NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
es mire lenne jo a 300 yd bunticedula ? egyszerre ugyis csak max 100at tudsz felhasznalni es akkorsincs automata TD. tehat ez egy jonagy atbaszas lenne 😀és nem is egyből kérni a büntit, hanem lehetne gyűjteni aztán 70yre 3 pontot 100yre meg hatot kérni a spórtárstól. S ha több meccset összegyűjtöttél, mermongyuk kiégett az irányítód, rögtön kezdhecc mondjuk 300y bünticédula beváltással 😛sutianapja de a yardmentes futásra is kéne akkor adni vagy -10et, neme?sutianapÉn úgy gondoltam, hogy egy fumble után vége lenne a mérkőzésnek, a másik nyer 100–0-raWyatt
több mint 14 éve
és nem is egyből kérni a büntit, hanem lehetne gyűjteni aztán 70yre 3 pontot 100yre meg hatot kérni a spórtárstól. S ha több meccset összegyűjtöttél, mermongyuk kiégett az irányítód, rögtön kezdhecc mondjuk 300y bünticédula beváltással 😛Én úgy gondoltam, hogy egy fumble után vége lenne a mérkőzésnek, a másik nyer 100–0-raWyattSzerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.ja de a yardmentes futásra is kéne akkor adni vagy -10et, neme?sutianap
gondolom visszatérne a futó játék.....beltazor

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
INT után meg egyből 0-16 nem? 😀Én úgy gondoltam, hogy egy fumble után vége lenne a mérkőzésnek, a másik nyer 100–0-raWyattSzerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.ja de a yardmentes futásra is kéne akkor adni vagy -10et, neme?sutianap
több mint 14 éve
Én úgy gondoltam, hogy egy fumble után vége lenne a mérkőzésnek, a másik nyer 100–0-raSzerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.ja de a yardmentes futásra is kéne akkor adni vagy -10et, neme?sutianap

több mint 14 éve
Szerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.ja de a yardmentes futásra is kéne akkor adni vagy -10et, neme?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
nekem a kérdés is komolynak tűnt 😉És komolyan veszi...DenySzerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.semmi értelme nem lenneAmadeus91
több mint 14 éve
És komolyan veszi...Szerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.semmi értelme nem lenneAmadeus91
több mint 14 éve
Szerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.semmi értelme nem lenne
több mint 14 éve
Szerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti. gondolom visszatérne a futó játék.....

