NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Washington Redskins fire Mike Shanahan.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Nem lesz gyenge ez a PO se.... 😛
több mint 12 éve
a broncos féle rekordhajhászás valami kikurt unszimpatikus. remélem a POban kizugnak rögtön.braxa88Na, csak láttam egy ilyet is, igaz, a 17. hét végéig kellett rá várni 😊

több mint 12 éve
Steelers fanok reakciója a KC-SD meccsre:😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Igaz, ha a Patriots veszít, akkor negyedikek lesznek, ergo ők játszanak a KC-vel. Bár mintha pont az ESPN Twitterén olvastam volna, hogy már biztos a Colts-Chiefs párharc. 😊Megvan az első hivatalos playoff matchup: Colts vs. Chiefs.vassadiAz espn playoff machine szerint a Pats vagy 2. vagy 4. kiemelt. Akkor most ki téved?Robilluma
több mint 12 éve
a broncos féle rekordhajhászás valami kikurt unszimpatikus. remélem a POban kizugnak rögtön.
több mint 12 éve
Megvan az első hivatalos playoff matchup: Colts vs. Chiefs.vassadiAz espn playoff machine szerint a Pats vagy 2. vagy 4. kiemelt. Akkor most ki téved?

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Az elmúlt négy évben az a csapat nyerte a Super Bowlt, aki ellen az Eagles az első hazai meccsét játszotta az alapszakaszban. Szóval a következő bajnok:még sehol nem láttam hogy valaki a Pittsburgh Steelers minden betűjét el írta volna 😊 ez az eagleses história idén megszakad
| San Diego Chargers | baggio
több mint 12 éve
Az elmúlt négy évben az a csapat nyerte a Super Bowlt, aki ellen az Eagles az első hazai meccsét játszotta az alapszakaszban. Szóval a következő bajnok:| San Diego Chargers |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Megvan az első hivatalos playoff matchup: Colts vs. Chiefs.
több mint 12 éve
Vasquez tök jogosan van ott. Nem figyelem igazán a guardokat, csak gondoltam Warford teljesítménye megérne legalább egy "csere" jelölést.Ja bocsi, azt hittem azért írod, h "vicces" mert nem értesz egyet a veváalsztott névsorral ezen a poszton, melynek tagja Vasquez is. Gondoltam, h Warfordnál ezek a statisztikák nálad PB érnek, akkor hátha Vasquezre is állnak, De akkor félreértettem, bocsi...Black_AdderPercek óta keresem, hogy hol írtam az ellenkezőjét.BazzaniA guardok valóban viccesek. Warford 0 engedett sackel (futásoknál is brutális) még a "cserék" közé sem került.BazzaniBocsi, de Vasqueznek se volt engedett sackje, és ő is brutál jó volt a futásokhoz is, néhány elemzéssel foglalkozó oldal szerint meg a legjobb OG volt idény, de ha ez vigasztal, ő úgy se játszhat majd a Pro Bowlon úgyh előtérbe kerülhet Warford 😉
Black_Adder
Mondjuk Levy mint LB vezeti az INT listát és szintén nincs sehol.
több mint 12 éve
Ja bocsi, azt hittem azért írod, h "vicces" mert nem értesz egyet a veváalsztott névsorral ezen a poszton, melynek tagja Vasquez is. Gondoltam, h Warfordnál ezek a statisztikák nálad PB érnek, akkor hátha Vasquezre is állnak, De akkor félreértettem, bocsi...Percek óta keresem, hogy hol írtam az ellenkezőjét.BazzaniA guardok valóban viccesek. Warford 0 engedett sackel (futásoknál is brutális) még a "cserék" közé sem került.BazzaniBocsi, de Vasqueznek se volt engedett sackje, és ő is brutál jó volt a futásokhoz is, néhány elemzéssel foglalkozó oldal szerint meg a legjobb OG volt idény, de ha ez vigasztal, ő úgy se játszhat majd a Pro Bowlon úgyh előtérbe kerülhet Warford 😉
Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Percek óta keresem, hogy hol írtam az ellenkezőjét.A guardok valóban viccesek. Warford 0 engedett sackel (futásoknál is brutális) még a "cserék" közé sem került.BazzaniBocsi, de Vasqueznek se volt engedett sackje, és ő is brutál jó volt a futásokhoz is, néhány elemzéssel foglalkozó oldal szerint meg a legjobb OG volt idény, de ha ez vigasztal, ő úgy se játszhat majd a Pro Bowlon úgyh előtérbe kerülhet Warford 😉
Black_Adder
több mint 12 éve
...Végre sackelheti, az edzésen úgyse lehet! 😀
Vajon mennyire fog küzdeni egy DE a sackért, ha most a saját irányítója ellen kell majd játszania?
...atapapa
több mint 12 éve
montini
5
Köszi szépenSziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy nfl. comon hol lehet megnézni, hogy az 5 szakértő ki-mire tippelt? Köszimontiniweekly pickem ---> experts ott az összes szakértő tippje fenn vanWester
több mint 12 éve
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy nfl. comon hol lehet megnézni, hogy az 5 szakértő ki-mire tippelt? Köszimontiniweekly pickem ---> experts ott az összes szakértő tippje fenn van
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
montini
5
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy nfl. comon hol lehet megnézni, hogy az 5 szakértő ki-mire tippelt? Köszi
több mint 12 éve
Ha a Disney tervezte volna az NFl logóit (nem minden csapatét)
dailysnark.com/disney-nfl-logos/iktriad
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 12 éve
Ha a Disney tervezte volna az NFl logóit (nem minden csapatét)ariel FTW
dailysnark.com/disney-nfl-logos/iktriad
több mint 12 éve
Ha a Disney tervezte volna az NFl logóit (nem minden csapatét)dailysnark.com/disney-nfl-logos/
több mint 12 éve
Nem tudom mennyire közismert ez az oldal itt vagy hogy mennyire felelnek meg a számok a valóságnak, de elég jól el lehet játszani a csapatok fizetési sapkájával.elég pontosak általában...persze csak a nyilvánosságra hozott számokat ismerik ők is...
overthecap.com/calculator/?Team=atapapa
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
PM>bármelyik Bears-irányító, gondolom ez lehetett a logika 😊Demaryius helyett?Brown nem kérdés, hogy PB. Inkább D'Thomas vagy akár maga Marshall helyett lehetne a Jefferyt, de idén azért volt annyi kiemelkedő WR teljesítmény, hogy legyen nagy nevű kimaradó. Az meg elég érdekes indoklás, hogy Marshall ottléte felértékeli Jeffery-t. Pont, hogy Marshall miatt megoszlik a figyelem, és van valamivel több lehetősége Jeffery-nek. Brown ezzel szemben jóval inkább egymaga kell, hogy működjön.szabaCsak Jeffreyvel egy csapatban játszik egy bizonyos Brandon Marshall. Ez azért elég felértékeli a teljesítményét szerintem, de tény, hogy Brown sem alaptalanul van ott, csak szerintem Jeffrey jobban megérdemelné.SebiiBrown>Jeffrey?SebiiBrown: 1412 yard, 8 TD
Jeffrey: 1341 yard, 7 TD
kérdés?BigBen7
Jeffrey: 86 elkapás, 1341 yard, 7TD
Thoams: 86 elkapás, 1317 yard 12TD
Mégis mi alapján jobb Jeffrey mint Thomas?Black_Adder
De tényleg csak a saját játékosok miatt szomorú az ember, Thomas nyugodtan mehet PB-re, nem kell neki majd egy héttel később is játszania 😊

