NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 539
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
catattack
3 520
Az NFL kiadta a 2011-es alapszakasz menetrendet: (időpontok ET, tehát keleti parti idő szerint vannak)Ebből még 10-6 is kijöhet. :cool:
Fucu
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
írtam egy ilyet véleményeket várok
http://bowlhu.blog.hu/2011/04/08/az_arizonai_iranyito_kerdesFucu
Reális esély csak Bulgerre van szerintem, és ekkor is nagy verseny lesz Skeltonnal a kezdőért. Remélem Anderson repül.én is remélem Anderson repül és Skelton lesz a befutó a kezdő poszton... :rolleyes:
1st: Skelton vs. Bulger
2nd: Hallcatattack
köszi Fucu az offszízün infókat 😀
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Az NFL kiadta a 2011-es alapszakasz menetrendet: (időpontok ET, tehát keleti parti idő szerint vannak)Week 1: Sunday, Sep. 11, Carolina, 4:15 PM
Week 2: Sunday, Sep. 18, at Washington, 1:00 PM
Week 3: Sunday, Sep. 25, at Seattle, 4:15 PM
Week 4: Sunday, Oct. 2, NY Giants, 4:05 PM
Week 5: Sunday, Oct. 9, at Minnesota, 1:00 PM
Week 6: BYE
Week 7: Sunday, Oct. 23, Pittsburgh, 4:05 PM
Week 8: Sunday, Oct. 30, at Baltimore, 1:00 PM
Week 9: Sunday, Nov. 6, St. Louis, 4:15 PM
Week 10: Sunday, Nov. 13, at Philadelphia, 1:00 PM
Week 11: Sunday, Nov. 20, at San Francisco, 4:05 PM
Week 12: Sunday, Nov. 27, at St. Louis, 1:00 PM
Week 13: Sunday, Dec. 4, Dallas, 4:15 PM
Week 14: Sunday, Dec. 11, San Francisco, 4:05 PM
Week 15: Sunday, Dec. 18, Cleveland, 4:15 PM
Week 16: Saturday, Dec. 24, at Cincinnati, 1:00 PM
Week 17: Sunday, Jan. 1, Seattle, 4:15 PM
Otthon kezdünk és otthon is fejezzük be a szezont, 2004-óta először nem lesz főműsor idős meccsünk, valamint a 49ers elleni négy éve tartó MNF sorozat is megszakad.
Hat alkalommal lesz olyan meccs ami arziónai idő szerint délelőtt 10-kor kezd majd (ezek a keleti parti idő szerinti délután 1-es meccsek, tehát nekünk a leg emberbarátibb időpontú).
Nem lesz viszont olyan, hogy egymás után két meccset játszunk a keleti parton. A december 24-i Bengals elleni túrán jó hideg lesz viszont. Ez lehet talán az egyetlen amikor rossz időjárásban játszanak a srácok (potenciális esélyes még a Philly és Baltimore elleni összecsapások)
A tavalyi mérlegek alapján nekünk van a leggyengébb sorsolásunk.
Az utazások során kicsivel kevesebb mint 24.000 mérföldet utazik majd a csapat
(és persze elindult a szóbeszéd, hogy az első héten összejöhet a Cam Newton - Blaine Gabbert párharc is, no thanks)
több mint 13 éve
Ma rendezik meg a Pat's Run-t.Ez a rendezvény egy futóverseny amit Pat Tillman emlékére rendeznek meg 7 éve. A táv 4,2 mérföld és a cél a Sun Devil Stadium 42 yardos vonalánál van. A 42 azért fontos mert Tillman ebben a mezszámban játszott az Arizona State-en (és halálát követően vissza is vonultattak). Évről évre többen vesznek részt idén 28.000 főnél húzták meg az indulók számának határát.
a 42 yardos vonal a Sun Devil Stadium-ban:
http://yfrog.com/gy5nwdoj
Darren Urban (azcardinals.com , újságírója) futásra készen:
http://yfrog.com/h3seeoujj
több mint 13 éve
azért ezt hogy kéri még sehol nem olvastam 😊 Azt viszont igen, hogy látja a potenciált Skelton-ban. (Remélem a magánedzések alatt összeszoknak rendesen). Hall-ról is jó véleménye vanValamelyik Mizzou oldalon olvastam, direkt Gabbertre kihegyezve, lehet azért lett belőle kéri 😀
itt egy videó érdemes megnézni, kis betekintés nagyjából hogyan telit eddig az offseason Whisnek és az edzőknek:
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/All-In--Combine-All-Access/81bdf278-eb3b-48fc-9469-21cd729531c7Fucu
több mint 13 éve
azért ezt hogy kéri még sehol nem olvastam 😊 Azt viszont igen, hogy látja a potenciált Skelton-ban. (Remélem a magánedzések alatt összeszoknak rendesen). Hall-ról is jó véleménye vanitt egy videó érdemes megnézni, kis betekintés nagyjából hogyan telit eddig az offseason Whisnek és az edzőknek:
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/All-In--Combine-All-Access/81bdf278-eb3b-48fc-9469-21cd729531c7
több mint 13 éve
Larry újabb mondatai jelentek meg a neten, melyben azt hangoztatja, kéri, hogy ne draftoljon a Cards új QB-t 1/5-re, bár hozzáteszi, ő csak egy játékos, nem az ő dolga ez.
