NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Javaslom átböngészésre: www.pro-football-reference.com/leaders/gwd_career.htmEzt a nyomás dolgot átfogalmazom. Véleményem szerint azt a gondolatot nem tudja kezelni hogy "mi van ha ezt is elszurjuk" és nem mindig homály dobásokba nyilvánul ez meg hanem néha épp ez miatt nem mer elvállalni több kockázatot ettől megtorpan az offense. Hogy ez kialakulhatott abba benne vannak az említett esetek és a SB se segített. Ha ő nem foglalkozik ezzel a közvélemény akkor is elkönyvelte az egész csapatot leolvadonak a Seahawks meg küzdő harcos feltámadó csapatnak. Mind2 mellet lehet érvelni, de szerintem a srácok baromira tudják hogy ez egy meccset se fog megnyerni senkinek, és elveszíteni se ez miatt fogják.Illetve miből lehet tudni hogy Matt nem bírja a nyomást ?Még annó a giants elleni po meccsen lehozta élete egyik legszarabb meccsét, majd rá egy évre a gb ellen a félidő vége előtt a gb endzonejában dobott egy abszolút wtf pick sixet amin elment a meccs. Aztán jött a legsötétebb mike smithes két év amiben több meccset buktunk előnyről mint amennyit megnyertünk. Bizonyos körökben ezért pörögnek rajta, hogy meltdown matty meghogy nem bírja a nyomást. Nem kell vele foglalkozni.... 😊
Midnight
peach
Turóczi Szabolcs
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
TSzabi
3 794
Ezt a nyomás dolgot átfogalmazom. Véleményem szerint azt a gondolatot nem tudja kezelni hogy "mi van ha ezt is elszurjuk" és nem mindig homály dobásokba nyilvánul ez meg hanem néha épp ez miatt nem mer elvállalni több kockázatot ettől megtorpan az offense. Hogy ez kialakulhatott abba benne vannak az említett esetek és a SB se segített. Ha ő nem foglalkozik ezzel a közvélemény akkor is elkönyvelte az egész csapatot leolvadonak a Seahawks meg küzdő harcos feltámadó csapatnak. Mind2 mellet lehet érvelni, de szerintem a srácok baromira tudják hogy ez egy meccset se fog megnyerni senkinek, és elveszíteni se ez miatt fogják.Illetve miből lehet tudni hogy Matt nem bírja a nyomást ?Még annó a giants elleni po meccsen lehozta élete egyik legszarabb meccsét, majd rá egy évre a gb ellen a félidő vége előtt a gb endzonejában dobott egy abszolút wtf pick sixet amin elment a meccs. Aztán jött a legsötétebb mike smithes két év amiben több meccset buktunk előnyről mint amennyit megnyertünk. Bizonyos körökben ezért pörögnek rajta, hogy meltdown matty meghogy nem bírja a nyomást. Nem kell vele foglalkozni.... 😊
Midnight
peach
több mint 6 éve
Illetve miből lehet tudni hogy Matt nem bírja a nyomást ?Még annó a giants elleni po meccsen lehozta élete egyik legszarabb meccsét, majd rá egy évre a gb ellen a félidő vége előtt a gb endzonejában dobott egy abszolút wtf pick sixet amin elment a meccs. Aztán jött a legsötétebb mike smithes két év amiben több meccset buktunk előnyről mint amennyit megnyertünk. Bizonyos körökben ezért pörögnek rajta, hogy meltdown matty meghogy nem bírja a nyomást. Nem kell vele foglalkozni.... 😊
Midnight
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Creepy
890
I just kick the ball Melissa..hát ez kész..😀😀twitter.com/MelissaGBryant/status/940421580609544192
