Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
az egy dolog hogy támogatja de ha vezettek 10 ponttal (nem fogtok) akkor felesleges a no huddle.

Remélem ez a felforgatott fal nem tudja majd tartani Dockettet és Campbellt. Pouncey csuklója miben gátolhatja? Amúgy melyik az (azt nem olvastam) amivel a snapeket adja?Fucu
A csuklósérülés nem komoly, nem hiszem, hogy bármiben gátolja.

De ez a fal ugyan valóban felforgatott, hisz 7. meccsen a 7. féle, de ez a legjobb összeállítása, azaz sztem egyáltalán nem lesz gáz, sőt, ennél jobb falunk idén már nem lesz. 😊 Mondjuk Starks visszatérése óta egyáltalán nem gáz és Gilbert felépülésével Scott végre az RT-posztból is kitakarodott. :cool:

Ráadásul csarnokról lévén szó, és a javuló falból kiindulva sztem Wallace-nak nagy napja lesz, ami VISZONYLAG sima meccset vetít előre. Én olyan 2 TD különbségre számítok a javunkra. (Pl 24-10)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
az egy dolog hogy támogatja de ha vezettek 10 ponttal (nem fogtok) akkor felesleges a no huddle.

Remélem ez a felforgatott fal nem tudja majd tartani Dockettet és Campbellt. Pouncey csuklója miben gátolhatja? Amúgy melyik az (azt nem olvastam) amivel a snapeket adja?

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Mintha azt olvastam volna,hogy Tomlin támogatja BB-t ebben.
Mindegy,ez a fal nem tűnik annyira szarnak,az meg emocionális kérdés nálam,hogy Lamarrék magukhoz térnek..😊
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
No huddle offense.
Blitzburgh
Nem lesz No Huddle Offense, mert 7. héten 7. összeállítású OL lesz pályán. Arians ezért nem engedte BB-nek múlt héten sem a no huddle Offense-t. Most sem fogja, főleg nem, ha vezetünk, mert akkor majd lassítani akarjuk majd a játékot.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
oké, majd meglátjuk

több mint 14 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
A kicsi rasztának adok 1 TD-t.Plusz egy FG 41 yardról.

Wallace-t nem tudjátok tartani /2 TD/,Mendy fut még kettőt, 28-10es Steel siker. Az új D-line alapjai ma odateszik magukat,kolbászt megfőzik,és kecsöppel felszolgálják.
No huddle offense+blitzparádé.

Jó szurkolást!
több mint 14 éve
Ziggy Hood jelenleg a legjobb passrusherünk. Legalábbis neki van a legtöbb QB-pressure-je mióta kezdő. McLendon (NT) első kezdését leszámítva ez a front-7 még mindig az egyik legjobb a 3 kezdő kiválása ellenére, úgyhogy annyira nem hinnék Kolb nyugodt napjában 😊, inkább Wells-nek lehet jó napja.

És én remélem, majd gyönyörködhettek Ward mosolyában egy-egy TD és hard hit után, ha már ilyen kevdesek vagytok. 😊Soldados
nem vagyok nyugodt mert tudom, hogy az Öreg kitalál mindig valamit amivel odaérhet bárki az ellenfél irányítójához és ismerve a mi támadó falunkat lesz egy két bibi

Na az a vigyor az amiért a legjobban gyűlölöm 😊

több mint 14 éve
Én megelőlegezek Kolbinak 4 int-et 6 sack-et Levinek 4 holdingoz, a secondary-nek meg minimum 5 DPI-t 😀 simán meglesz a 100 yard büntiből.
Ejj de nem vagyok optimista.
Észrevettétek hogy Deny a legnagyobb Kolbi fan mostanában nem jár erre hogy megvédje?
Fucu! Kolb ma meddig lesz pályán?silent7939
végig fent lesz. megoldják a megvédését. a steelers front7-ből három kezdő is hiányzik. Woodley-ra kell nagyon figyelni és a Gyapjasra nehogy betalálják Kolbászt.
Kevinnek meg okosabban kell játszani.Fucu
Ziggy Hood jelenleg a legjobb passrusherünk. Legalábbis neki van a legtöbb QB-pressure-je mióta kezdő. McLendon (NT) első kezdését leszámítva ez a front-7 még mindig az egyik legjobb a 3 kezdő kiválása ellenére, úgyhogy annyira nem hinnék Kolb nyugodt napjában 😊, inkább Wells-nek lehet jó napja.

És én remélem, majd gyönyörködhettek Ward mosolyában egy-egy TD és hard hit után, ha már ilyen kevdesek vagytok. 😊

több mint 14 éve
Én megelőlegezek Kolbinak 4 int-et 6 sack-et Levinek 4 holdingoz, a secondary-nek meg minimum 5 DPI-t 😀 simán meglesz a 100 yard büntiből.
Észrevettétek hogy Deny a legnagyobb Kolbi fan mostanában nem jár erre hogy megvédje?
Fucu! Kolb ma meddig lesz pályán?silent7939
végig fent lesz. megoldják a megvédését. a steelers front7-ből három kezdő is hiányzik. Woodley-ra kell nagyon figyelni és a Gyapjasra nehogy betalálják Kolbászt.
Kevinnek meg okosabban kell játszani.

több mint 14 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Fucu! Kolb ma meddig lesz pályán?
több mint 14 éve
Hogy az Istenbe lehet Wardot nem szeretni? Nekem pont ő a kedvenc a csapatból... Nézzetek meg pár DWTS videót, nagyon szimpatikus ember, a pályán meg harcos és kész.tenorx
így, el kell fogadni van ilyen
DWTS-t nem nézek meg nincs az az Isten. A pályán harcos, de aljas is mellette és ez nem tetszik benne.

több mint 14 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Hogy az Istenbe lehet Wardot nem szeretni? Nekem pont ő a kedvenc a csapatból... Nézzetek meg pár DWTS videót, nagyon szimpatikus ember, a pályán meg harcos és kész.
több mint 14 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
- egyszer Ward-ot csapjuk meg rendesen (sorry steelers fanok, őt nagyon gyűlölöm)
Fucu
egyetértek, ritka ellenszenves egy fazon
több mint 14 éve
Game Day!

