NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Keim fasza melót végez.... Palmer meg Palmer... én sem csipázom de mutat jó dolgokat is néha.... van benne fantázia. Ha Arians rendbe teszi fejben akkor lehozhat egy közepesen jó évet... ha nem akkor meg egy közepesen szart. 😀Miért? Hol került szóba az esetleges távozása? Szerintem sehol.catattacka hivatalos álláspont szerint továbbra is ő lesz a Cards GM 😉CardinalisKeim.FucuCsak információ szerzés végett, mi az álláspont Keimmel kapcsolatban? (mivel Palmer az irányító nekem bőven-bőven negatív- de én tudatlan vagyok eléggé itt a tradekkel kapcsolatban.)2PP2
Én még midig azt vallom hogy meg kellett volna ezt az évet csinálni Stantonnal és húzni egy QB-t a következő drafton, de nem én vagyok a GM 😀 Így hogy van egy Palmerünk, ezt kell szeretni és bízni egy Warner-i feltámadásban.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Miért? Hol került szóba az esetleges távozása? Szerintem sehol.a hivatalos álláspont szerint továbbra is ő lesz a Cards GM 😉CardinalisKeim.FucuCsak információ szerzés végett, mi az álláspont Keimmel kapcsolatban? (mivel Palmer az irányító nekem bőven-bőven negatív- de én tudatlan vagyok eléggé itt a tradekkel kapcsolatban.)2PP2
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Dan Williams újra a pályán...“After seeing the car, I am very thankful for my mother and sister still being with me,” Williams said.
egy vidámabb téma:
felkerült a honlapra a 2013 Cheerleaders galéria 76 fotóval 😉
www.azcardinals.com/videos-photos/photo-gallery/2013-Cheerleaders/f14dd0cc-d706-4268-b602-3e94fcfe8987
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
a hivatalos álláspont szerint továbbra is ő lesz a Cards GM 😉Keim.FucuCsak információ szerzés végett, mi az álláspont Keimmel kapcsolatban? (mivel Palmer az irányító nekem bőven-bőven negatív- de én tudatlan vagyok eléggé itt a tradekkel kapcsolatban.)2PP2
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
aha... nem tudom mit vártál mit kaphatunk érte, de így legalább kaptunk valamit.ennyi erővel ki is baszhattuk volna... nagy dealsilent7939Oszt ez most? 😀😀catattackMost rakták ki facebookra:Meg is van a trade, ha Levi átmegy az egészségügyin! Keim nagy zsugás.iktriadArrol nincs hír mit kapunk érte?silent7939
The #AZCardinals have traded OT Levi Brown to the Steelers in exchange for a conditional draft pick. The deal is contingent upon Brown passing a physical.Natloz
több mint 11 éve
ennyi erővel ki is baszhattuk volna... nagy dealOszt ez most? 😀😀catattackMost rakták ki facebookra:Meg is van a trade, ha Levi átmegy az egészségügyin! Keim nagy zsugás.iktriadArrol nincs hír mit kapunk érte?silent7939
The #AZCardinals have traded OT Levi Brown to the Steelers in exchange for a conditional draft pick. The deal is contingent upon Brown passing a physical.Natloz
több mint 11 éve
üdv Néked 😊jól mutat Höri 20 283-as postja 2PP2 bemutatkozó 1. postja fölött 😊
üdv a Clubban Új-Onc! Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel 😀CardinalisÜdv köztünk. Nem vagyunk sokan, de annál lelkesebben szorîtunk a pintyekért. 😊silent7939Köszönöm az üdvözléseteket, megígérhetem, hogy esőben, fagyban, napsütésben itt leszek. Megpróbálok(nem hülyeségeket beszélni) aktívan itt lenni majd a fórumokon mérkőzések alatt és után is, ha van mód rá!
Hajrá Cards!
Sziasztok!2PP2
több mint 11 éve
catattack
3 520
Oszt ez most? 😀😀Most rakták ki facebookra:Meg is van a trade, ha Levi átmegy az egészségügyin! Keim nagy zsugás.iktriadArrol nincs hír mit kapunk érte?silent7939
több mint 11 éve
Natloz
300
Most rakták ki facebookra:Meg is van a trade, ha Levi átmegy az egészségügyin! Keim nagy zsugás.iktriadArrol nincs hír mit kapunk érte?silent7939
The #AZCardinals have traded OT Levi Brown to the Steelers in exchange for a conditional draft pick. The deal is contingent upon Brown passing a physical.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 11 éve
Vasárnap a fekete szerkóban fognak játszani a srácok. Pink kiegészítőkkel az októberi mellrák ellenes kampány miatt.A legjobb szerkója a csapatnak...