több mint 13 éve
Kiegészítés a tegnapihoz, hogy 26 játékos volt az edzésen (a felsorolt héttel együtt). Larry-nek egy telefonjába került, hogy az ASU megengedje nekik, hogy használják a pályát és a konditermet 😊Kedden nem volt egy defensive back sem, lehet ma még többen érkeznek.
Tetszik a résztvevők listája Sendlein és Hadnot centerek (Hadnot guardot is játszik), ott a két fiatal irányító, meg egy csomó elkapó. Lehet edzeni az időzítésen meg a pontosságon.
Nagyon tetszik Larry hozzáállása és hogy próbál vezérként előlépni.
(Ő volt az utolsó aki elhagyta tegnap a pályát edzés után, azért mert összeszedte az otthagyott cuccokat. Hát igen, neki adták ki a pályát, bár én szívesen összetakarítanék utánuk 😀)
több mint 13 éve
Akartam már írni hogy a twitter alapján (amelyik cards játékos fent van) mindenki edzet már. Még Dockett is elkezdte a hétem.Viszont Fitz nem szórakozik minden mindenkinek szólt hogy szervez közös edzéseket. Minneapolisból Arizonába hívta a személyi edzőjét, Bill Welle-t és a visszavonult korábbi elkapó edzőt, Jerry Sullivant.
Az Arizona State egyik edző pályáján gyakoroltak.
A résztvevők: Rex Hadnot, Lyle Sendlein, Tim Hightower, Clark Haggans,
több mint 13 éve
annyi a hír, hogy kihirdették az előszezon meccseket:Week 1 at Oakland
Week 2 at Green Bay
Week 3 vs SD
Week 4 vs Denver
broncos hagyományosan 😊
több mint 13 éve
Pedig nagyon valóaszínű egy veterám érkezése. Vagy Whiz nagyon kemény és kitart Anderson mellett, na ebbe belegondolni is szörnyü. 😊egyeetértek. amugy sztem ő marad tennesseeban.vince young?braxa88kisebb esélyt látok rá, mint a felsoroltak kb McNabb szintFucu
ami a cardsot illeti vagy 1.körös QB lesz vagy Skeltont megpróbálják felépíteni. Sztem van benne potenciál.
veterán QB érkezésében vmiért nem hiszek.braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
egyeetértek. amugy sztem ő marad tennesseeban.vince young?braxa88kisebb esélyt látok rá, mint a felsoroltak kb McNabb szintFucu
ami a cardsot illeti vagy 1.körös QB lesz vagy Skeltont megpróbálják felépíteni. Sztem van benne potenciál.
veterán QB érkezésében vmiért nem hiszek.
több mint 13 éve
vince young?braxa88kisebb esélyt látok rá, mint a felsoroltak kb McNabb szint
több mint 13 éve
braxa88
12 534
vince young?
több mint 13 éve
McNabb csak a vicc kedvéért volt megemlítve azért volt +1 és nem #10 😊én Kolb-ot sem zárnám ki teljesen, de nagyon meglepődnék, ha a 2/6-ot odaadnánk
több mint 13 éve
catattack
3 520
Fasza lett Fucu!Szerintem nem lesz QB draft. Annyi sebből vérzik ez a csapat, hogy az első köröket szinte biztos nem áldozzák be.
Bulger 1 fokkal elfogadhatóbb verzió, mint Anderson.
Kolb, McNabb felejtős. Orton, Palmer tuti marad.
Hall nagyon szimpi volt, de törékeny nagyon. Biztos összeszedettebb lenne jövőre, mert tehetséges.
Skelton jelenléte a pályán emlékeztet Warnerre. Szerintem sokat fejlődik jövőre. Főleg úgy, ha kezdőnek szánják!
Anderson egy nagy nulla!
Reális esély csak Bulgerre van szerintem, és ekkor is nagy verseny lesz Skeltonnal a kezdőért. Remélem Anderson repül.