Steelers, otthon, telt ház előtt

- Kolb ne balfaszkodjon
- használjuk ki hogy nem jó a vasas futás elleni védelme, Beanie döngessen keresztül rajtuk
- nyomás Big Benen, és csináljuk meg a tackle-t rajta ne fussunk el mellette
- Mendenhall megfogása
- egyszer Ward-ot csapjuk meg rendesen (sorry steelers fanok, őt nagyon gyűlölöm)
- Mike Wallacet valahogy tartani (esélytelennek érzem)
- Fitz mellett valaki más is kapjon el labdát, mondjuk Doucet

Housler fog kezdeni, mert szerintem nem fog játszani Heap, mivel egész héten nem edzett
James Harrison nem játszik könnyebbség Levinek a másik oldalon viszont ott lesz Woodley nem kisebb playmaker

Akkor győzelemre fel!
Go Cards!!

több mint 14 éve
catattack 3 520
Asszem nem lesz meglepetes, ha a Steelers 10+ kulonbseggel fog nyerni... Bar a Jax is majdnem elkapta oket, akkor mi miert ne. Remelem a Bucs meccs utan hamar talalok egy kocsmat, ahol adjak a meccset 😊Dexxter Tailor
Ne menőzz, bazdmeg! 😊
több mint 14 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 816 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Asszem nem lesz meglepetes, ha a Steelers 10+ kulonbseggel fog nyerni... Bar a Jax is majdnem elkapta oket, akkor mi miert ne. Remelem a Bucs meccs utan hamar talalok egy kocsmat, ahol adjak a meccset 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 14 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 956
A két csapat nagyon nem azonos pályát futott be azóta 😛Wyatt
Valóban nem, azóta mi is megtapasztaltuk, amit a Cards. 😕 Csak mi nem utáltuk meg a GB-t. 😊Soldados
mi sem utáljuk ez ellenfeleinket, csak simán nem szeressük... 😉
több mint 14 éve
A két csapat nagyon nem azonos pályát futott be azóta 😛Wyatt
Valóban nem, azóta mi is megtapasztaltuk, amit a Cards. 😕 Csak mi nem utáltuk meg a GB-t. 😊

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A két csapat nagyon nem azonos pályát futott be azóta 😛

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 858
Én nem tartom olyan lehetetlennek a Steelers verést, ne feledjétek az akkori SB vége előtt 35 mp-vel még mi vezettünk, azóta pedig már Holmes se lesz az end zone-ban.mamii
Bizony hogy nem. Most be kell érnünk Wallace-szal.
több mint 14 éve
mamii Arizona Cardinals 68
Meg vagyok vigasztalódva, hogy Harrison nem lesz, köszi srácok!
Sporykám! Ha már jártál a profilomban azt is láttad, hogy írtam magamról: kicsit őrült vagyok - tehát a Minnesota vezérszurkoló ebbe a kategóriába tartozik, muszáj volt bemásolnom!
Én nem tartom olyan lehetetlennek a Steelers verést, ne feledjétek az akkori SB vége előtt 35 mp-vel még mi vezettünk, azóta pedig már Holmes se lesz az end zone-ban. Igaz, nálunk sincs már Warner de hát vak tyúk is talál szemet alapon minden elképzelhető. Ki mert volna tenni arra hogy az Eagles meg a Colts ott lesz hol most áll.

GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
catattack 3 520
Igen jòl làttad, de ez a "sb visszavàgòja" nagyon sablonos. (Pesze a beharangozòba ellövöm majd 😀)Fucu
Inkább ne lődd el, mert úgy hangzik, mintha reális esélyeink lennének! :/ 😛
több mint 14 éve
...Dockett elmondta, hogy neki az a fontos most, hogy mindenki tudja mi a a dolga a pályán. A legjobb tudása szerint kell mindenkinek játszania.Fucu
hát igen, pláne, hogy ez a meccs lesz a 2009-es Super Bowl visszavágója!!! :rolleyes:
ha jól láttam, azóta csak egy preseason meccsen találkoztunk...Cardinalis
Igen jòl làttad, de ez a "sb visszavàgòja" nagyon sablonos. (Pesze a beharangozòba ellövöm majd 😀)

több mint 14 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 956
...Dockett elmondta, hogy neki az a fontos most, hogy mindenki tudja mi a a dolga a pályán. A legjobb tudása szerint kell mindenkinek játszania.Fucu
hát igen, pláne, hogy ez a meccs lesz a 2009-es Super Bowl visszavágója!!! :rolleyes:
ha jól láttam, azóta csak egy preseason meccsen találkoztunk...
több mint 14 éve
Spory Arizona Cardinals 118
a Minnesotához nem pártoltam át, de Ponder nagy kedvencem volt tavaly az FSU-nál, őt figyelem mit alakít az NFL-ben.mamii
mamii, gyanús vagy nekem, láttam, már a fb-on az NFL-es képeid között is van egy MIN drukker... 😂 😛