Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem hiszem el hogy nem képesek már végre észrevenni azt hogy Bethel nem kezdő szintű CB. Hihetetlen mindíg azt kell bámulnom hogy szét van égetve. Egy Golladay agyonveri. De nem is D volt itt a legfőbb probléma, (futást meglepően jól öltük az előszezonhoz látottakhoz képest) hanem az O ultraszar teljesítménye. Palmer hova dobál nem is értem, és ugynaz a faszkodás folytatódik mint tavaly. Könnyelmű labdavesztések, DJ fumble-ok, megyünk tízzel az elején aztán ahogy nézi az ember a meccset, tudja hogy vereség a vége csak idő kérdése mikor fordít az ellenfél. Ez egy olyan betegség tavalyról amit úgy látszik egy offseason alatt nem sikerült levetkőzni, de kezd marha bosszantóvá válni. Másik meg hogy nem tudunk hétórás meccset nyerni, wtf? Miért? Lehet tudni előre hogy L a vége, mégis az embert szétbassza az ideg ahogy nézi a meccset😠.
több mint 8 éve
Palmer tegnapi passer ratingje nyomas alatt 20.1 igy nem lehet...
több mint 8 éve
Kaptam streamet, láthattam a Lions-Cards meccs második félidejét. Két nekem kedves csapat de persze a Cards a fontos. Még a vezetésünknél láttam, kiszopunk. DJ sérülése után az összes csapatrész, még amihez neki semmi köze azok is: katasztrófa.
több mint 8 éve
Palmer kritikán aluli volt, mindenhova dobott csak oda nem ahova kellett volna.Ilyen offense-zel nem visszük idén sokra.
több mint 8 éve
Valahogy így képzelem Arians és Palmer nyári beszélgetését a visszavonulásával kapcsolatban:youtu.be/Ezg4sr67OGA
több mint 8 éve
hát ez jó szar volt. simán lehet, hogy a két DJ-t hosszabb időre elveszítjük...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Gameday!!!@Detroit
Kb. két hete ebben az időpontban (arizona idő szerint délelőtt 10) edzenek a Srácok így a korai kezdés nem lehet kifogás.
Greg Robinson a LT a Lionsnál ezt kell kihasználni. Sanszos hogy Stafford gyorsan fog szabadulni a labdától.
Nkemdiche nem játszik, így a DL kicsit karcsúnak tűnik.
Az Offensnek az elején kell belehúzni hosszú TD drive-al indítani.
Go Cardinals!!
több mint 8 éve
Tavaly 2-3 meccs ment el special teamen, én Lee játékótól várok nagyobb hatást, remélem végre nem kell azon szenvedni h megint egy 30-40 yardos puntot láthattunk Butlertől vagy tudja ki volt most itt az offseasonban, Catmant nem tartom rossz kickernek annak ellenére, hogy tavaly mindig a legrosszabb pillanatokban b@szta el a dolgokat, előfordul, de Dawson azért mindenhogy jobb kicker.Sziasztok!A 4th&Longban is lehúzták nem is kicsit.
Jól lehúztak minket az új war roomban. Én derűlátó vagyok, sztem idén pozitív lesz a mérlegünk 😊
Ti mit vártok a szezontól?
emberke22
Én nagyjából Andree-val értek egyet csak nekem 10 győzelem alatt csalódás. 😊
Fucu
Én 9-13 győzelem közé lövöm a csapatot.
Pass defense sem fog gyengülni, sőt! én jobb játékot várok itt, Mathieutől nagy szezon várható, Budda Baker is bejátsza magát majd a szezon végére a kezdőbe ezt jósolom. A run defense kérdéses Campbell nélkül, pass rush ligaelit Golden és Jones párossal, középső LB-eknél erősödtünk. Támadó oldalon a falnak jobbnak kellene lennie mint tavaly papíron, D.J. zseni, Palmert amikor megvédték hozta amit kellett, az elkapók neccesek, de B.A zsenialitása eddig mindig kijött és sztem jól szétosztjuk majd a labdákat megint.