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Hmm értem. ohh nem gondoltam volna ilyet 😉 ez egy topick hogy megosszuk a véleményünket csak annyi hogy inkább a Falcons szimpatizánsok vannak többen 😀. Illetve miből lehet tudni hogy Matt nem bírja a nyomást ? A meccs végi 2 perces fordítás nyomásnak számít ??Érdekes ahogy olvasgatom a többi NFC-s csapat oldalát senki nem számol azzal hogy mi bejuthatunk a rájátszásba, sőt minket tartanak a leggyengébbnek mind a csoportban mind azok közül akik a rájátszásért küzdenek. Én nagyon szeretem a csapatot, de elfogultság nélkül mondom (vagy legalább is úgy érzem 😀 ) hogy van esélyünk a PO-ba jutni. Elég nehéz sorsolásunk volt még is jelenleg WC helyen vagyunk. Annak ellenére hogy új az OC-k kezdenek össze szokni a csapattal (igaz az elején én is nagyon mérges voltam Sharkra, hogy mi ez a sz.r) látom a támadó oldalról a fejlődést és jövőre ez még csak jobb lehet (remélhetőleg). Még másoknak 1-1 olyan meccse volt ahol semmi nem jött össze addig nekünk kb erről szól a szezon, hogy semmi nem akar össze jönni, dropok, intek (amiről Ryan nem tehet, szerintem a 11 intjéből vagy 6 olyan volt amiről ő nem tehetett) és még így is bent vagyunk jelenleg a PO-ban. A védelem a számok ellenére szerintem simán beférne a top 10 ben sokat lehet nekik köszöni. Egy szó mint száz nem értem mért néznek le minket ennyire és mért kezelnek ennyire minket esélytelenek ? :/Mert Matt nem bírja a nyomást talán nem is a jó kifejezés. És 8-5 most 3 meccsen nyomás van. Szerintem amúgy bejuttok. Csak fura az embernek hogy a hawks akkor dübörög ha nyomás van rajtuk. Nálatok meg voltak leolvadások az elmúlt pár évből. Ennek ellenére mégis Ti tüntöl a befutónak
Midnight
Most gyorsan mondok valami "rosszat" rólunk hogy ne legyen az ide jövök haterkedni. A Vikes elleni és a bears elleni meccs pontosan mutatja a gyengeségünk ha az első mozanat összejön minden összejön , ha elbalfaszkodjuk akkor mindent elfogunk. A meccs ellenetek talán az ellen példa amikor 3 Stew fumble után is valahogy összejött.
Turóczi Szabolcs
több mint 6 éve
TSzabi
3 794
Érdekes ahogy olvasgatom a többi NFC-s csapat oldalát senki nem számol azzal hogy mi bejuthatunk a rájátszásba, sőt minket tartanak a leggyengébbnek mind a csoportban mind azok közül akik a rájátszásért küzdenek. Én nagyon szeretem a csapatot, de elfogultság nélkül mondom (vagy legalább is úgy érzem 😀 ) hogy van esélyünk a PO-ba jutni. Elég nehéz sorsolásunk volt még is jelenleg WC helyen vagyunk. Annak ellenére hogy új az OC-k kezdenek össze szokni a csapattal (igaz az elején én is nagyon mérges voltam Sharkra, hogy mi ez a sz.r) látom a támadó oldalról a fejlődést és jövőre ez még csak jobb lehet (remélhetőleg). Még másoknak 1-1 olyan meccse volt ahol semmi nem jött össze addig nekünk kb erről szól a szezon, hogy semmi nem akar össze jönni, dropok, intek (amiről Ryan nem tehet, szerintem a 11 intjéből vagy 6 olyan volt amiről ő nem tehetett) és még így is bent vagyunk jelenleg a PO-ban. A védelem a számok ellenére szerintem simán beférne a top 10 ben sokat lehet nekik köszöni. Egy szó mint száz nem értem mért néznek le minket ennyire és mért kezelnek ennyire minket esélytelenek ? :/Mert Matt nem bírja a nyomást talán nem is a jó kifejezés. És 8-5 most 3 meccsen nyomás van. Szerintem amúgy bejuttok. Csak fura az embernek hogy a hawks akkor dübörög ha nyomás van rajtuk. Nálatok meg voltak leolvadások az elmúlt pár évből. Ennek ellenére mégis Ti tüntöl a befutónak
Midnight
Most gyorsan mondok valami "rosszat" rólunk hogy ne legyen az ide jövök haterkedni. A Vikes elleni és a bears elleni meccs pontosan mutatja a gyengeségünk ha az első mozanat összejön minden összejön , ha elbalfaszkodjuk akkor mindent elfogunk. A meccs ellenetek talán az ellen példa amikor 3 Stew fumble után is valahogy összejött.
