Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
W-13
Team W L T
SF 8 3 1
SEA 7 5 0
STL 5 6 1
ARI 4 8 0

1 2 3 4 OT
ARI 0 3 0 3 0 6
NYJ 0 0 0 7 0 7

nem láttam a meccset, hálistennek...
egyébként majdnem megcsíptük! 😉 a negyedik negyed elején még vezettünk és végül is csak 1 pottal kaptunk ki...
még 8-8 lehet... 😉

Passing CP/AT YDS TD INT
R. Lindley 10/31 72 0 1
no comment...

Rushing ATT YDS TD LG
R. Johnson 1 40 0 40 fék-pántból a legtöbb yard, az igggen!
C. Wells 15 22 0 9
W. Powell 4 18 0 8
L. Stephens-Howling 1 1 0 1

Receiving REC YDS TD LG
L. Fitzgerald 1 23 0 23
M. Floyd 2 22 0 16
R. Housler 4 15 0 5
E. Doucet 2 13 0 8
no comment...

Total First Downs: 5
Third Down Efficiency: 0/15 - 0%
Total Net Yards: 137
Time of Possession: 21:52
no comment...

O, de siralmas 😕

a kezdő Cards játékosokkal felállított fantasy csapatomból a DEF szerezte a legtöbb pontot a vérszegény 31.88 Total Pointomból... DEF: 15 pont (7 Pts, 3 Sck, 3 Int, 1 Fum), + Feely 2 gólja 6 pontot ért, a maradékot produkálta az O...
 fantasy.nfl.com/league/1482426/team/9/gamecenter?week=13

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szegény Fitz, meg tudom érteni.
“You gotta laugh to keep from crying,”
 profootballtalk.nbcsports.com/2012/12/03/larry-fitzgerald-on-cardinals-offense-you-gotta-laugh-to-keep-from-crying/
A nagy napjainak egyből vége lett, mikor Warner visszavonult. 😕
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/03/Tippjatek_13_fordulo_-_eredmenyek/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
 www.drafttek.com/teamneeds2012.asp
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
azért az 5-11-es szezonban volt gázabb... (pl amikor nem szereztünk td-t kb 2 és fél meccsen)
de amúgy igen, ez a meccs kb megkoronázta a szezont, kár, hogy kolb lesérült, mert vele legalább nyert a csapat.Dexxter Tailor
hHát igen, hasonlóan szar szériánk volt már talán, de sokkal rosszabb nem hiszem. Vagy legalábbis az idő azokat már feledtette vagy megszépítette 😊csongi
Lehet, hogy volt már ilyen szériánk, de ennyire kilátástalan támadójátékra még nem emlékszem, gyakorlatilag 20-30 jardokról nem tudunk TD-t szerezni, nemhogy a saját térfelünkről. Nincs egy épkézláb támadás, az üres elkapókat képtelenek vagyunk megtalálni, a futások -3 és 3 yard között hoznak, szóval fos az egész. Én még mindig azt mondom bukjuk a többi meccsünket, és majd meglátjuk mi lesz, és ha esetleg leesik egy épkézláb irányító, akkor bedobva a mély vízbe kell játszanunk. Lehet okoskodni, de sok csapat bizonyította, hogy ez szinte az egyetlen járható út. A védelem adott még jó ideig, fiatalok, illetve hosszútávú szerződéseik vannak.Az elkapó szekció szerintem a liga első felébe tartozik.Húzni kell egy QB-t, még ha nem a legjobbat is, utána egy futót / ha érdemes rá valaki... /, majd felturbózni a támadófalat. Legalábbis az én véleményem szerint.

Igazából azon csodálkozom, hogy az edző kérdés még nem merült fel nálunk, hiszen a SB részvétel óta igencsak furcsa dolgok történnek a csapatnál....
több mint 11 éve
catattack 3 520
Szerintem az Anderson-érában volt a "legjobb" szurkolni a csapatnak...
több mint 11 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
azért az 5-11-es szezonban volt gázabb... (pl amikor nem szereztünk td-t kb 2 és fél meccsen)
de amúgy igen, ez a meccs kb megkoronázta a szezont, kár, hogy kolb lesérült, mert vele legalább nyert a csapat.Dexxter Tailor
hHát igen, hasonlóan szar szériánk volt már talán, de sokkal rosszabb nem hiszem. Vagy legalábbis az idő azokat már feledtette vagy megszépítette 😊
több mint 11 éve
Sok Cards meccset láttam már, de ez szerintem mindet alulmúlta (és megint nem a védelem tehet róla). Lindley kuka, nem érdekel hogy rookie, egész egyszerűen (még) nem NFL szint a srác.
Tényleg QB kell, mert azt már tudjuk hogy sem Skelton sem Kolb nem váltja meg a világot. Akármilyen is az idei felhozatal, 1. körből kell irányító, nem a futottak még kategóriából.csongi
de amúgy igen, ez a meccs kb megkoronázta a szezont, kár, hogy kolb lesérült, mert vele legalább nyert a csapat.

Don't blink!
több mint 11 éve
Sok Cards meccset láttam már, de ez szerintem mindet alulmúlta (és megint nem a védelem tehet róla). Lindley kuka, nem érdekel hogy rookie, egész egyszerűen (még) nem NFL szint a srác.
Tényleg QB kell, mert azt már tudjuk hogy sem Skelton sem Kolb nem váltja meg a világot. Akármilyen is az idei felhozatal, 1. körből kell irányító, nem a futottak még kategóriából.
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Ha esetleg ki tudnánk húzni Geno Smitht vagy Matt Barkley-t az nem volna rossz... ha nem akkor Tyler Wilson.

