NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Sztem ryannek van vmi nyavajája amit titkolunk. Az elmúlt három meccsen egyenesen szarul játszik. JJ sem élete idényét futja, most is volt egy az ő szintjén simán elkapható hosszú játék amit eldroppolt. Sarkisian meg teljesen kiszámíthatatlan és nem a jó értelemben véve. Smith szépen kitalálta, hogyan fogja meg az elkapóinkat, ennek az volt az ára, hogy szét tudtuk futni őket ami annyira jól ment, hogy elkezdtünk inkább a vakvilágba dobálgatni előnyről a második félidőben, vissza is jött a tampa. Az első félidő végén is bent hagyott 3 pontot. Az ellen 45 yardosán 2&2 és 3&2 re is két balfasz passzjátékkal okoskodtunk, mikor freeman kb 7 yardos átlaggal futott akkor és előtte a rúgónk 57 yardról bikkantotta be. Mellesleg volt még egy idő kérésünk is. Nem látom az univerzumban, hogy hogy nem jött le neki mit is kéne csinálni annyira üvöltött magáért a helyzet. Azt hittem agyfaszt kapok. Ennél mégjobban élveztem a meccs végét amikor ismét egy tetves first downnal le tudtuk volna zárni a meccset. Idén kb az ötödik ilyen szitunk volt. És ötödjére sem sikerült. Egyszerűen nincs 5 db üzembiztos játékunk amit 10/8 biztonsággal végre tudunk hajtani amikor nagyon muszáj lenne.Áhh, m1, nyertünk!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Creepy
890
Jó, akkor elmarad a mai hülye meccs előtti kérdésem, sokak örömére. 😀😀 de azért boldolok egy Hardy meg egy Ward TD-t megy egy Takk strip sacket..😀Majdnem összejött..😀
Creepy
több mint 6 éve
Remélem kímélitek magatokat és nem nézi senki. Oh, irgalom atyja ne hagyj el!a jó tetya mindig itt van
peach
több mint 6 éve
Remélem kímélitek magatokat és nem nézi senki. Oh, irgalom atyja ne hagyj el!
több mint 6 éve
b /\ L i N T
198
Sztem ez is lesz a vege, meg valamiert azt erzem hogy WC meccsek nehezebbek lesznek, mint az utana levok, (ha lesz persze utana) [ nem lebecsulve a MINt es a PHIt]Ha a 17. hét végén is a jelenlegi tabella lenne, azaz:És nagy valószinűséggel Rams vagy Saints a WC körben idegenben...ha tolunk egy 3/3-at akkor Saints otthon...A Rams hogy jöhet össze? Ha ellenük veszítenénk, azt könnyeben viselném el..
Keano
Creepy
1. PHI
2. MIN
3. LAR
4. NO
5. CAR
6. ATL
empty taxi
több mint 6 éve
Ha a 17. hét végén is a jelenlegi tabella lenne, azaz:És nagy valószinűséggel Rams vagy Saints a WC körben idegenben...ha tolunk egy 3/3-at akkor Saints otthon...A Rams hogy jöhet össze? Ha ellenük veszítenénk, azt könnyeben viselném el..
Keano
Creepy
1. PHI
2. MIN
3. LAR
4. NO
5. CAR
6. ATL
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
És nagy valószinűséggel Rams vagy Saints a WC körben idegenben...ha tolunk egy 3/3-at akkor Saints otthon...
több mint 6 éve
Creepy
890
Jó, akkor elmarad a mai hülye meccs előtti kérdésem, sokak örömére. 😀😀 de azért boldolok egy Hardy meg egy Ward TD-t megy egy Takk strip sacket..😀
több mint 6 éve
Ha jól nézem 2 győzelemmel biztos a playoff 😊Jól számolod, minden 8-6-os mérleggel álló NFC-csapatot megvertünk az alapszakaszban, innentől fogva ha az @TB, @NO, vs. CAR hármasból kettőt nyerünk, akkor megvan a PO.
peach
Madden hates me.
több mint 6 éve
Ha jól nézem 2 győzelemmel biztos a playoff 😊
több mint 6 éve
Creepy
890
Hát Goodwin az előszezonban is bőven a várakozások alatt teljesített, úgy néz ki, a Minesota elleni 2 snap alatt 2 nagy játék engedése betette a kaput DQ-nél.
több mint 6 éve
csóró Goodwin annyira vakon volt előző meccsen hogy ki is vágtuk 😀Mondjuk ez is érdekes azért, mert eddig akármikor be kellett szállnia azt soha nem tette rosszul. Most volt egy gyenge meccse és máris cut?
