Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Sugar611
1 064
most már csak annyi kellene, hogy az End Zone-ban is többet keressük.Ehhez nem fűzök hozzá semmit. 😊EMELEM!
www.thefalcoholic.com/2018/1/1/16837138/matt-ryan-has-more-passing-yards-through-10-seasons-than-any-quarterback-in-nfl-history
empty taxi
www.thefalcoholic.com/2018/1/1/16836878/julio-jones-reached-9000-receiving-yards-faster-than-any-other-wide-receiver
Kenny
más!!
2004 óta vagyok Falcons drukker, abban az évben is bejutottunk a rájátszásba. Vick vezetésével. a PO-ban aztán jött a Rams aztán pedig az Eagles. 😊
remélem a történelem csak részben ismétli majd önmagát, mert a Brian Dawkins által vezetett Eagles védelem ellen nem sok mindent tudtunk csinálni...
több mint 6 éve
Nézegetem egy mock draftot és az első 4 körben nem igazán írtak be nekünk TE én érzem csak úgy, hogy jó lenne egy TE a csapatba ??Én a suhancok TE re nem dobnék egy kört sem. Lesz változás csapatoknál bőven én rutinos TE hoznêk aki nagyban segítené Ryan munkáját. PL JG!!!😁😁😁
Midnight
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Nézegetem egy mock draftot és az első 4 körben nem igazán írtak be nekünk TE én érzem csak úgy, hogy jó lenne egy TE a csapatba ??
több mint 6 éve
Kenji
642
Mert az Univerzum gebasz mérője már ígyis kiakadt. De amúgy igazad van, az ilyet hajlamos az ember elfelejteni ilyenkor. 😊Hát igen, az a 9 felpattanó int... Bár három meccset is úgy húztunk be, hogy az ellen kickere kihagyta a meccs végi 3 pontost... 😊Ti amúgy nem fostok be a Ramstől?Én úgy vagyok vele, hogy új OC-val, SB hangoverrel, és pech cunamival is bejutottunk a PO-ba. Lesz ami lesz.
bergerdani
Kenji
peach
Tegnap is kezdtem kicsit izgulni, hogy oké, bejutunk a PO-ba, az utolsó meccsen meg lerohad a fél társaság.
több mint 6 éve
Ehhez nem fűzök hozzá semmit. 😊EMELEM!
www.thefalcoholic.com/2018/1/1/16837138/matt-ryan-has-more-passing-yards-through-10-seasons-than-any-quarterback-in-nfl-history
empty taxi
www.thefalcoholic.com/2018/1/1/16836878/julio-jones-reached-9000-receiving-yards-faster-than-any-other-wide-receiver
több mint 6 éve
Hát igen, az a 9 felpattanó int... Bár három meccset is úgy húztunk be, hogy az ellen kickere kihagyta a meccs végi 3 pontost... 😊Ti amúgy nem fostok be a Ramstől?Én úgy vagyok vele, hogy új OC-val, SB hangoverrel, és pech cunamival is bejutottunk a PO-ba. Lesz ami lesz.
bergerdani
Kenji
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
igen, de inkább a Falcons.Ti amúgy nem fostok be a Ramstől?Nem kell fosnotok. Szerintem a Panthers ellen mutatott játékkal meg lehet verni a Rams-et is akár. Jó kis meccsre számítok. Győzzön a jobbik csapat! 😀
bergerdani
Pizsama
több mint 6 éve
Ti amúgy nem fostok be a Ramstől?Nem kell fosnotok. Szerintem a Panthers ellen mutatott játékkal meg lehet verni a Rams-et is akár. Jó kis meccsre számítok. Győzzön a jobbik csapat! 😀
bergerdani
több mint 6 éve
Kenji
642
Ti amúgy nem fostok be a Ramstől?Én úgy vagyok vele, hogy új OC-val, SB hangoverrel, és pech cunamival is bejutottunk a PO-ba. Lesz ami lesz.
bergerdani
több mint 6 éve
Ti amúgy nem fostok be a Ramstől?Én max csak a rota vírustól...
