NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 356
Nincs 2006-2016 között draftolt első körös QB, aki az eredeti csapatánál játszik.

Ezt a fuck them picks definiciójává tenném.
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mióta Brady átment az NFC-be, az egész konferencia visszavonul, vagy menekül az AFC-be. 😀

Én a helyében most már nyomnám 50 éves koromig. Rodgers el van Green Bayben egyedül lenyelve a capet 50 rookie mellett, ő csak alapszakaszban számít. Már csak Murrayt kell átügyeskedni mondjuk Pittsburghbe, és elég lesz a mezét beküldeni a Superbowlhoz. Na jó, Stafforddal kell még egyet meccselni előtte, az az egy meccs még 50 évesen is kibírható. 😀
peterk2005
Csak jelzem, hogy folytatódik a migráció. Ryan is jobban tartott Bradytől mint a Mahomes, Allen, Herbert, Wilson, Burrow, Lamarr, Watson hetesfogattól együttvéve. 😊
peterk2005
Kihagytad Trubiskyt.
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mióta Brady átment az NFC-be, az egész konferencia visszavonul, vagy menekül az AFC-be. 😀

Én a helyében most már nyomnám 50 éves koromig. Rodgers el van Green Bayben egyedül lenyelve a capet 50 rookie mellett, ő csak alapszakaszban számít. Már csak Murrayt kell átügyeskedni mondjuk Pittsburghbe, és elég lesz a mezét beküldeni a Superbowlhoz. Na jó, Stafforddal kell még egyet meccselni előtte, az az egy meccs még 50 évesen is kibírható. 😀
peterk2005
Csak jelzem, hogy folytatódik a migráció. Ryan is jobban tartott Bradytől mint a Mahomes, Allen, Herbert, Wilson, Burrow, Lamarr, Watson hetesfogattól együttvéve. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondanam a Cowboyst, de amig Gregory szintu playakat veszitenek el FAn, meg Collins szintu jatekosokat kell kirugni, mikozben Zeek majd 20 milliot keres... (nyilvan nem tudnak mit csinalni, meg visszamehetnenk oda h mi van ha Ramseyt v Bucknert valasszak).

Stafford elott is megnyilt az ut a HoFhoz sztem. Statjai amugy is jok lettek vna, de igy osszejohet meg jo par playoff run, 1-2 SB is. Sot, ha jatszik meg 10 evet, akkor kb fix 😀

A 9ers meg kozbeszolhat ha Lancebol top QBt varazsolnak. Meg igazabol ha csak picit jobb lenne, mint Jimmy, mar ott vannak h oket mondanam a favoritnak a Rams ellen.

Viszont az, hogy az NFC Southbol a 10 evvel ezelotti AFC East lett, az mar mar felbasz neutral fankent (na jo, mit neutral fan, Bradyt nem csipem, meg ha el is ismerem meg jo arcnak is tunik 😀 vonuljon mar vissza!)..

A Panthers sztem lesz annyira elkeseredett h raprobalnak Mayfieldre. Aztan jovore nagytakaritas (remelhetoleg).
Borbinho
Nem csak a Southból, hanem az NFC-ből is gyenge lett, úgy látszik, ahova megy Brady, lehúzza az egészet 😕

Mondjuk ettől még a Saints elleni két zakó ugye alap (bár kérdéses, hogy Payton nélkül most hogyan jön ez majd össze)

több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mondanam a Cowboyst, de amig Gregory szintu playakat veszitenek el FAn, meg Collins szintu jatekosokat kell kirugni, mikozben Zeek majd 20 milliot keres... (nyilvan nem tudnak mit csinalni, meg visszamehetnenk oda h mi van ha Ramseyt v Bucknert valasszak).

Stafford elott is megnyilt az ut a HoFhoz sztem. Statjai amugy is jok lettek vna, de igy osszejohet meg jo par playoff run, 1-2 SB is. Sot, ha jatszik meg 10 evet, akkor kb fix 😀

A 9ers meg kozbeszolhat ha Lancebol top QBt varazsolnak. Meg igazabol ha csak picit jobb lenne, mint Jimmy, mar ott vannak h oket mondanam a favoritnak a Rams ellen.

Viszont az, hogy az NFC Southbol a 10 evvel ezelotti AFC East lett, az mar mar felbasz neutral fankent (na jo, mit neutral fan, Bradyt nem csipem, meg ha el is ismerem meg jo arcnak is tunik 😀 vonuljon mar vissza!)..

A Panthers sztem lesz annyira elkeseredett h raprobalnak Mayfieldre. Aztan jovore nagytakaritas (remelhetoleg).

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

peterk2005
Igen, a Rams az egyetlen rossz matchup, szerencsére ott két év múlva már játékos sem marad a 200 millás caphit mellett, szal már csak ennyit kell kibírni, hogy utána lehessen még nyugodtan bohóckodni (Kylert és Kingsburyt én egyelőre nem tudom komolyan venni 😕 )

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
a Watson trade nem ér szalagcímet?
Janek
Nem. Csak Brady kamu visszavonulása full nagybetűvel 😃
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
RIP John Clayton. Ez a reklám még mindig epic vele.
több mint 2 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
a Watson trade nem ér szalagcímet?

több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ha már volt az edzőkeringőnél tippelde, lehetne most a QBknál is 😊
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀
Löfli
Hát ettől a listától nem jött meg a kedvem az nfl-hez, vagy most a backup qp-kra kell tippelni?

