NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
ha még külön sportcsatornájuk sem lesz hanem supertv2-n v fem3-n v hasonlón menne az nfl, akkor nem tudom elképzelni h heti 1-2 meccsnél többet adnának, a minőségről nem is beszélvehát ja! mondjuk az viszont eléggé életszerútlen hogy beletegyenek egy csomó pénztde az is lehet hogy mint úgy általában ők is a pénzre buknak kizárólag...yookerez. tökéletesen leszarják, hogy itthon ki és hogyan közvetíti, amíg ő fizeti a legtöbbet.
kristof
csak azért hogy 1-2 meccs lemenjen! bár ha jól emlékszem ugye a sporttv is úgy indult hogy kevés meccs aztán a nagyobb csomagokat ki kellett érdemelni hogy adhassák...
yooker
több mint 9 éve
hát ja! mondjuk az viszont eléggé életszerútlen hogy beletegyenek egy csomó pénztde az is lehet hogy mint úgy általában ők is a pénzre buknak kizárólag...yookerez. tökéletesen leszarják, hogy itthon ki és hogyan közvetíti, amíg ő fizeti a legtöbbet.
kristof
csak azért hogy 1-2 meccs lemenjen! bár ha jól emlékszem ugye a sporttv is úgy indult hogy kevés meccs aztán a nagyobb csomagokat ki kellett érdemelni hogy adhassák...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
de az is lehet hogy mint úgy általában ők is a pénzre buknak kizárólag...yookerez. tökéletesen leszarják, hogy itthon ki és hogyan közvetíti, amíg ő fizeti a legtöbbet.
több mint 9 éve
nem tudjuk még ők miben gondolkodnak akár megbecsülhetik ők is!origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...nekem hiányozna, nem Sanyi v Gyual ( 😀 ) hanem az egész, NFLt megbecsüli a SportTV, ott a helye. Élőben adnak meccset amikor csak lehet, helyszíni SB, TrashTalk, csomó ismétlés, preseason, HardKnocks, stb.
a mellett hogy nyilván Vajnáné lenne az egyik szakértő a Super Bowlon , érdekes lesz/lenne
hogyan és nézne ki egy közvetítés! bár ha jobban belegondolok Hörin kívül nem hiányozna
nagyon senki...
yooker
ki tudj a TV2n milyen lenne, késő esti sávba rakott felvételről heti 1-2 meccs... az meg h milyen PFF majmoló "szagértőket" találnának az más kérdés..
braxa88
de ha nem így akarják akkor helyben tuti egy perc alatt elintézik a Sporttv-t a befolyásukkal (ha kell be is szűntetik gondolom 😊 ), de azért az kérdés hogy az NFL
mibe megy bele egy ilyen esetben? egy jól bevált csatorna mellett marad ami kihozza a maxot a sportból az országban , vagy egy másiknak aki mondjuk hébe-hóba ad egy meccset?
de az is lehet hogy mint úgy általában ők is a pénzre buknak kizárólag...
több mint 9 éve
az is vicc, h még azt sem tudni lesz e új sportcsatorna. de az angol foci már megy a TV2 csoporthoz, de hogy hova azt nem tudni. lehet a superTV2-n lesznek a meccsek 😀 nagyszerű lenne ha az NFL is oda menne...Amikor 1997 őszén beindult a két kereskedelmi tv, rögtön meg is kapták a magyar-jugó pótselejtező két meccsét bemutatkozásként. Na a TV2 szakmai hozzáértéséről csak annyit, hogy egy héttel a meccs előtt jöttek rá, hogy elfelejtettek kommentátort szerződtetni, ezt a problémát azzal a zseniális döntéssel oldották meg, hogy bekapcsolták a rádiós kommentátort a tv-közvetítésbe. A sporttal kapcsolatos igényességük azóta se változott.
braxa88
Nagyon remélem, hogy soha nem teszik rá a kezüket az NFL-re, mert lehet szidni a sporttv-t, Ricsit, Sanyit, meg a többieket, de náluk Vajnáék sokkal, de sokkal rosszabbak lennének.