bergerdani
több mint 6 éve
buli buli buli buli buli buli szombat este szombat este gyere gyere gyere gyere gyere ne maradj le gyere ne maradj le
több mint 6 éve
Semmi meglepi, jónéhányan top10 védelmet vártunk idénre, quinn meg is csinálta. Jövőre jön az igazi meglepi, mikor már majd beszélnek is rólunk mert elit lesz az egység 😊Kár, hogy shanny nem bírt a seggén maradni még egy évet, az isten se mente meg minket egy bajnoki címtől... 😊
több mint 6 éve
Midnight
1 233
twitter.com/vxmcclure23/status/947838840261181440Hogy is volt a védelmek nyerik a SB -et ?? 😁😁 ja még egy kicsit tudna erősebb lenni az O akkor jó lenne reménykedem lesz PO playbook 😁
empty taxi
több mint 6 éve
twitter.com/vxmcclure23/status/947838840261181440
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Ehhez nem fűzök hozzá semmit. 😊Pláne, hogy checkdown mullarky is volt oc-ja két évig 😊
empty taxi
több mint 6 éve
Ehhez nem fűzök hozzá semmit. 😊www.thefalcoholic.com/2018/1/1/16837138/matt-ryan-has-more-passing-yards-through-10-seasons-than-any-quarterback-in-nfl-history
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
bergerdani
4 913
a gratulációt köszönjük, de én egy visszavágóról most lemondanék 😛nyugi pats,jövünk.gratulálok hogy bekerültetek, nagyon szurkoltam nektek, egy SB visszavágó is jöhetne a részemről😉
Kenny
Cuchulain82
Mindig jövőre
több mint 6 éve
nnntm
932
bocs, hülye vagyokFasza, jövő héten lehet éjszakázni, miénk a vasárnap hajnali meccs 😊szombat hajnali, nem?
peach
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26112331_1458423327601955_1287907618414836929_n.jpg?oh=7485937f6f92cd56d295097fceadd4a2&oe=5AF3C966
nnnorbert
több mint 6 éve
nnntm
932
Fasza, jövő héten lehet éjszakázni, miénk a vasárnap hajnali meccs 😊szombat hajnali, nem?
peach
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26112331_1458423327601955_1287907618414836929_n.jpg?oh=7485937f6f92cd56d295097fceadd4a2&oe=5AF3C966
több mint 6 éve
feltehetőleg az uccsó meccse volt hazai pályán a visszavonulása előtt..bár a sérülést ő érzi..lehet hogy komolyabb a baj... 😕igen clayborn még sírt is ha jól láttam :/ remélem csak erről a meccsről eset kia sérültekről tudunk valamit ?LeVitre, Gabriel és Clayborn volt, aki nem jött vissza emlékeim szerint.
Midnight
Rams: az elsődleges feladat Donald limitálása lenne, amihez kéne egy egészséges interior OL...
empty taxi
Midnight
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
nyugi pats,jövünk.gratulálok hogy bekerültetek, nagyon szurkoltam nektek, egy SB visszavágó is jöhetne a részemről😉
Kenny
Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 6 éve
nnntm
932
remélem idén többet nem láttunk fekvő támaszt már 😀hát az valami hatalmas volt 😀
Midnight
több mint 6 éve
nnntm
932
Ne szaladjunk ennyire előre. Kezdjük ott, hogy az a rams O igencsak brutál, akármilyen jó is a D valszeg álmukból is felkeltve felraknak bárkinek 20+ pontot. Szal mennünk kell utánuk, az O-nak pontokat kéne folyamatosan csinálnia. Perpill ezt most nem látom, bár illik dícsérni is amikor kell, sark most nagyon jó meccset hozott a 2. félidőben. Lehet még bízni mcvay és goff rutintalanságában, bár én ezt nem szeretem mert aki magabiztos és jó az leszarja sztem, hogy hol játszik.A playoff összes meccsén az ellenfél lesz az esélyes, a Ramsnél is nyilván így lesz, de ők azok, akikben látom, hogy egy Falcons képes lehet legyőzni a rutintalanságukkal. Hiába viccelődünk vele, évről évre látjuk, mennyit számít.
Szóval nem mi leszünk az esélyesek.
peach
több mint 6 éve
Midnight
1 233
remélem idén többet nem láttunk fekvő támaszt már 😀