NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
Szerintetek mennyire fog megsértődni Brédi, ha ezek után katonadanival és cheszterrel csak Bohóc Brédinek hívjuk? Vicc az amit ez az ember művel. Elképesztően egoista és magamutogató.
több mint 2 éve
Mi ez a nagy brady hate?eszmeletlen kommentek vannak.te hol voltál eddig?😊
YoungZeeZee
nem láttál eredménykövetőt, ahol TB csapata játszott???
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
Mi ez a nagy brady hate?eszmeletlen kommentek vannak.
több mint 2 éve
Az asszonyből és a gyerekekből biztos nagy CR7 fan lett / lesz.AB-ből is. Továbbra is fektetheti Gisellet 😅🤣
gamerkr
több mint 2 éve
Az asszonyből és a gyerekekből biztos nagy CR7 fan lett / lesz.
több mint 2 éve
Holnap mikortól indul a tampering?Magyarszki idő szerint 17óra.
braxa88
több mint 2 éve
Mekkora szopkodás ment a visszavonulása után. Remelem jövőre mikor megint bejelenti a kutyát se fogja érdekelni.Nem kell szemetnek lenni Bradyvel. Nincs semmi ciki abban, hogy otthon toltott masfel honapot, rajott, hogy a napi dugashoz mar nem all fel neki elegszer, ugyhogy inkabb visszater, igy legalabb van kifogasa az asszonynal arra, hogy miert kuldi maga helyett Antonio Brownt mindig, es nem maga intezi el.
samu09
több mint 2 éve
Ki írogatott itt top qb-kat, TB nélkül? 😊 Persze, hogy megsértődött és visszajön!
több mint 2 éve
Ez a csúfoskodás nem méltó Brédihez és egy igazi sportemberhez. Lenne mit tanulnia a Mening Bríz párostól.Ui: bocsi az angolomért de nem beszélem a nyelvet.
több mint 2 éve
Teljesen komolytalan így. Nem eleg ez a kurva haboru, ez a f@sz se tud megulni otthon a picsajan.
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Mekkora szopkodás ment a visszavonulása után. Remelem jövőre mikor megint bejelenti a kutyát se fogja érdekelni.
több mint 2 éve
Yikes 😛The numbers game: https://t.co/W1n6xmkv0F
— Mike Kaye (@mike_e_kaye) March 14, 2022
Egyébként a ti igenetek legyen igen, a ti nemetek nem, ami ezen felül vagyon, az ördögtől vagyon 😉😛
több mint 2 éve
De most miért? Nincsen csiki-csuki. Kimondta. Én hallottam. Akkor tessék rendesen visszavonulva maradni 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Annyira tudtam bassza meg, hogy visszajön, így hogy az idióta Schefterék elspoilereztek, csak olaj volt neki a tűzre. Pedig már kezdtem megkedvelni mióta visszavonult
több mint 2 éve
Bolond egy off-season! És még hol a vége.. 🤪🤪
több mint 2 éve
Ha már QB-k, Kirk kapitány a QB-k Darrelle Revis-e. Magára fogad, és mindig nyer. több mint 2 éve
Komolyra fordítva a szót, reális esély van látni Bradyt játszani Münchenben.
több mint 2 éve
Emberben van minden bizodalmam, hogy kedden is "remek lesz"Maguire-t ne szidd, milyen szép pörgetés volt...még egy ok hogy a MU ne jusson be jövőre a BL-be 😉Brédi kirakta social Médián hogy mégis tol még egy szezont. kidobják az ajtón bejön az ablakon a pali, azt hittem sikerült megszabadulni tőle. CéRoni gratulálokInspirálta az old trafford 😎
Heisman
Nagyon örülök neki, jó lesz még egy évet látni. Hülye lett volna nem elindulni ebben az nfc-ben.
davemayer
amúgy tényleg inspirálta, a két csapat eszébe juttatta az NFL-ben lévő szar védelmeket, valamint ha Maguire egy profi sportoló, ő is még simán az
Heisman
davemayer
több mint 2 éve
Maguire-t ne szidd, milyen szép pörgetés volt...még egy ok hogy a MU ne jusson be jövőre a BL-be 😉Brédi kirakta social Médián hogy mégis tol még egy szezont. kidobják az ajtón bejön az ablakon a pali, azt hittem sikerült megszabadulni tőle. CéRoni gratulálokInspirálta az old trafford 😎
Heisman
Nagyon örülök neki, jó lesz még egy évet látni. Hülye lett volna nem elindulni ebben az nfc-ben.
davemayer
amúgy tényleg inspirálta, a két csapat eszébe juttatta az NFL-ben lévő szar védelmeket, valamint ha Maguire egy profi sportoló, ő is még simán az
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
még egy ok hogy a MU ne jusson be jövőre a BL-be 😉Brédi kirakta social Médián hogy mégis tol még egy szezont. kidobják az ajtón bejön az ablakon a pali, azt hittem sikerült megszabadulni tőle. CéRoni gratulálokInspirálta az old trafford 😎
Heisman
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kurva életbe már, kezdtem elhinni, hogy végre vége.
több mint 2 éve
Brédi kirakta social Médián hogy mégis tol még egy szezont. kidobják az ajtón bejön az ablakon a pali, azt hittem sikerült megszabadulni tőle. CéRoni gratulálokInspirálta az old trafford 😎
Heisman
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Brédi kirakta social Médián hogy mégis tol még egy szezont. kidobják az ajtón bejön az ablakon a pali, azt hittem sikerült megszabadulni tőle. CéRoni gratulálok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Holnap mikortól indul a tampering?Tracker, topic?
braxa88
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Holnap mikortól indul a tampering?