NFL Draft 2016
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Minden egy helyen:docs.google.com/spreadsheets/d/1MhmzWDgIqCIoYL0K1c8MG43W1djmSw5trl5-oJfe24Q/edit#gid=0
Szerkesztette: Klaci79
több mint 10 éve
Valaki nem vette fel este a közvetítést és nem akarja megosztani? Tölteném 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Tracker frissítvebowl.one/draft-tracker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Szintetizáltam 3 big boardot:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
www.reddit.com/r/nfl/comments/4gxppm/myles_jack_had_5_million_dollar_insurance_policy/akkor a végén lehet, hogy nem szomorkodni, hanem imádkozni láttam?
több mint 10 éve
A magyar verzió nem hiszem, hogy kikerül oda, pedig Höri és Márk 1. osztályú munkát végeztek az éjjel.köszi, akkor megnézemnemtom volt-e kérdés márMa este 11-től ismétlik.
de lesz ismételve a hajnali draft közvetítés? sajna mai meló miatt nem tudtam nézni de érdekelne
Negritis
empty taxi
bár ha torrentre hamarabb felkerül akkor lehet onnan nézem 😀
Negritis
Mondjuk az ESPN intrója se lett rossz.
www.youtube.com/watch?v=qwosNwskqOg
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
köszi, akkor megnézemnemtom volt-e kérdés márMa este 11-től ismétlik.
de lesz ismételve a hajnali draft közvetítés? sajna mai meló miatt nem tudtam nézni de érdekelne
Negritis
empty taxi
bár ha torrentre hamarabb felkerül akkor lehet onnan nézem 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
nemtom volt-e kérdés márMa este 11-től ismétlik.
Negritis

Madden hates me.
több mint 10 éve
nemtom volt-e kérdés márde lesz ismételve a hajnali draft közvetítés? sajna mai meló miatt nem tudtam nézni de érdekelne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
És annyit pofázik, mint Csita.Úgy néz ki, mint Tarzan és úgy játszik, mint Jane.Na de ilyen korán? Nagyon sok idő mire kinövi magát komolyan vehető elemmé.én látom benne a potenciált, és a bustesély is alacsonyVoilá: bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/nfl-draft-2016Túl korán. Reach
empty taxi
Höri
braxa88
Höri
empty taxi
több mint 10 éve
a hülyeségre mindig vevő lesz az biztos 😊szerintem speciális szituációkban már pályafutása korai szakaszában is tudna hasznos lenni.Na de ilyen korán? Nagyon sok idő mire kinövi magát komolyan vehető elemmé.én látom benne a potenciált, és a bustesély is alacsonyVoilá: bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/nfl-draft-2016Túl korán. Reach
empty taxi
Höri
braxa88
Höri
braxa88
több mint 10 éve
szerintem speciális szituációkban már pályafutása korai szakaszában is tudna hasznos lenni.Na de ilyen korán? Nagyon sok idő mire kinövi magát komolyan vehető elemmé.én látom benne a potenciált, és a bustesély is alacsonyVoilá: bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/nfl-draft-2016Túl korán. Reach
empty taxi
Höri
braxa88
Höri
Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
Úgy néz ki, mint Tarzan és úgy játszik, mint Jane.Na de ilyen korán? Nagyon sok idő mire kinövi magát komolyan vehető elemmé.én látom benne a potenciált, és a bustesély is alacsonyVoilá: bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/nfl-draft-2016Túl korán. Reach
empty taxi
Höri
braxa88
Höri

Madden hates me.
több mint 10 éve
Na de ilyen korán? Nagyon sok idő mire kinövi magát komolyan vehető elemmé.én látom benne a potenciált, és a bustesély is alacsonyVoilá: bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/nfl-draft-2016Túl korán. Reach
empty taxi
Höri
braxa88
több mint 10 éve
én látom benne a potenciált, és a bustesély is alacsonyVoilá: bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/nfl-draft-2016Túl korán. Reach
empty taxi
Höri
több mint 10 éve
Voilá: bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/nfl-draft-2016Túl korán. Reach
empty taxi
Szerkesztette: Höri
több mint 10 éve
Csóró Eli Apple-re rájár a rúd. Nem elég, hogy megkérdezik tőle, nyilvánosan, hogy meleg-e, az egyik scout azért nem választaná, mert nem tud főzni, és szerinte életképtelen a csávó.Tipikus nő.
www.nola.com/saints/index.ssf/2016/04/scout_red_flags_draft_prospect.html#incart_river_index
kapitnono
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 10 éve
Voilá:

