Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
catattack 3 520
Undrafted már volt Max Hall személyében 😊

Biztos hogy BPA draft lesz ehhez hozzászokhattunk z elmúlt években, ha pont olyan posztra jön amit mi hiánynak tekintünk akkor boldogok vagyunk, ha nem akkor nem 😊Fucu
Gyönyörű lenne!
Első körös WR vagy DT... 😂
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Undrafted már volt Max Hall személyében 😊

Biztos hogy BPA draft lesz ehhez hozzászokhattunk z elmúlt években, ha pont olyan posztra jön amit mi hiánynak tekintünk akkor boldogok vagyunk, ha nem akkor nem 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Ha konzekvens lesz a vezetőség, akkor most undrafted jön a sorban, és csak utána 1. körös QB.
😀

Én amúgy nem reachelnék most QB-ért 1. körben. Ha lenne valaki, aki tényleg top QB prospect akkor hajrá, cseréljünk föl ha kell, jöhet azonnal, de még egy "hátha jobb lesz mint Kolb" ember nem kell.

Kolbal igazán nagy bajom idén nem volt. Abba sérült bele, hogy a 203. kamikáze akcióját kellett megindítania a fal balfaszkodása miatt. Ha a 2-3. kör környékén megtetszik valaki a vezetőségnek, az viszont nem lenne hülyeség. Nem ilyen 5-6. körös arcok bohóckodnának Kolb mögött-esetlegesen előtt.

Támadófal ember, corner és sokkal utána talán safety és LB a fontossági sorrend most szerintem. Az első kettőre kényelmesen el lehetne nyomni pár picket az elejéről.

Jó lenne egy tackle Massie helyén, aki nem ül seggre 0,5mp alatt, és az se zavarna, ha Snyder elé kerülne valaki a rotációba, hátha futunk majd valamikor majd 1-2 yardot középen. Tollert gondolom nem marasztaljuk, szóval Gay elé-mögé is keríteni kéne valakit(amúgy is).

Ha ezek közé befér egy QB pick, akkor azért meg lehetne húzni az elején. A hátsó pickekkel én mélyíteném a safety(Sanders asszem FA lesz) és LB(Lenon lejár és amúgy se nem mai gyerek/ Bradley-t úgy néz ki beszoptuk) rotációt.

Olyan szépen leírtam ezt, hogy innentől biztos vagyok benne, hogy OLB, TE, RB, FB sorrendben fogunk draftolni, pár kihagyhatatlan BPA-t.
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Aki még nem tette meg szavazzon a Hyphen-re! 😊
 www.nfl.com/voting/players-air-and-ground/2012/REG/11?module=HP11_content_stream_voting_fedexFucu
micsoda QBék! egy Cards szurkolónak mostanság ez olyan, mint ha sci-fit nézne.. 😉
és persze LSH a mi kis kedvenc fürgeszöcskénk 😊

húde belendültetek srácok, alig győztem visszaolvasni 😊
Ryan Lindley lesz a kezdő a Rams ellen?! asztaQrva! naerre befizetek! legalább is a fantázia csapatomba azért beveszem...
ami a QB kérdést illeti, szerintem is még gyűrni kéne Kolbot, hamár egy rakat lóvét fizettünk érte... komolyan mondom, hogy várom a visszatérését!

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Aki még nem tette meg szavazzon a Hyphen-re! 😊
 www.nfl.com/voting/players-air-and-ground/2012/REG/11?module=HP11_content_stream_voting_fedex

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Ti otthon vagytok? Én itt ülök bent az irodában és migrálok... osszatok meg valami jó hírt mert lassan leesik a fejem de messze még a vége 😀silent7939
Én itthon vagyok, de most megyek aludni. 😊
Jó hírt már írtam. Beanie valószínűleg játszik a Rams ellen. Ennél jobb hír nincs, ha csak Lindley kezdetése nem az. Lehet válogatni. 😊
Nézegesd az irányító prospecteket 😛Fucu
Dolgoznom kell 😀
több mint 12 éve
Ti otthon vagytok? Én itt ülök bent az irodában és migrálok... osszatok meg valami jó hírt mert lassan leesik a fejem de messze még a vége 😀silent7939
Én itthon vagyok, de most megyek aludni. 😊
Jó hírt már írtam. Beanie valószínűleg játszik a Rams ellen. Ennél jobb hír nincs, ha csak Lindley kezdetése nem az. Lehet válogatni. 😊
Nézegesd az irányító prospecteket 😛

