Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
nov 4.én!nov 4... az szombat ugye?
Megmutathatod, hogy mennyire tackle vagy! 😂
Aztán lehet elvisznek Arizónába...catattack
végül is lehet róla szóóó 😀 hol lesz?
több mint 12 éve
catattack
3 520
nov 4.én!Megmutathatod, hogy mennyire tackle vagy! 😂
Aztán lehet elvisznek Arizónába...
több mint 12 éve
Fórum focira nem jöttök?catattackMikor lesz?
Én holnap reggel megyek csapatot (le)építeni Egerszalókra 😀
több mint 12 éve
catattack
3 520
Fórum focira nem jöttök?
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
It’s not hate. Or is it?“Yep,” defensive tackle Darnell Dockett said. “It is what it is. They don’t like us, we don’t like them. It’s a rivalry.”
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Remélem a másik is, mert ha kevés a pont, akkor nagy az esély 😊Egyébként látsz esélyt arra, hogy olyan kevés pont szülessen a meccsen, hogy akár nyerhetünk is?A mondatod első fele igaz lesz...catattack
Leon78
több mint 12 éve
catattack
3 520
Egyébként látsz esélyt arra, hogy olyan kevés pont szülessen a meccsen, hogy akár nyerhetünk is?A mondatod első fele igaz lesz...
Leon78
több mint 12 éve
Kevés pontra van esély, ha a mi D-nk is felzárkózik a 49ers D-hez és limitálni tudjuk a Frisco O-t.Jó jó, már rájöttem hogy hülyeséget írtam.... 😊A friszkó házatájáról van e esetleg valami friss hír? Sérültek, ilyesmi...a legfrissebb infó, úgy az egész meccsről, hogy kedd hajnalban lesz 😀
Már alig várom a vasárnapi vérfürdőt😊 Kíváncsi vagyok hogy a csapat tudja e minimalizálni Gore yardjait..., és hogy mit találunk ki, egyáltalán mi az elképzelés, hogy is fog majd a csapat pontokat szerezni...Leon78
Gorenak van kisebb sérülése, de ha valami csoda folytán nem játszik van még 6 ember aki tud futni az IFA-nyi helyen amit a Niners OL általában kreálni szokott kreálni 😊Fucu
Egyébként látsz esélyt arra, hogy olyan kevés pont szülessen a meccsen, hogy akár nyerhetünk is?
Ja és a mi sérültjeinkkel mi van, van e újabb maródi a listán...?Leon78
A hivatalos sérült lista csak ma este jön ki (lévén csak hétfőn játszanak a csapatok). Valószínűleg Rhodes és Kolb meg Snyder nem edzenek a héten. Limitálva (vagy csütörtökön nem) edz Dockett, Lenon meg aki még sérült volt a múlt héten is.
Ezt most így fejből 😊 Majd meglátjuk kik lesznek elérhetők hétfőn.
több mint 12 éve
Jó jó, már rájöttem hogy hülyeséget írtam.... 😊A friszkó házatájáról van e esetleg valami friss hír? Sérültek, ilyesmi...a legfrissebb infó, úgy az egész meccsről, hogy kedd hajnalban lesz 😀
Már alig várom a vasárnapi vérfürdőt😊 Kíváncsi vagyok hogy a csapat tudja e minimalizálni Gore yardjait..., és hogy mit találunk ki, egyáltalán mi az elképzelés, hogy is fog majd a csapat pontokat szerezni...Leon78
Gorenak van kisebb sérülése, de ha valami csoda folytán nem játszik van még 6 ember aki tud futni az IFA-nyi helyen amit a Niners OL általában kreálni szokott kreálni 😊Fucu
Egyébként látsz esélyt arra, hogy olyan kevés pont szülessen a meccsen, hogy akár nyerhetünk is?
Ja és a mi sérültjeinkkel mi van, van e újabb maródi a listán...?
több mint 12 éve
A friszkó házatájáról van e esetleg valami friss hír? Sérültek, ilyesmi...a legfrissebb infó, úgy az egész meccsről, hogy kedd hajnalban lesz 😀
Gorenak van kisebb sérülése, de ha valami csoda folytán nem játszik van még 6 ember aki tud futni az IFA-nyi helyen amit a Niners OL általában kreálni szokott kreálni 😊
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
én is remélem, hogy marad Feely, jó arc 😉ha más nem, vizesfiúnak maradhat 😛
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
A friszkó házatájáról van e esetleg valami friss hír? Sérültek, ilyesmi... Már alig várom a vasárnapi vérfürdőt😊 Kíváncsi vagyok hogy a csapat tudja e minimalizálni Gore yardjait..., és hogy mit találunk ki, egyáltalán mi az elképzelés, hogy is fog majd a csapat pontokat szerezni...
