Dennis Allen főedzőt kirúgta a Saints!

Atlanta Falcons

32 feliratkozó

5 órája
r.baggio Washington Commanders Vanderbilt Commodores 62 220 — no es importante
Na jövőre draftolunk egy új QB-t? Eladjuk a lelkünket is Beck-ért ?
Midnight
???
peach
Olvastam egy cikket, hogy jövőre jelentkezik a draft-ra és hogy Blank papa valami 200 milliós ajánlatot tett neki, de nem teljesen tiszta hogy ez hogy is lenne illetve ez valami szponzori szerződés vagy valami ilyesmi. Aztán lehet hogy az egész csak kacsa 😂
Midnight
Huh ez elég vakmeleg teória....
zekeffron
Szerintem is meg hát akkor minek draftoltuk Penix-et, draftolhatunk volna a D# be akkor. De gondoltam hát ha van valaki aki jobban informaltabb az Atlanta körül mint én és tud valamit róla. Bár ez lehet hogy csak valami pletyka hogy többen olvassák a cikket 😁 Nem szoktam egyetemi focit nézni így azt se igazán tudom hogy mennyire jó Beck, a statisztikai alapján nem mondom hogy egy Manning, de ki tudja ?🤔
Midnight
1., nézzél egyetemi focit, megbánni biztos nem fogod, kezdheted mondjuk ezen a szombaton 21:35-kor a MATCH4-en, épp a Georgia fellépését adjuk majd élőben az Ole Miss ellen
2., ennél a sztorinál szerintem több általad olvasott dolog mosódhatott össze, kb minden elemébe be lehetne kötni (Beck amúgy borzalmas formában van mostanában, az előző 5 meccsén 11 interceptiont dobott, csak az előző kettőn összesen hatot)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 órája
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 912
újabb W, 6-3, papírforma szerint két győzelemmel is el lehet húzni a csoportban, erre üres a topik?
törölt kristof
dolgozunk, hogy legyen pénzünk SB-jegyre!

Mindig jövőre
6 órája
Midnight Atlanta Falcons 1 218
Azeeza Ojulari milyen játékos ? Segítene a D#?
6 órája
Jarettről van valami hír, hogy mennyire súlyos az achilles sérülés?
moha1987
Ezt én is kérdezni akartam illetve hogy London-rol van e valami hír ?
6 órája
újabb W, 6-3, papírforma szerint két győzelemmel is el lehet húzni a csoportban, erre üres a topik?
Londonnak jobbulást!
törölt kristof
az emúút 8 év eléggé megtépázta a tábort sajnos 😣
peach
Majd jövőre jön Penix aztán megint sokan leszünk 😁
7 órája
moha1987 Atlanta Falcons 2
Jarettről van valami hír, hogy mennyire súlyos az achilles sérülés?
7 órája
peach Atlanta Falcons 14 808 — a new hope (again)
Londonnak jobbulást!
törölt kristof
az emúút 8 év eléggé megtépázta a tábort sajnos 😣

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
8 órája
Kenny Atlanta Falcons 9 971 — Omar's Coming Yo!
ebből még PO is lehet Uraim!

8 órája
törölt kristof New York Giants USC Trojans 907 — Browns GM
Londonnak jobbulást!

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
4 napja
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 285 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Midnight
???
peach
Olvastam egy cikket, hogy jövőre jelentkezik a draft-ra és hogy Blank papa valami 200 milliós ajánlatot tett neki, de nem teljesen tiszta hogy ez hogy is lenne illetve ez valami szponzori szerződés vagy valami ilyesmi. Aztán lehet hogy az egész csak kacsa 😂
Midnight
zekeffron
Szerintem is meg hát akkor minek draftoltuk Penix-et, draftolhatunk volna a D# be akkor. De gondoltam hát ha van valaki aki jobban informaltabb az Atlanta körül mint én és tud valamit róla. Bár ez lehet hogy csak valami pletyka hogy többen olvassák a cikket 😁 Nem szoktam egyetemi focit nézni így azt se igazán tudom hogy mennyire jó Beck, a statisztikai alapján nem mondom hogy egy Manning, de ki tudja ?🤔
Midnight
Penix jobb kézzel is ledobná bármikor a pályáról Becket.

Liverpool Fc fan
4 napja
Midnight
???
peach
Midnight
zekeffron

Szerkesztette: Midnight
4 napja
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 288 — Rider
Midnight
???
peach
Midnight
4 napja
Midnight
???
peach
4 napja
Midnight
???

4 napja
5 napja
Csere határidő előtt tudunk valami értelmes DE-t hozni ?
Midnight
nem értek hozzá, de sztem a koncepció a szar. judon is elfelejtett focizni
peach
Én se, ezért kérdeztem hogy hátha valaki hozzá értőbb tudja e hogy lenne e értelme valakiért cserélni? Judon meg nem tudom néha olyan mint ha félgőzzel hajtana csak. A PO meg lesz de a védelem miatt csoda lesz ha az első kört túl éljük. Vagy JB ember felettit nyújt és egyedül meg veri az ellenfeleket 😂
5 napja
Midnight
nem értek hozzá, de sztem a koncepció a szar. judon is elfelejtett focizni

6 napja
ozibozi New York Giants 16 952
Midnight
Ojulari mozdítható
6 napja
7 napja
Kenny Atlanta Falcons 9 971 — Omar's Coming Yo!
hat ez maga volt a teboly.

14 napja
reméljük ez volt az a meccs ami toronymagasan a legszarabb volt a szezonban. igen, szarabb volt a steelers elleninél is. missed tackle hegyek, 600 yard büntetés, broken playek, szabotázs szintű qb játék. kb 3-4 hawks drive zászlóval ment tovább. meg se kellett szakdniuk mert folyamatosan szeppukut követtünk el. igazából bijan és a futásblokkoláson kívül csapni való volt minden. edzőstül, játékosostul, mindenestül. kuzin mondjuk még egy ilyen rakás szarból is sikeresen kilógott lefelé. lehet visszaszálni a földre, mert mentálisan kerekedtek fölénk elsősorban, hibákra késztettek minket, aztán úgy elvertek mint buzi a faszát...
számítottam rá, hogy kiszopunk, de az elmúlt két hét után ilyen fogalmatlan teljesítményt azért nem láttam jönni...

(penix egyet dobhatott volna, hogy ne csak kirk sarokba térdepeltetése miatt lásson pályát...)

14 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 364 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
17 napja
r.baggio Washington Commanders Vanderbilt Commodores 62 220 — no es importante
Szombaton is lesz jó meccs a BMS-ben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
19 napja
2028ra kell a top formát kihegyezni

21 napja
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 912
Na, ez már valami. Nagyon élem, hogy a backek ketten felpakoltak 210 yardot meg 3 TD-t, és még Kirk se volt vállalhatatlan. Bravó!

Van a pihenőig négy meccsünk, amiből jelen állás szerint egyedül a Tampától lenne nem ciki kikapni. Ha most megnyomjuk, akkor abból már akármi is lehet...

Mindig jövőre