Atlanta Falcons
32 feliratkozó
5 órája
1., nézzél egyetemi focit, megbánni biztos nem fogod, kezdheted mondjuk ezen a szombaton 21:35-kor a MATCH4-en, épp a Georgia fellépését adjuk majd élőben az Ole Miss ellenSzerintem is meg hát akkor minek draftoltuk Penix-et, draftolhatunk volna a D# be akkor. De gondoltam hát ha van valaki aki jobban informaltabb az Atlanta körül mint én és tud valamit róla. Bár ez lehet hogy csak valami pletyka hogy többen olvassák a cikket 😁 Nem szoktam egyetemi focit nézni így azt se igazán tudom hogy mennyire jó Beck, a statisztikai alapján nem mondom hogy egy Manning, de ki tudja ?🤔Huh ez elég vakmeleg teória....Olvastam egy cikket, hogy jövőre jelentkezik a draft-ra és hogy Blank papa valami 200 milliós ajánlatot tett neki, de nem teljesen tiszta hogy ez hogy is lenne illetve ez valami szponzori szerződés vagy valami ilyesmi. Aztán lehet hogy az egész csak kacsa 😂Na jövőre draftolunk egy új QB-t? Eladjuk a lelkünket is Beck-ért ????
Midnight
peach
Midnight
zekeffron
Midnight
2., ennél a sztorinál szerintem több általad olvasott dolog mosódhatott össze, kb minden elemébe be lehetne kötni (Beck amúgy borzalmas formában van mostanában, az előző 5 meccsén 11 interceptiont dobott, csak az előző kettőn összesen hatot)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 órája
bergerdani
4 912
újabb W, 6-3, papírforma szerint két győzelemmel is el lehet húzni a csoportban, erre üres a topik?dolgozunk, hogy legyen pénzünk SB-jegyre!
törölt kristof
Mindig jövőre
6 órája
Midnight
1 218
Azeeza Ojulari milyen játékos ? Segítene a D#?
6 órája
Midnight
1 218
Jarettről van valami hír, hogy mennyire súlyos az achilles sérülés?Ezt én is kérdezni akartam illetve hogy London-rol van e valami hír ?
moha1987
6 órája
Midnight
1 218
Majd jövőre jön Penix aztán megint sokan leszünk 😁újabb W, 6-3, papírforma szerint két győzelemmel is el lehet húzni a csoportban, erre üres a topik?az emúút 8 év eléggé megtépázta a tábort sajnos 😣
Londonnak jobbulást!
törölt kristof
peach
7 órája
moha1987
2
Jarettről van valami hír, hogy mennyire súlyos az achilles sérülés?
7 órája
újabb W, 6-3, papírforma szerint két győzelemmel is el lehet húzni a csoportban, erre üres a topik?az emúút 8 év eléggé megtépázta a tábort sajnos 😣
Londonnak jobbulást!
törölt kristof
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
8 órája
újabb W, 6-3, papírforma szerint két győzelemmel is el lehet húzni a csoportban, erre üres a topik?Londonnak jobbulást!
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
4 napja
Penix jobb kézzel is ledobná bármikor a pályáról Becket.Szerintem is meg hát akkor minek draftoltuk Penix-et, draftolhatunk volna a D# be akkor. De gondoltam hát ha van valaki aki jobban informaltabb az Atlanta körül mint én és tud valamit róla. Bár ez lehet hogy csak valami pletyka hogy többen olvassák a cikket 😁 Nem szoktam egyetemi focit nézni így azt se igazán tudom hogy mennyire jó Beck, a statisztikai alapján nem mondom hogy egy Manning, de ki tudja ?🤔Huh ez elég vakmeleg teória....Olvastam egy cikket, hogy jövőre jelentkezik a draft-ra és hogy Blank papa valami 200 milliós ajánlatot tett neki, de nem teljesen tiszta hogy ez hogy is lenne illetve ez valami szponzori szerződés vagy valami ilyesmi. Aztán lehet hogy az egész csak kacsa 😂Na jövőre draftolunk egy új QB-t? Eladjuk a lelkünket is Beck-ért ????
Midnight
peach
Midnight
zekeffron
Midnight
Liverpool Fc fan
4 napja
Midnight
1 218
Szerintem is meg hát akkor minek draftoltuk Penix-et, draftolhatunk volna a D# be akkor. De gondoltam hát ha van valaki aki jobban informaltabb az Atlanta körül mint én és tud valamit róla. Bár ez lehet hogy csak valami pletyka hogy többen olvassák a cikket 😁 Nem szoktam egyetemi focit nézni így azt se igazán tudom hogy mennyire jó Beck, a statisztikai alapján nem mondom hogy egy Manning, de ki tudja ?🤔Huh ez elég vakmeleg teória....Olvastam egy cikket, hogy jövőre jelentkezik a draft-ra és hogy Blank papa valami 200 milliós ajánlatot tett neki, de nem teljesen tiszta hogy ez hogy is lenne illetve ez valami szponzori szerződés vagy valami ilyesmi. Aztán lehet hogy az egész csak kacsa 😂Na jövőre draftolunk egy új QB-t? Eladjuk a lelkünket is Beck-ért ????