több mint 12 éve
Jason Hanson, a Lions rúgója meg 42 éves, szóval biztos nem fog visszavonulni, az okokat Fucu kolléga jól leírta 😊Nálunk járt Josh Brown (kicker) workouton, ez azért jelzésértékű lehet Feely számára. Brown 2003-tól 07-ig Seahawks rúgó volt, utána pedig tavaly év végéig a Ramsnél rugdosta a lasztit a póznák közé. Ha Feely így folytatja, nem lepődnék meg, ha Brown lenne a rúgónk év végén. Meg 80%-ban be is vágta az FG attempteket, ami nem olyan szar.Dexxter Tailorérdekes, mivel a szerződése csak a jövő év végén jár le... nomeg a 61 yardos FG-je se sámli! nemsok csapat rendelkezik 60+os rugóval... szerintem tán a visszavonulását fontolgatja... hiszen 36évesen a legöregebbek társaságához tartozik a Cardsnál...Cardinalis
több mint 12 éve
dehogy fontolgatja a visszavonulását. Morten Andersen 40 évesen is rugdosott pl.Nálunk járt Josh Brown (kicker) workouton, ez azért jelzésértékű lehet Feely számára. Brown 2003-tól 07-ig Seahawks rúgó volt, utána pedig tavaly év végéig a Ramsnél rugdosta a lasztit a póznák közé. Ha Feely így folytatja, nem lepődnék meg, ha Brown lenne a rúgónk év végén. Meg 80%-ban be is vágta az FG attempteket, ami nem olyan szar.Dexxter Tailorérdekes, mivel a szerződése csak a jövő év végén jár le... nomeg a 61 yardos FG-je se sámli! nemsok csapat rendelkezik 60+os rugóval... szerintem tán a visszavonulását fontolgatja... hiszen 36évesen a legöregebbek társaságához tartozik a Cardsnál...Cardinalis
Egyszerűen versenyhelyzetet próbálnak generálni mert Feely hiába rúgott be 61 yardos FG-t azóta hibázik rendesen és ugye az offense nem termeli zsákszámra a pontokat és minden FG (és pont) számít. Össze kell kapnia magát mert ha tovább hibázik akkor repül, pedig nagyon bánnám mert egy rendkívül szimpatikus játékos.
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Nálunk járt Josh Brown (kicker) workouton, ez azért jelzésértékű lehet Feely számára. Brown 2003-tól 07-ig Seahawks rúgó volt, utána pedig tavaly év végéig a Ramsnél rugdosta a lasztit a póznák közé. Ha Feely így folytatja, nem lepődnék meg, ha Brown lenne a rúgónk év végén. Meg 80%-ban be is vágta az FG attempteket, ami nem olyan szar.Dexxter Tailorérdekes, mivel a szerződése csak a jövő év végén jár le... nomeg a 61 yardos FG-je se sámli! nemsok csapat rendelkezik 60+os rugóval... szerintem tán a visszavonulását fontolgatja... hiszen 36évesen a legöregebbek társaságához tartozik a Cardsnál...
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
esti olvasmány az NFC Westről: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/24/NFC_West_kitekinto_-_7_het/ 😊
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
pont középen cards baseball sapiban 😀 a napszemüveges csajom mellett picasaweb.google.com/115945383287014836638/20121022_HFLDonto#5802464844389708978silent7939najólvanakkor, ha a helyszínen nem is, de legalább a képeken azonosítva lettünk 😊
...mellesleg azt hittem kicsi lennék ehhez a játékhoz itthon de ahogy elnéztem a srácokat simán beférek a 80-85 kg-s versenysúlyommal... ezért nem mentem el soha silent7939CB posztra ez még az NFL-ben is elmegy, nekünk is van egy 82 kilós Adams-ünk:
www.azcardinals.com/team/roster/Michael-Adams/83b4adb5-5266-455d-940f-b9e38017f56d
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
pont középen cards baseball sapiban 😀 a napszemüveges csajom mellett picasaweb.google.com/115945383287014836638/20121022_HFLDonto#5802464844389708978Én sem láttalak 😀najó, itt talán könnyebb kiszúrni középen a piros-11-et 😉
Hol voltál? Mi a B szektorban a nézőtér tetején...a madárszartengerben 😀silent7939
lh6.googleusercontent.com/-h-t8-yX_kgk/UIaA_7H8MhI/AAAAAAAAYXw/tVKnWMxGJus/s800/Wolves_Hurricanes-20121022_163328_d80.jpg
itt keresheted magad 😉
picasaweb.google.com/115945383287014836638/20121022_HFLDontoCardinalis
mellesleg a Hurricanes elég homály volt... teljesen erőtlenül játszottak a farkasokhoz képest... mindez főleg agresszivitásban látszott... mellesleg azt hittem kicsi lennék ehhez a játékhoz itthon de ahogy elnéztem a srácokat simán beférek a 80-85 kg-s versenysúlyommal... ezért nem mentem el soha
több mint 12 éve
Nálunk járt Josh Brown (kicker) workouton, ez azért jelzésértékű lehet Feely számára. Brown 2003-tól 07-ig Seahawks rúgó volt, utána pedig tavaly év végéig a Ramsnél rugdosta a lasztit a póznák közé. Ha Feely így folytatja, nem lepődnék meg, ha Brown lenne a rúgónk év végén. Meg 80%-ban be is vágta az FG attempteket, ami nem olyan szar.