Ugye ez Larry-nek kiemelten fontos, mivel az Édesanyja mellrákban halt meg és ha jól emlékszem minden szerzett TD-ja után $1000-t ajánl fel jótékony célra.Fucu
több mint 11 éve
Vasárnap a fekete szerkóban fognak játszani a srácok. Pink kiegészítőkkel az októberi mellrák ellenes kampány miatt.Ugye ez Larry-nek kiemelten fontos, mivel az Édesanyja mellrákban halt meg és ha jól emlékszem minden szerzett TD-ja után $1000-t ajánl fel jótékony célra.
több mint 11 éve
andree
1 737
Brown szintjét bárki hozza a keretből. Inkább mostanra menjenek a halott pénzek, minthogy később szarakodjunk Levi darabkáival. Ha a semminél többet kaptunk már megérte. Az előző stáb utolsó nagy baromsága is kikerült a csapatból.
több mint 11 éve
Kent Somers szerint valószínűleg jön Brendan AlbertDexxter Tailorez azért kicsit erős volt, mert csak jöhet. Majd szezon után szerintem, bár nekem tetszik, hogy szezon közben sem fél Keim felbontani a csapatot.
több mint 11 éve
Remélem összejön.... Albert azért elit Levihez képest.meglátjuk, mi lesz belőle. Brownt amúgy is kivágtuk volna év végén, így legalább kaptunk is érte egy keveset.Dexxter TailorKent Somers szerint valószínűleg jön Brendan AlbertDexxter TailorAz elég komoly beruházás volna nem?
Ezexerint Arians is belátta hogy CP-nek több idő kell a zsebben.silent7939
Összeáll a Kansas OT duo 😊
több mint 11 éve
Közben érkezett Marcus Benard (OLB), idén a preseasonben a Peccnél volt, előtte meg a Barnáknál. Vic So'oto pedig IR-re került.
több mint 11 éve
meglátjuk, mi lesz belőle. Brownt amúgy is kivágtuk volna év végén, így legalább kaptunk is érte egy keveset.Kent Somers szerint valószínűleg jön Brendan AlbertDexxter TailorAz elég komoly beruházás volna nem?
Ezexerint Arians is belátta hogy CP-nek több idő kell a zsebben.silent7939
több mint 11 éve
Kent Somers szerint valószínűleg jön Brendan AlbertDexxter TailorAz elég komoly beruházás volna nem?
Ezexerint Arians is belátta hogy CP-nek több idő kell a zsebben.
több mint 11 éve
Kent Somers szerint valószínűleg jön Brendan Albert
több mint 11 éve
jól mutat Höri 20 283-as postja 2PP2 bemutatkozó 1. postja fölött 😊off
üdv a Clubban Új-Onc! Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel 😀Cardinalis
lenne az 50 000 is már, de az újraindulás érzékenyen érintett 😐
több mint 11 éve
Akkor ugyanazt láttad amit én, egy rakás fos volt a fal 😕 is.
több mint 11 éve
Végre eltakarították ezt a dagadt szart!catattackCat basszus... egyre több mindenben értünk egyet 😊
több mint 11 éve
Az alapján amit Londonban láttam a Ptt faltól, sztem upgrade nekik. Azon csodálkozom hogy Big Ben még egyben van.Cat mindig ilyen őszinte mindenkivel aki nem kedves számára 😊Végre eltakarították ezt a dagadt szart!catattackVagyis ennyire szerettétek??? Ajjjajjjjj, reméljük legalább Adams szintjénél egy kicsit jobb lesz.polamalu
Kérdezték tőlem twitteren is, hogy Adamsnél jobb-e, de mivel nem láttam steelers meccset így biztosan nem tudom megállapítani. Idén nem kezdte jól a szezont (3 sack Quinn ellen), de nem egy elveseztt és egy hátsó körösért szerintem megérte. Mondjuk nem Monroe szint 😀Fucu
több mint 11 éve
Cat mindig ilyen őszinte mindenkivel aki nem kedves számára 😊Végre eltakarították ezt a dagadt szart!catattackVagyis ennyire szerettétek??? Ajjjajjjjj, reméljük legalább Adams szintjénél egy kicsit jobb lesz.polamalu
Kérdezték tőlem twitteren is, hogy Adamsnél jobb-e, de mivel nem láttam steelers meccset így biztosan nem tudom megállapítani. Idén nem kezdte jól a szezont (3 sack Quinn ellen), de nem egy elveseztt és egy hátsó körösért szerintem megérte. Mondjuk nem Monroe szint 😀
több mint 11 éve
Végre eltakarították ezt a dagadt szart!catattackVagyis ennyire szerettétek??? Ajjjajjjjj, reméljük legalább Adams szintjénél egy kicsit jobb lesz.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Végre eltakarították ezt a dagadt szart!