Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Fasza, jövő héten lehet éjszakázni, miénk a vasárnap hajnali meccs 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Midnight
1 233
igen clayborn még sírt is ha jól láttam :/ remélem csak erről a meccsről eset kia sérültekről tudunk valamit ?LeVitre, Gabriel és Clayborn volt, aki nem jött vissza emlékeim szerint.
Midnight
Rams: az elsődleges feladat Donald limitálása lenne, amihez kéne egy egészséges interior OL...
empty taxi
több mint 6 éve
a sérültekről tudunk valamit ?LeVitre, Gabriel és Clayborn volt, aki nem jött vissza emlékeim szerint.
Midnight
Rams: az elsődleges feladat Donald limitálása lenne, amihez kéne egy egészséges interior OL...
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Midnight
1 233
a sérültekről tudunk valamit ?
több mint 6 éve
Ne szaladjunk ennyire előre. Kezdjük ott, hogy az a rams O igencsak brutál, akármilyen jó is a D valszeg álmukból is felkeltve felraknak bárkinek 20+ pontot. Szal mennünk kell utánuk, az O-nak pontokat kéne folyamatosan csinálnia. Perpill ezt most nem látom, bár illik dícsérni is amikor kell, sark most nagyon jó meccset hozott a 2. félidőben. Lehet még bízni mcvay és goff rutintalanságában, bár én ezt nem szeretem mert aki magabiztos és jó az leszarja sztem, hogy hol játszik.Szóval nem mi leszünk az esélyesek.
Szerkesztette: peach
több mint 6 éve
nnntm
932
Fú de örülök a Tampának.. azért New Orleansba nem szívesen mennék megint, Los Angeles jó lesz. A playoff rutin és egy jó támadósor nagyon sokat számíthat, valahogy érzem az erőt a csapatban, kéne kéne kéne...És játsszunk már el a gondolattal, ha az megvan, megyünk a Philadelphiához, majd az NFC döntőben igazából már mindegy, a Vikings, Saints is veszélyes, de egy Panthers elleni döntőt nagyon adnék... 😀 De az egyszerűség kedvéért mondjuk, hogy mindegy, és a Super Bowlban el kell kalapálni a Patset 😀
több mint 6 éve
szépen kezdi a csapat az évet. Akkor most megyünk LA-be?Igen.
bergerdani
több mint 6 éve
bergerdani
4 913
szépen kezdi a csapat az évet. Akkor most megyünk LA-be?
Mindig jövőre
több mint 6 éve
Remélem ma bekattan valami a támadóknál és úgy is marad.....
több mint 6 éve
Érdekes, de teljes apátiával várom a meccset. Nemtudom volt e már ilyen...
több mint 6 éve
Nah Mack úgy tűnik beöltözhet, naggyon kell.és LeVitre is
empty taxi
i.imgur.com/H44ydXe.gif
Madden hates me.
több mint 6 éve
Nah Mack úgy tűnik beöltözhet, naggyon kell.
Madden hates me.
több mint 6 éve
mindösszesen annyi a kérdésem:takkkarisd el magad te mètely.
kiesszük-e?
shawnka
Amugymeg ràjuk nyùlunk.
több mint 6 éve
mindösszesen annyi a kérdésem:Jo etvagyat hozza!
kiesszük-e?
shawnka
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Na fiujjg, gáz van.Harlow nem fog játszani.ezért jött fel Douglas akinek már van 17 nfl meccse abból 6 kezdés. Mellesleg Levitre játszani fog több mint valószinű,szóval a padra jött Douglas.Ha Toilolololo vállalja a játékot akkor simán megvagyunk,a gyerek az elkapáshoz nem ért,de blokkolni azt tud.
Mack nem edzett a héten, Garland volt a C az edzéseken. Majd kivágtuk Olatoye-t és a PS-ból felhoztunk egy G-t, Jamil Douglast(?).
Ha a Matthews-Harlow-Garland-Schweitzer-Schraeder vonal fogja védeni a QB-t, nem sok jóra számítok.
Szerencse hogy nem fogom látni a meccset, sőt még internet közelben sem leszek hajnalig..másnaposan meg már úgyis minden mindegy lesz. 😀
Creepy
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
Majd akkor kell nyomogatni a pánikgombot, ha kezdésnél sem lesz a pályán. Amúgy ezért van többek között oc, hogy kitaláljon erre valamit. Gyors slantek, rb screenek, coleman slotban stb... De ezek csak tippek. Oldja meg.
több mint 6 éve
Creepy
890
Na fiujjg, gáz van.Mack nem edzett a héten, Garland volt a C az edzéseken. Majd kivágtuk Olatoye-t és a PS-ból felhoztunk egy G-t, Jamil Douglast(?).
Ha a Matthews-Harlow-Garland-Schweitzer-Schraeder vonal fogja védeni a QB-t, nem sok jóra számítok.
Szerencse hogy nem fogom látni a meccset, sőt még internet közelben sem leszek hajnalig..másnaposan meg már úgyis minden mindegy lesz. 😀
több mint 6 éve
nnntm
932
Szerintem a Panthers ellen mi vagyunk az esélyesek, de ha ezt nem húzzuk be, meg sem érdemeljük a rájátszást, nem szabad a Cardinalsra várni. Utána tökmindegy, valószínű nem lesz semmi komoly, de ha mégis, legalább meglepetésként ér 😀 Tavaly azért rendesen elvártuk a döntőt. Legalábbis a szezon végén én már mindenképp bíztam egy bajnoki címben 😀
több mint 6 éve
Jövő évi ellenfelek a csopriválisok nélkül:Ha nem lesz drasztikus változás a támadójátékban akkor nem fogadnék magunkra,hogy meglesz a PO.
Otthon: CIN, ARI, DAL, NYG, BAL
Idegenben: CLE, PHI, GB, WAS, PIT <- mind az 5 potenciális zergeb@szás
empty taxi
több mint 6 éve
Olvasgatóm a többi csapat fórumát és nem igazán számolnak azzal hogy mi bejutunk a po ba 😂😂És az miért kéne, hogy izgasson minket?
Midnight
több mint 6 éve
Jövő évi ellenfelek a csopriválisok nélkül:Otthon: CIN, ARI, DAL, NYG, BAL
Idegenben: CLE, PHI, GB, WAS, PIT <- mind az 5 potenciális zergeb@szás
Madden hates me.
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Olvasgatóm a többi csapat fórumát és nem igazán számolnak azzal hogy mi bejutunk a po ba 😂😂