Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Kezd nekem gyanús lenni az első körös QB, bár ellenzem nagyon! catattack
Ne tedd... itt lenne az ideje... csak ne legyen belőle Leinart 😀silent7939
Csak abban az esetben érzem jó döntésnek, ha minőségi lesz a QB és FA piacon és drafton az OL-t rendesen megerősítik!catattack
Akkor fel kell mennünk valakiért, mert egy 7-9 vagy egy 6-10 el legjobb esetben is a 3. "legjobb" QB eshet le a polcról. A Jags és a Chiefs tuti húzni fog... hülyék lennének nem megtenni. És szerintem mi vagyunk a következők akiknek sem kezdőjük sem bevethető backupjuk nincs. Mások lepattanóját szedtük fel kezdőnek és van egy 5. meg egy 6. körös backupunk.
több mint 12 éve
catattack 3 520
Ne tedd... itt lenne az ideje... csak ne legyen belőle Leinart 😀silent7939
Csak abban az esetben érzem jó döntésnek, ha minőségi lesz a QB és FA piacon és drafton az OL-t rendesen megerősítik!
több mint 12 éve
Whiz nemrég jelentette be hogy Ryan Lindley lesz a kezdő a Rams ellen.Fucu
Akkor most meg vagy lepődve Fucu? 😀

Komolyra fordítva: Whiz konzervatív hozzáállását ismerve ebből nekem az jön le hogy el van keseredve és már most a draftot tervezi. Nem véletlen próbálgatja az újoncokat... ki vethető be és hol kel lyukakat betömködni a holt szezonban.

Jósolok:
1, Kolb cut szezon végén, Skelton és Lindley backup, első körös QB kezdőbe
2, Kolb marad kezdőnek, Skelton cut, első körös QB és Lindley backup és az első körösünk folyamatos beépítése a kezdőbe

Falat szerintem megoldjuk FA-ról ha jó lesz na meg Levi is visszatér mint erősítés 😀 Szerintem a drafton nem fogjuk most elszórni a jó helyeket OT(k)-re.

Én ezt a 2 lehetőséget tartom jelenleg elképzelhetőnek.
több mint 12 éve
Ne tedd... itt lenne az ideje... csak ne legyen belőle Leinart 😀
több mint 12 éve
catattack 3 520
Kezd nekem gyanús lenni az első körös QB, bár ellenzem nagyon!
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Whiz nemrég jelentette be hogy Ryan Lindley lesz a kezdő a Rams ellen.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
hát a Rams elleni meccs sem lesz sétagalopp, a csoportutolsó hely elkerülése a tét... nomeg nem ártana visszavágnunk azért a 3pontos előző meccsünkért...

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Ez azért ott volt 😊

több mint 12 éve
xiongnu 91
b@sszusQlcs, megnyerhettük volna!!!
végig partiban voltunk! de ez csak a D-nek köszönhető... Cardinalis
Azért ennyire szomorú, mert a szezon első 4hete után madarat lehetett volna fogatni velem. Úgy látszik a sólyom nem madár, pedig már a kezünkben volt 😊 Az első negyed után megint belestem abba a hibába, hogy hinni kezdtem...
Tökéletesen egyetértek a hozzászólásokkal. Még annyit tennék hozzá, hogy nem ártana a fejekben is rendet rakni, mentálisan(csapat - tisztelet a kivételeknek). Jó pár meccsen volt már tanulság...
több mint 12 éve
A podcastban is elmondtam, hogy nekem hiányzik Kolb és nem a személyisége miatt, hanem mert az első négy meccsen volt valamilyen ritmusa a játékának és tett annyit hogy meccseket nyerjen a csapat.

több mint 12 éve
Továbbra is elkeserítő a helyzet, vagy inkább reménytelen. Csak az első félidőt láttam, az eleje még bíztató volt, de csak a D-nek, és a bénázó sólymoknak köszönhetően.
Az Offense egy kalap szar. Sem Skelton, sem Lindley nem volt képes egy normálisat passzolni, pedig ahogy láttam, úgy-ahogy kaptak védelmet a faltól.

Ez a szezon elment, kíváncsi vagyok mit kezdenek majd a fallal meg a QB kérdéssel megint.csongi
Szánalom pont hu amit támadásban mutatunk. Remélem Whiz elkezdi beépíteni a fiatalokat... és igen... kell egy QB!!! A fal nem volt annyira rossz, mindösszesen 2 sack. Szerintem meg is védték őket kellőképpen. Az a csúnya az egészben hogy egy Fitz, Roberts, Doucet, Floyd Wr corpsal nem vagyunk képesek TD-t összehozni. Szánalom... kell egy irányító aki legalább a check-down passzokat stabilan hozza. Sosem gondoltam hogy ezt valaha kimondom és már várom petey vérszívását, de várom hogy Kolb felépüljön. Jövőre pedig kell egy első körös QB!!! Feltréd vagy bármi áron.
több mint 12 éve
sorozatban hat vereség, csempioncsip
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/20/Utozongek__11_het__Falcons/

több mint 12 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/19/Tippjatek_tizenegyedik_fordulo_-_eredmenyek/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Továbbra is elkeserítő a helyzet, vagy inkább reménytelen. Csak az első félidőt láttam, az eleje még bíztató volt, de csak a D-nek, és a bénázó sólymoknak köszönhetően.
Az Offense egy kalap szar. Sem Skelton, sem Lindley nem volt képes egy normálisat passzolni, pedig ahogy láttam, úgy-ahogy kaptak védelmet a faltól.

