Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Vagy a hiperszuper offense lezárja a meccseket, amire minden egyes vereségnél lett volna lehetősége. Egyszer sem tette.Nem akarok semmi balhét szítani, de megkérdezhetem, hogy miből gondolod, ha Nealék nem esnek ki akkor miért vagy olyan biztos benne, hogy sokkal jobb lenne a védelem?fuzovelkifele.com/2018/10/quinn-egy-jo-csapatunk-van-meg-ha-az-eredmenyek-mast-is-mutatnak/Ryan olyan meccseket rak amiket talán még soha. Sarkisianpedig úgy néz ki megtalálta önmagát az ,hogy kiesett 4 kulcsjátékos azzal nem lehet mit kezdeni. Ezt minden csapat megérezné, a sors furcsa fintora , hogy pont akkorra áll össze minden amikor hazai pályán lesz a Super Bowl. Mert teljesen nyugodtan kijelenthetjük, HA nem esnek ki Nealek akkor toronymagas esélyesei lennénk a szezonnak ilyen játékkal.
Hát ennek szívből örülök.
peach
Kenny
kapitnono
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Nem akarok semmi balhét szítani, de megkérdezhetem, hogy miből gondolod, ha Nealék nem esnek ki akkor miért vagy olyan biztos benne, hogy sokkal jobb lenne a védelem?fuzovelkifele.com/2018/10/quinn-egy-jo-csapatunk-van-meg-ha-az-eredmenyek-mast-is-mutatnak/Ryan olyan meccseket rak amiket talán még soha. Sarkisianpedig úgy néz ki megtalálta önmagát az ,hogy kiesett 4 kulcsjátékos azzal nem lehet mit kezdeni. Ezt minden csapat megérezné, a sors furcsa fintora , hogy pont akkorra áll össze minden amikor hazai pályán lesz a Super Bowl. Mert teljesen nyugodtan kijelenthetjük, HA nem esnek ki Nealek akkor toronymagas esélyesei lennénk a szezonnak ilyen játékkal.
peach
Kenny
több mint 6 éve
fuzovelkifele.com/2018/10/quinn-egy-jo-csapatunk-van-meg-ha-az-eredmenyek-mast-is-mutatnak/Ryan olyan meccseket rak amiket talán még soha. Sarkisianpedig úgy néz ki megtalálta önmagát az ,hogy kiesett 4 kulcsjátékos azzal nem lehet mit kezdeni. Ezt minden csapat megérezné, a sors furcsa fintora , hogy pont akkorra áll össze minden amikor hazai pályán lesz a Super Bowl. Mert teljesen nyugodtan kijelenthetjük, HA nem esnek ki Nealek akkor toronymagas esélyesei lennénk a szezonnak ilyen játékkal.
peach
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
fuzovelkifele.com/2018/10/quinn-egy-jo-csapatunk-van-meg-ha-az-eredmenyek-mast-is-mutatnak/Hát ennek szívből örülök.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Tegyük fel Deebo tényleg visszajön 1 hónap múlva, optimistán aszondom lesz addigra egy 3-4-es mérlegünk. Ez azt jelenti h a köv 9 meccsből 7 kéne nyerni h valid esély legyen a PO-ra. Ezalatt a 9 meccs alatt megyünk többek között Washingtonba, New Orleansba, Green Baybe, Charlotte-ba és Tampába is...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
A melytorok vege altalaban jo nem ? 😀De ott az eleje jó volt. Ez fullos mélytorkos lesz. 😀ha a vége jó lesz, akkor szarok rá.
Creepy
shawnka
több mint 6 éve
Creepy
890
kin volt tegnap a zöld pötty?Tudtommal Campbell. Mindig felhördültem, amikor megkocogtatta a DT hátát, hogy haver, a másik vállra kellene állni. Azon a két playen, amikor nem volt fenn, akkor szoptuk be a második 3&6 és 4&6 kombót.
shawnka
több mint 6 éve
amúgy nem volt ám ez akkora para egészen Rico sérüléséig. konkrétan ő irányította hátulról a csapatot, ő osztotta szét a zónákat és ezt a kiesést már nem tudták megoldani. kin volt tegnap a zöld pötty? DeVondrén? Rileyn? Imádom szeretem őket, de ők eddig nem ingame leader szerepkörben voltak, azt nem lehet 2 hét alatt megtanulni.szerintem lesz ebben fejlődés szép lassan, Deboo visszatérésével meg talán stabilizálódik majd ez a dolog. a safety pozíció ezekszerint meg úgy lesz megoldva, hogy Poole + Kazee, viszont így nickelben Olivert szét fogják kapni és Alford is nagyon elhagyatottnak tűnt egymagában.