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
az is vicc, h még azt sem tudni lesz e új sportcsatorna. de az angol foci már megy a TV2 csoporthoz, de hogy hova azt nem tudni. lehet a superTV2-n lesznek a meccsek 😀 nagyszerű lenne ha az NFL is oda menne...
több mint 9 éve
origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...Azért csak óvatosan! Szerintem lehet még ennél a szintnél sokkal lejjebb is süllyedni. Nehogy fizetős legyen néhány sportesemény vicces kis hazánkban.
a mellett hogy nyilván Vajnáné lenne az egyik szakértő a Super Bowlon , érdekes lesz/lenne
hogyan és nézne ki egy közvetítés! bár ha jobban belegondolok Hörin kívül nem hiányozna
nagyon senki...
yooker
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...nekem hiányozna, nem Sanyi v Gyula ( 😀 ) hanem az egész, NFLt megbecsüli a SportTV, ott a helye. Élőben adnak meccset amikor csak lehet, helyszíni SB, TrashTalk, csomó ismétlés, preseason, HardKnocks, stb.
nagyon senki...
yooker
ki tudj a TV2n milyen lenne, késő esti sávba rakott felvételről heti 1-2 meccs... az meg h milyen PFF majmoló "szagértőket" találnának az más kérdés..
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...Az ország mackóóója, Sanyi se?
nagyon senki...
yooker
több mint 9 éve
origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...a mellett hogy nyilván Vajnáné lenne az egyik szakértő a Super Bowlon , érdekes lesz/lenne
nagyon senki...
több mint 9 éve
www.foxsports.com/nfl/gallery/the-nfl-s-all-time-all-hothead-team-offense-080316

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
senki nem akar jönniakkor bővítsétek a szerkeztői kört 😛 komolyan.akkor nem lesz 😀A konfonkénti beharangozók sorsa szerintem hörin múlik, én egy szezonelőzetest, majd heti összefoglalókat tervezek írni, remélem menni fog.lesznek konferenciánkénti beharangozók, kedvcsinálók v hasonlók?Nem is akármilyen, Notre Dame @ Texas főműsoridőben az abc-n! De az egész első forduló programja annyira brutál, hogy aki most se néz meg minimum 2-3 ncaa meccset, annak tényleg nem való az amerikai futball 😊 (én meg reménykedek, hogy a rákövetkező hétfői Florida State vs Ole Miss-en ott lehessek élőben is)Upsz, igaz. Akkor viszont már lesz tétre menő college meccs, igaz Baggio?Ma van az utolsó vasárnap február elejéig, amikor nem kerül megrendezésre legalább 1 NFL meccs. 😊 😊 😊A 4. PS meccsek csütörtökön szoktak lenni, nem vasárnap 😛
iktriad
Black_Adder
iktriad
baggio
braxa88
baggio
Höri
braxa88
több mint 9 éve
akkor bővítsétek a szerkeztői kört 😛 komolyan.akkor nem lesz 😀A konfonkénti beharangozók sorsa szerintem hörin múlik, én egy szezonelőzetest, majd heti összefoglalókat tervezek írni, remélem menni fog.lesznek konferenciánkénti beharangozók, kedvcsinálók v hasonlók?Nem is akármilyen, Notre Dame @ Texas főműsoridőben az abc-n! De az egész első forduló programja annyira brutál, hogy aki most se néz meg minimum 2-3 ncaa meccset, annak tényleg nem való az amerikai futball 😊 (én meg reménykedek, hogy a rákövetkező hétfői Florida State vs Ole Miss-en ott lehessek élőben is)Upsz, igaz. Akkor viszont már lesz tétre menő college meccs, igaz Baggio?Ma van az utolsó vasárnap február elejéig, amikor nem kerül megrendezésre legalább 1 NFL meccs. 😊 😊 😊A 4. PS meccsek csütörtökön szoktak lenni, nem vasárnap 😛
iktriad
Black_Adder
iktriad
baggio
braxa88
baggio
Höri
több mint 9 éve