Összességében a run defense ami kifejezetten gyengült tavalyhoz képest, de ha mondjuk Nkedmiche berobban akkor azt is eltudjuk valahogy menedezselni. Várom a szezont nagyon 😊
több mint 8 éve
Sziasztok!A 4th&Longban is lehúzták nem is kicsit.
Jól lehúztak minket az új war roomban. Én derűlátó vagyok, sztem idén pozitív lesz a mérlegünk 😊
emberke22
Én nagyjából Andree-val értek egyet csak nekem 10 győzelem alatt csalódás. 😊
több mint 8 éve
Ez vagy photoshop vagy az év trollkodása 😀ott van! 31-24-re nyerjük az SB-t 😊
Kexandro
www.cbssports.com/nfl/news/2017-nfl-predictions-wild-afc-west-five-different-super-bowl-champions-crowned/amp/
több mint 8 éve
ott az én emberem 😀Ez vagy photoshop vagy az év trollkodása 😀
Cardinalis
több mint 8 éve
Hát nem tudom. Én nem hiszem hogy olyan nagyon szarok lennénk idén. A schedule egyáltalán nem olyan vészes mint a korábbi években, a csapat se sokkal gyengébb. A sérülések meg a többiek formája eldönti, de 9 győzelem alatt elég csalódott lennék.
több mint 8 éve
Örülök silent 8-8-ának, ő mindig pesszimista/realista 😉 , akkor 10-6, de a többivel "szar draft hely, no QB és elindulunk 2-3 negatív mérlegű szezon irányába." sajnos maximálisan egyetértek.Sziasztok!Mindig lehúznak 😊 ezt megszokhattad volna.
emberke22
Amúgy a realitás talaján mozogva 8-8, no PO, szar draft hely, no QB és elindulunk 2-3 negatív mérlegű szezon irányába.
silent7939
több mint 8 éve
Sziasztok!12-4, PO+SB 😀
emberke22
több mint 8 éve
Sziasztok!Mindig lehúznak 😊 ezt megszokhattad volna.
emberke22
Amúgy a realitás talaján mozogva 8-8, no PO, szar draft hely, no QB és elindulunk 2-3 negatív mérlegű szezon irányába.
több mint 8 éve
Sziasztok!- 9-7, 10-6 koruli szezont, mikoris az utolso, Hawks elleni meccsen dol el a wild card.
emberke22
- DJ szerintem vissza fog esni valamelyest, de az 1500 yard azert meglesz neki.
- Palmer a tavalyihoz kepest talan jobb teljesitmenyt nyujt de 4000 yard alatt marad igy nem fogjuk banni ha elkoszon
- Fitz 1000+ yarddal, 10+ TDvel zar es visszavonul 😕
- Matyi INT-ekben vezeti a ligat az alapszakasz vegere
Altalanossagban az idei szezontol nem felek, de ha ugy jonnek ossze a visszavonulasok 2019re simán bennevan egy TOP5 draft cetli meg az egy szem DJ a giga szerzodesevel 😀. A jovokepunk nem az igazi sajnos..
Szerkesztette: Kexandro
több mint 8 éve
Sziasztok!Jól lehúztak minket az új war roomban. Én derűlátó vagyok, sztem idén pozitív lesz a mérlegünk 😊
több mint 8 éve
Cardinals signed former Vikings G Alex Boone
több mint 8 éve
Andy Lee érkezett Matt Wile pedig távozott ahogy az várható volt.TJ Logan pedig ment az IR-re.
több mint 8 éve
Butler, GilmoreÉn tudok.😊Petersonnal szemben elvileg Bethel lesz a kezdő, de nincs kétségem afelől hogy Williams is sokat pályán lesz. Amúgy annak szerintem nincs realitása hogy egy csapatban két igazán elit CB legyen; inkább a safetyk segítsenek be az adott oldalra; ez szokott is működni többnyire.Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Szerintem meg mondjuk Peterson másik oldalára kéne már végre valaki mert a nyugdíjazás előtt álló Tramon Williams nem megoldás. Egyébként igazad van, kéne egy-két nagyobb darab elkapó. Az Endzone környékén nem árt ha van.
