NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Creepy
890
Ricardo Allen ACL-szakadás.Nem az Achilles ina szakadt mint Shermannek? Abból egy DB nehezen jön vissza..oh man..
Beki
több mint 6 éve
Ricardo Allen ACL-szakadás.3. meccs 3. kezdő védő ment ir-re. Ha így haladunk nem tudunk kiállni a 12. hétre. Levitre csak édes ráadás, takk meg freeman meg szinte fel sem tűnik. Kár ezért a szezonért, pedig sark is életjeleket mutat...
Beki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
remélem több ilyen " ámokfutást " nem látunk a D#-től...mondjuk nem tudom, hogy a Quinn érában engedtünk-e valaha is ennyi yardot az ellennek... bakker 5 TD Ryantől..eladott labda nélkül és mégse sikerült behúzni...kár érte...de majd a Steelers ellen visszahozzuk meglepiben 😀 😀A negatív franchise rekord 645 yard 2002-ből egy Steelers elleni OT-s meccsről (a meccs egyébként 34-34-es döntetlent hozott).
Keano
Rendes játékidőben véget ért meccsről 595 yard a csúcs, a Johnny Unitas vezette Baltimore Colts törölte fel velünk a padlót 49-7-re még 1967-ben.
A Quinn-érában 1-szer kaptunk 500 yardnál többet ezen kívül, a LI. Super Bowlon...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
remélem több ilyen " ámokfutást " nem látunk a D#-től...mondjuk nem tudom, hogy a Quinn érában engedtünk-e valaha is ennyi yardot az ellennek... bakker 5 TD Ryantől..eladott labda nélkül és mégse sikerült behúzni...kár érte...de majd a Steelers ellen visszahozzuk meglepiben 😀 😀148.7 volt a passer ratingje, természetesen rekord ilyen qb mutatóval kikapni 😀
Keano
Amúgy ryan is azt mondta, hogy szar D ide vagy oda náluk volt a labda megnyerni a meccset, de elszúrták.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ricardo Allen ACL-szakadás.
több mint 6 éve
remélem több ilyen " ámokfutást " nem látunk a D#-től...mondjuk nem tudom, hogy a Quinn érában engedtünk-e valaha is ennyi yardot az ellennek... bakker 5 TD Ryantől..eladott labda nélkül és mégse sikerült behúzni...kár érte...de majd a Steelers ellen visszahozzuk meglepiben 😀 😀
több mint 6 éve
Nem akkora vesz ez az L amugy. A csoportot szerintem igy is behuzzuk.Az 5 zakóból 2 megvan...nagy kaland 😀 😀
Kenny
több mint 6 éve
Nem azért kérdeztem, mert hiba lett volna, nyilvánvaló, hogy a punt volt a racionális döntés ott. Csak az ilyenekre rá szoktak kérdezni utólagos okoskodás gyanánt 😊Felmerült, hogy a végén nekimentek negyediknek?Tekintve, hogy hogy alakult az a drive, én nem tudom hibáztatni őket, hogy nem mentek rá. Ha nincs meg akkor már ott kikapunk sztem egy FG-lal. Az még nagyobb blama lett volna.
Jakehomer
Kenji
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Kenji
642
Felmerült, hogy a végén nekimentek negyediknek?Tekintve, hogy hogy alakult az a drive, én nem tudom hibáztatni őket, hogy nem mentek rá. Ha nincs meg akkor már ott kikapunk sztem egy FG-lal. Az még nagyobb blama lett volna.
Jakehomer
több mint 6 éve
Felmerült, hogy a végén nekimentek negyediknek?
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Nem akkora vesz ez az L amugy. A csoportot szerintem igy is behuzzuk.
több mint 6 éve
Eric Reid. Lesz*rom, hogy térdelget.Így, hogy kikaptunk a pancserz meg ütötte a bengalst must w meccs jön a cincinnatti ellen.
több mint 6 éve
Kenji
642
Cserébe küldjük Juliot, Ridley miatt úgysem kap többé labdát.Rico 'serious enough' sérülése meg ütlegeli az utolsó szeget a #D koporsójába.kell tradelni Earl Thomasért, nem kérdés
Kenji
shawnka
több mint 6 éve
Rico 'serious enough' sérülése meg ütlegeli az utolsó szeget a #D koporsójába.kell tradelni Earl Thomasért, nem kérdés
Kenji
több mint 6 éve
Kenji
642
Rico 'serious enough' sérülése meg ütlegeli az utolsó szeget a #D koporsójába.
több mint 6 éve
Tipikusan olyan meccs volt amit Debooval es Keanuval megnyerunk rohogve. Kar erte, kesZuljetek fel lelkileg, hogy ilyen szezon lesz.
több mint 6 éve
Kenji
642
Szezon elején mindig törlöm az agyamból az előzőt, hogy megőrizzem az ép elmém, de sajnos igazad van..Amúgy nem kell nagyon szomorkodni, mert ezért a mai bukóért is mindenki megtette a magáét. És még így is alig kaptunk ki. Ez is egy ilyen szezon lesz.javítottam
Kenji
empty taxi
több mint 6 éve
Amúgy nem kell nagyon szomorkodni, mert ezért a mai bukóért is mindenki megtette a magáét. És még így is alig kaptunk ki. Ez is egy ilyen szezon lesz.javítottam
Kenji
Madden hates me.
több mint 6 éve
Kenji
642
Amúgy nem kell nagyon szomorkodni, mert ezért a mai bukóért is mindenki megtette a magáét. És még így is alig kaptunk ki. Ez egy ilyen szezon lesz.
több mint 6 éve
Kenji
642
Hát ha valakire rá kell fogni az itt kezdődik.azért azt jó látni, hogy Sark és az O összekapták magukat. 2 vállalhatatlanul idióta driveot kivéve jó volt ez.átérzem...
a védelem meg....well, oké hogy sérült a csapat fele, de egyszer nem tudta ma megállítani Breeséket (VAGY TAYSOM HILL-T) a D. értem, hogy másodvonalas játékosokkal kell teletömni a pályát, de baszki ők is professzionális fodball játékosok, nem tudom miért nem tudnak normálisan szerelni, helyezkedni vagy esetleg gondolkodni
shawnka
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
azért azt jó látni, hogy Sark és az O összekapták magukat. 2 vállalhatatlanul idióta driveot kivéve jó volt ez.átérzem...
a védelem meg....well, oké hogy sérült a csapat fele, de egyszer nem tudta ma megállítani Breeséket (VAGY TAYSOM HILL-T) a D. értem, hogy másodvonalas játékosokkal kell teletömni a pályát, de baszki ők is professzionális fodball játékosok, nem tudom miért nem tudnak normálisan szerelni, helyezkedni vagy esetleg gondolkodni
shawnka
több mint 6 éve
Egy ilyen romhalmaz védőperformance után én nem tudom az O-t hibáztatni.
Madden hates me.