Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Fitz említette fb-on, hogy spéci "ünnepléssel" készül megemlékezni édesanyjáról ha TD-t sikerül elérnie.ha jól emlékszem tavaly az ég felé mutatott
Remélem azért legalább egyszer be tudja majd mutatni. A többi TD-t szerezheti más is a csapatból, egye fene... 😊csongi
több mint 14 éve
Fitz említette fb-on, hogy spéci "ünnepléssel" készül megemlékezni édesanyjáról ha TD-t sikerül elérnie.Remélem azért legalább egyszer be tudja majd mutatni. A többi TD-t szerezheti más is a csapatból, egye fene... 😊
több mint 14 éve
Game Day! 😊Giants otthon, felszerelés fekete, kiegészítők pink-ek a mellrák elleni program keretében
Fő feladatok:
- Giants pass rush megállítása valamilyen szinten
- Bradshaw, Jacobs megállítása valamennyire
- Manning siettetése
- Fitzet jobban kihasználni még akkor is ha ketten őrzik
- hatékony futojáték, Beanie játszani fog remélem sikeresen
Szoros meccset várok és bízok a győzelemben
Go Cards!
több mint 14 éve
Alfonso tényleg fasza volt és még mindig tartom magam ahhoz, hogy Beanie pótolható.továbbra sem értünk egyet 😊
catattack
Alfonso << Beanie
több mint 14 éve
Bocs Fucu, muszáj javítanom: Larry édesanyja 2003-ban halt meg, akkor már nem volt kisgyerek, de tény hogy azóta hatalmas összegekkel segíti a Fitzgerald család a mellrák elleni mozgalmat.mamiiköszönöm a javítást, valamiért arra emlékeztem 😊
- Beanie és LSH kérdésesek vasárnapra. utóbbinak nagyobb az esélye a játékra, mert teljes munkát végzett egész héten az edzéseken. Wells csak limited volt.
- Schofield nyilatkozott, hogy persze, hogy szeretne több játéklehetőséget kapni, de az edzők jobban tudják mikor adjanak neki lehetőséget. És az ő ideje is eljön előbb vagy utóbb. Egyébként pedig a csuklóján lesznek a playek, olyan irányítós módszerrel, hogy meg tudja nézni mikor mit játszik a védelem
Vasárnap feketében játszik a csapat. Ehhez a jobban passzolnak a rózsaszín cuccok 😊
több mint 14 éve
Bocs Fucu, muszáj javítanom: Larry édesanyja 2003-ban halt meg, akkor már nem volt kisgyerek, de tény hogy azóta hatalmas összegekkel segíti a Fitzgerald család a mellrák elleni mozgalmat.

GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
Fitz minden elkapása után 1000$-t, minden touchdownja után 10000$-t adományoz októberben a mellrák elleni figyelemfelhívó hónap során. Jófejség! 😊Sporycsúúúúcs! lájkoltam is a FBon :cool:
ami a hétvégi meccsünket illeti, nyernünk kell!!! 😀
induljunk ki mondjuk abból, hogy a Skines minket csak 1 ponttal vert, de a Giants 14 pontos zakót kapott tőlük... :rolleyes:
több mint 14 éve
Fitz mindig sokat jotékonykodik a mellrák ellen, mivel az édesenyja is ebben halt meg, amikor Larry kissrác volt. És fel is lehet készulni a rozsaszín cuccokra (cipők, kesztyűk, törulközők 😊 ). Ezen kívul a mi szeretett Larry barátunk megprobál törleszteni majd Antrel Rolle-nak. 😊
Az egész 2002-ben kezdődött amikor mind a ketten egyetemen játszottak. A Pittsburgh Panthers (Fitz) játszott a Miami Hurricanes (Rolle) ellen. Ezen a meccsen történt, hogy Rolle egy szerelés alkalmával gyakorlatilag betörte Fitz orrát akinek folyt a vér belőle. Az elmúlt tíz évben ezzel viccelődtek, hogy egyszer amikor egymás ellen fognak játszani visszaadja Rolle-nak az utást 😀
több mint 14 éve
Én sem hiszem, mert rajtam is az volt.Mióta Fitz mezben szurkolok, azóta veszt a csapat. Lehet nálam van a hiba?Vadkenderneeem hiszem 😉 ..., nincs összefüggés 😉Cardinalis
több mint 14 éve
Az, remélem nem kap sokszor kettőzött védelmet...Kicsit OFF, de legalább felkerülünk a Csapatfórumok legaljáról 😉igazi sportember, mint pályán, mint a pályánkívűl. RESPECT FITZ!!!Divat
Fitz minden elkapása után 1000$-t, minden touchdownja után 10000$-t adományoz októberben a mellrák elleni figyelemfelhívó hónap során. Jófejség! 😊Spory
több mint 14 éve
Kicsit OFF, de legalább felkerülünk a Csapatfórumok legaljáról 😉igazi sportember, mint pályán, mint a pályánkívűl. RESPECT FITZ!!!
