Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
hihetetlen.a mákos tédénknél volt egy OPI amúgy: www.sbnation.com/nfl/2016/1/17/10781762/the-miracle-td-that-helped-the-cardinals-beat-green-bay-was-a-missed
a Dezsőben szurkoló gárda:
twitter.com/Fucu23/status/688552259484028929
azért amit lenyomtunk a végén elég beteg volt 😀
(én ma nem alszom)
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Kelleténél izgalmasabbra sikeredett de ez a PO! Fitz kurvanagy volt!Go Cards jövőhéten jöhet a Hawks szerintem!
több mint 10 éve
Hihetetlen meccs, varhato volt hogy a GB feljavul az elozo meccshez kepest, bar Rodgersen kb nulla nyomas volt, ez nagyon gaz.Nagy adag szerencse is kellett a gyozelemhez, de osszessegeben szerintem nem volt erdemtelen.
Mostmar talan lekerult a teher a csapatrol, de barki is jon szembe jovo heten bitang nehez meccs lesz ha nem talaljuk meg a jatekunkat (foleg Palmer).
Grat a Green Baynek, tenyleg hajszalon mult a tovabbjutas, de Fitzgerald igazan megerdemelne mar egy gyurut, ezzel nem lehet vitatkozni.
GO CARDS!!!!
Szerkesztette: Kexandro
több mint 10 éve
catattack
3 520
Egy hányás volt ez a meccs! Semmi pass rush az egész meccsen, az OL az első félidőben nulla, Palmer meg végig homály volt!Remélem összekapja magát ez a csürhe, mert akár a Hawks-t akár Panthers-t kapjuk, ebből egy óriási szopás lesz korai magömléssel!
több mint 10 éve
Csak hogy tudjátok, ha a Hawks-szal kerültök össze, még ezek után is nektek fogok szurkolni 😀
több mint 10 éve
Ha ezt így buktuk volna el, simán fel lehetett volna szántani sóval UoP gyepét, de szerencsére Larry nem kért a loserségből. Lényegében egymaga hozta ezt a meccset.
több mint 10 éve
Lehet, hogy későn szólok, de lenne még egy szabad hely Dezsőnél?😀
több mint 10 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem nincsenek jó előérzetem a meccsel kapcsolatbanEgyértelmű eselyesei vagytok a meccsnek. Ráadásul kétszer egymás után kikapni hazai pályán... Nem.hiszem, hogy bekovetkezik. Itt már az győz aki egészségesebb,és ti regeneralodhattatok.
silent7939
Viszont semleges szurkolóként remélem, hogy nem dől el hamar.
több mint 10 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem nincsenek jó előérzetem a meccsel kapcsolatban
több mint 10 éve
Csak szólok hogy a későbbi vonattal megyek így később érek a Dezsőbe, kicsit kések, de megyek! 😊
több mint 10 éve
yooker
Toca
Progressorti jöttök?

Don't blink!
több mint 10 éve
Nyugati környékéről valaki? 😊Megvan ☺. Ha megyek viszem
21:17-re ér be a vonatom.
@silent7939 ha jössz hozd el a mezt légy oly kedves és üzletelünk (ha meg van még). 😊
Fucu
több mint 10 éve
Nyugati környékéről valaki? 😊21:17-re ér be a vonatom.
@silent7939 ha jössz hozd el a mezt légy oly kedves és üzletelünk (ha meg van még). 😊
több mint 10 éve
En is azt hittem ugyhogy en Q besorolasra teszem magam ☺Vmi last minute hely akad még a Neked csak Dezsőben? 😊szerintem jöhetsz, nekem ismerősöm nem tud jönni. (azt hitte, vasárnap lesz a Packers meccs, ma meg legénybúcsún van 😀)
empty taxi
Löfli
több mint 10 éve
Vmi last minute hely akad még a Neked csak Dezsőben? 😊szerintem jöhetsz, nekem ismerősöm nem tud jönni. (azt hitte, vasárnap lesz a Packers meccs, ma meg legénybúcsún van 😀)
empty taxi

Don't blink!
több mint 10 éve
Vmi last minute hely akad még a Neked csak Dezsőben? 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nem lesz pontzuhatag.... Az a D kozelebe nem er a mostaninak.... Ellenben az O siman Partyban van
több mint 10 éve
semleges szurkolóként biztos jó meccs volt a 2009-es, de inkább nyerjünk úgy, mint a 16. héten 😀

Don't blink!
több mint 10 éve
Egyetértek. Franc akar megint pontháborút, főleg nem hosszabbítást. Kell a fenének szívroham így január közepén.
több mint 10 éve
catattack
3 520
ezzel a meccsel hangolódok éppen :o)) jó lenne holnap egy hasonló meccs, hasonló végeredménnyel :o))Money Mike megnyerte a meccset! 😀
2009 NFC Wild Card: Arizona Cardinals vs. Green Bay Packers highlights
Cardinalis
Amúgy a f.szomnak kéne ilyen meccs, ennyi packers ponttal!