Kenny
több mint 6 éve
Creepy
890
Olatoye jött helyette, ő is proper ST játékos.csóró Goodwin annyira vakon volt előző meccsen hogy ki is vágtuk 😀ST-ben mondjuk kulcsember volt, remélem nem fázunk rá.
Kenny
empty taxi
több mint 6 éve
csóró Goodwin annyira vakon volt előző meccsen hogy ki is vágtuk 😀ST-ben mondjuk kulcsember volt, remélem nem fázunk rá.
Kenny
Madden hates me.
több mint 6 éve
csóró Goodwin annyira vakon volt előző meccsen hogy ki is vágtuk 😀
több mint 6 éve
Akkor lényegében egyet értünk. A Meltdown MAtty-Matty Ice vita miatt írtam ezt, mert a Panthers-ös kolléga inkább az előbbi mellett foglalt állást. Szerintem viszont (nyilvánvaló elfogultságom ellenére 😀 ) a Matty Ice közelebb jár az igazsághoz. Idén nyilván sokkal bizonytalanabb/gyengébb, mint szokott lenni, mert sztem őt viselte meg legjobban a SB bukta. De hogy az egész karrierjére ráhúzzuk, hogy nem bírja a nyomást, az egy vicc.Ez a szélsőségessége nagyon érdekes Ryannek, hogy tényleg voltak komoly GWD-ok a karrierjében, közben mégis összehozta (legalább kétszer) az NFL történelmének legnagyobb leolvadásait PO-ban. De ettől függetlenül (anélkül, hogy bármilyen statisztikát megnéztem volna, ezeket az outsideres táblázatokat én nem tudom felfogni rendesen, ennyit olvasni meg most lusta vagyok), nem gondolom, hogy nagy átlagban olyan hatalmas kilengések lennének Ryan koncentrációs képességeiben, de nyilvánvalóan a legrosszabbkor csinálta a legnagyobb arcra eséseket a Falcons, szóval ezért van erről ennyi szó egyátalán. Biztos vagyok abban is, hogy van amikor a stressz jó hatással van egy emberre, és van amikor meg már túl sok belőle, lehet hogy itt is pusztán erről van szó.
Kenji
Ha ez megnyugtat mindenkit, én sosem vagyok nyugodt, ha egy pontszerzés különbséggel vezettek támadást ellenünk a meccs végén.