Fitz minden elkapása után 1000$-t, minden touchdownja után 10000$-t adományoz októberben a mellrák elleni figyelemfelhívó hónap során. Jófejség! 😊Spory
|
több mint 14 éve
Kicsit OFF, de legalább felkerülünk a Csapatfórumok legaljáról 😉Fitz minden elkapása után 1000$-t, minden touchdownja után 10000$-t adományoz októberben a mellrák elleni figyelemfelhívó hónap során. Jófejség! 😊
több mint 14 éve
vigyázz mera holisztika tudomány, te meg kísérletezgecc a kedvenc csapatoddal?Mióta Fitz mezben szurkolok, azóta veszt a csapat. Lehet nálam van a hiba?Vadkenderneeem hiszem 😉
én kísérleteztem, csak a második negyedben vettem fel (amikor már elaludt a zasszony... :rolleyes: ), akkor jöttek is az eredmények, harmadik negyed végefelé egy székre terítettem magam mellé, hátha úgy jobb lesz... :rolleyes: a negyedik negyed elején megint fölvettem, de semmi... 😐 a vége előtt pár perccel pedig el is raktam, hátha az a baj... :/ de a legvégén rájöttem, nincs összefüggés 😉Cardinalis

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
pletykarovatkíváncsi leszek erre
BREAKING NFL UPDATE - Sources report Eagles & Cardinals have made offers to Seahawks for LB Aaron Curry, Giants, Chiefs, Panthers interested
https://twitter.com/#!/ALLsportsINTEL/status/118480119890317313petey
több mint 14 éve
Mióta Fitz mezben szurkolok, azóta veszt a csapat. Lehet nálam van a hiba?Vadkenderneeem hiszem 😉
én kísérleteztem, csak a második negyedben vettem fel (amikor már elaludt a zasszony... :rolleyes: ), akkor jöttek is az eredmények, harmadik negyed végefelé egy székre terítettem magam mellé, hátha úgy jobb lesz... :rolleyes: a negyedik negyed elején megint fölvettem, de semmi... 😐 a vége előtt pár perccel pedig el is raktam, hátha az a baj... :/ de a legvégén rájöttem, nincs összefüggés 😉
több mint 14 éve
catattack
3 520
Gyújtsátok fel a mezeiteket.... Amúgy én tudom mi a baj: Az első meccsen az Arrington mezben szurkoltam, nyertünk. A 2. meg 3. héten pedig nem volt rajtam, ezért kaptunk ki. Szóval vasárnap ismét abban fogok szurkolni 😀Dexxter TailorMióta Fitz mezben szurkolok, azóta veszt a csapat. Lehet nálam van a hiba?Vadkender
több mint 14 éve
... Amúgy én tudom mi a baj: Az első meccsen az Arrington mezben szurkoltam, nyertünk. A 2. meg 3. héten pedig nem volt rajtam, ezért kaptunk ki. Szóval vasárnap ismét abban fogok szurkolni 😀Dexxter TailorMióta Fitz mezben szurkolok, azóta veszt a csapat. Lehet nálam van a hiba?
több mint 14 éve
pletykarovatBREAKING NFL UPDATE - Sources report Eagles & Cardinals have made offers to Seahawks for LB Aaron Curry, Giants, Chiefs, Panthers interested
https://twitter.com/#!/ALLsportsINTEL/status/118480119890317313
több mint 14 éve
catattack
3 520
A tetkóról alap, hogy lemondhatsz. Alfonso tényleg fasza volt és még mindig tartom magam ahhoz, hogy Beanie pótolható.Feely FG kihagyásáról pedig annyit, hogy nem oszt, nem szoroz. Nem a 3 pontokat kell pakolgatni...
