Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 13 éve
titans cut Tony Brown. hopbraxa88erőnléti felmérőt bukott. a térdével lehetnek komolyabb gondok.
több mint 13 éve
Caplan:Év biznisze. :cool: 😀
Deal is done. Kolb will sign a five-year extension for over $63 million with over $20 mill guaranteed.
Rodgers-Cromartie and a 2nd round pick to the Eagles.Bébé
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
braxa88
12 534
titans cut Tony Brown. hop
több mint 13 éve
Ez a trade arra emlékeztet amikor a GM gameba újonc jön és lerabolják.Csak ennyire ott sem szívtelenek az emberek.
több mint 13 éve
Az igaz 😀azért rá kellett guglizni a biztonság kedvéért 😛Höritöbb milliót kapott, mint ahány komplett passza volt 😂Höri194 completed passza van 😀tenorx
több mint 13 éve
azért rá kellett guglizni a biztonság kedvéért 😛több milliót kapott, mint ahány komplett passza volt 😂Höri194 completed passza van 😀tenorx
több mint 13 éve
több milliót kapott, mint ahány komplett passza volt 😂Höri194 completed passza van 😀
több mint 13 éve
Arizonában zacsi a fejre...jah még az INTjeinél is többet,
több mint 13 éve
Caplan:Beszarás...ezt de nem csináltam volna...
Deal is done. Kolb will sign a five-year extension for over $63 million with over $20 mill guaranteed.
Rodgers-Cromartie and a 2nd round pick to the Eagles.Bébé
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
12 milla/év,20 garantált,Uramisten....nem tudom mi a durvább,az ára vagy a fizetése....
több mint 13 éve
Atya éééég...
több mint 13 éve
Caplan:Deal is done. Kolb will sign a five-year extension for over $63 million with over $20 mill guaranteed.
Rodgers-Cromartie and a 2nd round pick to the Eagles.
több mint 13 éve
No surprise here. Kolb goes to Ariz for DRC and a No. 2, according to sources.
több mint 13 éve
QB lesz szerintemBrad Smith nem a Bearsbe,hanem végül a Billsbe ment.NewmanKell KR csere Spiller mögé. :rolleyes:DoM
több mint 13 éve
Hali!Nem láttam, ha volt bocs...
http://www.bloggingtheboys.com/2011/7/2 … ked-for-it
Ha jól értem a 2010 előtti szerződésekből származó dead moneyval nem kell foglalkozni...2011 és 2012 dead money mentes évek és majd 2013tól lesz újra cap money...ez akkor sztem azt jelenti, hogy a jövőben figyelni kell továbbra is a dologra, de az előző CBA alatt köttetett szerződések bennragadt része elillantak!!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Saints reached agreement with OT Jermon Bushrod on a two-year deal.A Saints beszállt a Jenkinsért folyó versenyfutásba is.
és egy nem hivatalos:
New Orleans, Philadelphia and, yes, Chargers in running for Sproles. I'm told that's the final 3Bébé
több mint 13 éve
szvsz csökkeni fog a szerepe Spillernek a returnöknél és sokkal többet fog futni,mint tavaly,ilyet olvastam is nem rég valahol+más értelme nincs 😀Brad Smith nem a Bearsbe,hanem végül a Billsbe ment.NewmanKell KR csere Spiller mögé. :rolleyes:DoM
több mint 13 éve
Brad Smith nem a Bearsbe,hanem végül a Billsbe ment.NewmanKell KR csere Spiller mögé. :rolleyes:
több mint 13 éve
Saints reached agreement with OT Jermon Bushrod on a two-year deal.és egy nem hivatalos:
New Orleans, Philadelphia and, yes, Chargers in running for Sproles. I'm told that's the final 3
több mint 13 éve
Brad Smith nem a Bearsbe,hanem végül a Billsbe ment.
több mint 13 éve
JasonLaCanfora Cowboys agree to terms with top pick TyronTyron Smith szerződése is készen van.vassaditudsz róla valami konkrétat mondani?beltazor
Smith. 4 years, $12.5M, all guaranteed. 1st round picks coming in guaranteed thus far
több mint 13 éve
Tyron Smith szerződése is készen van.vassaditudsz róla valami konkrétat mondani?
több mint 13 éve
Chiefs signed fifth-round QB Ricky Stanzi to a four-year, $2.2 million contract.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Jim Wyatt szerint érdeklődünk Mason iránt.
"I've had a lot of questions about WR Derrick Mason. Yes, I think the #Titans are interested. And they should be."
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."