NFL Draft 2022
docs.google.com/spreadsheets/d/1Ok2Hd9KzN_g1IyQsJUgfnQTaggaAovgQoK30VAZac-M/edit#gid=1801108002
Bővebb információkat ebben a reddit posztban írtam a kezdeményezésről: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/udcqq8/2022_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
TLDR:
- Konszenus big board az összes idei draft prospectről - mindezt atlétikai profillal, további, játékosokhoz kapcsolódó információkkal megfűszerezve
- Élő draft tracker a játékosbörze teljes ideje alatt a tavalyihoz hasonlóan
- Free agency tracker és legjobb elérhető játékosok
- Teljes NFL depth chartok
Remélem mindél többetekenek hasznos lesz idén is! Visszajelzések, fejlesztési ötletek jöhetnek, minden kérdésre szívesen válaszolok 😊
Szerkesztette: Hulkeinstein
Jordan Davis 4.78as 40yardÉs nem ő volt a leggyorsabb DT a Georgiában 😊
Az mi?!
braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Vea majdnem 350 font. Megis eleg nagy hatassal van a D-re.lényegtelen, de Donald-on kívül mondj még egy DT-t aki meccseket dönthet el.Hany csapat jatszik es mennyit?Jordan Davis 4.78as 40yardAkkor se adnék érte 1. kört. Nem lesz akkora hatással a D-re. No huddle offense-k kifárasztják.
Az mi?!
braxa88
Toto21
Janek
Toto21
Mert ő meccseket dönt el?lényegtelen, de Donald-on kívül mondj még egy DT-t aki meccseket dönthet el.Hany csapat jatszik es mennyit?Jordan Davis 4.78as 40yardAkkor se adnék érte 1. kört. Nem lesz akkora hatással a D-re. No huddle offense-k kifárasztják.
Az mi?!
braxa88
Toto21
Janek
Toto21
Olyan csak zebra van
Én csak QBt vinnék első körben, akkor is ha van már!lényegtelen, de Donald-on kívül mondj még egy DT-t aki meccseket dönthet el.Hany csapat jatszik es mennyit?Jordan Davis 4.78as 40yardAkkor se adnék érte 1. kört. Nem lesz akkora hatással a D-re. No huddle offense-k kifárasztják.
Az mi?!
braxa88
Toto21
Janek
Toto21
lényegtelen, de Donald-on kívül mondj még egy DT-t aki meccseket dönthet el.Hany csapat jatszik es mennyit?Jordan Davis 4.78as 40yardAkkor se adnék érte 1. kört. Nem lesz akkora hatással a D-re. No huddle offense-k kifárasztják.
Az mi?!
braxa88
Toto21
Janek
Hany csapat jatszik es mennyit?Jordan Davis 4.78as 40yardAkkor se adnék érte 1. kört. Nem lesz akkora hatással a D-re. No huddle offense-k kifárasztják.
Az mi?!
braxa88
Toto21
Jordan Davis 4.78as 40yardAkkor se adnék érte 1. kört. Nem lesz akkora hatással a D-re. No huddle offense-k kifárasztják.
Az mi?!
braxa88
Jordan Davis 4.78as 40yard10y splitben gyorsabb mint J Landry wr 🤷🏻♂️
Az mi?!
braxa88
Zappe nagyon alulértékelt ebben a classban.Aki már 2020-ban is látta a Houstoni Baptistáknáknál annak nem. 😊
warr_b
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Jah, azt nem láttam hogy Willis ennyi mindent kihagyott... Nakobe Deanről olvastam hogy kb mindent kihagy.Mivel alig csinált felmérőt (pl 40 yardot se futott) így nem meglepő, hogy a combine statok nincsenek az égben.Athleticism scores for the 2022 quarterback class are official.
— Next Gen Stats (@NextGenStats) March 4, 2022
Brown University's EJ Perry earned the highest athleticism score among this year's QB class (89), followed by Desmond Ridder (82) and Kenny Pickett (79).#NextGenScores pic.twitter.com/4KyW9A1UAo
Nem az volt, hogy Malik Willis is milyen nagyon atletikus? 😄
warr_b
Nyilván elfogult leszek, de Ridder szerintem ment fel a boardokon. Plusz egészen elképesztő látni a Cincinnati különítményt szurkolni Ridder 40 yardjánál
zacknorb
Mivel alig csinált felmérőt (pl 40 yardot se futott) így nem meglepő, hogy a combine statok nincsenek az égben.Athleticism scores for the 2022 quarterback class are official.
Brown University's EJ Perry earned the highest athleticism score among this year's QB class (89), followed by Desmond Ridder (82) and Kenny Pickett (79).#NextGenScores pic.twitter.com/4KyW9A1UAo
warr_b
Nyilván elfogult leszek, de Ridder szerintem ment fel a boardokon. Plusz egészen elképesztő látni a Cincinnati különítményt szurkolni Ridder 40 yardjánál
Ugyanitt Evan Neal egy Alien.
Evan Neal
— Daniel Jeremiah (@MoveTheSticks) March 4, 2022
6074
337
10 1/8 hand
34 arm
83 wing
Szerkesztette: iktriad
Athleticism scores for the 2022 quarterback class are official.
www.instagram.com/p/Car-gY8lZyl/Picketten ott a duplakesztyű!
Hááááát, ebből a szögből nem igazán vagyok elájulva Willis dobómozdulatától. Az a hátsó láb konkrétan repül.
zacknorb
Hááááát, ebből a szögből nem igazán vagyok elájulva Willis dobómozdulatától. Az a hátsó láb konkrétan repül.
Bár nincs a képen (4.41 😀), de én Skyy Moore kapcsán nem látom, hogy a srác hogyan nem lesz sztárjátékos, valami döbbenetes mennyire érzi ezt a játékot. Mockokban már második kör elején szoktam látni.Mert ott draftol a Seattle
Cruyffista
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Az OSU duó, a georgiai ACL-rehabilitált és az új CobbChristian Watson szintén remek játékos, nem csoda, hogy sokan őt tartották sokáig ebből az FCS senior classból a legtöbbre. És ha már sleeperek, | Danny Gray-ért is nagyon sokan odavannak, mint 3. napos pick, aki majd sokkal jobb lesz, mint azt a draftolási helye sugallja. |
| (Khalil Shakir meg akkora sleeper nálam, hogy őt direkt nem említem) |
r.baggio
Szerkesztette: iktriad
Need for Speed?melyik tud elkapni is ? 😊
iktriad