több mint 6 éve
Ugyanarra mint saints meg a bengals ellen és a végén a pittsburgh nyerJesszus, akkor készülünk a rokiharcra? 😀vasárnap a 19 órás sport tv-s meccs a miénk lesz...ország-világ előtt...védelem nélkül... 😂Don't fos! védelem nálunk sem lesz
Keano
Gorcsev
Creepy
több mint 6 éve
Creepy
890
Jesszus, akkor készülünk a rokiharcra? 😀vasárnap a 19 órás sport tv-s meccs a miénk lesz...ország-világ előtt...védelem nélkül... 😂Don't fos! védelem nálunk sem lesz
Keano
Gorcsev
több mint 6 éve
Gorcsev
500
vasárnap a 19 órás sport tv-s meccs a miénk lesz...ország-világ előtt...védelem nélkül... 😂Don't fos! védelem nálunk sem lesz
Keano
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
vasárnap a 19 órás sport tv-s meccs a miénk lesz...ország-világ előtt...védelem nélkül... 😂
több mint 6 éve
Kenji
642
Szerintem nyugodtan bele lehet nyugodni, hogy idén szopó van. Az előző 3 meccsre is lehetett mondani az Eagles elleni bukó után, hogy majd megmutatja, hogy merre az arra, és nagyjából látjuk is. Ez a D egy félidőn keresztül képes volt minden támadásból TD-t engedni. Senki ne tápláljon illúziókat, hogy ez egyik hétről a másikra megszűnik. Csóri Ryant, meg a játszópajtásait sajnálom csak, hogy a D, a coachok, meg a támadófal nem akar segíteni meccset nyerni....Nem feltétlenül érték veled egyet ebben, mert szerintem ha nem lenne a fél #D sérült akkor simán hoznának a meccseket egyszerűen a támadók nem tudnak annyi pontot felrakni a táblára amennyit a védelem benyel. A tegnapi meccs második félidejében már mutattak pár biztató jelet, persze a kezdőkkel szerintem most 3-1 lenne. A következő 3meccs fontos lesz a szezon szempontjából ha sikerül 2-1 zárni akkor még nincs veszve semmi 😊Nézzük a pozitiv oldalát, ha ez az offense igy teljesít jövőre és felépülnek a sérültek akkor hugyosra verünk mindenkit.Ám legyen, bár én nem vagyok ennyire derűlátó. Szvsz nekünk idén kellene a sinus görbe legtetején lenni, ezzel szemben erős lejtmenetben vagyunk. A sb vereség köszön vissza az idei meccsekben, ami abszolút nem várt fejlemény a tavalyi év tükrében. Igaz az év is így indult, csak a végén nekünk röfögött lásd bears és lions meccs. Meg kell tanulni lezárni és megnyerni a meccseket. Igen, rátok nézek steve sarkisian és dan quinn.
Kenny
peach
Midnight
(Quinnék meg a kövi 3 meccsen bebizonyíthatják, hogy tévedek, és akkor hiperpozitív leszek szezon végéig.)
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Nem feltétlenül érték veled egyet ebben, mert szerintem ha nem lenne a fél #D sérült akkor simán hoznának a meccseket egyszerűen a támadók nem tudnak annyi pontot felrakni a táblára amennyit a védelem benyel. A tegnapi meccs második félidejében már mutattak pár biztató jelet, persze a kezdőkkel szerintem most 3-1 lenne. A következő 3meccs fontos lesz a szezon szempontjából ha sikerül 2-1 zárni akkor még nincs veszve semmi 😊Nézzük a pozitiv oldalát, ha ez az offense igy teljesít jövőre és felépülnek a sérültek akkor hugyosra verünk mindenkit.Ám legyen, bár én nem vagyok ennyire derűlátó. Szvsz nekünk idén kellene a sinus görbe legtetején lenni, ezzel szemben erős lejtmenetben vagyunk. A sb vereség köszön vissza az idei meccsekben, ami abszolút nem várt fejlemény a tavalyi év tükrében. Igaz az év is így indult, csak a végén nekünk röfögött lásd bears és lions meccs. Meg kell tanulni lezárni és megnyerni a meccseket. Igen, rátok nézek steve sarkisian és dan quinn.
Kenny
peach
több mint 6 éve
Nézzük a pozitiv oldalát, ha ez az offense igy teljesít jövőre és felépülnek a sérültek akkor hugyosra verünk mindenkit.Ám legyen, bár én nem vagyok ennyire derűlátó. Szvsz nekünk idén kellene a sinus görbe legtetején lenni, ezzel szemben erős lejtmenetben vagyunk. A sb vereség köszön vissza az idei meccsekben, ami abszolút nem várt fejlemény a tavalyi év tükrében. Igaz az év is így indult, csak a végén nekünk röfögött lásd bears és lions meccs. Meg kell tanulni lezárni és megnyerni a meccseket. Igen, rátok nézek steve sarkisian és dan quinn.
