks (LB)
több mint 12 éve
a senior bowl twittercsatonáján olvastam, szóval valószínűleg játszott volnaaz kemény lenne a mai 7-FA státusza alapján 😀nabazmeg.ha valaki lemaradt volna: Jordan White se játszhat
akkor ezért van ott meghívó nélkül a kaliforniai JonesHöri
de legalább így Juron Criner nyugodtan visszaküzdheti magát az első körbeJJ
White szerintem sose volt hivatalosan bejelentve. Rishard Matthwes és Hilton volt a 2 WR aki cancelelte, a többiek közül meg Molk és Chapman.Höri
Floydot hagytad ki még a sorból
---
több mint 12 éve
az kemény lenne a mai 7-FA státusza alapján 😀ha valaki lemaradt volna: Jordan White se játszhatWright se megy Senior Bowlra. Sérülés az ok.Denynabazmeg.
de legalább így Juron Criner nyugodtan visszaküzdheti magát az első körbeJJ
White szerintem sose volt hivatalosan bejelentve. Rishard Matthwes és Hilton volt a 2 WR aki cancelelte, a többiek közül meg Molk és Chapman.
több mint 12 éve
ha valaki lemaradt volna: Jordan White se játszhatWright se megy Senior Bowlra. Sérülés az ok.Denynabazmeg.
de legalább így Juron Criner nyugodtan visszaküzdheti magát az első körbe
---
több mint 12 éve
Így egy kicsit legalább hátrébb kerülhet pár csapat boardján, hátha leesik második kör közepére (szerintem class második legjobb elkapója Blackmon mögött), és berántjuk, aztán elfelejtjük DeSean nevét 😀Wright se megy Senior Bowlra. Sérülés az ok.Denynabazmeg.
több mint 12 éve
Wright se megy Senior Bowlra. Sérülés az ok.Denynabazmeg.
akkor ezért van ott meghívó nélkül a kaliforniai Jones
több mint 12 éve
Wright se megy Senior Bowlra. Sérülés az ok.
több mint 12 éve
Csak lovaggá ne üssék...WyattVagy ne vegyen népszerű Mongóliában.
több mint 12 éve
Ő nem draftol, csak a pénzt adja és bólogat - egyelőre. Bár azt mondta, hogy ő nem lesz olyan türelmes tulaj, mint az elődje volt, szóval ha nincs eredmény 2-3 éven belül, jön a nagytakarítás. A front officeban is.Most már úgyis az Owner Khan a menő.szabaKi kell használni, amíg még lehetWyatt😊
Egyébként bocsi a túlzott használatért.iktriad
És különben is Khan neve elé a Shao jobban illik.
több mint 12 éve
szaba
10 545
Most már úgyis az Owner Khan a menő.😊"GM Gene" minden hszbe kell?braxa88Ki kell használni, amíg még lehetWyatt
Egyébként bocsi a túlzott használatért.iktriad
több mint 12 éve
😊Ki kell használni, amíg még lehetWyattEgy igazi profi akkor is odateszi magát (GM Gene szerint biztosan), ha nincs tét. Ez biztosan csökkenti Coples esélyeit. Alualu pl a soha le nem álló motorja miatt is lett draftolva."GM Gene" minden hszbe kell?braxa88
(Köszi a tippet amúgy!)iktriad
Egyébként bocsi a túlzott használatért.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ki kell használni, amíg még lehet"GM Gene" minden hszbe kell?braxa88azért azon a meccsen nem véletlenül alakult úgy az eredmény, ahogy. gyakorlatilag az összes tar heelnek egy púp volt a hátán, nem is nagyon erőltették meg magukat. javaslom megtekintésre egyéb meccseit is 😊Egy igazi profi akkor is odateszi magát (GM Gene szerint biztosan), ha nincs tét. Ez biztosan csökkenti Coples esélyeit. Alualu pl a soha le nem álló motorja miatt is lett draftolva.
( pl az idei 30-24es vereséget a U ellen 😀 )kristof
több mint 12 éve
Mercilus illene a Jags 4-3jába DEben, ha valami isteni csoda folytán sikerülne letradelnünk?iktriadnem illik mert szokott sacket csinálni 😀
több mint 12 éve
braxa88
12 534
"GM Gene" minden hszbe kell?Egy igazi profi akkor is odateszi magát (GM Gene szerint biztosan), ha nincs tét. Ez biztosan csökkenti Coples esélyeit. Alualu pl a soha le nem álló motorja miatt is lett draftolva.Azon a meccsen amin idén láttam játszani(Mizzou ellen), nem nagyon voltam elájulva tőle.iktriadazért azon a meccsen nem véletlenül alakult úgy az eredmény, ahogy. gyakorlatilag az összes tar heelnek egy púp volt a hátán, nem is nagyon erőltették meg magukat. javaslom megtekintésre egyéb meccseit is 😊
több mint 12 éve
Egy igazi profi akkor is odateszi magát (GM Gene szerint biztosan), ha nincs tét. Ez biztosan csökkenti Coples esélyeit. Alualu pl a soha le nem álló motorja miatt is lett draftolva.azért azon a meccsen nem véletlenül alakult úgy az eredmény, ahogy. gyakorlatilag az összes tar heelnek egy púp volt a hátán, nem is nagyon erőltették meg magukat. javaslom megtekintésre egyéb meccseit is 😊igen, de nem értem ez miért lenne jó nektek, 1/7re igen fasza húzás lenne Coples, ugyanarra a pozíciórakristofAzon a meccsen amin idén láttam játszani(Mizzou ellen), nem nagyon voltam elájulva tőle.iktriad
(Köszi a tippet amúgy!)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azért azon a meccsen nem véletlenül alakult úgy az eredmény, ahogy. gyakorlatilag az összes tar heelnek egy púp volt a hátán, nem is nagyon erőltették meg magukat. javaslom megtekintésre egyéb meccseit is 😊igen, de nem értem ez miért lenne jó nektek, 1/7re igen fasza húzás lenne Coples, ugyanarra a pozíciórakristofAzon a meccsen amin idén láttam játszani(Mizzou ellen), nem nagyon voltam elájulva tőle.iktriad
( pl az idei 30-24es vereséget a U ellen 😀 )
több mint 12 éve
Pont ezt írtam a legfrissebb cikkemben hogy Mercilus lehet az idei Alualu. 😊Mercilus illene a Jags 4-3jába DEben, ha valami isteni csoda folytán sikerülne letradelnünk?iktriadha Alualu 1/10-et ért, akkor nehogy letradeljetek már, csak hogy a "helyén" vigyétek el Mercilus-tJJ
Bár mondjuk junior és ez hátrány lehet, hisz Gabbertöt és Brittont leszámítva a 20 Gene Smith draftpickből mindenki végzős volt. De erre meg azt írtam, hogy ott van Aldon Smith és JPP példája.