akkor nem lesz 😀A konfonkénti beharangozók sorsa szerintem hörin múlik, én egy szezonelőzetest, majd heti összefoglalókat tervezek írni, remélem menni fog.lesznek konferenciánkénti beharangozók, kedvcsinálók v hasonlók?Nem is akármilyen, Notre Dame @ Texas főműsoridőben az abc-n! De az egész első forduló programja annyira brutál, hogy aki most se néz meg minimum 2-3 ncaa meccset, annak tényleg nem való az amerikai futball 😊 (én meg reménykedek, hogy a rákövetkező hétfői Florida State vs Ole Miss-en ott lehessek élőben is)Upsz, igaz. Akkor viszont már lesz tétre menő college meccs, igaz Baggio?Ma van az utolsó vasárnap február elejéig, amikor nem kerül megrendezésre legalább 1 NFL meccs. 😊 😊 😊A 4. PS meccsek csütörtökön szoktak lenni, nem vasárnap 😛
iktriad
Black_Adder
iktriad
baggio
braxa88
baggio
több mint 9 éve
A konfonkénti beharangozók sorsa szerintem hörin múlik, én egy szezonelőzetest, majd heti összefoglalókat tervezek írni, remélem menni fog.lesznek konferenciánkénti beharangozók, kedvcsinálók v hasonlók?Nem is akármilyen, Notre Dame @ Texas főműsoridőben az abc-n! De az egész első forduló programja annyira brutál, hogy aki most se néz meg minimum 2-3 ncaa meccset, annak tényleg nem való az amerikai futball 😊 (én meg reménykedek, hogy a rákövetkező hétfői Florida State vs Ole Miss-en ott lehessek élőben is)Upsz, igaz. Akkor viszont már lesz tétre menő college meccs, igaz Baggio?Ma van az utolsó vasárnap február elejéig, amikor nem kerül megrendezésre legalább 1 NFL meccs. 😊 😊 😊A 4. PS meccsek csütörtökön szoktak lenni, nem vasárnap 😛
iktriad
Black_Adder
iktriad
baggio
braxa88

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
10 év után rá kell döbbenjek, hogy nem nekem való az amerikai futball 😕
több mint 9 éve
lesznek konferenciánkénti beharangozók, kedvcsinálók v hasonlók?Nem is akármilyen, Notre Dame @ Texas főműsoridőben az abc-n! De az egész első forduló programja annyira brutál, hogy aki most se néz meg minimum 2-3 ncaa meccset, annak tényleg nem való az amerikai futball 😊 (én meg reménykedek, hogy a rákövetkező hétfői Florida State vs Ole Miss-en ott lehessek élőben is)Upsz, igaz. Akkor viszont már lesz tétre menő college meccs, igaz Baggio?Ma van az utolsó vasárnap február elejéig, amikor nem kerül megrendezésre legalább 1 NFL meccs. 😊 😊 😊A 4. PS meccsek csütörtökön szoktak lenni, nem vasárnap 😛
iktriad
Black_Adder
iktriad
baggio
több mint 9 éve
Ha már mindket liga szóba kerult es lemondtam az nfl gamepass-t,akkor hol erdemes fizetni hogy jo minősegben mindket ligat tudjam nezni előben?
több mint 9 éve
Nem is akármilyen, Notre Dame @ Texas főműsoridőben az abc-n! De az egész első forduló programja annyira brutál, hogy aki most se néz meg minimum 2-3 ncaa meccset, annak tényleg nem való az amerikai futball 😊 (én meg reménykedek, hogy a rákövetkező hétfői Florida State vs Ole Miss-en ott lehessek élőben is)Upsz, igaz. Akkor viszont már lesz tétre menő college meccs, igaz Baggio?Ma van az utolsó vasárnap február elejéig, amikor nem kerül megrendezésre legalább 1 NFL meccs. 😊 😊 😊A 4. PS meccsek csütörtökön szoktak lenni, nem vasárnap 😛
iktriad
Black_Adder
iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Upsz, igaz. Akkor viszont már lesz tétre menő college meccs, igaz Baggio?Ma van az utolsó vasárnap február elejéig, amikor nem kerül megrendezésre legalább 1 NFL meccs. 😊 😊 😊A 4. PS meccsek csütörtökön szoktak lenni, nem vasárnap 😛
iktriad
Black_Adder
több mint 9 éve
Ma van az utolsó vasárnap február elejéig, amikor nem kerül megrendezésre legalább 1 NFL meccs. 😊 😊 😊A 4. PS meccsek csütörtökön szoktak lenni, nem vasárnap 😛
iktriad
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Ma van az utolsó vasárnap február elejéig, amikor nem kerül megrendezésre legalább 1 NFL meccs. 😊 😊 😊