Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
De ugye cap feletti mérleggel nem lehet nekimenni a szezonnak?
Vagy kapnak ezért valami büntetést?
Kampman
Kinéz nekik pár zárt kapus meccs.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 318 — NFL bracket champion '26
Kampman
Hard cap van, elvileg attól a naptól számított 7 napja van cap alá menni a franchise-nak, amikortól cap fölé kerültek. Ha nem sikerül, akkor az NFL érvényteleníti azt a szerződés, aminek hála cap fölött vannak.
empty taxi
Mármint időrendben visszafelé azokat, amiknek az érvénytelenítésével visszajut a csapat cap alá?
Vagy az épp legnagyobbat, ami visszaviszi a csapatot cap alá?
Sobri Jóska
Egész konkrétan azt a szerződést, amivel cap fölé kerültek.
Ugye azokat a szerződéseket, amiket már mínuszos cap space-szel kötöttek nem is ratifikálja a liga addig, amíg nem rendezik a caphelyzetet.
empty taxi
Egyébként lehet egy csapatnak mondjuk csak 40 igazolt játékosa?
Vagy kötelező, hogy 53 legyen?
Sobri Jóska
Holtszezonban biztos nem muszáj kimaxolni az összes rosterhelyet, szezon közben meg amennyi sérülés van pusztán racionális h fel legyen töltve, de nem muszáj tudtommal.
A capbe btw egyébként is csak az 51 legnagyobb caphittel bíró szerződés számít bele.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 361 — #NoStress
Kampman
Hard cap van, elvileg attól a naptól számított 7 napja van cap alá menni a franchise-nak, amikortól cap fölé kerültek. Ha nem sikerül, akkor az NFL érvényteleníti azt a szerződés, aminek hála cap fölött vannak.
empty taxi
Mármint időrendben visszafelé azokat, amiknek az érvénytelenítésével visszajut a csapat cap alá?
Sobri Jóska
Ugye azokat a szerződéseket, amiket már mínuszos cap space-szel kötöttek nem is ratifikálja a liga addig, amíg nem rendezik a caphelyzetet.
empty taxi
Egyébként lehet egy csapatnak mondjuk csak 40 igazolt játékosa?
Vagy kötelező, hogy 53 legyen?

több mint 5 éve
Kampman
empty taxi
Sobri Jóska

Madden hates me.
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 831
Legkisebb cap spaceszel álló csapatok 10-es sorrendje.

xrace77
De jó, hogy Ramsey egy kb. évi 20 milliós szerződéshosszabbításra vár a Ramstől. Szerintem hamarosan megint el fog kezdeni fájni a háta...
iktriad
valójában abba sem maradt az a hátfájás.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 361 — #NoStress
Kampman
empty taxi

több mint 5 éve
Kampman

Madden hates me.
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 493
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 016 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

xrace77
De jó, hogy Ramsey egy kb. évi 20 milliós szerződéshosszabbításra vár a Ramstől. Szerintem hamarosan megint el fog kezdeni fájni a háta...

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
xrace77 Denver Broncos 4 746
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 016 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Top 10 cap space jelenleg

Practice squad 2020:

White & Jordan ráadásul egy csapat gyakorlócsapatában van. 😊
Cyp & Colvin meg Jags által draftolt, majd az új helyén be nem vált DB-k. 😊

Csak nekem nem lenne bajom sign & trade (á lá NBA) jellegű tradekkel az NFL-be? Hétvégén majdnem összejött 1. A végén kiderül, hogy Dave Caldwell nem is olyan hülye.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 967 — The Mathematician

van értelme. az eddigi tapasztalatok alapján hétfőnként jobban fertőz a vírus, mint a hét más napjain.
Black_Adder
inkább az hogy a teszt nem mutatja ki másnap ha valaki beteg, kell 2-3 nap mire "hat"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A ma claimelt játékosok névsora.
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 479

van értelme. az eddigi tapasztalatok alapján hétfőnként jobban fertőz a vírus, mint a hét más napjain.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve

Madden hates me.
több mint 5 éve
Már csak 5 csapat tervezi, hogy lesznek szurkolók a hazai nyitányon.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
SzGy te vagy az?

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 493
Az évtized játéka be sem került a döntőbe. Ami az utolsó pillanatokban változtatott óriásit egy hányattatott sorsú csapat életében, hogy utána már a lehetetlennek tűnő hátrány se legyen probléma két évvel később. Egy félidő végi játék egy pontzáporon, egy futás a WC-n, püff
Wyatt
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az évtized játéka be sem került a döntőbe. Ami az utolsó pillanatokban változtatott óriásit egy hányattatott sorsú csapat életében, hogy utána már a lehetetlennek tűnő hátrány se legyen probléma két évvel később. Egy félidő végi játék egy pontzáporon, egy futás a WC-n, püff

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 804 — beers & Packers
No nem a PhillySp lett az évtized játéka a FK-n.... Tudtam, hogy amatőrök az olvasóik, s nem értenek hozzá. Bánatomban meg is kell nézni azt a SB-t 😉 😛
dande
Kövezzetek meg,de nekem a Philly Special az Fitzgerald hosszú TD-je még 2008-ból.
Haley-ék nevezték el azt a flea flicker playt.Bár lehet én vagyok régi bútordarab már. 😊
JoeyPorter
Ha már 2008: a kis Manning "szabadulása" a Pats elleni döntőben...
nagylaza
Itt most nem a play szépségére vagy nagyságára akartam utalni,hanem,hogy a Philly Special eredetileg az a játék volt és nem az Eaglesé hanem a Cardinalsé.
JoeyPorter
Ja, tényleg. Figyelmetlenül olvastam.
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
No nem a PhillySp lett az évtized játéka a FK-n.... Tudtam, hogy amatőrök az olvasóik, s nem értenek hozzá. Bánatomban meg is kell nézni azt a SB-t 😉 😛
dande
Kövezzetek meg,de nekem a Philly Special az Fitzgerald hosszú TD-je még 2008-ból.
Haley-ék nevezték el azt a flea flicker playt.Bár lehet én vagyok régi bútordarab már. 😊
JoeyPorter
nagylaza
Itt most nem a play szépségére vagy nagyságára akartam utalni,hanem,hogy a Philly Special eredetileg az a játék volt és nem az Eaglesé hanem a Cardinalsé.

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 804 — beers & Packers
dande
JoeyPorter
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
dande

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 393 — Bears & Illinois fan
dande
Ha ez vigasztal, én arra szavaztam (és Lynch futására).
Kampman
Viccelek, semmi jelentősége 😊 . Csak abból a döntőből lenne még egy két jelenetünk 😀. Lynch futása kapcsán csak annyi megjegyzésem, hogy a mázlifaktor is rendesen benne volt.
dande
az
braxa88
Neked miért kell minden Hawks-szal kapcsolatos esetleges ellenvéleményre megsértődnöd?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 317 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
Ha ez vigasztal, én arra szavaztam (és Lynch futására).
Kampman
Viccelek, semmi jelentősége 😊 . Csak abból a döntőből lenne még egy két jelenetünk 😀. Lynch futása kapcsán csak annyi megjegyzésem, hogy a mázlifaktor is rendesen benne volt.