Alább amúgy egy f*sza cardsos wallpaper/poszter magyar kezdési időpontokkal, ha valakihez még nem jutott volna el:pin.it/pjEjvQeBtw elkapó fronton szerintem lesznek bajok idén, mert Fitzet leszámítva elég kákabélű a brigád; sebességgel nem lesz gond de nagy blokkokra onnan nem kell számítani, és hogy mennyire tudnak elszakadni szintén rejtély lesz.
A lions ellen azért magabiztos győzelemre számítok, GO CARDS!!
Kexandro
Ka'deemCarey25
Hirtelen nem is tudok olyan csapatot mondani ahol 1-nél több igazán jó corner lenne, gondolom főleg anyagi okok miatt...
Kexandro
Denver(Talib, Harris).
Ka'deemCarey25
Jenkins, Cromartie
Ramsey, Bouye
Hayward, Verrett
Alford, Trufant
egész korrekt kis párosok
Szerkesztette: gordon
több mint 8 éve
Igaz, de azért nem ez az általános 😊. Szerintem a secondary nagyjából rendben lesz, inkább a futást fogjuk nyelni, illetve a sok blitz miatt menetrendszerűen összejön az 1-1 nagy játék az ellenfeleknek.Én tudok.😊Petersonnal szemben elvileg Bethel lesz a kezdő, de nincs kétségem afelől hogy Williams is sokat pályán lesz. Amúgy annak szerintem nincs realitása hogy egy csapatban két igazán elit CB legyen; inkább a safetyk segítsenek be az adott oldalra; ez szokott is működni többnyire.Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Szerintem meg mondjuk Peterson másik oldalára kéne már végre valaki mert a nyugdíjazás előtt álló Tramon Williams nem megoldás. Egyébként igazad van, kéne egy-két nagyobb darab elkapó. Az Endzone környékén nem árt ha van.
Alább amúgy egy f*sza cardsos wallpaper/poszter magyar kezdési időpontokkal, ha valakihez még nem jutott volna el:pin.it/pjEjvQeBtw elkapó fronton szerintem lesznek bajok idén, mert Fitzet leszámítva elég kákabélű a brigád; sebességgel nem lesz gond de nagy blokkokra onnan nem kell számítani, és hogy mennyire tudnak elszakadni szintén rejtély lesz.
Kexandro
Ka'deemCarey25
Hirtelen nem is tudok olyan csapatot mondani ahol 1-nél több igazán jó corner lenne, gondolom főleg anyagi okok miatt...
Kexandro
Denver(Talib, Harris).
Ka'deemCarey25
több mint 8 éve
Én tudok.😊Petersonnal szemben elvileg Bethel lesz a kezdő, de nincs kétségem afelől hogy Williams is sokat pályán lesz. Amúgy annak szerintem nincs realitása hogy egy csapatban két igazán elit CB legyen; inkább a safetyk segítsenek be az adott oldalra; ez szokott is működni többnyire.Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Szerintem meg mondjuk Peterson másik oldalára kéne már végre valaki mert a nyugdíjazás előtt álló Tramon Williams nem megoldás. Egyébként igazad van, kéne egy-két nagyobb darab elkapó. Az Endzone környékén nem árt ha van.
Kexandro
Ka'deemCarey25
Kexandro
Denver(Talib, Harris).
több mint 8 éve
Petersonnal szemben elvileg Bethel lesz a kezdő, de nincs kétségem afelől hogy Williams is sokat pályán lesz. Amúgy annak szerintem nincs realitása hogy egy csapatban két igazán elit CB legyen; inkább a safetyk segítsenek be az adott oldalra; ez szokott is működni többnyire.Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Szerintem meg mondjuk Peterson másik oldalára kéne már végre valaki mert a nyugdíjazás előtt álló Tramon Williams nem megoldás. Egyébként igazad van, kéne egy-két nagyobb darab elkapó. Az Endzone környékén nem árt ha van.
Kexandro
Ka'deemCarey25
több mint 8 éve
Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Szerintem meg mondjuk Peterson másik oldalára kéne már végre valaki mert a nyugdíjazás előtt álló Tramon Williams nem megoldás. Egyébként igazad van, kéne egy-két nagyobb darab elkapó. Az Endzone környékén nem árt ha van.
Kexandro