több mint 14 éve
12-1 a Steelers odds...kishasziVan ilyen is. Meg van olyan is, amit iktriad tett be.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
12-1 a Steelers odds...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
2012es SuperBowl nyitó oddsok. New England Patriots 5-1
Green Bay Packers 11-2
Pittsburgh Steelers 6-1
Philadelphia Eagles 6-1
New York Giants 8-1
New Orleans Saints 10-1
San Francisco 49ers 10-1
San Diego Chargers 12-1
Houston Texans 12-1
Chicago Bears 17-1
Detroit Lions 18-1
Atlanta Falcons 18-1
Dallas Cowboys 20-1
Baltimore Ravens 20-1
New York Jets 20-1
Indianapolis Colts 25-1
Tennessee Titans 30-1
Cincinnati Bengals 30-1
Buffalo Bills 50-1
Kansas City Chiefs 50-1
Seattle Seahawks 50-1
Denver Broncos 50-1
Carolina Panthers 50-1
Miami Dolphins 50-1
St. Louis Rams 50-1
Oakland Raiders 60-1
Minnesota Vikings 60-1
Arizona Cardinals 60-1
Cleveland Browns 75-1
Tampa Bay Buccaneers 100-1
Washington Redskins 125-1
Jacksonville Jaguars 150-1
Egész jó helyen vagyunk...
több mint 14 éve
Tom Coughlin is the oldest head coach to win a Super Bowl - 65 years, 158 days.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
The ratings for Super Bowl XLVI set a new viewership record, with an average of 111.3 million viewers.The halftime performance by Madonna was seen by 114 million viewers, the most-watched Super Bowl halftime show in history.
több mint 14 éve
Más.Úgy látszik visszatérő vendégek,ugyanis a Bears-Colts döntőn is a Cirque du Soleil volt,igaz akkor pregame show keretein belül 😊
Nekem a tavalyi HalftimeShow is nagyon bejött (függetlenül a zenétől, ugye ízlésről nem igazán lehet vitatkozni), viszont ez a mostani iszonyat profi volt.
A kivetítős padló, a Cirque du Soleil táncosai, az egész vizualitás egyszerűen 10 pontos, nem lehet benne hibát találni.Sobri Jóska
több mint 14 éve
vártam már h feltegyék ezt a reklámothttp://www.youtube.com/watch?v=psUK06bPRgc
kár, hogy Hesterrel fejezik be, különben tökéletes lenne 😀
több mint 14 éve
Más.Ez mind igaz és ízlésről tényleg nem érdemes vitatkozni, csak ne lett volna ekkora ordas nagy playback. Bár ahogy tavaly a BEP "énekelt", lehet jobban jártunk így.
Nekem a tavalyi HalftimeShow is nagyon bejött (függetlenül a zenétől, ugye ízlésről nem igazán lehet vitatkozni), viszont ez a mostani iszonyat profi volt.
A kivetítős padló, a Cirque du Soleil táncosai, az egész vizualitás egyszerűen 10 pontos, nem lehet benne hibát találni.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Hibátlan volt tényleg!Más.tényleg nagyon komoly show volt, szerintem a legkomolyabb, amit láttamSzobi22
több mint 14 éve
Más.tényleg nagyon komoly show volt, szerintem a legkomolyabb, amit láttam
több mint 14 éve
Nálunk 2 éve McAllistert 1 meccsre igazoltuk le a rájátszás során (jelképesen), épp volt egy szabad rosterhely, de a meccsen már inaktív volt. Simán kapott gyűrűt (mondjuk ez az előtte itt előtöltött időnek is szólt), és bár nem mérvadó, de a Wiki is SB-győztesnek írjaatapapaPersze, nyilván normális csapatok megteszik ezt, sőt, kizártnak tartom, hogy valaki ne tenné meg. De attól még 8 meccs a limit, ami alatt nem kötelességük.
több mint 14 éve
Nálunk 2 éve McAllistert 1 meccsre igazoltuk le a rájátszás során (jelképesen), épp volt egy szabad rosterhely, de a meccsen már inaktív volt. Simán kapott gyűrűt (mondjuk ez az előtte itt előtöltött időnek is szólt), és bár nem mérvadó, de a Wiki is SB-győztesnek írja
több mint 14 éve
Más.Nekem a tavalyi HalftimeShow is nagyon bejött (függetlenül a zenétől, ugye ízlésről nem igazán lehet vitatkozni), viszont ez a mostani iszonyat profi volt.
A kivetítős padló, a Cirque du Soleil táncosai, az egész vizualitás egyszerűen 10 pontos, nem lehet benne hibát találni.
több mint 14 éve
Jó, ha így értelmezzük, akkor a szukolók is vallhatják magukat annak, ha nem azok, akkor is. Én is vallhatom magam mondjuk az ország legnagyobb trolljának, még ha az te is vagy. :cool:Viszont a kérdés nem ez volt.Nincs ilyen egzakt kritérium, konkrét meccsszám.Ez nem igaz. Ha 8 meccsnél kevesebbet játszik/roster tag vki, és kivágják, akkor a győztes nem köteles kifezetni neki a SB pénzt, és gyűrűt sem muszáj adni.szaba
Ha valaki a szezon első 3 meccsén játszik, majd megsérül, kiesik, csapata SB-t nyer, az is győztesnek vallja magát, ahogy az is, akit mondjuk a PO-ra igazolnak csak le.Sobri Jóska
Hanem az, hogy vallhatja e magát SB győztesnek.
És rengeteg példa van, hogy nyolcnál kevesebb meccs is elég ahhoz, hogy valaki annak vallja magát.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Viszont a kérdés nem ez volt.Nincs ilyen egzakt kritérium, konkrét meccsszám.Ez nem igaz. Ha 8 meccsnél kevesebbet játszik/roster tag vki, és kivágják, akkor a győztes nem köteles kifezetni neki a SB pénzt, és gyűrűt sem muszáj adni.szaba
Ha valaki a szezon első 3 meccsén játszik, majd megsérül, kiesik, csapata SB-t nyer, az is győztesnek vallja magát, ahogy az is, akit mondjuk a PO-ra igazolnak csak le.Sobri Jóska
Hanem az, hogy vallhatja e magát SB győztesnek.
És rengeteg példa van, hogy nyolcnál kevesebb meccs is elég ahhoz, hogy valaki annak vallja magát.