Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
CJ2K 1 évre érkezett, meglátjuk megéli -e az 53-at
több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Az első félidőt én is láttam, úgy ahogy, a teljes meccset most töltöm, ha érdekel valakit, innen.:

www.sport-video.org.ua/americanfootball.html

Ha megengeditek írok néhány véleményt az eseményekről.:

Játékosok akik tetszettek:

Ellington: Bár korai lehet még ezt kijelenteni, de mintha a régi fényében ragyogna, remek dolgokat csinált, remélem eddigi legjobb szezonját fogja futni az idén.
Palmer: Elég magabiztosnak tűnt, úgy néztem igencsak jól sikerült a rehab-ja, ha így játszik, nem lesz vele gond.
Minter: Most végre odaért a labda közelébe, részt vett a szerelésekben, sőt bliccelni is elküldték néhányszor, úgy néz ki sikerült gatyába rázni az elmúlt rosszul sikerült szezon után. Idén többet várhatunk tőle.
Legree: Sokat volt pályán, sokszor került labda közelébe. Hibázgatott is, de szerintem lehet belőle egy jó kis CB, ha rajtam múlna helyet kapna az 53-as keretben. 😊
Bethel: Már a negyedik szezonja lesz, és végre rá lehet nyugodtan bízni egy az egyben egy elkapót. Jól játszott, ha ezt tudja tartani, nem lesz gond a CB állománnyal. Nem tudom mi a vezetőség szándéka, de remélem meg akarják majd tartani, bevallom az egyik kedvencem a csapatból.
John Brown: semmit sem változott, villámgyors, és a kezei is életveszélyesek. Érdemes lesz kiválasztani fantasy csapatba. 😊
L. Thomas: Meglepő, de szerintem látható fejlődés a játékában, passzai erősek, és sok esetben pontosak is voltak, a nyomás elől pedig nem egy esetben szépen ki tudott mozogni, nem esett egyből pánikba. Persze ez még édeskevés, de legalább látható a fejlődés, szerintem megcsípi a roostert.

Akiktől többet vártam:

Marcus Golden: Gyakorlatilag semmit nem láttam tőle. amikor pályán volt elég reménytelenül birkózott az LT-vel, nem igazán volt meggyőző, sőt inkább semmilyen sem volt.
Stanton: Ez a teljesítmény, még ha nem is volt sokat a pályán egyenlő volt a nullával. 0/3 nem egy meggyőző teljesítményre vall. 😊 Egy második számú irányítótól, kezdő tapasztalattal sokkal többet várna az ember.
Taylor: Mindent elmond, hogy mindössze egy carry-t kapott, abból pedig sikerült elérnie -1 yardot. Asszem ennél azért mindenki többet várt tőle akkor amikor a csapathoz került.
K. Martin: Sokkal többet vártam tőle, azt gondoltam zúzni fog OLB poszton, de ez nem történt meg, és továbbra is adós a javuló teljesítménnyel. Azért reméljük a legjobbakat.

Ezen kívül érdemes megfigyelni, hogy mennyit javult az OL. Gyakorlatilag Palmer közelébe sem tudtak kerülni a Kansas védői. Nem hogy sackkelni, de még nagyon siettetni sem tudták. Nyugodtan kémlelhette az elkapókat, senkitől sem zavartatva. Hát ha ez így marad hosszú távon, akkor reménykedhetünk egy jó szezonban.
A kezdő D szokás szerint hozta magát, bár a szélső pass rush megint elég halovány volt, de lesz ez még jobb is. A sacondary nem lesz kimagasló, de talán hoznak majd egy erős átlagot. A csere védelem már nem alkotott maradandót, ameddig én láttam nyelték a yardokat rendesen.
több mint 10 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Na eddig bírtam nézni, 2. negyed közepe, már kb a cserék cseréi játszanak..

Tapasztalatok
Kezdő Offense fasza
Kezdő Defense fasza (bár ez a kansas O nem volt a legigazibb, Charles se játszott ha jól néztem..)
2. Off. ott már voltak gondok a falban, Stanton se volt a legélesebb
Defense mélység fasza lesz úgy tűnik
Bethel is jól nyomta ő volt az egyik legpozitívabb meglepetés számomra, mint CB
JJ. Nelson is jó lesz, bár kicsit nagy arcúnak tetszett nekem
cserék cseréi.. Legreenek voltak szép szerelései

Összeségében JÓK vagyunk
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Bar meg csak a petting de hamarosan kezdooooodik
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 464 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
friss hír D-Wash ügyében 😀  www.revengeofthebirds.com/2015/8/13/9147273/daryl-washington-expecting-a-decision-soon-from-nfl

