Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 13 éve
Rodgers is 7 meccsen volt kezdő mikor megkínálták 65 millióval.Höriés abból a 7 meccsből hányszor volt 100-as PR felett? valamint pár éve már házon belül volt, tudták, hogy mit várhatnak tőle
több mint 13 éve
Usama Young -> Brownshttp://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2011/07/cleveland_browns_reach_agreeme.html
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 13 éve
Rodgers is 7 meccsen volt kezdő mikor megkínálták 65 millióval.
több mint 13 éve
Ennyire azért nem kéne ragaszkodni Fitzhez. Persze más idők jártak, de 2006-ban Brees-nek adtunk 6 évre 60 milliót
több mint 13 éve
rablások éve. belichick úgyis beilleszti Haynesworthot, Eagles-nek mindenképp jól jött DRC és még egy 2. körös pick is 😀 wáá. rablás
Twitter: azajoey
több mint 13 éve
Az a minden cent az másfél millió dollár összesen. De már le lettem baszva, úgyhogy mindegy, maradnak a rossz számok. 😀viszont ezek a pontos számok,nem 63,hanem 63,5 és nem 20 milla garantált,hanem 21Már töröltem közben mert láttam. Bár az túlzás, hogy pár oldallal előrébb. 😛 De köszönöm.ulpianusHsz/oldal számtól függ 😀tenorx
egy ilyen tradenél minden cent számít 😛 😀Newman
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
viszont ezek a pontos számok,nem 63,hanem 63,5 és nem 20 milla garantált,hanem 21Hsz/oldal számtól függ 😀tenorxPár oldallal előrébb már bent volt 😛 Azóta mindenki kikárörvendte magát 😀tenorxMár töröltem közben mert láttam. Bár az túlzás, hogy pár oldallal előrébb. 😛 De köszönöm.ulpianus
egy ilyen tradenél minden cent számít 😛 😀
több mint 13 éve
Hsz/oldal számtól függ 😀Már töröltem közben mert láttam. Bár az túlzás, hogy pár oldallal előrébb. 😛 De köszönöm.ulpianusKevin Kolb-to-Cardinals trade done. Eagles get Rodgers-Cromartie and a 2nd. Kolb gets 5-year, $63.5 million deal, including $21 mil gtd.ulpianusPár oldallal előrébb már bent volt 😛 Azóta mindenki kikárörvendte magát 😀tenorx
több mint 13 éve
Már töröltem közben mert láttam. Bár az túlzás, hogy pár oldallal előrébb. 😛 De köszönöm.Kevin Kolb-to-Cardinals trade done. Eagles get Rodgers-Cromartie and a 2nd. Kolb gets 5-year, $63.5 million deal, including $21 mil gtd.ulpianusPár oldallal előrébb már bent volt 😛 Azóta mindenki kikárörvendte magát 😀tenorx
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Kevin Kolb-to-Cardinals trade done. Eagles get Rodgers-Cromartie and a 2nd. Kolb gets 5-year, $63.5 million deal, including $21 mil gtd.ulpianusPár oldallal előrébb már bent volt 😛 Azóta mindenki kikárörvendte magát 😀
több mint 13 éve
igen, ezzel az erővel mi is elmehetnénk NFL csapathoz GM-nek, ennél hülyébbek mi sem vagyunk, az tutiEz a trade arra emlékeztet amikor a GM gameba újonc jön és lerabolják.Azért de. Viszont legalább reálisabb a GM játék, csak vicces, hogy nálunk az újoncokat szopatják így le, itt meg bárkit 😀fetomy
Csak ennyire ott sem szívtelenek az emberek.Delonso_
több mint 13 éve
Ez a trade arra emlékeztet amikor a GM gameba újonc jön és lerabolják.Azért de. Viszont legalább reálisabb a GM játék, csak vicces, hogy nálunk az újoncokat szopatják így le, itt meg bárkit 😀
Csak ennyire ott sem szívtelenek az emberek.Delonso_
több mint 13 éve
azért ne felejtsük Cromartie előző szezonja nem volt éppen a legjobb..., lehet tudnak valamit Arizonában (de még a 2. kör is sok)sapkaDimitri Patterson vagy Hobbs szezonjánál még így is bőven jobb volt és ugye őket kell "pótolnia". 😊
több mint 13 éve
azért ne felejtsük Cromartie előző szezonja nem volt éppen a legjobb..., lehet tudnak valamit Arizonában (de még a 2. kör is sok)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
NA akkor DRC megvan. Sec majdnem fasza. Még Safety kéne meg Tulloch vagy végső esetben Morrison, aztán jöhet a Rams.Shawn84Sztem safety nem jön(nem jöhet).N.Allen-J.Jarrett-K.Coleman bőven jó lesz.Ha Tulloch még érkezne az rendbe is tenné a dolgokat a védelemben.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Malumanemulát kirúgták a maciktól, tavaly kapott vagy hatmilliót. 😀
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
NA akkor DRC megvan. Sec majdnem fasza. Még Safety kéne meg Tulloch vagy végső esetben Morrison, aztán jöhet a Rams.Shawn84safety nem fog jönni már sztem,a sec így is jól el lesz emögött a D-line mögött (remélem) :cool: ,egy LB viszont nagyon kéne még
több mint 13 éve
ha jól értelmezem le lehet szállni a Cutler-traderől?! 😂 szvsz ez üti :cool:Caplan:Év biznisze. :cool: 😀Greengo
Deal is done. Kolb will sign a five-year extension for over $63 million with over $20 mill guaranteed.
Rodgers-Cromartie and a 2nd round pick to the Eagles.Bébé
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
NA akkor DRC megvan. Sec majdnem fasza. Még Safety kéne meg Tulloch vagy végső esetben Morrison, aztán jöhet a Rams.
több mint 13 éve
Az Arizona FO kiérdemelte a Seahawks satyit végleg! 😀
több mint 13 éve
Clint Session to the Jags. 5 years, $30 million with $11.5 million guaranteed.lassú vagyok 😛
több mint 13 éve
vassadi
15 617
La Canfora: "Clint Session to the Jags. 5 years, $30 million with $11.5 million guaranteed. Linebackers doing well on this market"
több mint 13 éve
Clint Session to the Jags. 5 years, $30 million with $11.5 million guaranteed. Linebackers doing well on this market - LaCanfora