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Ennek örülök hogy te így látod, de nézd végig, hogy mik vannak írva a topicokban. ( nem kell vissza fogni magad kíváncsi vagyok mindenki véleményére 😀 csak normális formába kell azt önteni). És minden hol hawks panthers párost várnak wc helyre vagy gb-t még esetleg. Lehet hogy én értem félre, de mindenki evidensnek veszi hogy mi a pantherstöl is és tőletek is kikapunk simán, persze a saintst otthon kemény dió lesz az tuti a legnehezebb a 3 meccsből ( de ha az elmúlt éveket nézzük amelyik csapat először nyert az duplázott 😀) a panthers meg hozzánk jön. De persze lehet hogy agyon ver minket a TB 😀Érdekes ahogy olvasgatom a többi NFC-s csapat oldalát senki nem számol azzal hogy mi bejuthatunk a rájátszásba, sőt minket tartanak a leggyengébbnek mind a csoportban mind azok közül akik a rájátszásért küzdenek. Én nagyon szeretem a csapatot, de elfogultság nélkül mondom (vagy legalább is úgy érzem 😀 ) hogy van esélyünk a PO-ba jutni. Elég nehéz sorsolásunk volt még is jelenleg WC helyen vagyunk. Annak ellenére hogy új az OC-k kezdenek össze szokni a csapattal (igaz az elején én is nagyon mérges voltam Sharkra, hogy mi ez a sz.r) látom a támadó oldalról a fejlődést és jövőre ez még csak jobb lehet (remélhetőleg). Még másoknak 1-1 olyan meccse volt ahol semmi nem jött össze addig nekünk kb erről szól a szezon, hogy semmi nem akar össze jönni, dropok, intek (amiről Ryan nem tehet, szerintem a 11 intjéből vagy 6 olyan volt amiről ő nem tehetett) és még így is bent vagyunk jelenleg a PO-ban. A védelem a számok ellenére szerintem simán beférne a top 10 ben sokat lehet nekik köszöni. Egy szó mint száz nem értem mért néznek le minket ennyire és mért kezelnek ennyire minket esélytelenek ? :/Én nem értelek, már bocs.
Midnight
Hol olvastad, hogy lenéznek benneteket? Én továbbra sem!
Versenyben vagytok a rájátszásért, ennyi /itt vissza is fogom magam..., nehezen 😀/!
Szerintem a topicokban ahogyan Én nézem mindenki a saját útját nézi, ezért nem vagytok emlegetve nagyon.
Fattyu
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Érdekes ahogy olvasgatom a többi NFC-s csapat oldalát senki nem számol azzal hogy mi bejuthatunk a rájátszásba, sőt minket tartanak a leggyengébbnek mind a csoportban mind azok közül akik a rájátszásért küzdenek. Én nagyon szeretem a csapatot, de elfogultság nélkül mondom (vagy legalább is úgy érzem 😀 ) hogy van esélyünk a PO-ba jutni. Elég nehéz sorsolásunk volt még is jelenleg WC helyen vagyunk. Annak ellenére hogy új az OC-k kezdenek össze szokni a csapattal (igaz az elején én is nagyon mérges voltam Sharkra, hogy mi ez a sz.r) látom a támadó oldalról a fejlődést és jövőre ez még csak jobb lehet (remélhetőleg). Még másoknak 1-1 olyan meccse volt ahol semmi nem jött össze addig nekünk kb erről szól a szezon, hogy semmi nem akar össze jönni, dropok, intek (amiről Ryan nem tehet, szerintem a 11 intjéből vagy 6 olyan volt amiről ő nem tehetett) és még így is bent vagyunk jelenleg a PO-ban. A védelem a számok ellenére szerintem simán beférne a top 10 ben sokat lehet nekik köszöni. Egy szó mint száz nem értem mért néznek le minket ennyire és mért kezelnek ennyire minket esélytelenek ? :/Én nem értelek, már bocs.