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Kicsit fura ez az elégedettlenség BA részéről.... ennyire nem lehetnek gázosak a futóink. Van egy olyan érzésem hogy az öreg vérszemet kapott és a fejébe vette hogy mindenáron SB-t akar nyerni.
több mint 10 éve
Na állítólag egy éves szerződést ajánlottunk Chirs Johnsonnak ex Titans legendának, megoldani a RB helyzetet.emberke22
Ez a RB kérdés érdekes, hogy évek óta visszatérő probléma, hihetetlen, hogy mindig van valami gáz ezen a poszton. Johnson már az elmúlt két idényében szinte semmit sem produkált, nem hiszem, hogy nálunk támadna fel. Inkább ösztönző hatása miatt szerződtetjük, hátha összekapják magukat a fiatalok. 😊Leon78
Mikor szotyiért megszerezhettük volna Zach Stacy-t nem kellett.... pedig sztem ott van még bőven a tankban...
több mint 10 éve
Danny Arizona Cardinals 1 774
Közben Massie 3 meccses eltiltást kapott, még fellebbez ellene.
több mint 10 éve
Na állítólag egy éves szerződést ajánlottunk Chirs Johnsonnak ex Titans legendának, megoldani a RB helyzetet.emberke22
Ez a RB kérdés érdekes, hogy évek óta visszatérő probléma, hihetetlen, hogy mindig van valami gáz ezen a poszton. Johnson már az elmúlt két idényében szinte semmit sem produkált, nem hiszem, hogy nálunk támadna fel. Inkább ösztönző hatása miatt szerződtetjük, hátha összekapják magukat a fiatalok. 😊
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 729 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Félek tőle, hogy ő már nem tart ott a pályáján, hogy sokat javítana a helyzeten.
több mint 10 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Na állítólag egy éves szerződést ajánlottunk Chirs Johnsonnak ex Titans legendának, megoldani a RB helyzetet.
több mint 10 éve
Natloz Arizona Cardinals 322
Nem nagyon volt fórum aktivitás az előszezon alatt. Eltűnt Fucu is, és a többiek is a rendszeres híreikkel 😕

Írkászok hát én pár (szerintem) fontosabbat, amit twitterről találtam.
- Depth Chart a preseason meccsek előtt:
- Bruce papa nem elégedett a futókkal, megnézik kikkel lehetne bővíteni a keretet. Ray Rice-ot kizárta.
- Floyd visszatérésére nincs pontos időpont
- többen is kisebb sérülésekkel küzdenek (Powers, Humphries, D. Johnson, ), de semmi komoly
- Szombaton jön az első preseason meccs, az ellenfél a Kansas lesz otthon.

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 729 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Carson Palmer jobban lesz idén, mint valaha? Pete Prisco szerint ez is előfordulhat!
 www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/25263882/why-carson-palmer-is-even-better-following-a-second-knee-injury
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Ahogy nézem BA-ék próbálkoznak CB poszton kukázgatni 😊
Nem sok mindent találtam a srácról de jó kezű és jól helyezkedő cornernek tűnik. 2014-ben a Steelers draftolta ha jól olvastam 5. körben, de az 53-as keretszűkítésnél kihullott.

Ja Shaquille Richardson-ról beszélek 😊silent7939
Helyi forma, egyetemen nem volt rossz.
több mint 10 éve
Ahogy nézem BA-ék próbálkoznak CB poszton kukázgatni 😊
Nem sok mindent találtam a srácról de jó kezű és jól helyezkedő cornernek tűnik. 2014-ben a Steelers draftolta ha jól olvastam 5. körben, de az 53-as keretszűkítésnél kihullott.

Ja Shaquille Richardson-ról beszélek 😊
több mint 10 éve
Nem akarok állandóan Washingtonnal elő hozakodni, de nincs valami pletyka legalább amire lehetne alapozni? Furcsa ez a csend. Már sok eltiltást csökkentettek, vagy kiosztottak, de itt nincs előrelépés.Leon78
ez mai "hír", kb senki nem tud semmitDexxter Tailor
Máris többet tudok 😊Leon78
Engedd el.... Mondtam mar. silent7939
Ok, majd szólok, ha kell a tanácsod. Ilyen válaszokra nem igazán vagyok kíváncsi 😊Leon78
több mint 10 éve
Natloz Arizona Cardinals 322
lyle sendlein érkezik valószínűleg, úgy látszik a shipley - larsen kettős nem váltotta meg a világot 😊Dexxter Tailor
Jött is egy éves szerződéssel, gondolom veterán minimumért.

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 10 éve
Nem akarok állandóan Washingtonnal elő hozakodni, de nincs valami pletyka legalább amire lehetne alapozni? Furcsa ez a csend. Már sok eltiltást csökkentettek, vagy kiosztottak, de itt nincs előrelépés.Leon78
Engedd el.... Mondtam mar. silent7939
Ok, majd szólok, ha kell a tanácsod. Ilyen válaszokra nem igazán vagyok kíváncsi 😊
több mint 10 éve
Engedd el.... Mondtam mar.
több mint 10 éve
Máris többet tudok 😊
több mint 10 éve
ez mai "hír", kb senki nem tud semmit

Don't blink!
több mint 10 éve
Nem akarok állandóan Washingtonnal elő hozakodni, de nincs valami pletyka legalább amire lehetne alapozni? Furcsa ez a csend. Már sok eltiltást csökkentettek, vagy kiosztottak, de itt nincs előrelépés.
több mint 10 éve
lyle sendlein érkezik valószínűleg, úgy látszik a shipley - larsen kettős nem váltotta meg a világot 😊

Don't blink!
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 160 — Csodabogár
Schefter twittelte, hogy Michael Floyd 3-5 hét kihagyás elé néz a csapat szerint. Ujjsérülés miatt.balazs799
jónapot 😀

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 834 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Schefter twittelte, hogy Michael Floyd 3-5 hét kihagyás elé néz a csapat szerint. Ujjsérülés miatt.

Liverpool Fc