Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 13 éve
pedig bejöhet 😀Nyilván gúnyos megjegyzés volt csupán.gsnJa, és holnap még aláír Cullen Jenkins is, ezt elfelejtettem. 😀gsnszerintem ez inkább csökkenti az esélyét...
állítólag a Cowboys is nagyon szereti őt, és ha Snyder és Jerry küzdenek egy játékosért az csak lose-lose lehet, lehet elengedtük...sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
nem csak neked jutott eszedbeKnowing Dan Snyder, this won't stop the 'Skins from still going after Cullen Jenkins. 😀
több mint 13 éve
gsn
3 548
Nyilván gúnyos megjegyzés volt csupán.Ja, és holnap még aláír Cullen Jenkins is, ezt elfelejtettem. 😀gsnszerintem ez inkább csökkenti az esélyét...
állítólag a Cowboys is nagyon szereti őt, és ha Snyder és Jerry küzdenek egy játékosért az csak lose-lose lehet, lehet elengedtük...sapka
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Ja, és holnap még aláír Cullen Jenkins is, ezt elfelejtettem. 😀gsnszerintem ez inkább csökkenti az esélyét...
állítólag a Cowboys is nagyon szereti őt, és ha Snyder és Jerry küzdenek egy játékosért az csak lose-lose lehet, lehet elengedtük...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
gsn
3 548
Mindegy, két év múlva megint kivágják az összeset, és hoznak három új falembert 40+ millióért/fő.Schefter: "Redskins reached agreement with former Cowboys DE Stephen Bowen on a 5-year, $27.5 million deal that includes $12.5 million in guarantees."gsnEz elég olcsó volt. Ezek után a Carriker, Cofield, Bowen feltételezhető kezdő hármasból még a végén tényleg Cofield lesz az NT. Furi.DoM
Ja, és holnap még aláír Cullen Jenkins is, ezt elfelejtettem. 😀
több mint 13 éve
Schefter: "Redskins reached agreement with former Cowboys DE Stephen Bowen on a 5-year, $27.5 million deal that includes $12.5 million in guarantees."gsnEz elég olcsó volt. Ezek után a Carriker, Cofield, Bowen feltételezhető kezdő hármasból még a végén tényleg Cofield lesz az NT. Furi.
több mint 13 éve
gsn
3 548
Schefter: "Redskins reached agreement with former Cowboys DE Stephen Bowen on a 5-year, $27.5 million deal that includes $12.5 million in guarantees."
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Tyron Smith szerződése is készen van.
több mint 13 éve
Twitter newcomer Justin Tuck tweets that free agent Mathias Kiwanuka will return to Giants. Nice work Justin.😂
Osi akkor a kérdés a Giantsnél.
több mint 13 éve
Colledge pénzére értettem hogy soknak érzemNo igen, nekem az a fura, hogy Ortonra , McNabbre stb nem is mozdultatok rá publikusan.
Kolb-ért rém sok amit adunk majd bármi is legyenFucu
Mit lát Whise ebben a gyerekben... De meglátjuk hamarosan. Lehet egy sztár születik...
Bár per pillanat ebben nem nagyon hiszek.
több mint 13 éve
Colledge pénzére értettem hogy soknak érzemKolb-ért rém sok amit adunk majd bármi is legyen
több mint 13 éve
@jasonjwilde: An NFL source tells me that @DarynColledge73's deal with Cards is five years for $27-$29 millionSoknak? Egy nem bizonyított több intet mint td-t dobó QB ért?😊
soknak érzem
Shawnka: DRC+2. kör lesz az (nagy sóhaj)Fucu
Jól érzed, ez agyrém lenne ahogy az ára is.
De jöjjön be nektek.
több mint 13 éve
Fúúúúúú.Nem gondoltad volna még akkor, amikor írtad hogy ti vagytok a legbénább csapat, mi?
Ha jól szereplünk lesz ám itt csomó divatoroszlán. 😀
UPDATE: The Chicago Tribune's Vaughn McClure is reporting that Davis has not agreed to a deal with the Lions yet and the Bears "are still in the mix."