Midnight
peach
Midnight
zekeffron
Szerkesztette: Midnight
4 napja
Huh ez elég vakmeleg teória....Olvastam egy cikket, hogy jövőre jelentkezik a draft-ra és hogy Blank papa valami 200 milliós ajánlatot tett neki, de nem teljesen tiszta hogy ez hogy is lenne illetve ez valami szponzori szerződés vagy valami ilyesmi. Aztán lehet hogy az egész csak kacsa 😂Na jövőre draftolunk egy új QB-t? Eladjuk a lelkünket is Beck-ért ????
Midnight
peach
Midnight
4 napja
Midnight
1 218
Olvastam egy cikket, hogy jövőre jelentkezik a draft-ra és hogy Blank papa valami 200 milliós ajánlatot tett neki, de nem teljesen tiszta hogy ez hogy is lenne illetve ez valami szponzori szerződés vagy valami ilyesmi. Aztán lehet hogy az egész csak kacsa 😂Na jövőre draftolunk egy új QB-t? Eladjuk a lelkünket is Beck-ért ????
Midnight
peach
4 napja
Na jövőre draftolunk egy új QB-t? Eladjuk a lelkünket is Beck-ért ????
Midnight
4 napja
Midnight
1 218
Na jövőre draftolunk egy új QB-t? Eladjuk a lelkünket is Beck-ért ?
5 napja
Midnight
1 218
Én se, ezért kérdeztem hogy hátha valaki hozzá értőbb tudja e hogy lenne e értelme valakiért cserélni? Judon meg nem tudom néha olyan mint ha félgőzzel hajtana csak. A PO meg lesz de a védelem miatt csoda lesz ha az első kört túl éljük. Vagy JB ember felettit nyújt és egyedül meg veri az ellenfeleket 😂Csere határidő előtt tudunk valami értelmes DE-t hozni ?nem értek hozzá, de sztem a koncepció a szar. judon is elfelejtett focizni
Midnight
peach
5 napja
Csere határidő előtt tudunk valami értelmes DE-t hozni ?nem értek hozzá, de sztem a koncepció a szar. judon is elfelejtett focizni
Midnight
6 napja
ozibozi
16 952
Csere határidő előtt tudunk valami értelmes DE-t hozni ?Ojulari mozdítható
Midnight
6 napja
Midnight
1 218
Csere határidő előtt tudunk valami értelmes DE-t hozni ?
14 napja
reméljük ez volt az a meccs ami toronymagasan a legszarabb volt a szezonban. igen, szarabb volt a steelers elleninél is. missed tackle hegyek, 600 yard büntetés, broken playek, szabotázs szintű qb játék. kb 3-4 hawks drive zászlóval ment tovább. meg se kellett szakdniuk mert folyamatosan szeppukut követtünk el. igazából bijan és a futásblokkoláson kívül csapni való volt minden. edzőstül, játékosostul, mindenestül. kuzin mondjuk még egy ilyen rakás szarból is sikeresen kilógott lefelé. lehet visszaszálni a földre, mert mentálisan kerekedtek fölénk elsősorban, hibákra késztettek minket, aztán úgy elvertek mint buzi a faszát...számítottam rá, hogy kiszopunk, de az elmúlt két hét után ilyen fogalmatlan teljesítményt azért nem láttam jönni...
(penix egyet dobhatott volna, hogy ne csak kirk sarokba térdepeltetése miatt lásson pályát...)
14 napja
Reminder for Falcons’ fans who’ve been riding high…. pic.twitter.com/XZXL5AgEeY
— Jeff Schultz (@JeffSchultzATL) October 20, 2024
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
17 napja
Szombaton is lesz jó meccs a BMS-ben---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
19 napja
2028ra kell a top formát kihegyezni
21 napja
bergerdani
4 912
Na, ez már valami. Nagyon élem, hogy a backek ketten felpakoltak 210 yardot meg 3 TD-t, és még Kirk se volt vállalhatatlan. Bravó!Van a pihenőig négy meccsünk, amiből jelen állás szerint egyedül a Tampától lenne nem ciki kikapni. Ha most megnyomjuk, akkor abból már akármi is lehet...
Mindig jövőre