Midnight
Hol olvastad, hogy lenéznek benneteket? Én továbbra sem!
Versenyben vagytok a rájátszásért, ennyi /itt vissza is fogom magam..., nehezen 😀/!
Szerintem a topicokban ahogyan Én nézem mindenki a saját útját nézi, ezért nem vagytok emlegetve nagyon.
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Érdekes ahogy olvasgatom a többi NFC-s csapat oldalát senki nem számol azzal hogy mi bejuthatunk a rájátszásba, sőt minket tartanak a leggyengébbnek mind a csoportban mind azok közül akik a rájátszásért küzdenek. Én nagyon szeretem a csapatot, de elfogultság nélkül mondom (vagy legalább is úgy érzem 😀 ) hogy van esélyünk a PO-ba jutni. Elég nehéz sorsolásunk volt még is jelenleg WC helyen vagyunk. Annak ellenére hogy új az OC-k kezdenek össze szokni a csapattal (igaz az elején én is nagyon mérges voltam Sharkra, hogy mi ez a sz.r) látom a támadó oldalról a fejlődést és jövőre ez még csak jobb lehet (remélhetőleg). Még másoknak 1-1 olyan meccse volt ahol semmi nem jött össze addig nekünk kb erről szól a szezon, hogy semmi nem akar össze jönni, dropok, intek (amiről Ryan nem tehet, szerintem a 11 intjéből vagy 6 olyan volt amiről ő nem tehetett) és még így is bent vagyunk jelenleg a PO-ban. A védelem a számok ellenére szerintem simán beférne a top 10 ben sokat lehet nekik köszöni. Egy szó mint száz nem értem mért néznek le minket ennyire és mért kezelnek ennyire minket esélytelenek ? :/
több mint 6 éve
bergerdani
4 913
én eddig úgy tudtam, a szűz áldozat a ti reszortotok...Szaros Minesota..ellenünk bezzeg nyertek..Láttad a meccset? Mi mindent megtettünk, az égiek ma viszont a Carolinával voltak, nem tudom, mennyi szűz lányt áldoztak, de 5 évre elegendő mákot felhalmoztak ezen az egy meccsen, míg a viking istenek mély álomban szenderegtek valahol...😊
Creepy
Go Vikings!
Mindig jövőre
több mint 6 éve
Creepy
890
Láttam. Az elkeseredés szüleménye volt az a hsz. A Panthers mindig így tolja, mákjuk van bőven. Úgy nyerni, hogy a QB 137 yardot passzol..hát tesák..Szaros Minesota..ellenünk bezzeg nyertek..Láttad a meccset? Mi mindent megtettünk, az égiek ma viszont a Carolinával voltak, nem tudom, mennyi szűz lányt áldoztak, de 5 évre elegendő mákot felhalmoztak ezen az egy meccsen, míg a viking istenek mély álomban szenderegtek valahol...😊
Creepy
Go Vikings!
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Meg úgy a játékosaik is. Az a döbbenet, hogy még egy ilyen sacc 60-70%-os teljesítménnyel is majdnem nyertetek idegenben a teljes fordulatszámos Panthers-szel szemben.Szaros Minesota..ellenünk bezzeg nyertek..Láttad a meccset? Mi mindent megtettünk, az égiek ma viszont a Carolinával voltak, nem tudom, mennyi szűz lányt áldoztak, de 5 évre elegendő mákot felhalmoztak ezen az egy meccsen, míg a viking istenek mély álomban szenderegtek valahol...😊
Creepy
Go Vikings!
