NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 616
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
következő körben jöhetne az OL-be mondjuk DeMarcus Love
több mint 13 éve
fő az optimizmus 😊erős túlzás 😀bustúgy néz ki, megoldottuk 😀csongi
😛
amúgy grat, már csak a pass rusht kéne megoldanipetey
de örülök, hogy a gyakorlatilag az utolsó 3-4 OLB lehetőséget nem basztuk elFucu
több mint 13 éve
erős túlzás 😀bustúgy néz ki, megoldottuk 😀csongi
😛
de örülök, hogy a gyakorlatilag az utolsó 3-4 OLB lehetőséget nem basztuk el
több mint 13 éve
bustúgy néz ki, megoldottuk 😀
😛
több mint 13 éve
egyébként: Justin Houston még a 3/5-nél is bent volt. nem értem a TE picket...Legalább Achot megszereztük. ez pozitívum. Beanie -> trade
több mint 13 éve
in the war room :cool:így másfél órával előbb elkezdem a hype-ot hogy kit szeretnék a negyedik körbenpm-ben várom a lottószámokatbriareos
We Want Acho!!Fucu
több mint 13 éve
így másfél órával előbb elkezdem a hype-ot hogy kit szeretnék a negyedik körbenpm-ben várom a lottószámokat
We Want Acho!!Fucu
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
így másfél órával előbb elkezdem a hype-ot hogy kit szeretnék a negyedik körbennem, elfelejteni 😛
We Want Acho!!Fucu
több mint 13 éve
így másfél órával előbb elkezdem a hype-ot hogy kit szeretnék a negyedik körbenWe Want Acho!!
több mint 13 éve
az igaz 😊nagyobb a csereértékeFucuCsaongi: én személy szerint Hightowert tartanám meg és Beanie-t cserélnémmiért? én inkább Beanieben látom a potenciált, Timnek már volt 2-3 éve hogy bizonyítson, de rajta nem látom, hogy tudna még hova fejlődnicsongi
Fucu
több mint 13 éve
nagyobb a csereértékeCsaongi: én személy szerint Hightowert tartanám meg és Beanie-t cserélnémmiért? én inkább Beanieben látom a potenciált, Timnek már volt 2-3 éve hogy bizonyítson, de rajta nem látom, hogy tudna még hova fejlődnicsongi
Fucu
több mint 13 éve
ott a pont 😀na most én is csak pislogok. RB??? TE???nincs is irányítótok 😂 😛haromt
ott van LSH, ott van Beanie, nem tudom ezt miért kellett... Beanie egyébként nem bust, egy jó fallal igenis jó lesz ő, de szerintem még fejlődnie kell. Tim tényleg más tészta, őt lehet jobb lenne elcserélni, most hogy jött egy rookie RB.
hol egy OLB? hol egy falember? tényleg megint ott leszünk, hogy lehet hogy egy-egy poszton vannak tehetségek a csapatban, de a védelmet szétfutják, az irányítónkat meg nem tudjuk megvédeni...csongi
Csaongi: én személy szerint Hightowert tartanám meg és Beanie-t cserélnémmiért? én inkább Beanieben látom a potenciált, Timnek már volt 2-3 éve hogy bizonyítson, de rajta nem látom, hogy tudna még hova fejlődni
Fucu
több mint 13 éve
Sziasztok !!!Üdv és örülök, hogy írtál!
Már régóta figyelem a véleményeket, tájékozódok, olvasgatok.
Most már én sem tudtam megállni, hogy ne írjak. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért nem oda draftolunk, ahova szükségünk van játékosokra.
A támadó falunk egyenlő a 0-val, mégis a RB-t igazolunk.
Szerintetek van még arra esély, hogy a támadófalat, illetve a védőfalat valamilyen úton-módon minőségileg megerősítsük. Vannak még bennt olyan falemberek akiket érdemes lenne draftolni?Leon78
a Ryan Williams választás tipikus Best Player Available (elérhető legjobb játékos) húzás volt. Ezt írtam is feljebb, hogy Whisenhunt azt mondta a 15-nek rangsorolták.
Igen a támadó fal lyukas jelenleg, valószínűleg ismét az FA-n próbálunk (amikor elkezdődik) erősíteni rajta.
A drafton a hátralévő körökben esélyes támadófal emberek akik jöhetnek DeMarcus Love, Clint Boling, James Brewer
Csaongi: én személy szerint Hightowert tartanám meg és Beanie-t cserélném
Tibi: jelentkeztél már DT-nek? 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na most én is csak pislogok. RB??? TE???nincs is irányítótok 😂 😛
ott van LSH, ott van Beanie, nem tudom ezt miért kellett... Beanie egyébként nem bust, egy jó fallal igenis jó lesz ő, de szerintem még fejlődnie kell. Tim tényleg más tészta, őt lehet jobb lenne elcserélni, most hogy jött egy rookie RB.
hol egy OLB? hol egy falember? tényleg megint ott leszünk, hogy lehet hogy egy-egy poszton vannak tehetségek a csapatban, de a védelmet szétfutják, az irányítónkat meg nem tudjuk megvédeni...csongi
több mint 13 éve
Sziasztok !!!Már régóta figyelem a véleményeket, tájékozódok, olvasgatok.
