Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 953
😊
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
FUCU!
Terveztek valamikorra podcast-et?silent7939
Már több mint 1 hónapja tervezzük de eddig nem tudtuk kivitelezni.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
FUCU!
Terveztek valamikorra podcast-et?
több mint 12 éve
Imádom ezt az embert.... hihetetlen mennyire lojális. Le a kalappal.
több mint 12 éve
Helyes! Simán be lehet így menedzselni jövőre is a fizetéseket, bár a Palmer-Dockett-Colledge hármasból sztem kettő cutolva lesz jövőre. Idén sztem Brinkley, Williams és Acho esélyes.andree
Melyik Williams? 😀 (tudom Ryan 😊 ).

Larry nagy király 9 millió cap spacet nyert a csapat ezzel az átstruktúrálással. Így már neki lehet ugrani az offseasonnek 😊

több mint 12 éve
andree Arizona Cardinals 1 786
Helyes! Simán be lehet így menedzselni jövőre is a fizetéseket, bár a Palmer-Dockett-Colledge hármasból sztem kettő cutolva lesz jövőre. Idén sztem Brinkley, Williams és Acho esélyes.
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 458 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
"Fitzgerald 12,75 milliós idei béréből 11,75 milliót aláírási bónusszá alakítottak, amelyet meg is kapott. 9,4 millió cap helyet teremtettek." - via @pfbusiness
királyság van

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
 www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Larry-Fitzgerald-Restructures-Contract/48be1c9e-e595-4df7-93b0-d665a12c3ccf

nemzeti hős felétekAmadeus91
Most olvasom én is. Larry belement, hogy kb 5-6 millával kevesebbet keressen idén, így lesz némi hely a sapka alatt. Cserében kurvára remélem, hogy egyszer még SB-t nyerünk vele, azaz neki, mert nagyon megérdemelné.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 495
 www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Larry-Fitzgerald-Restructures-Contract/48be1c9e-e595-4df7-93b0-d665a12c3ccf

nemzeti hős felétek
több mint 12 éve
... Palmer HOF formában fog játszani és a védelem hozza az idei formát, esetleg még javul is passz ellen akkor itthon játszuk a SB-t! 😊silent7939
NFC "BEST" 😊
naolyant (ha jól tudom...) még nem pipált az NFL történelem, hogy valaki otthon nyert SB-t...
ÁMEN 😉
több mint 12 éve
Csak nekem tűnik rohadt keménynek a köv. szezon sorsolása az idei teljesítmények alapján?silent7939
annak tűnik, de az idei sem tűnt egyszerűnek a tavalyi év vége után :pDexxter Tailor
Jogos 😊 Bár nem hiszem hogy a Denver, Philly, SD, KC nagyon leeresztene és az Atlanta, Giants duó sem fog még1 ilyen ótvar szezont lehozni mint az idei volt. A csoportról meg ne is beszéljünk 😊
Habár itt már semmi sem biztos... Palmer HOF formában fog játszani és a védelem hozza az idei formát, esetleg még javul is passz ellen akkor itthon játszuk a SB-t! 😊silent7939
valakinek muszáj 1/1-nek lennie 😀 idén se hitted volna, hogy a Texans lesz az, szóval simán lehet, hogy valamelyik PO-esélyesnél beüt a krach 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
Csak nekem tűnik rohadt keménynek a köv. szezon sorsolása az idei teljesítmények alapján?silent7939
annak tűnik, de az idei sem tűnt egyszerűnek a tavalyi év vége után :pDexxter Tailor
Jogos 😊 Bár nem hiszem hogy a Denver, Philly, SD, KC nagyon leeresztene és az Atlanta, Giants duó sem fog még1 ilyen ótvar szezont lehozni mint az idei volt. A csoportról meg ne is beszéljünk 😊
Habár itt már semmi sem biztos... Palmer HOF formában fog játszani és a védelem hozza az idei formát, esetleg még javul is passz ellen akkor itthon játszuk a SB-t! 😊
több mint 12 éve
annak tűnik, de az idei sem tűnt egyszerűnek a tavalyi év vége után :p