több mint 12 éve
Ti otthon vagytok? Én itt ülök bent az irodában és migrálok... osszatok meg valami jó hírt mert lassan leesik a fejem de messze még a vége 😀
több mint 12 éve
Fucu! Valahol írtad, ezt a Wilson "ügyet"...
Mi volt ez pontosan?
Olvastam cikket, de nem igazán értem...catattack
Wilson a Packers ellen elég sok elhibázott szerelést tudhatott magáénak. Emiatt (valószínűleg) a Falcons ellen picit megkurtították a snapeinek a számát. Pl. nickel felállásban nem ő volt fent, hanem Rashad Johnson vagy James Sanders.

több mint 12 éve
catattack 3 520
Fucu! Valahol írtad, ezt a Wilson "ügyet"...
Mi volt ez pontosan?
Olvastam cikket, de nem igazán értem...
több mint 12 éve
Egyébként lehetnek változások az edzők feladataiban is. Mondjuk konkrétumot nem mondott Whiz, de arra lehet következtetni, hogy talán az O playhívást visszaveszi Mike Millertől.
Fucu
Hol olvastad?
Miller a bögyömben van...
De mindig feledteti velem valami TE kombóval... 😀catattack
Whiz nyilatkozta hétfőn egy újságírói kérdésre válaszolva. A kérdés az volt hogy lesz-e szezon közben valami változás az edzői stábban.

több mint 12 éve
catattack 3 520
Egyébként lehetnek változások az edzők feladataiban is. Mondjuk konkrétumot nem mondott Whiz, de arra lehet következtetni, hogy talán az O playhívást visszaveszi Mike Millertől.
Fucu
Hol olvastad?
Miller a bögyömben van...
De mindig feledteti velem valami TE kombóval... 😀
több mint 12 éve

OL szar, de basszus Cardinals szurkolók vagyunk mikor volt jó OL az elmúlt... bármikor? 😊

több mint 12 éve
Várjuk meg a szezon végét, mert ok, hogy most nem engednek annyi sacket, de gyorsan is igyekeznek szabadulni a labdától az irányítók.Fucu
A szokás hatalma 😀😀😀😀
több mint 12 éve
catattack 3 520
Attól hogy nincs annyi sack még szar! Folyton siettetik a QB-t és ami fontosabb a futáshoz szart se tesznek!
több mint 12 éve
Várjuk meg a szezon végét, mert ok, hogy most nem engednek annyi sacket, de gyorsan is igyekeznek szabadulni a labdától az irányítók.

több mint 12 éve
catattack 3 520
Az Ol annyira nem fos most... most már nem engednek annyi sacket... silent7939
😂
Elit!
több mint 12 éve
A QB az utolsó darab a rendszerben...
Amíg fos az OL addig kár QB-t húzni. catattack
Az Ol annyira nem fos most... most már nem engednek annyi sacket...
több mint 12 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/21/NFC_West_kitekinto_-_11_het_100_poszt/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 12 éve
catattack 3 520
A QB az utolsó darab a rendszerben...
Amíg fos az OL addig kár QB-t húzni.
több mint 12 éve
Nem vagyok meglepődve, azok után, hogy Skelton rengeteget hibázott. Otthoni meccs lesz, szóval legalább a szurkolókkal nem kell (annyira, mert tuti lesz booo ha 3&out lesz) megküzdenie majd Lindleynek.

QB draft: mocskosul nem látom azt a játékost aki franchise QB lehetne itt. remélem nem lesz.
Az én verzióm most. Kolb felépül és jövő héten játszik, úgy ahogy az első négy meccsen. Tehát jövőre is marad. Lindley lehoz egy emberi meccset a Rams ellen és marad. Skeltonban szerintem nagyot csalódott Whiz, szerintem marad és max TC után repül.

