Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
- Nate Potter marad a LT, tehát az Atlanta ellen ő fog kezdeni.- Kolb lehet hamarosan visszatér a héten edzeni fog, hogy megtudja mennyire fáj is neki a bordája mozgás közben.
- És a legfájóbb hír: O'Brien Schofield szezonjának vége bokasérülés miatt (de legalább nem a térde).
több mint 12 éve
Zsír 😀Sziasztok,üdv a klubban! 😊
Ez hatalmas duma 😊 S sajnos igaz 😊 Be is égtem, mert még a 3-ik fordulóban nyomtam egy kritikát a sport tv-ben, hogy a Cardinals híreket mindig elintézik 3 másodpercben. Aztán végre "adásban" a Cardinals és csúnya beégés a múlt héten. "Kicsit jobb" szezont vártam a 4 győzelem után, de ez van. Ettől még nem váltok csapatot, egy igazi szurkoló jóban-rosszban szurkol a csapatnak. S bosszankodik 😀
Még tartozom egy bemutatkozással, mert most írok először...xiongnu
jó volt ez is bemutatkozásnak 😉Cardinalis
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Sziasztok,üdv a klubban! 😊
Ez hatalmas duma 😊 S sajnos igaz 😊 Be is égtem, mert még a 3-ik fordulóban nyomtam egy kritikát a sport tv-ben, hogy a Cardinals híreket mindig elintézik 3 másodpercben. Aztán végre "adásban" a Cardinals és csúnya beégés a múlt héten. "Kicsit jobb" szezont vártam a 4 győzelem után, de ez van. Ettől még nem váltok csapatot, egy igazi szurkoló jóban-rosszban szurkol a csapatnak. S bosszankodik 😀
Még tartozom egy bemutatkozással, mert most írok először...xiongnu
jó volt ez is bemutatkozásnak 😉
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
xiongnu
91
Sziasztok,
lásd még: 2009-es szezon MNF, 6-27 a niners ellenDexxter Tailor
Még tartozom egy bemutatkozással, mert most írok először...
több mint 12 éve
nem megyek be ilyen dolgokba, azt írtam gyönyörű lenne és nem azt hogy megvalósítható jelen pillanatban.Kezdek nagyon morcos lenni a D-re. 17 pont a támadóktól és nem nyerünk. Plusz Colledge és Ohrnberger is elmehet a sunyiba. Nate Potter elég jól nyomta LT-ben, oké nem volt Matthews a nagy részben de akkor is 7. körös.optimista vagy Fucu mint mindig .... kit verhetünk meg?
Doucet és Housler is droppolt csúnyákat megakasztva driveokat. A következő meccseken több Housler és Michael Floydot kérek.
Fejfogós meccs volt megint ott voltak a lehetőségek és ismét nem tudtuk kihasználni őket.
a 8-8 nagyon gyönyörű lenne.Fucu
Falcons idegenben? Nem. Átgázolnak rajtunk.
Rams itthon? Talán, de jelen forma alapján nem.
Jets idegenben? Nem
Hox idegenben? Nem
Lions itthon? Nem. Nem fogjuk tudni megállítani Megatront ilyen homály sec-el
Bears itthon? Tuti nem. Átgazolnak rajtunk.
Niners idegenben? Nem. Max ha feladják 😊
Tehát? Szerinted hol van a 4 győzelem amit hozhatunk?silent7939
Whiz holnapi sajtótájékoztatója megint remek lesz.
több mint 12 éve
Kezdek nagyon morcos lenni a D-re. 17 pont a támadóktól és nem nyerünk. Plusz Colledge és Ohrnberger is elmehet a sunyiba. Nate Potter elég jól nyomta LT-ben, oké nem volt Matthews a nagy részben de akkor is 7. körös.optimista vagy Fucu mint mindig .... kit verhetünk meg?
Doucet és Housler is droppolt csúnyákat megakasztva driveokat. A következő meccseken több Housler és Michael Floydot kérek.