Don't blink!
több mint 12 éve
Csak nekem tűnik rohadt keménynek a köv. szezon sorsolása az idei teljesítmények alapján?
több mint 12 éve
az egyik szemem nevet, a másik sír... 😉 ezzel a HOX-xal kell min.2 meccset játszanunk idén + főcsoport döntő 😉
NFC WEST Forever! 😀Cardinalis
Azért azt vegyük figyelembe, hogy a sivatagban nem ilyen puding a védelem. 😊 Mennyivel jobb meccs lett volna egy Cards Hawks döntő😊 Ja és valaki mondja már meg, hogy hol van az a Colts szurkoló, aki megsértődött azon, hogy azt mertem írni AZ NFC erősebb, mint AZ AFC..... Tényleg nem erősebb, csak mindenkit agyonvertünk, ráadásul a döntőben lemostuk a verhetetlen Denvert.Leon78
Azért ennyire nem fekete és fehér a történet. A HOX-nak most volt az a napja amikor minden összejön, a Denvernek meg az amikor semmi. Szarul jött ki, ez van. Bevallom férfiasan nem tudtam állást foglalni előre hogy ki fog nyerni és a végeredmény nagyon meglepő volt számomra. Itt nem a HOX győzelemre gondolok hanem a látott játékra és a különbségre.
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
az egyik szemem nevet, a másik sír... 😉 ezzel a HOX-xal kell min.2 meccset játszanunk idén + főcsoport döntő 😉
NFC WEST Forever! 😀Cardinalis
Azért azt vegyük figyelembe, hogy a sivatagban nem ilyen puding a védelem. 😊 Mennyivel jobb meccs lett volna egy Cards Hawks döntő😊 Ja és valaki mondja már meg, hogy hol van az a Colts szurkoló, aki megsértődött azon, hogy azt mertem írni AZ NFC erősebb, mint AZ AFC..... Tényleg nem erősebb, csak mindenkit agyonvertünk, ráadásul a döntőben lemostuk a verhetetlen Denvert.
több mint 12 éve
Nem semmi a csoportunk... mindenki retteghet. Ha a Rams is találna egy jó irányítót akkor lenne itt ne mulass 😊
Mivel nálunk lesz a következő SB így reménykedem benne hogy hazai pályán nyerhetjük meg az elsőt.
több mint 12 éve
NFC WEST Forever! 😀
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Aeneas Williams személyében van 1 új Hall of Fameretek.iktriad
Az első akit a Phoenix/Arizona Cardinals draftolt és játszott 10 évet a csapatban.Fucu
Volna még néhány aki megérdemelné...silent7939
Warner jövőre lesz először beválasztható.Fucu
Akkor egy hely el is kelt a jövő évi HoF classból.iktriad
Meg is érdemli és ez a Rams-nek is büszkeségre ad majd okot.silent7939
Főleg nekik, hiszen velük lett gyűrűje, nálunk már csak a másodvirágzását élte amit sajnos nem tudott megkoronázni egy újabb SB győzelemmel.csongi
Na pont ezért lesz elsőre Hall of Famer. Mert 2 csapatnak is ilyen sokat jelentett.
több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Az első akit a Phoenix/Arizona Cardinals draftolt és játszott 10 évet a csapatban.Fucu
Meg is érdemli és ez a Rams-nek is büszkeségre ad majd okot.silent7939
Főleg nekik, hiszen velük lett gyűrűje, nálunk már csak a másodvirágzását élte amit sajnos nem tudott megkoronázni egy újabb SB győzelemmel.
több mint 12 éve
Meg is érdemli és ez a Rams-nek is büszkeségre ad majd okot.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Akkor egy hely el is kelt a jövő évi HoF classból.
több mint 12 éve
Warner jövőre lesz először beválasztható.

több mint 12 éve
Volna még néhány aki megérdemelné...
több mint 12 éve
Az első akit a Phoenix/Arizona Cardinals draftolt és játszott 10 évet a csapatban.