több mint 12 éve
Nem tudom mennyire közismert ez az oldal itt vagy hogy mennyire felelnek meg a számok a valóságnak, de elég jól el lehet játszani a csapatok fizetési sapkájával. overthecap.com/calculator/?Team=
több mint 12 éve
Ugye az az egyik legfőbb kifogás a pro bowl ellen, hogy nem küzdenek úgy a játékosok a sérülések veszélye miatt, mint éles meccsen. Vajon mennyire fog küzdeni egy DE a sackért, ha most a saját irányítója ellen kell majd játszania?
Kicsit kezdem úgy érezni, hogy az NFL saját maga szándékosan akarja kinyírni a pro bowlt.
Voltak még korábban dobó- és futószámok, kivették, majd most arról csicseregnek, hogy ezek mennyire feldobnák az eseményt.
Előrehozták az SB elé, hogy az SB lehessen a szezon csúcspontja, de soha nem gondolta azt senki, hogy nem az SB a szezon csúcspontja. Ezzel a cserévek viszont elérték, hogy a szezon két legjobb csapatának egy játékosa se vegyen részt a PB-n, tovább inflálva annak értékét.
Miközben most is nézik annyian, hogy jövedelmező legyen az esemény, plusz a játékosok is szeretik, Manning is rendesen beszólt, amikor a megszüntetéséről pletykáltak.