Fejfogós meccs volt megint ott voltak a lehetőségek és ismét nem tudtuk kihasználni őket.
a 8-8 nagyon gyönyörű lenne.Fucu
Falcons idegenben? Nem. Átgázolnak rajtunk.
Rams itthon? Talán, de jelen forma alapján nem.
Jets idegenben? Nem
Hox idegenben? Nem
Lions itthon? Nem. Nem fogjuk tudni megállítani Megatront ilyen homály sec-el
Bears itthon? Tuti nem. Átgazolnak rajtunk.
Niners idegenben? Nem. Max ha feladják 😊
Tehát? Szerinted hol van a 4 győzelem amit hozhatunk?
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
egy TD különbségnél még reménykedtem...próbálkoztak azért a srácok, de kevesek vagyunk, mint medvesajtban a brummogás...
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Kezdek nagyon morcos lenni a D-re. 17 pont a támadóktól és nem nyerünk. Plusz Colledge és Ohrnberger is elmehet a sunyiba. Nate Potter elég jól nyomta LT-ben, oké nem volt Matthews a nagy részben de akkor is 7. körös.Doucet és Housler is droppolt csúnyákat megakasztva driveokat. A következő meccseken több Housler és Michael Floydot kérek.
a 8-8 nagyon gyönyörű lenne.
több mint 12 éve
ilyen hibákkal mind az O-ban mind a D-ben plusz még az ST-ben is jelen állás szerint kinéz számunkra egy 5-11...jön a By week de én egyelőre max 1 hozható meccset látok jelen állás szerint
több mint 12 éve
ja és ma nyerünk mert Larry-t kivettem kezdőből 😀
több mint 12 éve
srácok!!!fantasyban kit nyomjak te-be?
Housler, M. Bennett vagy J. Cook
több mint 12 éve
Game Day vagy mi a szösz! 19:00-tól vannak ismét a meccsek!cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/04/Merkozes_beharangozo__9_het__Packers/
több mint 12 éve
tippeljetek: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/03/Tippjatek_9_het/amúgy jövő héten (bye week) is lesz tippjáték, nyilván nem cardinalsos kérdésekkel 😀
több mint 12 éve
nem tom mér lett ilyen a tördelése, majd megoldom valamikor 😀 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/01/NFC_West_kitekinto_-_8_het/szerkesztve, frissítve, kutyafüle
több mint 12 éve
nem tom mér lett ilyen a tördelése, majd megoldom valamikor 😀 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/01/NFC_West_kitekinto_-_8_het/
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Utózöngék.jó lett!
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/31/Utozongek__8_het_vs_49ers_-_MNF/Fucu
a kedvenc 😊
"...és az egész secondary-t gyakorlatilag elküldte gyufáért Randy Moss."
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Utózöngék.cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/31/Utozongek__8_het_vs_49ers_-_MNF/
több mint 12 éve
Nem akadt volna 3-4-x év alatt egy épkézláb OL játékos drafton vagy FA-n? Azért a csapatépítés az edzők felelőssége.Nem tudom, egy edzőváltás mennyire segítené a helyzetet. Nem akarom megbántani az OL-srácokat, de sz@rból nem lehet várat építeni. Hortonnak azért picit egyszerűbb volt abból az emberanyagból. (Gondolj csak arra, hogy az évek óta szapult Levi-re is megváltóként pillantottunk a szezon elején és ez elég gáz.) Niylván van benne ráció, hogy a draft során a bpa-ra megyünk, de amikor ilyen ementáli a fal, akkor lehet, inkább OL-be kellene srácokat hozni, vagy legalább aktívabbnak lenni az FA-n (mondom ezt úgy, hogy nem követtem az FA-t 😉).SporyEz is megvolt. Jó szar volt. Szánalom tenger.Én is erre gondoltam, most majd jönnek megint a károgók, hogy a Cards a legrosszabb csapat meg mit akarunk mi... DE legalább megint nem leszünk divatcsapat egy darabig 😊
A Sport tv-s közvetítés előnye szerintem az volt, hogy nem szereztünk újabb szurkolókat. 😊
Same old Cards!Fucu
Amúgy minden tiszteletem Russ Grimmé, de szerintem el kéne most már gondolkozni azon, nem lenne-e jobb egy új edzővel próbálkozni a támadófalnál. Évek óta megy a szenvedés, de csak sikerül mindig a liga egyik legrosszabb falát megalkotni.
