NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Na emberek én leléptem egy hétre nyaralni. Valakit megkérnék, hogy szolgáltassa a TC-ből a híreket helyettem mert itt egyszerűbb lesz majd visszaolvasnomajánlott olvasmány: Daren Urban, Kent Somers, arizonasports.com
előre is kösz! 😊
több mint 13 éve
Jah igazad van, már egy kicsit fáradt vagyok. Kihagytam az is-t a mondatodból, és azt hittem még örülsz neki, hogy megszabadultatok.Lutui megbukott a fizikális felmérőn a Bengalsban.tenorxErről a Torrente egyik jelenete jut eszembe!
-Mondd azt hogy az anyád egy kurva, várj ezt ne mondd, ezt már úgyis mindenki tudja! 😀
Szóval 4 hozzászólással ezelőtt írta Fucu mester!catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Lutui megbukott a fizikális felmérőn a Bengalsban.tenorxErről a Torrente egyik jelenete jut eszembe!
-Mondd azt hogy az anyád egy kurva, várj ezt ne mondd, ezt már úgyis mindenki tudja! 😀
Szóval 4 hozzászólással ezelőtt írta Fucu mester!
PP megérkezett!
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Camp-Unfiltered--Peterson-Reports/7b333f21-ebf5-4b24-8704-2a51d52e1cde
több mint 13 éve
Lutui megbukott a fizikális felmérőn a Bengalsban.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Most tényleg úgy csinálja a Cards, mint a nagyok! 😂 Eszméletlen!
Hightower elég szar volt tavaly, annyira nem kár érte. A Redskinsbe jó lesz. Sőt LSH-n kívül elég szar volt mindenki. Remélem Beanie is összekapja magát!
Nem is hittem igazán, hogy Lutui-tól ilyen könnyen megszabadulunk. 😂 Igazi zsoldos!
Ben Patrick bekopogtat a Giantshez? Hát sok babér nem terem ma a Cardsban egy TE-nek...
több mint 13 éve
Kész vagyok az idei offseason-től. szerintem évtizedek óta nem volt ilyen aktív a CardsTim Hightower el lett cserélve Washingtonba, Vonnie Holliday-ért és egy jövő évi hatodik körös draftjogért (lehet a pick még nem pontos). Sajnálom Timmy-t, de várható volt, hogy valaki távozik
több mint 13 éve
most már értem 😊Úgy néz ki Lutui visszatér hozzánk. Hogyan lehetséges? Megbukott a Bengals felmérőn, így nem érvényes a szerződése. Valószínűleg 1 évre visszatér. Ez 😂
több mint 13 éve
Wiz: figyejj egy rakat áldozatot hoztuk érted, hogy ott legyél, nem kell faszagyereknek lenned, bevállalnod, hiper-akármit csinálnod, légy stabil, a valagad alá vágom ezt a nehány aranyembert, s ők majd megoldják, érted Kolbicsek, semmi extra.... majd ők megoldják, vedd úgy hogy szülinapi ajándék!Kolbicseknek szülinapja volt vagy csak szimplán nyert a lottón? Wiz rendet vág a koponyájában, mert ez már kivánságműsor-számba megy.sutianapezt most annyira nem értem 😊Fucu
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Todd Heap's Arizona contract is a two-year deal ranging between $5 million and $6 million.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Kolbicseknek szülinapja volt vagy csak szimplán nyert a lottón? Wiz rendet vág a koponyájában, mert ez már kivánságműsor-számba megy.sutianapezt most annyira nem értem 😊
Azt kell mondjam elégedett vagyok. Kolbász megkapja a támogatást rendesen, ha szar lesz nem foghatja, hogy nincs kinek dobáln
több mint 13 éve
Kolbicseknek szülinapja volt vagy csak szimplán nyert a lottón? Wiz rendet vág a koponyájában, mert ez már kivánságműsor-számba megy.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Yes-yes, Heap in da hauz. azt hiszem ennyi, részemről elég az FA igazolűsokbólFucuAkkor mán' dobálni is kell rá! 😀
