Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
bionic Arizona Cardinals 120
Boldog új évet mindenkinek!

és sokkal jobb szezont...
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
a támadó edzők közül csak Freddie Kitchens maradt.
A special team ezdő Kevin Spencer is marad.

Teljes offense átalakítás. Csak a jó embereket szerződtessük.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
catattack 3 520
Jáj! Geci sok ember! Mi lesz itt bazze...
több mint 13 éve
andree Arizona Cardinals 1 786
Darren Urban ‏@Cardschatter
Cards fire GM Rod Graves, HC Ken Whisenhunt and offensive coaches Russ Grimm, Mike Miller, Reich, McNulty, Robinson and Chad Grimm.
A teljes lista.
több mint 13 éve
Kemény. Én azért nem utáltam meg Whizt. Viszont olvastam anno egy jó írást(amit most hirtelen nem találok), hogy amit a QB pozícióval és egyben a játékosok felépítésével csinált, az komoly tényező lehet a bukásában.

Edit: Közben megtaláltam:  www.azcentral.com/sports/cardinals/articles/20121225time-for-the-arizona-cardinals-decision-looming.html?nclick_check=1

"Whisenhunt’s biggest failing in the past three years has been in personnel evaluation, not coaching. He thought Derek Anderson was better than Matt Leinart. He and his coaches thought Max Hall was the next best thing. They made a bold move to trade for Kevin Kolb in the summer of 2011. Whisenhunt decided this year coming out of training camp that John Skelton was better than Kolb."
több mint 13 éve
Nagyon megkedveltem Whizt az elmúlt hat évben.
Hortont emlegetik legesélyesebbnek, ahogy Keimet Graves helyére. legalább nem tök ismeretlenek jönnének. Viszont akkor ki lenne a DC?

több mint 13 éve
catattack 3 520
Fúú bazmeg... Ez szíven ütött!
több mint 13 éve
catattack 3 520
Akkor asszem Horton papa...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora
As I've been reporting, Cardinals very likely to promote assistant GM Steve Keim to the GM position
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Cardinals fired HC Ken Whisenhunt. Up to 7 HCs today.
több mint 13 éve
Whiz is repült 😕

több mint 13 éve
Alakul a nap.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Rod Graves kirúgva!Fucu
Zsír!
több mint 13 éve
Rod Graves kirúgva!

több mint 13 éve
Az mennyire korrekt dolog Calais Camppbelltől, hogy ragaszkodott hozzá, hogy tegnap Vonnie Holliday kezdjen helyette. Valószínűleg a tegnapi volt Holliday utolsó NFL mérkőzése.

több mint 13 éve
Hát ja. Most nincs túlzottan jó alkupozícióban. Játszott 15 meccset két év alatt. andree
na, az majdnem egy teljes szezon 😀😀 ryan williams meg 4 meccset játszott 2 év alatt, az se sokkal jobb 😀Dexxter Tailor
Ő különösen fájó nekem, mert a zoomos rehab videóját sokszor nézegettem motivációnak a saját térd rehabom közben. Így nagyon szurkoltam neki. Remélem jövőre jobb playhívásokkal, jobb támogatással és egészségesen tolhatja le a szezont.
több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 453 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Hát ja. Most nincs túlzottan jó alkupozícióban. Játszott 15 meccset két év alatt. andree
na, az majdnem egy teljes szezon 😀😀 ryan williams meg 4 meccset játszott 2 év alatt, az se sokkal jobb 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Hát ja. Most nincs túlzottan jó alkupozícióban. Játszott 15 meccset két év alatt.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni
Hát Kolb az adott. Az ő sérülésmúltjával nem lehet nekiindulni megint úgy, hogy van ő meg pár összeturkált arc. Mivel nem fogunk drágán FA-t hozni Kolb mellé-mögé-elé, marad a draft. Az onnan jövő fiatallal majd megküzdhet Hoyer a No2-ért. Én inkább őt fognám mint Skeltont vagy Lindleyt.

andree
Kolb 2013 9 millió + 2 rosterbónus; 2013-2014 10 millió.

Biztos(ak) vagytok benne, hogy Kolb marad?zinedine5
Át kell struktúrálni a szerződését ez nem kérdés, ha belemegy maradhat, ha nem akkor repül.Fucu
Szépen írtad. 😉
Mondjuk úgy strukturáljátok át, hogy ebből a 31 millióbal max. 10-et kereshet.
több mint 13 éve
...Hoyer(3-iknak)... andree
Ezt már eredménykövetőben sem értettem. Hoyer nem kezdő, ez nem is kérdés, de 3 hét után jobb volt mint a Skelton, Lindley duó akiknek lényegesen több lehetőségük volt játszani a rendszerben. Ráadásul nem a legkönnyebb ellenfél volt a pályán.
Nehezen tudom elképzelni, hogy behúztok vagy egyáltalán akar-e majd a FO két (biztosan) jobb QB-t nála az offseasonben.zinedine5
Hát Kolb az adott. Az ő sérülésmúltjával nem lehet nekiindulni megint úgy, hogy van ő meg pár összeturkált arc. Mivel nem fogunk drágán FA-t hozni Kolb mellé-mögé-elé, marad a draft. Az onnan jövő fiatallal majd megküzdhet Hoyer a No2-ért. Én inkább őt fognám mint Skeltont vagy Lindleyt.

Skelton ugye már végleg leszerepelt ez tiszta sor. Lindley elég igazságtalan helyzetbe került. Elvileg neki idén pálya közelébe se kellett volna kerülni. Ettől függetlenül semmi olyat nem mutatott ami bármiben reménykeltő lehetne. Inkább legyen Hoyer mint fix pont harmadiknak. Vele legalább nem omlunk össze totálisan, ha véletlenül pályára kell lépnie. andree

Biztos(ak) vagytok benne, hogy Kolb marad?zinedine5
Át kell struktúrálni a szerződését ez nem kérdés, ha belemegy maradhat, ha nem akkor repül.

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni
...Hoyer(3-iknak)... andree
Ezt már eredménykövetőben sem értettem. Hoyer nem kezdő, ez nem is kérdés, de 3 hét után jobb volt mint a Skelton, Lindley duó akiknek lényegesen több lehetőségük volt játszani a rendszerben. Ráadásul nem a legkönnyebb ellenfél volt a pályán.
Nehezen tudom elképzelni, hogy behúztok vagy egyáltalán akar-e majd a FO két (biztosan) jobb QB-t nála az offseasonben.zinedine5

Skelton ugye már végleg leszerepelt ez tiszta sor. Lindley elég igazságtalan helyzetbe került. Elvileg neki idén pálya közelébe se kellett volna kerülni. Ettől függetlenül semmi olyat nem mutatott ami bármiben reménykeltő lehetne. Inkább legyen Hoyer mint fix pont harmadiknak. Vele legalább nem omlunk össze totálisan, ha véletlenül pályára kell lépnie. andree

Biztos(ak) vagytok benne, hogy Kolb marad?
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan ‏@caplannfl
Was told by 2 NFL execs to keep an eye on the Cardinals: Could be more moves than expected. GM is the first one.
több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 453 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
az irányítókérdésen addig nem érdemes agyalni szerintem, amíg el nem dől, hogy marad-e Whiz meg Graves. valszeg Graves menni fog, Whiz pedig 50-50. még az is lehet, hogy trade-elünk megint valami backup-qb-t (smith, flynn), de valószínűbb a 2. körös qb draft

ma úgy is kiderül minden 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Ja igen: Boldog új évet mindenkinek!