Most már én sem tudtam megállni, hogy ne írjak. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért nem oda draftolunk, ahova szükségünk van játékosokra.
A támadó falunk egyenlő a 0-val, mégis a RB-t igazolunk.
Szerintetek van még arra esély, hogy a támadófalat, illetve a védőfalat valamilyen úton-módon minőségileg megerősítsük. Vannak még bennt olyan falemberek akiket érdemes lenne draftolni?
több mint 13 éve
na most én is csak pislogok. RB??? TE???ott van LSH, ott van Beanie, nem tudom ezt miért kellett... Beanie egyébként nem bust, egy jó fallal igenis jó lesz ő, de szerintem még fejlődnie kell. Tim tényleg más tészta, őt lehet jobb lenne elcserélni, most hogy jött egy rookie RB.
hol egy OLB? hol egy falember? tényleg megint ott leszünk, hogy lehet hogy egy-egy poszton vannak tehetségek a csapatban, de a védelmet szétfutják, az irányítónkat meg nem tudjuk megvédeni...
több mint 13 éve
Housler OLB leszharomtés majd jön Skelton öcsikéje TE-nek
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Housler OLB lesz
több mint 13 éve
hazafelé a vonaton gondolkoztam, most megnéztem Whiz és Graves sajtótájékoztatóját.- Ryan Williams a 15-nek volt rangsorolva a Cards listáján úgyhogy mint legmagasabban rangosorolt játékos behúzták. Az egy más kérdés hogy pont futóból elég jól álltunk így is, de Graves azt mondta, hogy meg kellett kovkáztatni és nem volt szabad benthagyni Williams-et. (érdekes történet amit Williams nyilatkozott: amikor Tempe-ben volt viziten akkor azt mondták nekik az edzők, hogy remélik, nem lesz bent a 38. választásnál, de ha igen akkor belőle Cardinals játékos lesz, mert annyira lenyűgözte őket. Tartották a szavukat Williams Cardinals játékos). Így felmerül a kérdés mi lesz a többiekkel. LSH pozíciója szerintem biztos, legjobb special teamerünk és egyébként is több támadó playben akarja idén használni WHiz. Beanie és Hightower már más tészta. Mind a ketten sok fumble-t csináltak tavaly, és nem is voltak jók (a flanak köszönhetően), és felmerül a lehetőség, hogy valameiyiküket elcseréljük (Hightower RFA státuszban van). Monjduk egy irányítóra (?) érdekes elképzelés.
(Williams-et telefonon felhívták a kiválazstása után elég szimpatikusnak tűnik, meglátjuk)
- Rob Hausler egy elkapó TE méreteihez képest (6-5, 248 font) 4,5 körül futja a 40 yardot. Whiz azt mondta, hogy a három elkapós felállásoknál lehet majd használni. Housler saját bevallása szerint az az erőősége hogy a elenfél védelmét széthúzza, az elkapásokban jó. Gyengeségének a blokkolást mondta amiben fejlődnie kell ezt tudja és ezen fog dolgozni.
oké-oké de ki fogja támadni az irányítót a szélekről? Ayers, Reed és Houston is bent volt, a Williams választásnál, most (sem) hiányra húztunk.
két nap után: egy tökéletes és két vitatható választás. kíváncsian várom a harmadik napot.
több mint 13 éve
a mai nap második sokkja Rob Housler egy TE. erre aludnom kell majd
több mint 13 éve
ezt valaki elmagyarázhatná majd mert most még nem látom az értelmét (igen tudom Beanie Bust...)Ryan Williams?
több mint 13 éve
cattatack: igyekszem ma megemlíteni téged 😊engemisengemis! 😀 mit köll fizetni? 😀
Fucu
több mint 13 éve
Brooks Reed jönne, Fucu lepetézne, az tuti.szabaörülnék az biztos, meg is lehet ma is tekintenki 😊
Justin Houstonnak tudnék még örülni. 😊Cardsneki is örülnék, mert GM játékban én húztam be 😊
cattatack: igyekszem ma megemlíteni téged 😊
bent van még pár pass rusher lehetőség, szerintem ha nem lesz nagy trade áradat az elején (de lesz 😊) akkor lecsúszhat a fent amlített két játékosból az egyik és akkor én boldog leszek.
BPA pick volt, mert a hírek szerint a Miller, Dareus, Green hármas volt még a top 4 jelöltek között. (sorrend nem ez volt)
több mint 13 éve
Justin Houstonnak tudnék még örülni. 😊
több mint 13 éve
szaba
10 543
Brooks Reed jönne, Fucu lepetézne, az tuti.