Madden hates me.
több mint 10 éve
Sziasztok! Nem tudom hogy itt megkérdezhetem-e, de lesz az éjszaka draft követő? Mint ami minden meccsen van, csak most draft-al.
több mint 10 éve
túlokoskodod!Onyemata az új IdonijeVagy Vaughn Martin.
Höri
empty taxi
neki más volt a posztja
több mint 10 éve
Onyemata az új IdonijeVagy Vaughn Martin.
Höri

Madden hates me.
több mint 10 éve
Csóró Eli Apple-re rájár a rúd. Nem elég, hogy megkérdezik tőle, nyilvánosan, hogy meleg-e, az egyik scout azért nem választaná, mert nem tud főzni, és szerinte életképtelen a csávó.www.nola.com/saints/index.ssf/2016/04/scout_red_flags_draft_prospect.html#incart_river_index

több mint 10 éve
a Dezsőben a móka éjfél körül kezdődik NFL network streammel, majd 2-kor átkapcsolnak a sportTV-re.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Van két sleeperem, nem lennék meglepne, ha valaki a középső körök valamelyikében lecsapna rájuk.Az egyikük David Onyemata, aki Israel Idonijéhez hasonlóan Lagosban, Nigériában született és szintén a Manitobára járt. Meghívták a Shrine Game-re, 23 éves defensive tackle. Nyers, de baromi erős, 33-szor nyomta ki a 225 fontot a pro dayén, amivel Westerman mögött második lett volna a combineon. Néhány scout szerint 2 év alatt NFL kezdőjátékost lehetne belőle faragni, tehetséges, erős és termetéhez képest gyors. 2015-ben a CIS-ben megnyerte a J.P. Metras trófeát, amit a legkirályabb védőfalembernek osztanak minden évben. St. Petersburgben, a Shrine Game-n, amúgy kipróbálták defensive endként is, egy tackle mellett egy TFL-t és egy sacket csinált a meccsen. Várható volt, hogy meghívják a combine-ra, azonban ez nem történt meg, viszont a pro dayen mindenkit elkápráztatott. 17 csapat megfigyelője utazott Winnipegbe, mivel a liga szabályai nem hagyták hogy a Northwestern vagy a Minnesota pro dayén mutassa meg magát. 6'3" magas, 300 font, 40 yardja 5.06 másodperc, de egyébként hosszúak a karjai, nagyok a kezei, bitangerős a felépítése és a SPARQ rangsor szerint a második legatletikusabb belső védőfalember-prospect idén. 26 csapat képviselői keresték meg, némelyik négyszer-ötször is felhívta. Nem lennék meglepve ha már a negyedik körben lecsapna rá valaki, bőven lesz vele munka, de hatalmas az upsideja.
A másik játékos Ian Wells, aki defensive back és a Raiderses TJ Carriehez hasonlóan szintén az Ohio Bobcatsben játszott. Nem sok infó van róla, de az tuti, hogy Jalen Ramsey mögött a második legatletikusabb corner az idei prospectek között a SPARQ rangsor szerint. Utolsó szezonjában 12 meccsen volt kezdő, 2 picket szedett. Tömegét 202 fontnak írják, magassága 5'11", elég jól szerel, Carriehez hasonlóan akár safety is lehet belőle. Tavaly a Patriots vitt egy SPARQ király cornert a hetedik körben Darryl Roberts személyében a Marshallról, nincs kizárva, hogy Wellsre is draftpicket szán valamelyik csapat.
www.patriots.com/video/2016/02/11/2016-draft-prospects-ian-wells-cb-ohio
www.youtube.com/watch?v=5l5jWXZPAPA