De húzni kell... az tuti... Kolb sérülékeny és kell mögé egy stabíl rookieandree
Igen ez igaz, csak én attól tartok a Kansas és a Jacksonville kihúzza őket előlünk. Nem tudom nyernek-e még meccset, be lehet-e cserélni eléjük(megéri-e).silent7939
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Felmerül a kérdés: Mi akkor most tankolunk a draftra? Kb az uccsó meccs volt ahová nem underdogként mentünk, erre bemutattunk mindent, ami egy meccs elvesztéséhez csak kellhet. Látványosan nem akartuk megnyerni.

Ez a 4-5 győzelem nagyjából top 10-re elég, de valószínűleg lesz előttünk 1-2 csapat, aki várhatóan QB-t akar húzni. Olyan tehetség jelenleg nincs akiért érdemes lenne belemenni valami cserélgetésbe(ESPN-nél 20-27. prospectnek írják a várhatóan első körös irányítókat).

Vajon mi a terv? Lindley erőltetése azt jelenti, Skeltont leírtuk végleg?
andree
Ha esetleg ki tudnánk húzni Geno Smitht vagy Matt Barkley-t az nem volna rossz... ha nem akkor Tyler Wilson.

De húzni kell... az tuti... Kolb sérülékeny és kell mögé egy stabíl rookie
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Felmerül a kérdés: Mi akkor most tankolunk a draftra? Kb az uccsó meccs volt ahová nem underdogként mentünk, erre bemutattunk mindent, ami egy meccs elvesztéséhez csak kellhet. Látványosan nem akartuk megnyerni.

Ez a 4-5 győzelem nagyjából top 10-re elég, de valószínűleg lesz előttünk 1-2 csapat, aki várhatóan QB-t akar húzni. Olyan tehetség jelenleg nincs akiért érdemes lenne belemenni valami cserélgetésbe(ESPN-nél 20-27. prospectnek írják a várhatóan első körös irányítókat).

Vajon mi a terv? Lindley erőltetése azt jelenti, Skeltont leírtuk végleg?
több mint 11 éve
Calais Campbell, Andre Roberts és Todd Heap is inaktív, Campbell helyén David Carter kezd, Roberts helyett pedig Floyd lesz a 2. számú elkapó.

Don't blink!
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Game Day!
este 7-kor.
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/02/Merkozes_beharangozo__13_het__Jets/

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/01/Tippjatek_13_fordulo/

(de szeretek chrome-ban szerkeszteni...)

Don't blink!
több mint 12 éve

sajna én nem fogom tudni nézni élőben a vasárnapi meccsünket... zúzzatok helyettem is az eredménykövetőben! én a Fear Factory koncerten fogok zúzni 😀

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Massie fejlődik:  www.profootballfocus.com/blog/2012/11/28/bobby-massie-the-light-goes-on/empty taxi
valaki lefordítaná a cikket nagyvonalakban annak aki nem ért angolul, előre is köszönömemberke22
A 7. hétig igencsak rossz volt, a snapek 14.5%-ában engedélyezett nyomást, azóta ez a szám 3.6%, ami már egy egész korrekt szám. Az utóbbi három hétben a PFF által számolt passzblokk hatékonyságban 2x volt a heti TOP10-ben és 1x lett 13.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
Massie fejlődik:  www.profootballfocus.com/blog/2012/11/28/bobby-massie-the-light-goes-on/empty taxi
valaki lefordítaná a cikket nagyvonalakban annak aki nem ért angolul, előre is köszönöm
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Massie fejlődik:  www.profootballfocus.com/blog/2012/11/28/bobby-massie-the-light-goes-on/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Ohrnberger lesz a center Sendlein helyett. catattack
Ómájgád és ez ki? csongi
Ha jól emlékszem 2009-ben 3-4. körben draftolta a Pats. Guardot és centert is tud elméletileg. Valahogy nyár végén került hozzánk. Talán Snydert is ő helyettesítette... catattack
teljesen jól emlékszel. Idény közben érkezett és egy meccsen jőátszott is amikor Snyder sérülés miatt nem tudott.
Nem volt rossz, de most sokkal több kell (a társaktól is), mert a Jets tuti az A-gap-et fogja blitzelni orrba-szájba.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Ziccer volt... 😀Medvepapa
ez is 😉

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
catattack 3 520
Ómájgád és ez ki? csongi
Ha jól emlékszem 2009-ben 3-4. körben draftolta a Pats. Guardot és centert is tud elméletileg. Valahogy nyár végén került hozzánk. Talán Snydert is ő helyettesítette...
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Ómájgád és ez ki? Remek lesz ez, ismeretlen center, rookie társakkal a falban, mögöttük meg Lindley.

Ziccer volt... 😀

Medvepapa
Jó érzés, hogy mindig számíthatunk a csoportellenfeleink empatikus szurkolóira 😊csongi
Kánaán 😀

Miért nem rakunk össze egy offenst csupa UDFA-ból 2013-ra? 😀
több mint 12 éve
Ómájgád és ez ki? Remek lesz ez, ismeretlen center, rookie társakkal a falban, mögöttük meg Lindley.

Ziccer volt... 😀

Medvepapa
Jó érzés, hogy mindig számíthatunk a csoportellenfeleink empatikus szurkolóira 😊
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Ziccer volt... 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"