Ez a szezon elment, kíváncsi vagyok mit kezdenek majd a fallal meg a QB kérdéssel megint.
több mint 12 éve
1 2 3 4 OT Total
Arizona Cardinals 13 3 0 3 0 19
Atlanta Falcons 0 16 0 7 0 23

Total Net Yards 178 vs. 354 no comment... 😕
Total Turnovers 1 vs. 6! ez piszokjó arány! 😊
Total First Downs 7 vs. 20 no comment... 😕
(By Rushing: 4, By Passing 3)
Third Down Efficiency 2/16 - 12% vs. 7/16 - 43% no comment... 😕

13:0-ra is vezettünk (ez az első negyed tekintetében szezoncsús!), sőt a 4. negyedben is 19:16ra, és csak egyszer vezetett a Falcons, a végén...
csak egy szem TD: 1st Quarter:ARI TD: L.Stephens-Howling 3 yd. run (2-9, 0:47)
és 4 FG, legalább Feely nem hibázott: 48 yd, 28 yd, 38 yd, 27 yd
viszont az ellen oldalon is csak egy szem O-TD, nameg az a szerencsétlen fumble return D-TD...
a második félidőben ennyit tudtunk hozzátenni:
4th Quarter, FG: J.Feely 27 yd. Field Goal Drive: 4 plays, 7 yards in 1:47
ők pedig ezt:
4th Quarter, TD: M.Turner 1 yd. run (M.Bryant kick is good) Drive: 7 plays, 70 yards in 3:04

elképesztően vérszegény QB statok...
Passing CP/AT YDS TD INT
R. Lindley 9/20 64 0 0
J. Skelton 2/7 6 0 0
Johnny homály, Lindley színrelép, de minek...

Ryan statya sem mindennnapi, karier háj!
Passing CP/AT YDS TD INT
M. Ryan 28/46 301 0 5

Rushing ATT YDS TD LG
L. Stephens-Howling 22 127 1 52
le a kalappal, ez rendben van! karier háj!

Receiving REC YDS TD LG
E. Doucet 5 28 0 8
M. Floyd 2 18 0 17
L. Fitzgerald 1 11 0 11
A. Roberts 1 7 0 7
eeez meg mi?! 28 yd a legjobb elkapónál?! Fitz 1-11?!

az 5 INT megéri a nevek bemásolását:
Defense T-A SCK INT FF
D. Washington 9-2 0.0 1 0
W. Gay 5-0 0.0 1 1
K. Rhodes 4-0 0.0 1 0
S. Acho 3-1 0.0 1 1
R. Johnson 1-0 0.0 1 0

azért Toler elképesztő vetődése is megér egy belinkelést:
 www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000096655/WK-11-Can-t-Miss-Play-Toler-s-heads-up-play

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
catattack 3 520
Tök mindegy mert nem ott ment el. Azután még volt egy valag lehetőség a pontszerzésre.Fucu
Ezzel nem értek egyet, mert ugyanolyan kihagyott lehetőségek voltak, de ha elhúzunk, talán máshogy alakul a meccs...Leon78
Igazad van, máshogy alakul... Még jobban elvernek!
több mint 12 éve
b@sszusQlcs, megnyerhettük volna!!!
végig partiban voltunk! de ez csak a D-nek köszönhető...

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Én csak azt nem értem, hogy Fitz hogy nem tudta a kezében tartani a lasztit. Értem, hogy nehéz elkapás meg minden, de Fitz ezeket is el szokta kapni. Meg olyan volt, mintha megsérült volna a térde az elkapás végén... na mind1, nagyon gáz, hogy csak egy td-t tudtunk szerezni 5 INT-ből...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Tök mindegy mert nem ott ment el. Azután még volt egy valag lehetőség a pontszerzésre.Fucu
Ezzel nem értek egyet, mert ugyanolyan kihagyott lehetőségek voltak, de ha elhúzunk, talán máshogy alakul a meccs...
több mint 12 éve
Tök mindegy mert nem ott ment el. Azután még volt egy valag lehetőség a pontszerzésre.

több mint 12 éve
Ja és szerintem is kellene egy QB, és ha így folytatjuk, akkor meg is lehet egy kiemelkedő képességű, ha nem akkor meg fel kellene tradelni valahogy...
több mint 12 éve
Én úgy láttam, hogy a passzoló mozdulat már elindult, egyébként meg 21-0 ra kellett volna vezetnünk, és akkor nincs gond...
több mint 12 éve
melyik elkapás? Larry-é? az sima incomplete. nem birtokolta végig a labdát miután leesett a földre.
A héten kaptam egy üzenetet, miszerint Lindley az első sorral edzett picit. Annyira nem lepett meg. Az sem volt határeset az ismétlés után. Ez van.

több mint 12 éve
Azért az is igen idegesítő, hogy a kétes szituációkban a bírók is igen nagy nyugalommal döntenek a mi kárunkra....
Persze ez nem azt jelenti, hogy rájuk kellene kenni, de ilyen elkapásokat százával szoktak megadni...
Mi a véleményetek a QB cseréről, és a Lindley eladott labdájáról? Szerintem az is igencsak határeset volt...
több mint 12 éve
Offense nélkül nem megy. Végül is nem számítottunk győzelemre, de az ok a kurva elszalasztott lehetőségek elég idegesítőek.