Ami a mérleget érinti:
Esetleg A 49ers, Rams, Hox ellen nézhet ki egy győzelem max egyszer, valamint talán a Bengals és a Vikes fogható, de ezt az utóbbi kettőt már csak azért írom, mert tegnap sci-fit néztem. Szóval az idényre még kb. 4 győzelmet jósolok (jobb esetben).
több mint 14 éve
Szerencsére én is csak pár drive-ot láttam, de az is elég volt... :/ Sajnos én is túlságosan optimista voltam, a legrosszabb esetben is 2-1-re vártam a 3. hét után a csapatot. Most meg jön a Giants, asszem az se lesz egy túlságosan szívderítő meccs számukra... Amúgy én tudom mi a baj: Az első meccsen az Arrington mezben szurkoltam, nyertünk. A 2. meg 3. héten pedig nem volt rajtam, ezért kaptunk ki. Szóval vasárnap ismét abban fogok szurkolni 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 14 éve
Spory: melóból, telefonról így sikerült írnom 😊csongi: azért is lehetett vérszegény a végén mert hátrányban voltunk 😊 Nekem tetszet, szerintem ha Beanie felépul akkor is kap majd labdákat.
Cardinalis: az első negyedben ment a tapogatózás, a másodikban jók voltunk, a harmadik teljes katasztrófa (véleményem szerint itt ment el a meccs), a negyedikben megpróbáltunk visszakapaszkodni, de nem ment.
Az INT után kikapcsoltam a gépet és csak most olvasom, hogy próbálkoztunk egy trükkös punt visszahordással. Ha bejön akkor most lekaparnám a falat 😊 (de nem jött be)
nem látom reálisnak, hogy januárban tetováltassak 😀
több mint 14 éve
(Az is elég lett volna a nyeréshez, ha kevesebb pontot kapunk, mint szerzünk 😉 😛 😊 .)Sporypersze, nem egy emberen múlott a dolog, nem kell bűnbakot keresni, ez csapatmunka...
egyébként bosszantó, hogy megint nyerőből (10-3) vesztettünk... 😕 és ezt a 10 pontot is a második negyedben szereztük, noés miccsináltunk a másik 3 negyedben...? :/
több mint 14 éve
megint csak a nagy neveket figyeltètek 😊 Alfonso Smith jàtèka nagyon tetszett.Alfonso nekem az elején tetszett, de aztán elég vérszegényen futott. Beanie azért jobb 😊
Kolb nagyon akart ès amikor no huddle-be toltuk akkor jól is haladtunk. Az int az fàjt, nem kicsit, de sajnos ez van. Fitz egèsz meccsen kèt embert kapott a nyakàra, de csak meglett a franchise rekord. 😊
Feely első kihagyott fg-ja szerintem belefèrt, mert szakadó esőben ès 51 yardról törtènt. A màsodira nem lehet kifogàs.
Az làtszott ha nem vagyunk T-Jax nyakàn akkoor simàn szètdobàl.
Cardiac CardsFucu
Amúgy nem a bekapott 13 pont a sok, hanem az a 10 iszonyú kevés, amit feltettünk a táblára. Nem tudom mi a búbánat történt, de ha a nem éppen elit Seattle D is gondot jelent, akkor nem tudom mi lesz itt jövő héten pl....
több mint 14 éve
Fucu!A fordított ékezetek kapcsán: külföldön vagy, vagy besz@rt a klaviatúra? 😉
Bocs az OFF-ért.
több mint 14 éve
Feelyvel mi a bánat volt?! 😕 tuti két bal lábbal kelt fel... és azokkal rúgta mellé az a két FG kísérletet, ha azok bemennek, még nyertünk is volna... :rolleyes:Azt olvastam, hogy nagyon erős szél volt, az első asszem 51 yardos volt, ott elfújta oldalra, a másodiknál (49 yardos?) pedig szembeszél volt. Valami olyat mondott, hogy nehéz rúgások, de azt várta (magától) meg tudja csinálni. (Az is elég lett volna a nyeréshez, ha kevesebb pontot kapunk, mint szerzünk 😉 😛 😊 .)
Cardinalis