Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Bobby Massie eltiltását 2 meccsre mérsékelték, nagyon jó hír ez!
több mint 10 éve
Kerwynn Williams el lett küldve
több mint 10 éve
Így valószínűleg Thomas nem kerül se rosterre se PS-ba, annyira nem is bánom.Nem kell a feltételes mód. A csere megtörtént.Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy ki kerül a rosterre. Lehet, hogy Thomas korán örült?
Kondiciós 7-ik kört adtunk érte. A picket akkor kapja meg a Philly ha Barkley hat meccsen a rosteren van.
Fucu
Leon78
több mint 10 éve
Nem kell a feltételes mód. A csere megtörtént.Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy ki kerül a rosterre. Lehet, hogy Thomas korán örült?
Kondiciós 7-ik kört adtunk érte. A picket akkor kapja meg a Philly ha Barkley hat meccsen a rosteren van.
Fucu
több mint 10 éve
Az ellenérték nem tetszik, legutóbb egy hasonló QB-ért második kört és DRC-t kaptuk tőletek 😀😀
több mint 10 éve
Én nagyon bírtam az egyetemen. Jó játékos volt. Nem tudom a válla, vagy a hiányosságai miatt nem lett NFL irányító, de nem lenne rossz egy átlag csere szintre felhozni.
több mint 10 éve
Nem kell a feltételes mód. A csere megtörtént.Kondiciós 7-ik kört adtunk érte. A picket akkor kapja meg a Philly ha Barkley hat meccsen a rosteren van.
több mint 10 éve
Barkleynak orulnek, anno a drafton is drukkoltam neki, viszont Logan is egyre biztatobb, szoval itt valami osszetettebb csere lesz szerintem 😊
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet 5 perccel ezelőttThe #AZCardinals have traded for #Eagles QB Matt Barkley, source said. @JayGlazer first reported. Further indication Tebow has made the team
Jay Glazer @JayGlazer 6 perccel ezelőtt
Cardinals trade a conditional late pick to Eagles for Matt Barkely.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 10 éve
Jay Glazer azt a fülest kapta, hogy Matt Barkley-ért akarunk az Eagles-szel cserélni.Erre azért kíváncsi leszek 😀
több mint 10 éve
annyira nemMatt Shaughnessy cutEz érdekes kicsit!
emberke22
Ka'deemCarey25
több mint 10 éve
Arians nem fog bejelenteni cutokat, majd holnap jön a hivatalos lista
több mint 10 éve
Phillip Sims is elküldésre került.
több mint 10 éve
Matt Shaughnessy cut
több mint 10 éve
Még mielőtt bárki megkérdezni. Nincs rá esély hogy Keim visszaigazolja.És a hírek szerint elkezdődött a cut nálunk is. RObert Hughes és Paul Lasike az első kettő távozó. Jó hír CJ-nek és Stepfan Taylornak.
több mint 10 éve
Úgy néz ki DD-nek nem jött be a Frisco kaland.
több mint 10 éve
Ez lesz az a meccs amit biztosan nem fogok megnézni. 😊Két sérült volt Mr. Irrelevant (térd) és Jimmy Legree (vádli).
Várjuk a keretszűkítést.
több mint 10 éve
csaknem bírtam megállni, a 2. negyedet végignéztem élőben 😊 voltak szép momentumok:www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Full-Highlights-Arizona-Cardinals-at-Denver-Broncos/ddb48f1d-80a5-477d-9063-0a2715a8c421
(a Cards honlapján legalább nincsenek úgy teletűzdelve reklámokkal a videók…)
Lasike TD elkapása az end zone sarkában egész ügyes volt, nomeg Nelson 59 yardos TD elkapása sem volt fütyi, L. Thomas alakul, mint púpos gyerek a prés alatt 😊 (9/10, 116yds, 1TD)
jameg Sowell-t inkább az Óz-ba kéne leszerződtetni bádogembernek vazze….
más: az NFC WEST csoportgyőztes tekintetében mind a 13 szagértő között egyetértés van… és hatan szerepeltetik a Cards-ot WILD CARD helyeken 😊
több mint 10 éve
Bármire van esély és annak az ellenkezőjére is. 😊A DC-k nem jelentenek semmi támpontot, hogy mi lesz a kezdő.Fucu!
A Denver ellen Sowell lesz az LT és Watford az RT kezdők nem játszanak, se Stanton.
Fucu
Mit gondolsz Simsröl? Van ra esely hogy Ő legyen a 3. Szamu QB? Nekem eleg meggyozo volt amit mutatott es ha jol olvastam most O kezd nem pedig Logan. Sokkal meggyozobb volt Sims a mutatott jatek alapjan.
silent7939
Amit láttam belőle nem volt rossz, mobilis és viszonylag pontosan is dob (pedig rohadtul kellene neki kontaklencse alapesetben). Itt az a kérdés mennyire szerelmes BA Thomasba, de ha úgy ítéli meg simán kirakják. De az sem elképzelhetetlen hogy csak két QB-val indulunk neki a szezonnak és a Sims Thomas kettős közül valaki a PS-re kerül. Elvinni úgyse fogják őket 😀
több mint 10 éve
A DC-k nem jelentenek semmi támpontot, hogy mi lesz a kezdő.Fucu!
A Denver ellen Sowell lesz az LT és Watford az RT kezdők nem játszanak, se Stanton.
Fucu
Mit gondolsz Simsröl? Van ra esely hogy Ő legyen a 3. Szamu QB? Nekem eleg meggyozo volt amit mutatott es ha jol olvastam most O kezd nem pedig Logan. Sokkal meggyozobb volt Sims a mutatott jatek alapjan.
több mint 10 éve
A DC-k nem jelentenek semmi támpontot, hogy mi lesz a kezdő.A Denver ellen Sowell lesz az LT és Watford az RT kezdők nem játszanak, se Stanton.
több mint 10 éve
Tessék olvasni, alul meg véleményezni.részemről Ámen 😊
bowl.hu/nfl-visszaszamlalas-10-9
Fucu
kommenteltem is 😊
"Momah for President! 😊
jameg elnézve Sowell-nek az Oakland elleni teljesítményét, én még Earl Watford kezdővé avanzsálásán sem lepődnék meg az RT poszton..."
lásd:
www.azcardinals.com/team/depth-chart.html
itt át van pakolva a másik oldalra Sowell... Veldheer mögé....
több mint 10 éve
Tessék olvasni, alul meg véleményezni.