Arizona Cardinals
35 feliratkozó
7 napja
sorozatban 4. player of the week? nice!
9 napja
shagi0206
10 921
Olyanom van nekem is, már hordom, mert reggel már hideg van, a fülemet meg védeni kell.Beindult az öntisztulása 😃 addig meg ki nem mosom, míg tart a győzelmi széria 😎 ma is az volt rajtam, +bojtos téli ARIsapka 🏈🤘🍻Lassan már bebüdösödik 😀Gálamérkőzés! 👑 Az ARI polóm ezen a héten sem kerül még mosásba😁🤘🍻🏈+1😎
Cardinalis
Cardinalis
Amúgy bye week jön, kimoshatod, lesz ideje megszáradni.
shagi0206
Cardinalis
9 napja
Cardinalis
5 788
Beindult az öntisztulása 😃 addig meg ki nem mosom, míg tart a győzelmi széria 😎 ma is az volt rajtam, +bojtos téli ARIsapka 🏈🤘🍻Lassan már bebüdösödik 😀Gálamérkőzés! 👑 Az ARI polóm ezen a héten sem kerül még mosásba😁🤘🍻🏈+1😎
Cardinalis
Cardinalis
shagi0206
Szerkesztette: Cardinalis
THIS IS THE WAY
9 napja
shagi0206
10 921
Így a bye weekhez érve pár gondolat:Igazából ha nem jutunk be a PO-ba, ez a szezon már akkor is bőven bizakodásra ad okot azon felül, hogy elégedettek is lehetünk. De persze ha bejutnánk, akkor lenne az igazi a szezon, viszont egyszerű semmiképp nem lesz, mert van azért néhány akadály. Főleg a csoportban kéne még min 2 meccset behúzni, ami igazából nem lehetetlen, mert egyik csapat sem egy Lions. A védelmen fog sok múlni, hogy meddig tart ki ez az érthetetlenül jó teljesítmény.
Pozitív csalódás a csapat! Nem gondoltam volna, hogy 2-3 győzelemnél többel jutunk el idáig.
Az első félidőket már egészen érdemes nézni! Jól indul minden meccs, jól fel vannak készítve a játékosok a feladatra, egész jó a gameplan is, nincs annyi 3&out drive, mint vártam. Védők is egész jól tudnak kinézni. Cserébe a második félidők annyira nem acélosak, a félidei igazításokat még gyakorolni kell.
Az edzői stáb egész jó! Lásd fentiek. Nem voltam különösen vidám Gannon kinevezésekor, de szerintem egész közel tudják vinni a játékosokat a maximumjukhoz, ami az edzők elsődleges feladata.
Én nagyon bírom, hogy ennyire futás orientált lett a csapat, azt meg még inkább, hogy nem a QB-t gondolják az RB1-nek.
Összességeben: sokkal jobban alakul eddig a szezon, mint vártam. Remélem kitart a lendület a pihenő után is. Szoros a divízió, és sok is van még vissza, de nem teljesen reménytelen az a PO...
Natloz
Ami biztos: a Panthers-Pats duó nem igazán kellene hogy kihívást jelentsen, az meg már 8 win. A Vikings is kezd elfogyni, a csoportból meg megint nem elérhetetlen senki. A Seahawkst akár oda vissza is meg lehet verni, mert jobbnak nem néznek ki, ahogy a Rams sem. A 9ers egy picit keményebb lesz ott a zárófordulóban, addigra már lehet beindul a gépezetük. De hátha addigra nekünk már nem fog számítani, mert bent leszünk a POban 😊
9 napja
Natloz
300
Így a bye weekhez érve pár gondolat:Pozitív csalódás a csapat! Nem gondoltam volna, hogy 2-3 győzelemnél többel jutunk el idáig.
Az első félidőket már egészen érdemes nézni! Jól indul minden meccs, jól fel vannak készítve a játékosok a feladatra, egész jó a gameplan is, nincs annyi 3&out drive, mint vártam. Védők is egész jól tudnak kinézni. Cserébe a második félidők annyira nem acélosak, a félidei igazításokat még gyakorolni kell.
Az edzői stáb egész jó! Lásd fentiek. Nem voltam különösen vidám Gannon kinevezésekor, de szerintem egész közel tudják vinni a játékosokat a maximumjukhoz, ami az edzők elsődleges feladata.
Én nagyon bírom, hogy ennyire futás orientált lett a csapat, azt meg még inkább, hogy nem a QB-t gondolják az RB1-nek.
