Bowldog Hálaadást!

Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 481 — Keep pounding
 fuzovelkifele.com/2018/10/quinn-egy-jo-csapatunk-van-meg-ha-az-eredmenyek-mast-is-mutatnak/

Hát ennek szívből örülök.
peach
Ryan olyan meccseket rak amiket talán még soha. Sarkisianpedig úgy néz ki megtalálta önmagát az ,hogy kiesett 4 kulcsjátékos azzal nem lehet mit kezdeni. Ezt minden csapat megérezné, a sors furcsa fintora , hogy pont akkorra áll össze minden amikor hazai pályán lesz a Super Bowl. Mert teljesen nyugodtan kijelenthetjük, HA nem esnek ki Nealek akkor toronymagas esélyesei lennénk a szezonnak ilyen játékkal.
Kenny
Nem akarok semmi balhét szítani, de megkérdezhetem, hogy miből gondolod, ha Nealék nem esnek ki akkor miért vagy olyan biztos benne, hogy sokkal jobb lenne a védelem?
kapitnono
Vagy a hiperszuper offense lezárja a meccseket, amire minden egyes vereségnél lett volna lehetősége. Egyszer sem tette.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 133 — WHO DAT!!!!
 fuzovelkifele.com/2018/10/quinn-egy-jo-csapatunk-van-meg-ha-az-eredmenyek-mast-is-mutatnak/

peach
Ryan olyan meccseket rak amiket talán még soha. Sarkisianpedig úgy néz ki megtalálta önmagát az ,hogy kiesett 4 kulcsjátékos azzal nem lehet mit kezdeni. Ezt minden csapat megérezné, a sors furcsa fintora , hogy pont akkorra áll össze minden amikor hazai pályán lesz a Super Bowl. Mert teljesen nyugodtan kijelenthetjük, HA nem esnek ki Nealek akkor toronymagas esélyesei lennénk a szezonnak ilyen játékkal.
Kenny
Nem akarok semmi balhét szítani, de megkérdezhetem, hogy miből gondolod, ha Nealék nem esnek ki akkor miért vagy olyan biztos benne, hogy sokkal jobb lenne a védelem?

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Őőő

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!

peach

Szerkesztette: Kenny

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Tegyük fel Deebo tényleg visszajön 1 hónap múlva, optimistán aszondom lesz addigra egy 3-4-es mérlegünk. Ez azt jelenti h a köv 9 meccsből 7 kéne nyerni h valid esély legyen a PO-ra. Ezalatt a 9 meccs alatt megyünk többek között Washingtonba, New Orleansba, Green Baybe, Charlotte-ba és Tampába is...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
De ott az eleje jó volt. Ez fullos mélytorkos lesz. 😀
Creepy
ha a vége jó lesz, akkor szarok rá.
shawnka
A melytorok vege altalaban jo nem ? 😀

több mint 6 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
kin volt tegnap a zöld pötty?
shawnka
Tudtommal Campbell. Mindig felhördültem, amikor megkocogtatta a DT hátát, hogy haver, a másik vállra kellene állni. Azon a két playen, amikor nem volt fenn, akkor szoptuk be a második 3&6 és 4&6 kombót.
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
amúgy nem volt ám ez akkora para egészen Rico sérüléséig. konkrétan ő irányította hátulról a csapatot, ő osztotta szét a zónákat és ezt a kiesést már nem tudták megoldani. kin volt tegnap a zöld pötty? DeVondrén? Rileyn? Imádom szeretem őket, de ők eddig nem ingame leader szerepkörben voltak, azt nem lehet 2 hét alatt megtanulni.

szerintem lesz ebben fejlődés szép lassan, Deboo visszatérésével meg talán stabilizálódik majd ez a dolog. a safety pozíció ezekszerint meg úgy lesz megoldva, hogy Poole + Kazee, viszont így nickelben Olivert szét fogják kapni és Alford is nagyon elhagyatottnak tűnt egymagában.
több mint 6 éve
vasárnap a 19 órás sport tv-s meccs a miénk lesz...ország-világ előtt...védelem nélkül... 😂
Keano
Don't fos! védelem nálunk sem lesz
Gorcsev
Jesszus, akkor készülünk a rokiharcra? 😀
Creepy
Ugyanarra mint saints meg a bengals ellen és a végén a pittsburgh nyer

több mint 6 éve
vasárnap a 19 órás sport tv-s meccs a miénk lesz...ország-világ előtt...védelem nélkül... 😂
Keano
Gorcsev
Jesszus, akkor készülünk a rokiharcra? 😀
több mint 6 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 500
Keano