A védelemnél Horton például milyen jól bevált, ott is ment a nyüglődés évekig, aztán tavaly a szezon végére csak összeállt egy igen erős D.csongi
több mint 12 éve
catattack
3 520
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/30/Tippjatek_nyolcadik_fordulo_-_eredmenyek/Dexxter TailorBekaphatod! 😀
több mint 12 éve
Minden tiszteletem LF-nak. Az NFL egyik legszimpatikusabb játékosa. Megérdemelte volna a TD-t a végén!Nagyon örülök, de azért picit úgy vagyok a meccsel mint a részeg miután megagyalta az apácát. Többet vártam tőled Batman! Hát én is többet vártam Tőletek.
GB ellen mindent bele!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
visszatért minden a régi, nyögvenyelős kerékvágásba... elnézve a mutatott játékot, jó ha összejön a 8-8...tán Kolb visszatérése hozhatna némi lendületet az támadásainkba... (hát még a szezon elején nem gondoltam volna, hogy ezt valaha így leírom...)
1 2 3 4 OT Total
San Francisco 49ers 7 10 7 0 0 24
Arizona Cardinals 0 0 3 0 0 3
egyetlen épkézláb pontot érő drive:
FG: J.Feely 28 yd. Field Goal Drive: 14 plays, 70 yards in 6:30
Cards Team Stats
Total Net Yards 265 (vs. 317, nem is sokkal több...)
Time of Possession 28:44 (vs. 31:16, nem is sokkal több...)
Total Turnovers 1 elfogadható, pláne hogy a félidő legvégén volt az INT...
Total First Downs 16 (vs. 15! jééé, mi többet csináltunk...)
By Rushing 0 (vs. 4, a futás úgyahogy megfogtuk...)
By Passing 15 (vs. 10, a passzjáték jobban hozott a niners konyhájára...)
Passing CP/AT YDS TD INT
John Skelton 32/52 290 0 1
azért 50 fölött dobálgatott Johnny, de minek... Alex 19 próbálkozásból csinált 3 TD-t...
vs.
Passing CP/AT YDS TD INT
Alex Smith 18/19 232 3 0
Rushing ATT YDS TD LG
LaRod Stephens-Howling 8 6 0 11
John Skelton 1 1 0 1
eeez aztán a f@sza futó stat...
vs.
Rushing ATT YDS TD LG
F. Gore 16 55 0 17
K. Hunter 10 43 0 9
legalább külön-külön nem jött össze nekik a 100...
Receiving REC YDS TD LG
Andre Roberts 7 65 0 20
Larry Fitzgerald 5 52 0 16 kevés!! és hol a TD...?
Jeff King 3 43 0 27
Michael Floyd 5 36 0 9 tán az idén még nem is volt ennyit foglalkoztatva, nomeg az a meccsvégi egykezese elég zsííír volt! 😊
Rob Housler 4 32 0 16
LaRod Stephens-Howling 3 32 0 24
de legalább 6 elkapó is 30 yds fölött...
ami a Def-et illeti a secondary teljes homály PP-vel az élen...
ami az ST-i illeti teljes homály PP-vel az élen... hol késik már egy árva ret-TD...?!
Punt Returns (Number-Yards) 4 - 15 (vs. 5 - 59...)
Kickoff Returns (Number-Yards) 0 - 0 (vs. 1 - 31)
Sack: Washington 2! + Campbell 1 + Dockett 1= 4 (vs. 4, ez is valami, legalább nem 7...)
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
lásd még: 2009-es szezon MNF, 6-27 a niners ellen