több mint 6 éve
Szaros Minesota..ellenünk bezzeg nyertek..Láttad a meccset? Mi mindent megtettünk, az égiek ma viszont a Carolinával voltak, nem tudom, mennyi szűz lányt áldoztak, de 5 évre elegendő mákot felhalmoztak ezen az egy meccsen, míg a viking istenek mély álomban szenderegtek valahol...😊
Creepy
több mint 6 éve
Creepy
890
Szaros Minesota..ellenünk bezzeg nyertek..
több mint 6 éve
Kenji
642
KARMAAz mindenkinek megvan, hogy a meccs előtt Willie Snead tolta, hogy hogy nem fog kegyelmezni, aztán 1 elkapása volt komoly 0 yardért? 😀De az kegyetlen volt.
Creepy
Stez
több mint 6 éve
Nyert a jobb csapat.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Az mindenkinek megvan, hogy a meccs előtt Willie Snead tolta, hogy hogy nem fog kegyelmezni, aztán 1 elkapása volt komoly 0 yardért? 😀De az kegyetlen volt.
Creepy
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Figyi nem azt mondtam hogy sima ügy lesz hanem hogy ha minden össze jön akkor akár még az is meglehetHát ez egy nehéz meccs volt, de inkább csak azért mert mi azzá tettük. Lehet ha nincs ennyi sérült a Saints-nél akkor nem így alakul a meccs, de ez a w fontos volt és nem mondom azt hogy csak mázlink volt, azért a védelem rendesen oda tette magát. A phantersnél jobbak vagyunk szerintem és így meg lehet a po a végére de azért még mindig nem lesz könnyű ha össze jön a 11-5 akár még csoport győztesek is lehetünk.Én meg az egyesült államok negyvenhatodik elnöke is lehetek akár.
Midnight
HajduImre
több mint 6 éve
Creepy
890
Az mindenkinek megvan, hogy a meccs előtt Willie Snead tolta, hogy hogy nem fog kegyelmezni, aztán 1 elkapása volt komoly 0 yardért? 😀
több mint 6 éve
Creepy
890
Hát azért ilyen butthurt módon ilyet beköpni ide..tényleg fájhatott a hajnali meccs.Hát ez egy nehéz meccs volt, de inkább csak azért mert mi azzá tettük. Lehet ha nincs ennyi sérült a Saints-nél akkor nem így alakul a meccs, de ez a w fontos volt és nem mondom azt hogy csak mázlink volt, azért a védelem rendesen oda tette magát. A phantersnél jobbak vagyunk szerintem és így meg lehet a po a végére de azért még mindig nem lesz könnyű ha össze jön a 11-5 akár még csoport győztesek is lehetünk.Én meg az egyesült államok negyvenhatodik elnöke is lehetek akár.
Midnight
HajduImre
több mint 6 éve
Creepy
890
Matty a Detroit ellen is 3 INT-et dobott, ha jól emlékszem, akkor is nyertünk. A meccs utáni beszélgetésben Matt elmondta, hogy ez a legfontosabb, hogy vissza tudsz-e térni egy ilyen mélypontról.A D pedig állat, mindent megtettek, amit kellett, büszke vagyok rájuk.
több mint 6 éve
Azért örülök különösen ennek a w-nek, mert támadó oldalon egy gyenge játékkal, egy gyenge 3 intes napot kifogott irányítóval tudtunk fordítani amire idén nem volt példa. Volt tartása a csapatnak, nem adták fel egy pillanatig sem és ennek meglett a jutalma. Persze ordas nagy malacunk volt a saintset sújtó sérülés cunamival és a bírók sem voltak ellenünk, de ez ezzel együtt is egy nagyon fontos w volt pszichológiailag. Továbbra is tartom, hogy nem magunkra fogadnék a po versenyben, de ha egy ilyen kiszenvedett győzelem után sem sikerül visszatérni a boys ésva hawks ellen mutatott támadó játékhoz és állandósítani azt, akkor soha.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...