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan

több mint 6 éve
Kenji Atlanta Falcons 642
Nézzük a pozitiv oldalát, ha ez az offense igy teljesít jövőre és felépülnek a sérültek akkor hugyosra verünk mindenkit.
Kenny
Ám legyen, bár én nem vagyok ennyire derűlátó. Szvsz nekünk idén kellene a sinus görbe legtetején lenni, ezzel szemben erős lejtmenetben vagyunk. A sb vereség köszön vissza az idei meccsekben, ami abszolút nem várt fejlemény a tavalyi év tükrében. Igaz az év is így indult, csak a végén nekünk röfögött lásd bears és lions meccs. Meg kell tanulni lezárni és megnyerni a meccseket. Igen, rátok nézek steve sarkisian és dan quinn.
peach
Nem feltétlenül érték veled egyet ebben, mert szerintem ha nem lenne a fél #D sérült akkor simán hoznának a meccseket egyszerűen a támadók nem tudnak annyi pontot felrakni a táblára amennyit a védelem benyel. A tegnapi meccs második félidejében már mutattak pár biztató jelet, persze a kezdőkkel szerintem most 3-1 lenne. A következő 3meccs fontos lesz a szezon szempontjából ha sikerül 2-1 zárni akkor még nincs veszve semmi 😊
Midnight
Szerintem nyugodtan bele lehet nyugodni, hogy idén szopó van. Az előző 3 meccsre is lehetett mondani az Eagles elleni bukó után, hogy majd megmutatja, hogy merre az arra, és nagyjából látjuk is. Ez a D egy félidőn keresztül képes volt minden támadásból TD-t engedni. Senki ne tápláljon illúziókat, hogy ez egyik hétről a másikra megszűnik. Csóri Ryant, meg a játszópajtásait sajnálom csak, hogy a D, a coachok, meg a támadófal nem akar segíteni meccset nyerni....
(Quinnék meg a kövi 3 meccsen bebizonyíthatják, hogy tévedek, és akkor hiperpozitív leszek szezon végéig.)
több mint 6 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 233
Nézzük a pozitiv oldalát, ha ez az offense igy teljesít jövőre és felépülnek a sérültek akkor hugyosra verünk mindenkit.
Kenny
Ám legyen, bár én nem vagyok ennyire derűlátó. Szvsz nekünk idén kellene a sinus görbe legtetején lenni, ezzel szemben erős lejtmenetben vagyunk. A sb vereség köszön vissza az idei meccsekben, ami abszolút nem várt fejlemény a tavalyi év tükrében. Igaz az év is így indult, csak a végén nekünk röfögött lásd bears és lions meccs. Meg kell tanulni lezárni és megnyerni a meccseket. Igen, rátok nézek steve sarkisian és dan quinn.
peach
Nem feltétlenül érték veled egyet ebben, mert szerintem ha nem lenne a fél #D sérült akkor simán hoznának a meccseket egyszerűen a támadók nem tudnak annyi pontot felrakni a táblára amennyit a védelem benyel. A tegnapi meccs második félidejében már mutattak pár biztató jelet, persze a kezdőkkel szerintem most 3-1 lenne. A következő 3meccs fontos lesz a szezon szempontjából ha sikerül 2-1 zárni akkor még nincs veszve semmi 😊
több mint 6 éve
Kenny

Szerkesztette: peach

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
7-9, here we come.
állítom az is rekord hogy Ryan 2 meccsen passzol közel 800 yardot 8 TD-vel 0 INT mellett és nem tudunk nyerni... 😕
Keano
 twitter.com/fbgchase/status/1046509201378463747

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 233
A védelmet kell össze kapni egy picit aztán nem lesz gond. A támadó szekció elég erős csak a védelemnek kell előrébb lépnie nem kell sokat csak egy picit.
több mint 6 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
állítom az is rekord hogy Ryan 2 meccsen passzol közel 800 yardot 8 TD-vel 0 INT mellett és nem tudunk nyerni... 😕

több mint 6 éve
Kenji Atlanta Falcons 642
Ez a szezon elment. Mostmár csak Nick Bosa tudna megvígasztalni. 2013 volt utoljára ennyire szar? Nehéz visszaemlékezni, olyan kevés jó volt..
Creepy
2015 év második fele , mikor 6-0ról sikerült leolvadni simán volt ilyen,
peach
Creepy

még mindig vissza van 12 meccs, meg kell nyugodni. Debo jön 1 hónap múlva.
shawnka
Csak ha kiszopunk a vasas ellen és nem leszünk egál körül akkor tökm1.

Creepy, nem lesz az, nem fogunk minden ilyen szituból szarul kijönni.

Nyerni kéne megtanulni, lezárni a meccseket. Sajnos ez az ami soha nem ment nekünk, 4. éves hc-nk van és ugyanott tartunk mint 4 éve. Tartok tőle, hogy ez már így marad a quinn érában is. Gyak. lebutítva azon az értelmetlen 4&5-n, illetve a utolsó negyed legelején az értelmetlen két pontoson el is ment a meccs. Túl sok a hc hiba is.
peach
Még csapjuk hozzá, hogy nem kellene, minden meccsen 30+ pontot szopni (otthon). Értem én ,hogy sok a sérült, de ez akkor is kritikán aluli.
több mint 6 éve
Ez a szezon elment. Mostmár csak Nick Bosa tudna megvígasztalni. 2013 volt utoljára ennyire szar? Nehéz visszaemlékezni, olyan kevés jó volt..
Creepy
peach
Creepy

shawnka
Csak ha kiszopunk a vasas ellen és nem leszünk egál körül akkor tökm1.

Creepy, nem lesz az, nem fogunk minden ilyen szituból szarul kijönni.

Nyerni kéne megtanulni, lezárni a meccseket. Sajnos ez az ami soha nem ment nekünk, 4. éves hc-nk van és ugyanott tartunk mint 4 éve. Tartok tőle, hogy ez már így marad a quinn érában is. Gyak. lebutítva azon az értelmetlen 4&5-n, illetve a utolsó negyed legelején az értelmetlen két pontoson el is ment a meccs. Túl sok a hc hiba is.

több mint 6 éve
Creepy
peach
Creepy

shawnka
Örülök, hogy legalább valaki pozitív tud lenni. 😊
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Creepy
peach
Creepy

több mint 6 éve
Creepy
peach