több mint 6 éve
Deion Jones lett a hét védője za NFC-ben. twitter.com/RLiuNFL/status/940953914417012738
több mint 6 éve
Kenji
642
Akkor lényegében egyet értünk. A Meltdown MAtty-Matty Ice vita miatt írtam ezt, mert a Panthers-ös kolléga inkább az előbbi mellett foglalt állást. Szerintem viszont (nyilvánvaló elfogultságom ellenére 😀 ) a Matty Ice közelebb jár az igazsághoz. Idén nyilván sokkal bizonytalanabb/gyengébb, mint szokott lenni, mert sztem őt viselte meg legjobban a SB bukta. De hogy az egész karrierjére ráhúzzuk, hogy nem bírja a nyomást, az egy vicc.Persze hogy az összes az. Statisztikát bármiről lehet találni, pláne az NFL-ben, ami a statisztikák Mekkája. Azért is van itt ennyi, mert annyira összetett sport és akkora az egymásra utaltság. hogy SZINTE lehetetlen egy ember játékát elemezni, főleg a QB-knél, ahol rengeteg múlik a falon, elkapókon, védelem nagy játékán stb stb.Ennyi erővel az összes ilyen statisztika csalóka, mert a QB-n kívül még ott van 10 ember a pályán. Ha ők nem teszik rendesen a dolgukat, akkor egy kalap szamócát nem ér az egész. A Goff-McVay párosra mondjuk ezt pont rá lehet húzni. Nem Goff lett egy év alatt Brady 2.0.Csalóka ez a lista, hogy kinek mennyi van. Ami szerintem sokkal mérvadóbb, hogy mennyiből mennyi GWD, illetve a meccsek mikéntje (egész meccsen verték? volt-e még tétje a meccsnek, stb stb)Javaslom átböngészésre: www.pro-football-reference.com/leaders/gwd_career.htmEzt a nyomás dolgot átfogalmazom. Véleményem szerint azt a gondolatot nem tudja kezelni hogy "mi van ha ezt is elszurjuk" és nem mindig homály dobásokba nyilvánul ez meg hanem néha épp ez miatt nem mer elvállalni több kockázatot ettől megtorpan az offense. Hogy ez kialakulhatott abba benne vannak az említett esetek és a SB se segített. Ha ő nem foglalkozik ezzel a közvélemény akkor is elkönyvelte az egész csapatot leolvadonak a Seahawks meg küzdő harcos feltámadó csapatnak. Mind2 mellet lehet érvelni, de szerintem a srácok baromira tudják hogy ez egy meccset se fog megnyerni senkinek, és elveszíteni se ez miatt fogják.Illetve miből lehet tudni hogy Matt nem bírja a nyomást ?Még annó a giants elleni po meccsen lehozta élete egyik legszarabb meccsét, majd rá egy évre a gb ellen a félidő vége előtt a gb endzonejában dobott egy abszolút wtf pick sixet amin elment a meccs. Aztán jött a legsötétebb mike smithes két év amiben több meccset buktunk előnyről mint amennyit megnyertünk. Bizonyos körökben ezért pörögnek rajta, hogy meltdown matty meghogy nem bírja a nyomást. Nem kell vele foglalkozni.... 😊
Midnight
peach
Turóczi Szabolcs
empty taxi
Egy jobb lista, de nyilván ez sem teljesen jó:
www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2017/quarterbacks-and-pressure-2016
McVay-nek pl már ezért is simán év edzőjének kell lennie, hogy Goff itt tart tavaly után, ahol.
PEEtör
Kenji
Lehet a QB-kat elemezgetni, de tisztán statok alapján hülyeség, az eye-test alapján sokkal jobb képet kapunk.
PEEtör
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Persze hogy az összes az. Statisztikát bármiről lehet találni, pláne az NFL-ben, ami a statisztikák Mekkája. Azért is van itt ennyi, mert annyira összetett sport és akkora az egymásra utaltság. hogy SZINTE lehetetlen egy ember játékát elemezni, főleg a QB-knél, ahol rengeteg múlik a falon, elkapókon, védelem nagy játékán stb stb.Ennyi erővel az összes ilyen statisztika csalóka, mert a QB-n kívül még ott van 10 ember a pályán. Ha ők nem teszik rendesen a dolgukat, akkor egy kalap szamócát nem ér az egész. A Goff-McVay párosra