NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 10 éve
szaba
10 545
Ezt én is akartam kérdezni, hogy a Raidersnek az hogyan jött ki, hogy Saffold jobb Veldheernél?
több mint 10 éve
Mekkora menő tackle keringő 😀
több mint 10 éve
Former Raiders OT Jared Veldheer reached agreement on a 5-yr, $35M deal with Cardinals, per ESPN league sources.WesterSaffold 42.5 millió, az oszt igen 😀
megdobva azzal, hogy a Raiders 2 valamirevaló FA-jából egyiket se tartotta meg... érdekes stratégia
több mint 10 éve
"Former Chiefs OT Branden Albert reached agreement on a 5-yr, $46M deal including $25M GTD with the Miami Dolphins."xrace77Az igen.
Kíváncsi leszek, hogy Albert lesz-e annyival jobb, mint Veldheer, hogy megérjen évi +2 misit.
több mint 10 éve
deyell
11 702
Houston $7 m / év a Bearsnél mi meg leigazoltuk Saffoldot $8,5 m / évért. hát ez nem igaz b+
choose life
több mint 10 éve
Former Rams OT Rodger Saffold reached agreement on a 5-yr, $42.5M deal that includes $21M gtd with Raiders
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
xrace77
4 515
"Former Chiefs OT Branden Albert reached agreement on a 5-yr, $46M deal including $25M GTD with the Miami Dolphins."
több mint 10 éve
Former Raiders OT Jared Veldheer reached agreement on a 5-yr, $35M deal with Cardinals, per ESPN league sources.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Former Raiders DE Lamarr Houston reached agreement on 5 year, $35M deal with the Bearsna a C verzió csak összejött....
több mint 10 éve
Source: The Buccaneers will push for Bears free agents QB Josh McCown, CB Charles Tillman, and KR Devin Hester.Melton jöhet Marinellihez 😛
Lovie-nak mindegy csak Medve legyen, Melton nem kell neki esetleg?! 😊davemayer
több mint 10 éve
Source: The Buccaneers will push for Bears free agents QB Josh McCown, CB Charles Tillman, and KR Devin Hester.ne is mondd... őt mondjuk Dallas-nál emlegetik, remélem őt meg tudjuk tartani egy nem túl elszállt szerződéssel....
Lovie-nak mindegy csak Medve legyen, Melton nem kell neki esetleg?! 😊davemayer
több mint 10 éve
ESPN reports Zane Beadles reaches agreement with #Jaguars
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Source: The Buccaneers will push for Bears free agents QB Josh McCown, CB Charles Tillman, and KR Devin Hester.Lovie-nak mindegy csak Medve legyen, Melton nem kell neki esetleg?! 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Colts are signing former Ravens DT Arthur Jones to a deal around $6 million per season, per sources.Former 49ers S Donte Whitner reached agreement on a four-year, $28 million deal with the Browns, per sources.
Gyors volt.
több mint 10 éve
Nem kedvelem.Reggel James Jones, örültem.Mi a gondod Tate-tel?braxa88
Délután Sanders, kétkedtem.
Este Golden Tate, félek.
#Lions #pletyka #FA #NFLBazzani
Nyilván nem is láttam minden meccsen, de Jones nálam többet bizonyított. A végén úgyis egy negyedik lesz.
több mint 10 éve
Egyenlőre ez a két csapat van képben, ami nem is csoda elnézve a cap space-eket 😊Haden-Revis kettős Pettine press man-cover defense-ébe brutál lenne.BaltimoreDefenseRevis Raider lesz. book itdeyell
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kolb kivágva Bills által.
több mint 10 éve
Ian RapoportAnd now, DeMarcus Ware has been released by the #Cowboys.
több mint 10 éve
1 perc, jó lesz ez srácok 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Reggel James Jones, örültem.Mi a gondod Tate-tel?
Este Golden Tate, félek.
több mint 10 éve
Ha a Brownsról van szó azért az optimizmust óvatosan kell adagolni 😊Minden és semmi is megtörténhet. Kettőn áll a vásár.danylyEgyre félelmetesebb ez a Browns. Jó idényük lehet (nem csak ezért).danylyJó lesz ezt visszaidézni az újabb 4-12-es / 5-11-es szezon és nagytakarítás után. :pvassadi
több mint 10 éve
Falcons Pro Bowl safety Thomas Decoud to be released by 4 pm EST, per source.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
deyell
11 702
Reggel James Jones, örültem.sztem Tate jobb, mint Jones vagy Sanders. biztos kezek, YAC, remek punt returner
Este Golden Tate, félek.
choose life
több mint 10 éve
Minden és semmi is megtörténhet. Kettőn áll a vásár.Egyre félelmetesebb ez a Browns. Jó idényük lehet (nem csak ezért).danylyJó lesz ezt visszaidézni az újabb 4-12-es / 5-11-es szezon és nagytakarítás után. :pvassadi
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Reggel James Jones, örültem.Délután Sanders, kétkedtem.
Este Golden Tate, félek.
#Lions #pletyka #FA #NFL