Összességeben: sokkal jobban alakul eddig a szezon, mint vártam. Remélem kitart a lendület a pihenő után is. Szoros a divízió, és sok is van még vissza, de nem teljesen reménytelen az a PO...
Just a simple Lineman... ZP#76
10 napja
shagi0206
10 921
Lassan már bebüdösödik 😀Gálamérkőzés! 👑 Az ARI polóm ezen a héten sem kerül még mosásba😁🤘🍻🏈+1😎
Cardinalis
Cardinalis
10 napja
Cardinalis
5 788
Gálamérkőzés! 👑 Az ARI polóm ezen a héten sem kerül még mosásba😁🤘🍻🏈+1😎
Cardinalis
THIS IS THE WAY
16 napja
It's a 6th rounder for Browning, source says. https://t.co/fy3KPGWJ6O
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 4, 2024
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
17 napja
Danny
1 717
Van még 19 M a sapka alatt, kíváncsi vagyok, hogy a holnapi deadline-ig lesz-e a mozgás, mert szerintem a vezetők se számítottak 9 meccs után pozitív mérlegre.
17 napja
Cardinalis
5 788
Gálamérkőzés! 👑 Az ARI polóm ezen a héten sem kerül még mosásba😁🤘🍻🏈
THIS IS THE WAY
23 napja
Natloz
300
The Cardinals activated Robison (calf) off injured reserve Monday, per the NFL's transaction log.The 2024 first-round pick out of Missouri has yet to make his NFL debut after sustaining a calf injury that's sidelined him since late August. However, Robinson's activation Monday suggests he's nearing a return to the field, despite logging three consecutive DNPs in Cardinals' practice last week. His practice participation ahead of Sunday's matchup against the Bears will likely be the best indication of whether he can make his NFL debut in Week 9.
Just a simple Lineman... ZP#76
24 napja
shagi0206
10 921
Ha valaki azt mondja nekem szezon előtt, hogy 8 forduló után vezetni fogjuk a csoportot, szerintem élből körberöhögöm 😀 Mindezt egy 4-4-es mérleggel.
24 napja
Cardinalis
5 788
Nyertünk vazze!!! Büszke vagyok a csapatra! Az ARI polóm ezen a héten sem kerül még mosásba😁🤘🍻🏈
THIS IS THE WAY
24 napja
shagi0206
10 921
Mikor megláttam, hogy Tua játszani fog, mondom jó, ebből sima vereség lesz. El se hiszem, hogy ezt megnyertük főleg úgy, hogy igazából a Dolphins nagyjából kontroll alatt tartotta a meccset.
27 napja
shagi0206
10 921
2,5 Odds van az Arizonára hétvégi Miami elleni meccsre szerintem ajándék ennyiért meg kell rakni, mit gondoltok szerintem indokolatlanul magas az Odds rátokHát nem tudom. Sorminta alapján most kikapunk, még akkor is, ha a Dolphins qz ellenfél. A mi védelmünk ellen egy csere qb is meg tud villanni.
FloresR
27 napja
FloresR
205
2,5 Odds van az Arizonára hétvégi Miami elleni meccsre szerintem ajándék ennyiért meg kell rakni, mit gondoltok szerintem indokolatlanul magas az Odds rátok
29 napja
Cardinalis
5 788
csóri Gardeck ACL szakadás 😕Ooo bakker... bírom a csávót🏈🤘
Löfli
THIS IS THE WAY
29 napja
csóri Gardeck ACL szakadás 😕
1 hónapja
Cardinalis
5 788
Marvin Harrison Jr. has cleared concussion protocol, coach Jonathan Gannon said Saturday morning, and the rookie wide receiver will play Monday night against the Chargers.
THIS IS THE WAY
1 hónapja
Cardinalis
5 788
"There isn’t much known about Harrison Jr’s progress, but one injury analyst believes there’s a 60% chance Harrison Jr. sits this coming week."
THIS IS THE WAY
1 hónapja
shagi0206
10 921
Általában másnap szoktak csinálni CT-t, szóval feltételezem ma derül ki, hogy mi lesz.Maseratiról mik az első infok?agyrázkódás protokollban van, én még nem találtam semmi frisset
zacknorb
Löfli
1 hónapja
Maseratiról mik az első infok?agyrázkódás protokollban van, én még nem találtam semmi frisset
zacknorb