NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 14 éve
Rodgers is 7 meccsen volt kezdő mikor megkínálták 65 millióval.Höriés abból a 7 meccsből hányszor volt 100-as PR felett? valamint pár éve már házon belül volt, tudták, hogy mit várhatnak tőle
több mint 14 éve
Usama Young -> Brownshttp://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2011/07/cleveland_browns_reach_agreeme.html
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 14 éve
Rodgers is 7 meccsen volt kezdő mikor megkínálták 65 millióval.
több mint 14 éve
Ennyire azért nem kéne ragaszkodni Fitzhez. Persze más idők jártak, de 2006-ban Brees-nek adtunk 6 évre 60 milliót
több mint 14 éve
rablások éve. belichick úgyis beilleszti Haynesworthot, Eagles-nek mindenképp jól jött DRC és még egy 2. körös pick is 😀 wáá. rablás

Twitter: azajoey
több mint 14 éve
Az a minden cent az másfél millió dollár összesen. De már le lettem baszva, úgyhogy mindegy, maradnak a rossz számok. 😀viszont ezek a pontos számok,nem 63,hanem 63,5 és nem 20 milla garantált,hanem 21Már töröltem közben mert láttam. Bár az túlzás, hogy pár oldallal előrébb. 😛 De köszönöm.ulpianusHsz/oldal számtól függ 😀tenorx
egy ilyen tradenél minden cent számít 😛 😀Newman

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
viszont ezek a pontos számok,nem 63,hanem 63,5 és nem 20 milla garantált,hanem 21Hsz/oldal számtól függ 😀tenorxPár oldallal előrébb már bent volt 😛 Azóta mindenki kikárörvendte magát 😀tenorxMár töröltem közben mert láttam. Bár az túlzás, hogy pár oldallal előrébb. 😛 De köszönöm.ulpianus
egy ilyen tradenél minden cent számít 😛 😀
több mint 14 éve
Hsz/oldal számtól függ 😀Már töröltem közben mert láttam. Bár az túlzás, hogy pár oldallal előrébb. 😛 De köszönöm.ulpianusKevin Kolb-to-Cardinals trade done. Eagles get Rodgers-Cromartie and a 2nd. Kolb gets 5-year, $63.5 million deal, including $21 mil gtd.ulpianusPár oldallal előrébb már bent volt 😛 Azóta mindenki kikárörvendte magát 😀tenorx
több mint 14 éve
Már töröltem közben mert láttam. Bár az túlzás, hogy pár oldallal előrébb. 😛 De köszönöm.Kevin Kolb-to-Cardinals trade done. Eagles get Rodgers-Cromartie and a 2nd. Kolb gets 5-year, $63.5 million deal, including $21 mil gtd.ulpianusPár oldallal előrébb már bent volt 😛 Azóta mindenki kikárörvendte magát 😀tenorx

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Kevin Kolb-to-Cardinals trade done. Eagles get Rodgers-Cromartie and a 2nd. Kolb gets 5-year, $63.5 million deal, including $21 mil gtd.ulpianusPár oldallal előrébb már bent volt 😛 Azóta mindenki kikárörvendte magát 😀
több mint 14 éve
igen, ezzel az erővel mi is elmehetnénk NFL csapathoz GM-nek, ennél hülyébbek mi sem vagyunk, az tutiEz a trade arra emlékeztet amikor a GM gameba újonc jön és lerabolják.Azért de. Viszont legalább reálisabb a GM játék, csak vicces, hogy nálunk az újoncokat szopatják így le, itt meg bárkit 😀fetomy
Csak ennyire ott sem szívtelenek az emberek.Delonso_
több mint 14 éve
Ez a trade arra emlékeztet amikor a GM gameba újonc jön és lerabolják.Azért de. Viszont legalább reálisabb a GM játék, csak vicces, hogy nálunk az újoncokat szopatják így le, itt meg bárkit 😀
Csak ennyire ott sem szívtelenek az emberek.Delonso_
több mint 14 éve
azért ne felejtsük Cromartie előző szezonja nem volt éppen a legjobb..., lehet tudnak valamit Arizonában (de még a 2. kör is sok)sapkaDimitri Patterson vagy Hobbs szezonjánál még így is bőven jobb volt és ugye őket kell "pótolnia". 😊

több mint 14 éve
azért ne felejtsük Cromartie előző szezonja nem volt éppen a legjobb..., lehet tudnak valamit Arizonában (de még a 2. kör is sok)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
NA akkor DRC megvan. Sec majdnem fasza. Még Safety kéne meg Tulloch vagy végső esetben Morrison, aztán jöhet a Rams.Shawn84Sztem safety nem jön(nem jöhet).N.Allen-J.Jarrett-K.Coleman bőven jó lesz.Ha Tulloch még érkezne az rendbe is tenné a dolgokat a védelemben.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Malumanemulát kirúgták a maciktól, tavaly kapott vagy hatmilliót. 😀
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
NA akkor DRC megvan. Sec majdnem fasza. Még Safety kéne meg Tulloch vagy végső esetben Morrison, aztán jöhet a Rams.Shawn84safety nem fog jönni már sztem,a sec így is jól el lesz emögött a D-line mögött (remélem) :cool: ,egy LB viszont nagyon kéne még
több mint 14 éve
ha jól értelmezem le lehet szállni a Cutler-traderől?! 😂 szvsz ez üti :cool:Caplan:Év biznisze. :cool: 😀Greengo
Deal is done. Kolb will sign a five-year extension for over $63 million with over $20 mill guaranteed.
Rodgers-Cromartie and a 2nd round pick to the Eagles.Bébé
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
NA akkor DRC megvan. Sec majdnem fasza. Még Safety kéne meg Tulloch vagy végső esetben Morrison, aztán jöhet a Rams.
több mint 14 éve
Az Arizona FO kiérdemelte a Seahawks satyit végleg! 😀
több mint 14 éve
Clint Session to the Jags. 5 years, $30 million with $11.5 million guaranteed.lassú vagyok 😛
több mint 14 éve
La Canfora: "Clint Session to the Jags. 5 years, $30 million with $11.5 million guaranteed. Linebackers doing well on this market"
több mint 14 éve
Clint Session to the Jags. 5 years, $30 million with $11.5 million guaranteed. Linebackers doing well on this market - LaCanfora