1st: Skelton vs. Bulger
2nd: Hall
több mint 13 éve
írtam egy ilyet véleményeket várokhttp://bowlhu.blog.hu/2011/04/08/az_arizonai_iranyito_kerdes
több mint 13 éve
Elkezdődött a Cards draft board felépítése. Megérkeztek a megfigyelők és elfoglalták a főhadi szálláson azt a szobát (war room), ahol megvitatják és rangsorolják majd az újoncokat.twitteren rákérdeztem Kent Somers-nél, hogy lehet-e tudni arról kik érkeznek látogatóba Glendale-be, de azt válaszolta, hogy a Whiz érában nem teszik publikussá kiket hívnak meg vizitre
szintén twitteren lehet értesülni a játékosokról:
- Kerry Rhodes ma Tom Brady-vel kondizott együtt
- Fitz Lisszabonban van
- Max Komar és Stephen Williams is együtt edzenek
több mint 13 éve
hírmorzsák a hétvégére (nem lesz sok)- Whisenhunt látogatást tett a North Carolina és a Clemson pro day-én is. Előbbinél Robert Quinn, utóbbinál Da'Quan Bowers volt a fő látnivaló legalább is Cards szempontból.
- Érdekes cikk jelent meg az http://www.arizonasports.com/ -on (érdemes olvasgatni ezt is, a héten találtam rá), hogy Patrick Peteron-nak is vannak karakter problémái, ami visszatarthatja a Cards-t, hogy esetleg draftolja. Na az ügy annyi, hogy állítólag 80.000 dolcsit kért a család egyik barátja, hogy a Texas A&M-re írjon alá. Ennek alapján már majdnem Cam Newton-i "magasságokba" emelik Peterson-t. Azért ne hasonlítsuk össze a két játékost szerintem. Ha Miller kimegy és Peterson bent van szívfájdalom nélkül be kell húzni. Ennyi.
attól, hogy nem történik semmi lehet kérdezgetni, vitatkozni, ki mit hogyan csinálna csak aktívan szurkolótársak 😊
több mint 13 éve
Üdv Neked is Helmut 😊Most, hogy a draft egy hónapon belül van, tök véletlenül találtam egy Cards 7 körös mock draftot.
http://sportshaze.com/phoenix/arizona-cardinals/nfl-draft-2011-arizona-cardinals-full-7-round-mock-2517
nem is annyira rossz, lehet szemezgetni legalább a nevekből 😊
több mint 13 éve
...és de jól tette... kár, hogy nem ő a GM-ün!!!Amúgy baráti üdv nektek 😊
több mint 13 éve
Az nfl.com-on elindították a szokásos sorozatukat, hogy a csapatok beat writerei draftolnak a saját csapatunknak, így jön ki majd egy ilyen mock draftDarren Urban a Cards-nak Patrick Peterson-t húzta, mivel Von Miller-t kiszedte előle a Bills szakírója.
több mint 13 éve
gyakorlatilag semmi érdemleges hír nincsen mostanábanazért egy pár szösszenet
- a héten Blaine Gabbert-et magánedzésen figyelte meg a vezetőség (ifjabb és idősebb Bidwill, Steve Keim személyi vezető Rod Graves GM és Whis), előtte lévő este vacsorázni is voltak. Messze menő következtetéseket nem szabad levonni ebből a legfontosabb rész a vacsora volt, ott lehet igazából jobban megismerni a játékosokat, a mozgásukat számtalan videófelvételen ki lehet elemezni.
- A New Orleans-i tulajdonos találkozó alatt az ESPN West szakírója Mike Sando rákérdezett Whisnél hogy Levi Brown nem váltotta be a hozzá fűzött reményeit. Whis természetesen megvédte játékosát, mondván a tavalyi év előtt RT poszton játszott és nehéz az átállás LT posztra. De igazat adott, hogy fejlődnie kell kőleg abban hogy kiegyensúlyozott legyen a játéka. De bízik Leviben, jó játékosnak tartja. Ugye a legnagyobb kritika az vele szemben hogy 2007-ben 1/5-ös draft pick volt és ehhez képest alul teljesít. Csak tudni kell, hogy az volt Whis első éve a Cardsnál és mindenképpen a két falat (O és D) szerette volna a drafton erősíteni és ennek az volt az ára hogy Levi Brown bizony elég korán kellt el valódi értékéhez képest.
- Érdekes lesz az idei draftot megnézni, idén is 1/5-re húzunk és véleményem szerint egy igazán nagy hiányposzt van és ez a 3-4 olb Von Miller-el lehetne legjobban pótolni.
- Kiosztották a kompenzációs draft pickeket és a Cards kapott egy 7. köröset (248-ik választás). Így most lett nyolc választási lehetőségünk a drafton (kettő a 6. körben)
Nagyjából ezek voltak az elmúl két nap hírei. Elnézést az eltűnésemért de alapos okai vannak, nem ígérem, hogy minden nap írok ezentúl de igyekszem a legfontosabb dolgokat összegyűjteni.
több mint 13 éve
Semmi hír a csapatról?Ha valaki tud valamit ne legyen rest megosztani 😊
több mint 13 éve
4/6. Arizona Cardinals: Will Rackley, OL (Lehigh)ez volt a Te Sanzenbacher picked. 😀 már be is írtam chaten, hogy William Rackley, de nem jött össze 😕 😀
fetomy
JT Daniels fan