Namostakkormivan?Bazzani
több mint 13 éve
@jasonjwilde: An NFL source tells me that @DarynColledge73's deal with Cards is five years for $27-$29 millionNem sok az! 😀 Kell a compensatoryhez.
soknak érzem
Fucu
Úgy érzem idén rámegyünk a 3.körös pickre. Jenkins sem zsebpénzért megy az NFC Eastbe, J.Jones pedig 2.számú WR-ként szintén szép pénzt kaphat Wilf bácsitól. 😊
több mint 13 éve
AJ Green állítólag 19,6 millió összesen és mind garantált is a 4 évre.$12.81M signing bonus
gsn
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
lol,megtaláltam Locke miért volt 2 nap alatt 3 csapatnál (Rams,Vikings,Eagles)a Ramsnél és Vikesnál elbukta a fizikai felmérőket,zseniális... 😀
több mint 13 éve
Ha ez bekövetkezne, tradeeljetek Garrardért - nála '10et leszámítva ilyesmi nagyon ritkán fordul elő.. Shack Harris tudja a számunkat. Ja és a tradebe legyen belevonva Karate Kid is, és akkor Jacksonville talán nem fog Harrisre olyan rossz szívvel visszaemlékezni...Japersze.Fúúúúúú.Én mondtam, hogy készülj fel, a Lions hamarosan trendi csapat lesz. 😊iktriad
Ha jól szereplünk lesz ám itt csomó divatoroszlán. 😀
Bazzani
Első meccs első negyedében megsérül Stafford.aztán húzunk megint egy síma 3-13at.
Ki a legjobb DT a jövőévi drafton? Tuti behúzzuk...
😀Bazzani
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Nem gáz. Ez a Kolb ügy minden Cards szurkolót taccsra tesz teljesen. 😀tökmindegy 😛@jasonjwilde: An NFL source tells me that @DarynColledge73's deal with Cards is five years for $27-$29 millionNem csak Shawn 😀 ?tenorx
soknak érzem
sorry, Shawn csak a neved elejét láttam 😊Fucu
több mint 13 éve
tökmindegy 😛@jasonjwilde: An NFL source tells me that @DarynColledge73's deal with Cards is five years for $27-$29 millionNem csak Shawn 😀 ?tenorx
soknak érzem
sorry, Shawn csak a neved elejét láttam 😊
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
De. shawnka az egy másik felhasználó lesz.@jasonjwilde: An NFL source tells me that @DarynColledge73's deal with Cards is five years for $27-$29 millionNem csak Shawn 😀 ?tenorx
soknak érzem
több mint 13 éve
@jasonjwilde: An NFL source tells me that @DarynColledge73's deal with Cards is five years for $27-$29 millionNem csak Shawn 😀 ?
soknak érzem
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
@jasonjwilde: An NFL source tells me that @DarynColledge73's deal with Cards is five years for $27-$29 millionNa jó. Nagy duzzogva belemegyünk 😛
soknak érzem
több mint 13 éve
@jasonjwilde: An NFL source tells me that @DarynColledge73's deal with Cards is five years for $27-$29 millionsoknak érzem
Shawnka: DRC+2. kör lesz az (nagy sóhaj)
több mint 13 éve
fradisták, rájuk se ránts 😛Rohadt dögök leszünk. Kolbot rásózzuk a Cardsra DRC-ért meg egy első körért, a Lionsra rálicitálva leigazoljuk Tullochot, és megnyerjük a Super Bowlt. Aztán majd jöhetnek a divat sasok is 😀Shawn84A többiek meg együtt eléneklik az "Álmodj királylány" című megaslágert.Bazzani
több mint 13 éve
Rohadt dögök leszünk. Kolbot rásózzuk a Cardsra DRC-ért meg egy első körért, a Lionsra rálicitálva leigazoljuk Tullochot, és megnyerjük a Super Bowlt. Aztán majd jöhetnek a divat sasok is 😀Shawn84A többiek meg együtt eléneklik az "Álmodj királylány" című megaslágert.