mondjuk ezt pont rá lehet húzni. Nem Goff lett egy év alatt Brady 2.0.Csalóka ez a lista, hogy kinek mennyi van. Ami szerintem sokkal mérvadóbb, hogy mennyiből mennyi GWD, illetve a meccsek mikéntje (egész meccsen verték? volt-e még tétje a meccsnek, stb stb)Javaslom átböngészésre: www.pro-football-reference.com/leaders/gwd_career.htmEzt a nyomás dolgot átfogalmazom. Véleményem szerint azt a gondolatot nem tudja kezelni hogy "mi van ha ezt is elszurjuk" és nem mindig homály dobásokba nyilvánul ez meg hanem néha épp ez miatt nem mer elvállalni több kockázatot ettől megtorpan az offense. Hogy ez kialakulhatott abba benne vannak az említett esetek és a SB se segített. Ha ő nem foglalkozik ezzel a közvélemény akkor is elkönyvelte az egész csapatot leolvadonak a Seahawks meg küzdő harcos feltámadó csapatnak. Mind2 mellet lehet érvelni, de szerintem a srácok baromira tudják hogy ez egy meccset se fog megnyerni senkinek, és elveszíteni se ez miatt fogják.Illetve miből lehet tudni hogy Matt nem bírja a nyomást ?Még annó a giants elleni po meccsen lehozta élete egyik legszarabb meccsét, majd rá egy évre a gb ellen a félidő vége előtt a gb endzonejában dobott egy abszolút wtf pick sixet amin elment a meccs. Aztán jött a legsötétebb mike smithes két év amiben több meccset buktunk előnyről mint amennyit megnyertünk. Bizonyos körökben ezért pörögnek rajta, hogy meltdown matty meghogy nem bírja a nyomást. Nem kell vele foglalkozni.... 😊
Midnight
peach
Turóczi Szabolcs
empty taxi
McVay-nek pl már ezért is simán év edzőjének kell lennie, hogy Goff itt tart tavaly után, ahol.
PEEtör
Kenji
Lehet a QB-kat elemezgetni, de tisztán statok alapján hülyeség, az eye-test alapján sokkal jobb képet kapunk.
több mint 6 éve
Creepy
890
Brown alig lát double coveraget, egy az egyben fogják (vagyis próbálják) - ezekből Julio hoz 250+ yardot..meg kap 13-15 targetet vagy jön a hiszti..nincs is értelme összehasonlítani őket, 2 külön világ.
több mint 6 éve
Kezdjük már el mondogatni sokszor egymás után, hogy jj a legjobb wr ever, kivéve rice. Akkor hátha mindenki elhiszi és bebizonyítottan megkérdőjelezhetetlen igazság lesz, míg létezik az univerzum.Szóval jj a legjobb wr evör, kivéve rice. Olyan elkapásokat csinál sideline amilyet senki más nem tud. Se brown, se megatron, se senki. És mindig megcsinálja mikor game on the time. És sokkal clutchabb is. Van neki olyan rekordja, amit csak ő tart és ez a legfontosabb rekord mind közül. Ezek pusztán tények, mások ezt megközelíteni sem tudják. Más polcon van mint bárki más, kivéve rice.
Szerkesztette: peach
több mint 6 éve
Kenji
642
Ennyi erővel az összes ilyen statisztika csalóka, mert a QB-n kívül még ott van 10 ember a pályán. Ha ők nem teszik rendesen a dolgukat, akkor egy kalap szamócát nem ér az egész. A Goff-McVay párosra mondjuk ezt pont rá lehet húzni. Nem Goff lett egy év alatt Brady 2.0.Csalóka ez a lista, hogy kinek mennyi van. Ami szerintem sokkal mérvadóbb, hogy mennyiből mennyi GWD, illetve a meccsek mikéntje (egész meccsen verték? volt-e még tétje a meccsnek, stb stb)Javaslom átböngészésre: www.pro-football-reference.com/leaders/gwd_career.htmEzt a nyomás dolgot átfogalmazom. Véleményem szerint azt a gondolatot nem tudja kezelni hogy "mi van ha ezt is elszurjuk" és nem mindig homály dobásokba nyilvánul ez meg hanem néha épp ez miatt nem mer elvállalni több kockázatot ettől megtorpan az offense. Hogy ez kialakulhatott abba benne vannak az említett esetek és a SB se segített. Ha ő nem foglalkozik ezzel a közvélemény akkor is elkönyvelte az egész csapatot