Jah mellesleg Beanie lekerült az IR/visszatérhet listáról szóval a Rams ellen már játszhat is. (Jamaal Westerman került ki a csapatból miatta)Fucu
Okok... de Kevin sem megoldás a fő gondunkra... kevés pontot teszünk fel a táblára... ez az első 4 meccsre is igaz volt sajnos. Ja és nem mellesleg elég érzékeny a lelkem a sérülésekre, ami nem jó jel. Ha drafton hozunk mögé még az elejéből egy backup qb-t aki Kolb sérüléssel töltött meccsei alatt megszokja a légkört akár 1 év elteltével átveheti a helyét. Bár ez csak nagyon gyenge spekuláció a részemről de a sérülékenység az egy fontos tényező és ha nincs mögötte senki aki hozhatja a hozható meccseket akkor szezonok mehetnek el rajta.silent7939
A sérülékenység tényleg szar dolog és engem is zavar, de ki tudja, hogy az újonc QB-nem lesz-e hasonlóan érzékeny a sérülésekre? Ezért lutri ez a dolog.
Ha 20 pont körül fel tudnánk tenni a táblára az már elég lenne szerintem. Vagy ha a védelem szerez hat labdát akkor abból még többet illene. Fogadjuk el elég nagy szerencse kell, hogy olyan irányítót találjunk a draft classban aki kihúzzon minket a szarból.

több mint 12 éve
Nem vagyok meglepődve, azok után, hogy Skelton rengeteget hibázott. Otthoni meccs lesz, szóval legalább a szurkolókkal nem kell (annyira, mert tuti lesz booo ha 3&out lesz) megküzdenie majd Lindleynek.

QB draft: mocskosul nem látom azt a játékost aki franchise QB lehetne itt. remélem nem lesz.
Az én verzióm most. Kolb felépül és jövő héten játszik, úgy ahogy az első négy meccsen. Tehát jövőre is marad. Lindley lehoz egy emberi meccset a Rams ellen és marad. Skeltonban szerintem nagyot csalódott Whiz, szerintem marad és max TC után repül.

Jah mellesleg Beanie lekerült az IR/visszatérhet listáról szóval a Rams ellen már játszhat is. (Jamaal Westerman került ki a csapatból miatta)Fucu
Okok... de Kevin sem megoldás a fő gondunkra... kevés pontot teszünk fel a táblára... ez az első 4 meccsre is igaz volt sajnos. Ja és nem mellesleg elég érzékeny a lelkem a sérülésekre, ami nem jó jel. Ha drafton hozunk mögé még az elejéből egy backup qb-t aki Kolb sérüléssel töltött meccsei alatt megszokja a légkört akár 1 év elteltével átveheti a helyét. Bár ez csak nagyon gyenge spekuláció a részemről de a sérülékenység az egy fontos tényező és ha nincs mögötte senki aki hozhatja a hozható meccseket akkor szezonok mehetnek el rajta.
több mint 12 éve

Jah mellesleg Beanie lekerült az IR/visszatérhet listáról szóval a Rams ellen már játszhat is. (Jamaal Westerman került ki a csapatból miatta)

több mint 12 éve
Kb még 1 meccset nyerünk, vagy kettőt....
A Chiefsen kívül szerintem senki nem húz QB-t...catattack
Gondolod a Jags tovább szopatja magát Gabbertel? Jövőre elég sok aktív QB lesz a piacon akik nem rég draftolódtak 😀 Cam 3-ad éves lesz Luck, RGIII, Tanne sem rossz ahhoz képest hogy sima bust-nak várták, sőt még Weeden is elég jó számokat produkál... ja ott van Wilson is... róla majdnem megfeledkeztem. Chiefsnél még Stanzit jegelik ha mákunk van jövőre előhúzzák a kalapból. A legszebb az volna ha előttünk senki nem húzna Qb-t és lenne miből válogatni még akkor is ha szarabb a felhozatal mint idén volt. Na de ez álom sajnos 😀 Az Eagles nekem még kicsit fekete ló. Ők előttünk fognak húzni vagy a környékünkön és ki tudja meddig eröltetik Vick-et.

Ja a Jetset kihagytam... vajon meddig marad ott a Sancho-Tebow-(Mindenható) trió? 😀😀😀 Na ők még húzhatnak előttünk
több mint 12 éve
catattack 3 520
Kb még 1 meccset nyerünk, vagy kettőt....
A Chiefsen kívül szerintem senki nem húz QB-t...