több mint 13 éve
szép
több mint 13 éve
Yes-yes, Heap in da hauz. azt hiszem ennyi, részemről elég az FA igazolűsokból
több mint 13 éve
Ravens TE Todd Heap reached agreement with the Arizona Cardinals on a two-year deal.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Csongi: Breaston korlátlan szabadügynök volt, Haley-ék gyorsan léptek és elfogadta a pénzt, Whiz-ék meg el voltak foglalva a Kolb cserével. Szerintem is Roberts lesz a kezdő, Doucet slot-ban jobban teljesített tavaly amikor egészséges voltHaley építgeti a Kansas City Cardinalst 😊
PP szerződésének is örülök, hogy megvan mehet a többiekkel edzeniFucu
több mint 13 éve
bizony és Ryan Williams is utazik arizónába, igaz még nincs szerződése, de hamarosan lesz az is és akkor gyorsan tud csatlakozni a többiekhezelső napról videó szösszenet (Larry a végén mintha az én gondolataimat mondaná)
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Cardinals-Daily---First-Practice/dc33cf91-5c1c-4699-bfe6-6e9473d938db
túl sok az új arc a csapatban így mindenkinek felragasztották a nevét a helmet elejére (igen, még Larry-nek is vagy DOckettnek 😊)
Schofield sérója büntet, twitteren elnevezték Scho-Hawk-nak, jól mutat Ray Horton mellett 😊
http://twitpic.com/show/full/5ynewt
szerk: Joey Porter beszélt a fizetés csökkentéséről és úgy tűnik 34 évesen megkomolyodott 😊
" Pályafutásom elején mérges lettem volna emiatt. Ha öt sack-et értél el előző évben, nem nagyon fizetnének neke 5.7 milliót a következőben. Elég okosnak kell lenni hogy ezt megértse valaki. Tudtam, hogy ezt fogják kérni tőlem. Ez az én döntésem volt (mivel vissza is utasíthatta volna ezt a kérést, de akkor elküldjük). Ha jobban játszok múlt szezonban nem kértek volna ilyet."
Viszont POrter bele ment a fizucsökkentésbe mert szeret ezzel a csapattal lenni, tudja már a sémákat és úgy érzi idén nagyon jó irányba haladnak a dolgok. (plusz itt még versenyben van a kezdő posztért O'Brien Schofield-el.)
több mint 13 éve
catattack
3 520
Floyd Womack on board!
több mint 13 éve
Csongi: Breaston korlátlan szabadügynök volt, Haley-ék gyorsan léptek és elfogadta a pénzt, Whiz-ék meg el voltak foglalva a Kolb cserével. Szerintem is Roberts lesz a kezdő, Doucet slot-ban jobban teljesített tavaly amikor egészséges voltPP szerződésének is örülök, hogy megvan mehet a többiekkel edzeni
több mint 13 éve
Congrats to Peyton Manning on getting his new deal.70 million over first 3 years.He's inspired me to go that much harder at practice 2day!Lol - Fitz
több mint 13 éve
catattack
3 520
Pinokkiónak áll a zászló, bár nálam Doucet a nyerő.Most akkor Doucet lesz a 2. WR Fitz mellett?csongiInkább Andre Robertsre tippelnék.DoM
több mint 13 éve
Most akkor Doucet lesz a 2. WR Fitz mellett?csongiInkább Andre Robertsre tippelnék.
több mint 13 éve
kész, végem van 😀Ez nagyon nagy 😀
KOLB! http://arizonasports.com/category/video-articles/20110729/Kolb!/Fucu
Ezek után tényleg csináljon valami Warner féle csodát, ha már elment miatta DRC meg a 2. pick...
Breastont amúgy miért engedtük el? (nem követtem mostanában a híreket, azért kérdezem) Most akkor Doucet lesz a 2. WR Fitz mellett?