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Én sem láttalak 😀najó, itt talán könnyebb kiszúrni középen a piros-11-et 😉
Hol voltál? Mi a B szektorban a nézőtér tetején...a madárszartengerben 😀silent7939
itt keresheted magad 😉
picasaweb.google.com/115945383287014836638/20121022_HFLDonto
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
középtájt voltunk, így láttuk a pályát:Én sem láttalak 😀megvolt, gálamérkőzés! 😉Jaja, a BKV pályáján lesz (1087, Sport utca 2. - az mtk stadion mellett)Dexxter Tailortudomásom szerint nem ott lesz 😀 hanem a BKV SC pályán 😀 az meg nem a szőnyin vansilent7939nemigazán. dolgom van sajnos és nincs időm megírni a beharangozót és az utózöngéket sem. Jövő héttől visszaveszem a hatalmat 😊Blog: Minden a szokásos menetrend szerint megy majd, annyi különbséggel, hogy minden cikk tőlem érkezik 😊Dexxter Tailornamost Fucu ment Prágába piálni? 😉Cardinalis
catattack: hétfőn a HFL döntőn, Pesten a Szőnyi úti pályán (BVSC pálya) 😊Fucu
kár, hogy nem futottunk össze, viszont engem nagy flash ért a nézőtéren, mikor megláttam egy szintén Fitz mezben parádézó szurkolót 😀
oda is mentem hozzá a nagyszünetben és kiderült, hogy még nem regisztrált a bowl.hu-n... nosza, ha olvasod, rajta! jókis brigád ez! 😊Cardinalis
s16.postimage.org/gxv4768qt/Wolves_bevonul.jpg
és így láttak minket a pályáról 😉
s16.postimage.org/4kia09j2d/ottvagyok_11.jpg
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
utózöngék: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/23/Utozongek_-_7_het__Vikings/nyomokban pozitív kritikát tartalmaz!
több mint 12 éve
ki kellene másznunk a gödörből..hát igen, ismét egy atomdefense ellen kellene produkálni a pontokat, valamint Frank Gore-t sem lesz egyszerű megállítani... Bízzunk a csodában 😀
3 zakó zsinorban és gyanítom egymás után kapunk még 2-t
félek hogy 4-5-el megyünk szünetre és sajnos helyreáll a világ rendje 😕silent7939
több mint 12 éve
ki kellene másznunk a gödörből.. 3 zakó zsinorban és gyanítom egymás után kapunk még 2-t
félek hogy 4-5-el megyünk szünetre és sajnos helyreáll a világ rendje 😕
több mint 12 éve
Én sem láttalak 😀megvolt, gálamérkőzés! 😉Jaja, a BKV pályáján lesz (1087, Sport utca 2. - az mtk stadion mellett)Dexxter Tailortudomásom szerint nem ott lesz 😀 hanem a BKV SC pályán 😀 az meg nem a szőnyin vansilent7939nemigazán. dolgom van sajnos és nincs időm megírni a beharangozót és az utózöngéket sem. Jövő héttől visszaveszem a hatalmat 😊Blog: Minden a szokásos menetrend szerint megy majd, annyi különbséggel, hogy minden cikk tőlem érkezik 😊Dexxter Tailornamost Fucu ment Prágába piálni? 😉Cardinalis
catattack: hétfőn a HFL döntőn, Pesten a Szőnyi úti pályán (BVSC pálya) 😊Fucu
kár, hogy nem futottunk össze, viszont engem nagy flash ért a nézőtéren, mikor megláttam egy szintén Fitz mezben parádézó szurkolót 😀
oda is mentem hozzá a nagyszünetben és kiderült, hogy még nem regisztrált a bowl.hu-n... nosza, ha olvasod, rajta! jókis brigád ez! 😊Cardinalis
Hol voltál? Mi a B szektorban a nézőtér tetején...a madárszartengerben 😀