Mert amúgy pl a Steelers megtalálta már erre a maga Trubiskyjét
r.baggio
azt mondod nem hozna lázba egy Winston vs. Traubi harc a training campben?! 😮

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀
Löfli
Hát ettől a listától nem jött meg a kedvem az nfl-hez, vagy most a backup qp-kra kell tippelni?

Mert amúgy pl a Steelers megtalálta már erre a maga Trubiskyjét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀
Löfli
és minden rookie meg udfa lesz 😀
több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Nem bekkelhetsz addig amíg a Mahomes, Herbert duó kiöregszik.
FLZOLI
Jags is kibekkelte Manninget, Luckot, Watsont, Mariotát és hamarosan Tannehillt is.
Igazi sikertörténet lett az! 😊 😊 😊
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 204 — The Mathematician
mondjuk mind1 milyen mély a WR class mikor QB-t fognak hozni 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Anno pl. a Jets is többet kapott Jamal Adamsért...

iktriad
Azert, mert a Seahawks idiota, meg nem er tobbet Adams. 😊
Marmint Davante. Mert nalam ennyit sem er abszolut, nagyon jol jart a GB.
Stez
A draft túl van értékelve, ha win now módban vagy egyszerűen nem engedhetet el egyik elit emberedet sem. Hitvány skill állománnyal aztán lehet megint kaparni jövőre a PO bukta után

A Raidersnek meg hatalmas need volt a WR poszt, tudtak hozni egy top3 kalibert, bőven megérte ez nekik.
FLZOLI
A Raiders nem win nowban van, amikor tortenelmi erossegu csoportban szorakozik jelenleg, magasan a leggyengebb rosterrel a jelenlegiek szerint. Es nem csak egy elkapo kellett oda, mint utolso lancszem, vannak egyeb needek, erositeni igy nehezebben fognak tudni. Plusz az a top3 kaliber korulbelul meg ket vagy harom evig lesz velhetoen dominans szinten, aztan elkezd kifogyni a tank. Plusz a WR-class rohadt jo.

Ennek a Raidersnek meg kb. egy vagy ket ev kellene, hogy win now modba kapcsolhasson.

A draft tul van ertekelve. Akarcsak sok elit jatekos, mikozben a WR-poszt pont olyan, ahol szinte a legkonnyebb potolni egy minosegi tavozot.
Stez
Ez is egy álláspont.
Új városban muszáj a figyelem középpontjában legyél, ehhez pedig sztárok kellenek.

Nem bekkelhetsz addig amíg a Mahomes, Herbert duó kiöregszik. Sosem szerettem az évekig a semmiben tengő franchise építési szemléletet, hogy na majd a drafton kihúzzuk a következő HoF tagokat úgyis. Ha belefér nagy áldozat nélkül akkor igenis megéri áldozni a prémium posztokra
FLZOLI
Pontosan. Es az EN meglatasom szerint Adams nem fert bele nagy aldozat nelkul. 😊 Mert a ket eros cetli es egy majdnem evi 30 millios szerzodes szamomra tul nagy aldozat.

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com

iktriad
Stez
A draft túl van értékelve, ha win now módban vagy egyszerűen nem engedhetet el egyik elit emberedet sem. Hitvány skill állománnyal aztán lehet megint kaparni jövőre a PO bukta után

A Raidersnek meg hatalmas need volt a WR poszt, tudtak hozni egy top3 kalibert, bőven megérte ez nekik.
FLZOLI
A Raiders nem win nowban van, amikor tortenelmi erossegu csoportban szorakozik jelenleg, magasan a leggyengebb rosterrel a jelenlegiek szerint. Es nem csak egy elkapo kellett oda, mint utolso lancszem, vannak egyeb needek, erositeni igy nehezebben fognak tudni. Plusz az a top3 kaliber korulbelul meg ket vagy harom evig lesz velhetoen dominans szinten, aztan elkezd kifogyni a tank. Plusz a WR-class rohadt jo.

Ennek a Raidersnek meg kb. egy vagy ket ev kellene, hogy win now modba kapcsolhasson.

A draft tul van ertekelve. Akarcsak sok elit jatekos, mikozben a WR-poszt pont olyan, ahol szinte a legkonnyebb potolni egy minosegi tavozot.
Stez
Ez is egy álláspont.
Új városban muszáj a figyelem középpontjában legyél, ehhez pedig sztárok kellenek.

Nem bekkelhetsz addig amíg a Mahomes, Herbert duó kiöregszik. Sosem szerettem az évekig a semmiben tengő franchise építési szemléletet, hogy na majd a drafton kihúzzuk a következő HoF tagokat úgyis. Ha belefér nagy áldozat nélkül akkor igenis megéri áldozni a prémium posztokra

több mint 2 éve

iktriad
Stez

FLZOLI

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com

iktriad
Stez

több mint 2 éve

iktriad

Szerkesztette: Stez

több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 770 — StuG Life

iktriad
de jamal adams elit DE

ja nem

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 770 — StuG Life
tudom, hogy még a szezon előtt járunk, de volt valaha ennyire erős csoport mint az idei AFC West?
kristof
papíron erős vagy várható mérlegben erős?
briareos
papíron, a várható mérlegen nyilván nem segít hogy egymás ellen oda-vissza játszanak.
kristof
hülyén fogalmaztam. szerintem a legerősebb csoportok mindig is azok voltak ahonnan 3-an mentek PO-ba régi rendszerben.
szóval akár a régi nfc eastet v régebbi afc northot is lehetne mondani.