leolvadonak a Seahawks meg küzdő harcos feltámadó csapatnak. Mind2 mellet lehet érvelni, de szerintem a srácok baromira tudják hogy ez egy meccset se fog megnyerni senkinek, és elveszíteni se ez miatt fogják.Illetve miből lehet tudni hogy Matt nem bírja a nyomást ?Még annó a giants elleni po meccsen lehozta élete egyik legszarabb meccsét, majd rá egy évre a gb ellen a félidő vége előtt a gb endzonejában dobott egy abszolút wtf pick sixet amin elment a meccs. Aztán jött a legsötétebb mike smithes két év amiben több meccset buktunk előnyről mint amennyit megnyertünk. Bizonyos körökben ezért pörögnek rajta, hogy meltdown matty meghogy nem bírja a nyomást. Nem kell vele foglalkozni.... 😊
Midnight
peach
Turóczi Szabolcs
empty taxi
PEEtör
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Csalóka ez a lista, hogy kinek mennyi van. Ami szerintem sokkal mérvadóbb, hogy mennyiből mennyi GWD, illetve a meccsek mikéntje (egész meccsen verték? volt-e még tétje a meccsnek, stb stb)Javaslom átböngészésre: www.pro-football-reference.com/leaders/gwd_career.htmEzt a nyomás dolgot átfogalmazom. Véleményem szerint azt a gondolatot nem tudja kezelni hogy "mi van ha ezt is elszurjuk" és nem mindig homály dobásokba nyilvánul ez meg hanem néha épp ez miatt nem mer elvállalni több kockázatot ettől megtorpan az offense. Hogy ez kialakulhatott abba benne vannak az említett esetek és a SB se segített. Ha ő nem foglalkozik ezzel a közvélemény akkor is elkönyvelte az egész csapatot leolvadonak a Seahawks meg küzdő harcos feltámadó csapatnak. Mind2 mellet lehet érvelni, de szerintem a srácok baromira tudják hogy ez egy meccset se fog megnyerni senkinek, és elveszíteni se ez miatt fogják.Illetve miből lehet tudni hogy Matt nem bírja a nyomást ?Még annó a giants elleni po meccsen lehozta élete egyik legszarabb meccsét, majd rá egy évre a gb ellen a félidő vége előtt a gb endzonejában dobott egy abszolút wtf pick sixet amin elment a meccs. Aztán jött a legsötétebb mike smithes két év amiben több meccset buktunk előnyről mint amennyit megnyertünk. Bizonyos körökben ezért pörögnek rajta, hogy meltdown matty meghogy nem bírja a nyomást. Nem kell vele foglalkozni.... 😊
Midnight
peach
Turóczi Szabolcs
empty taxi
Szerkesztette: PEEtör
több mint 6 éve
Creepy
890
Az utolsó nincs benne, szal 37 van. ☺️Javaslom átböngészésre: www.pro-football-reference.com/leaders/gwd_career.htmEzt a nyomás dolgot átfogalmazom. Véleményem szerint azt a gondolatot nem tudja kezelni hogy "mi van ha ezt is elszurjuk" és nem mindig homály dobásokba nyilvánul ez meg hanem néha épp ez miatt nem mer elvállalni több kockázatot ettől megtorpan az offense. Hogy ez kialakulhatott abba benne vannak az említett esetek és a SB se segített. Ha ő nem foglalkozik ezzel a közvélemény akkor is elkönyvelte az egész csapatot leolvadonak a Seahawks meg küzdő harcos feltámadó csapatnak. Mind2 mellet lehet érvelni, de szerintem a srácok baromira tudják hogy ez egy meccset se fog megnyerni senkinek, és elveszíteni se ez miatt fogják.Illetve miből lehet tudni hogy Matt nem bírja a nyomást ?Még annó a giants elleni po meccsen lehozta élete egyik legszarabb meccsét, majd rá egy évre a gb ellen a félidő vége előtt a gb endzonejában dobott egy abszolút wtf pick sixet amin elment a meccs. Aztán jött a legsötétebb mike smithes két év amiben több meccset buktunk előnyről mint amennyit megnyertünk. Bizonyos körökben ezért pörögnek rajta, hogy meltdown matty meghogy nem bírja a nyomást. Nem kell vele foglalkozni.... 😊
Midnight
peach
Turóczi Szabolcs
empty taxi