Kenny
Szerkesztette: peach
több mint 6 éve
Nézzük a pozitiv oldalát, ha ez az offense igy teljesít jövőre és felépülnek a sérültek akkor hugyosra verünk mindenkit.
több mint 6 éve
7-9, here we come.állítom az is rekord hogy Ryan 2 meccsen passzol közel 800 yardot 8 TD-vel 0 INT mellett és nem tudunk nyerni... 😕twitter.com/fbgchase/status/1046509201378463747
Keano
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Midnight
1 233
A védelmet kell össze kapni egy picit aztán nem lesz gond. A támadó szekció elég erős csak a védelemnek kell előrébb lépnie nem kell sokat csak egy picit.
több mint 6 éve
állítom az is rekord hogy Ryan 2 meccsen passzol közel 800 yardot 8 TD-vel 0 INT mellett és nem tudunk nyerni... 😕
több mint 6 éve
Kenji
642
Még csapjuk hozzá, hogy nem kellene, minden meccsen 30+ pontot szopni (otthon). Értem én ,hogy sok a sérült, de ez akkor is kritikán aluli.Csak ha kiszopunk a vasas ellen és nem leszünk egál körül akkor tökm1.ha a vége jó lesz, akkor szarok rá.De ott az eleje jó volt. Ez fullos mélytorkos lesz. 😀Ez a szezon elment. Mostmár csak Nick Bosa tudna megvígasztalni. 2013 volt utoljára ennyire szar? Nehéz visszaemlékezni, olyan kevés jó volt..2015 év második fele , mikor 6-0ról sikerült leolvadni simán volt ilyen,
Creepy
peach
Creepy
még mindig vissza van 12 meccs, meg kell nyugodni. Debo jön 1 hónap múlva.
shawnka
Creepy, nem lesz az, nem fogunk minden ilyen szituból szarul kijönni.
Nyerni kéne megtanulni, lezárni a meccseket. Sajnos ez az ami soha nem ment nekünk, 4. éves hc-nk van és ugyanott tartunk mint 4 éve. Tartok tőle, hogy ez már így marad a quinn érában is. Gyak. lebutítva azon az értelmetlen 4&5-n, illetve a utolsó negyed legelején az értelmetlen két pontoson el is ment a meccs. Túl sok a hc hiba is.
peach
több mint 6 éve
Csak ha kiszopunk a vasas ellen és nem leszünk egál körül akkor tökm1.ha a vége jó lesz, akkor szarok rá.De ott az eleje jó volt. Ez fullos mélytorkos lesz. 😀Ez a szezon elment. Mostmár csak Nick Bosa tudna megvígasztalni. 2013 volt utoljára ennyire szar? Nehéz visszaemlékezni, olyan kevés jó volt..2015 év második fele , mikor 6-0ról sikerült leolvadni simán volt ilyen,
Creepy
peach
Creepy
shawnka
Creepy, nem lesz az, nem fogunk minden ilyen szituból szarul kijönni.
Nyerni kéne megtanulni, lezárni a meccseket. Sajnos ez az ami soha nem ment nekünk, 4. éves hc-nk van és ugyanott tartunk mint 4 éve. Tartok tőle, hogy ez már így marad a quinn érában is. Gyak. lebutítva azon az értelmetlen 4&5-n, illetve a utolsó negyed legelején az értelmetlen két pontoson el is ment a meccs. Túl sok a hc hiba is.
több mint 6 éve
Creepy
890
Örülök, hogy legalább valaki pozitív tud lenni. 😊ha a vége jó lesz, akkor szarok rá.De ott az eleje jó volt. Ez fullos mélytorkos lesz. 😀Ez a szezon elment. Mostmár csak Nick Bosa tudna megvígasztalni. 2013 volt utoljára ennyire szar? Nehéz visszaemlékezni, olyan kevés jó volt..2015 év második fele , mikor 6-0ról sikerült leolvadni simán volt ilyen,
Creepy
peach
Creepy
shawnka
több mint 6 éve
ha a vége jó lesz, akkor szarok rá.De ott az eleje jó volt. Ez fullos mélytorkos lesz. 😀Ez a szezon elment. Mostmár csak Nick Bosa tudna megvígasztalni. 2013 volt utoljára ennyire szar? Nehéz visszaemlékezni, olyan kevés jó volt..2015 év második fele , mikor 6-0ról sikerült leolvadni simán volt ilyen,
Creepy
peach
Creepy
több mint 6 éve
Creepy
890
De ott az eleje jó volt. Ez fullos mélytorkos lesz. 😀Ez a szezon elment. Mostmár csak Nick Bosa tudna megvígasztalni. 2013 volt utoljára ennyire szar? Nehéz visszaemlékezni, olyan kevés jó volt..2015 év második fele , mikor 6-0ról sikerült leolvadni simán volt ilyen,
Creepy
peach