Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 14 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Van valami híred Fucu?
Mi lesz a Kolb effektussal?silent7939
Kolb effektus egyelőre Anderson effektus, de reméljük a bye alatt összekapták magukat a srácok és Kolbi legalább 5 TD-t fog dobni a Steelers ellen 😀
több mint 14 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Van valami híred Fucu?
Mi lesz a Kolb effektussal?
több mint 14 éve
catattack 3 520
majd ha beenged a sràc akkor ìrok neki hogy elönyös lenne egy névvàltoztatàs. Nekem Hungarian Arizona Cardinals Fan Club jobban tetszene. 😊Fucu
Vedd át az irányítást Fucu, ne balf.szkodjanak! 😀
több mint 14 éve
Én bejelöltem (hajnalban észre sem vettem, h Fan helyett Fun van 😀) majd ha beenged a sràc akkor ìrok neki hogy elönyös lenne egy névvàltoztatàs. Nekem Hungarian Arizona Cardinals Fan Club jobban tetszene. 😊Fucu
a keresőben talán hamarabb rá lehet találni a csoportra, ha az Arizona Cardinals van a név elején, de végülis ez már részletkérdés 😊
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Én bejelöltem (hajnalban észre sem vettem, h Fan helyett Fun van 😀) majd ha beenged a sràc akkor ìrok neki hogy elönyös lenne egy névvàltoztatàs. Nekem Hungarian Arizona Cardinals Fan Club jobban tetszene. 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
akit érdekel: a facebook-on megalakult az Arizona Hungary Fun oldal- így írjátok be a keresőbemamii
Fun? Ez így fail.
"Arizona Cardinals Fan Club - Hungary" vagy valami ilyesmi kellett volna névnek...
több mint 14 éve
mamii Arizona Cardinals 68
akit érdekel: a facebook-on megalakult az Arizona Hungary Fun oldal- így írjátok be a keresőbe

GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
Cards 136 — Cardinals fan
végülis a Bills @ Giants meccset néztem meg. Fitzatrick 2 INT-t dobott, Elinak jó napja volt így - épphogy, de - nyert a NY. majd jött a TV-s Texans @ Ravens meccs az kevésbé tetszett, lehetett volna szorosabb a vége. hiányzott nagyon Williams és Johnson a Houstonból. levelemre válaszolva Ricsiék és Olivér még időt adnának Kolbnak.. jövőhéten viszont Steelers, és Polamalu és Mendenhall. nem lesz egy könnyű meccs. 😛
több mint 14 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 952
ki melyik meccset nézi a bye héten? 😀Cards
én a Wolves - Cowboys meccsen voltam 😀
természetesen Fitz mezben, csakhogy élőben is lásson már egy kis focit 😉
több mint 14 éve
Hát ez a Niners-Lions... Nem láttam a meccset, de így csak az összefoglaló alapján is megelőlegezem nekik a PO-t. Mármint a Ninersnek 😊
A "bivalyerős" Vikest meg, akik jól elvertek minket, lealázta a Chicago...csongi
Ha reggel nem beszéltek volna le arròl, hogy az eredmény tudta nélkül megnézzem a SNF-t akkor most nagyon mérges lennék.

több mint 14 éve
Hát ez a Niners-Lions... Nem láttam a meccset, de így csak az összefoglaló alapján is megelőlegezem nekik a PO-t. Mármint a Ninersnek 😊
A "bivalyerős" Vikest meg, akik jól elvertek minket, lealázta a Chicago...
több mint 14 éve
Bye Week Day!! 😊

Ma biztos nem kapunk ki és lehet gyűjteni az erőt a további küzdelmekhez.
Mindenki szabin van kedden van az első edzés.

Jó szórakozást a mai meccsnaphoz! 😊

több mint 14 éve
ki melyik meccsetnézi a bye héten? 😀Cards
Én a RedZone channelt fogom 😀Dexxter Tailor
egyértelmű hogy 49ers-Lions, nagyon jó kis meccsnek ígérkezik

este 10-től meg ami jön, de lehet elmegyek aludni 😊

több mint 14 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 447 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ki melyik meccsetnézi a bye héten? 😀Cards
Én a RedZone channelt fogom 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 14 éve
Cards 136 — Cardinals fan
ki melyik meccsetnézi a bye héten? 😀
több mint 14 éve
Ők milyen pozira érkeztek?

Tegnap volt pròbajàtékon Curtis Taylor és Sean Considene. Utòbbit le is szerzödtettük. Csempiöncsip. 😊Fucu
silent7939
Csak Considene jött, de mind a ketten safety-k. Az Eagles szurkòlòk tudnak felvilàgosìtàst adni ròla. Amit én tudok, hogy special teambe jò lesz. 😊

több mint 14 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Ők milyen pozira érkeztek?

Tegnap volt pròbajàtékon Curtis Taylor és Sean Considene. Utòbbit le is szerzödtettük. Csempiöncsip. 😊Fucu
több mint 14 éve
Tegnap volt pròbajàtékon Curtis Taylor és Sean Considene. Utòbbit le is szerzödtettük. Csempiöncsip. 😊

több mint 14 éve
Hivatalos: Glendaleben lesz a Super Bowl XLIX.
Akkor kezdhetjük böngészni a következő két év draftlistáit 😀

Francokat.
Bye alatt kevés a hír, annyi biztos, hogy kedden és szerdán van edzés. Ezután négy nap pihenő a srácoknak majd jövő hét hétfőn kezdődik a felkészülés a Steelers elleni meccsre.

több mint 14 éve
Spory Arizona Cardinals 118
Jaja ma este 7-kor fogjàk bejelenteni hol lesz. NFL Network élöben adja majd. Reménykedjünk hogy megkapja a UofP és ha igen abban hogy addira jò csapatunk legyen. 😀Fucu
Jaj de izgi. Alig várom, hogy a saját stadionunkban nyerjünk SB-t 😀csongi
😂 2015! Nem korai? 😉 😀 😛
(Na jó, ez csak a mostani játék alapján fellépő pesszimizmusom...)
több mint 14 éve
Jaja ma este 7-kor fogjàk bejelenteni hol lesz. NFL Network élöben adja majd. Reménykedjünk hogy megkapja a UofP és ha igen abban hogy addira jò csapatunk legyen. 😀Fucu
Jaj de izgi. Alig várom, hogy a saját stadionunkban nyerjünk SB-t 😀
több mint 14 éve
catattack 3 520
Ja! De fasza is lenne, ha .... 😂
több mint 14 éve
Jaja ma este 7-kor fogjàk bejelenteni hol lesz. NFL Network élöben adja majd. Reménykedjünk hogy megkapja a UofP és ha igen abban hogy addira jò csapatunk legyen. 😀

több mint 14 éve
bionic Arizona Cardinals 120
The football league's 32 team owners will decide whether Arizona will host Super Bowl XLIX in 2015.
több mint 14 éve
Én a szezon előtt kiegyeztem volna egy 8-8-cal, akkor ezt nem tartottam akkora túlzásnak. Most már egyértelműen az, nincs jelenleg olyan csapat, akivel szemben mernék magunknak W-t jósolni.
Így, hogy valószínűleg megint az elsők között fogunk húzni a drafton, nagyon fog hiányozni az a 2. körös pick...