NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
ííí Kolb will land a five-year, $63.5 million contract with $21.5 million guaranteed to take over as Arizona's much-needed franchise QB.amúgy ja Toler király
több mint 13 éve
Istenem!Toler se volt túl rossz tavaly,szvsz elfér a kezdőben.NewmanBig Mike Williams örül ennek 😀 bár DRCt is szerette 😛braxa88
Williamsnek, és Ricenak gyereknap lesz jövőre kétszer is 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Toler se volt túl rossz tavaly,szvsz elfér a kezdőben.NewmanBig Mike Williams örül ennek 😀 bár DRCt is szerette 😛
több mint 13 éve
Toler se volt túl rossz tavaly,szvsz elfér a kezdőben.
több mint 13 éve
Pedig jól nézett ki a CB sor, legalábbis a kezdők.
több mint 13 éve
Kiváló igazolás!😀 😀
Ma Tietek a Seahawks sapkaHelmut Zimmer
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Kiváló igazolás!Ma Tietek a Seahawks sapka
több mint 13 éve
részvétem,én is remélem,hogy megfogja valamikor szolgálni az árát.....
több mint 13 éve
Jó csere volt grat! 😂
több mint 13 éve
Ennyi erővel Hanie simán 2. kör... 😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
braxa88
12 534
több mint 13 éve
Sokat adtatok érte. Kívánom, hogy szolgálja meg az árát.BleedingGreenDe ne idén. Kell a jó pick. 😀
több mint 13 éve
Sokat adtatok érte. Kívánom, hogy szolgálja meg az árát.
több mint 13 éve
Arcpálma srácok. Én bírom Kolbot, de ez azért durva 😀
több mint 13 éve
Na akkor hivatalos: Kolb a tietek 63 millát fog keresni.(20 garantált)Mi meg kaptuk DRC-t + a jövőévi 2. körötöket. :cool:
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Colledge fizuja a hírek szerint:5 év 27 millió, 10 millió körüli garantálttal, elfogadható
több mint 13 éve
facepalm Mr Facepalm, szerinted Colledge érkezése nem jó hír? 😛
több mint 13 éve
szaba
10 543
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/284445_248178051867285_124320484253043_927856_6182881_n.jpgLegyen már vmi jó hír is. 😛 Fiztet meg várják szeretettel SD-ban amúgy 😀
több mint 13 éve
a Campbell tesók közös interjúja:http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Campbell-Brothers-Reunite/19a1e8a5-0c6c-41ef-9ede-d7ea1013ee4d
több mint 13 éve
Ha csak reklamálnom kell akkor megteszem minden nap 😊Daryn Colledge a bajnok Packers LG-ja volt, nem egy elit, de megbízható játékos.
Már csak két kezdőt kell szerződtetni a falba 😊
több mint 13 éve
Ezt a távozós dolgot az újságírók mondták csak, mert Fitz-től ilyet én nem olvastam soha. A franchise arca kap megint egy fasza kis szerződést
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Fitz-nek még élő szerződése van (ezt a távozós dolgot a sportv-ből hallottátok?), de remélem hosszabbítunk vele rohadt gyorsan csak előbb legyen meg a keretFucujaigen, köszi, tényleg már márciusban elkezdtek tárgyalni az új szerződéséről:
http://sport365.hu/amerikai-sportok,nfl,nfl:-uj-szerzodeserol-targyal-a-liga-egyik-legjobb-elkapoja,8079
lehet, hogy innen vették a távozós dolgot...
"Igaz felmerült annak a lehetősége is, hogy távozik, ugyanis pályafutása alatt mindenképpen szeretne egy aranygyűrűt nyerni, ha ez összejönne a jelenlegi Cardinalsal az maga lenne a csoda."
én azért még hiszek a csodákban 😀
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Fitz-nek még élő szerződése van (ezt a távozós dolgot a sportv-ből hallottátok?), de remélem hosszabbítunk vele rohadt gyorsan csak előbb legyen meg a keretSteve Breaston távozik a csapattólFucub@ssszuskulacs 😕
Fitzről van valami hír/pletyka? remélem marad... :rolleyes:Cardinalis
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Steve Breaston távozik a csapattólFucub@ssszuskulacs 😕
Fitzről van valami hír/pletyka? remélem marad... :rolleyes:
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
jaja, köszi most olvasom én is. Faneca helyére jönne, de akkor is Sendlein-el meg kéne állapodni hosszú távra. Aztán Lutui-val, vagy az ő helyére egy RG-t (de ezt esetleg Rex Hadnot is meg tudja oldani). plusz nem ártana egy RT. Most feltételezzük, hogy Levi Brown megbízhatóan és jól fog játszani ( 😂 )