Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Kenji
642
Én emlékszem rá. De mindegyik emlékemhez sárga zászló is kötődik, szóval én inkább nem szeretném őt látni, ha nem muszáj.... 😀MERTNINCSEGYÉPKÉZLÁBTÁJJJTENDÜNKSEM!!!!! 😊nem tudom mi a helyzet ERIC SAUBERT-el, Rosteren van de én nem emlékszek rá hogy játszot volna és azt se tudom milyen játékos lehet :/
Nagyban-ban javítaná a RZ pozíciónkat. TD TD TD!!!
6atos
Midnight
több mint 6 éve
Hooper háromszor is megmentette Ryan popiját azért 😀Akkor ebben az idényben már háromszor sikerült is neki.
Wyatt
több mint 6 éve
Midnight
1 233
MERTNINCSEGYÉPKÉZLÁBTÁJJJTENDÜNKSEM!!!!! 😊nem tudom mi a helyzet ERIC SAUBERT-el, Rosteren van de én nem emlékszek rá hogy játszot volna és azt se tudom milyen játékos lehet :/
Nagyban-ban javítaná a RZ pozíciónkat. TD TD TD!!!
6atos
több mint 6 éve
MERTNINCSEGYÉPKÉZLÁBTÁJJJTENDÜNKSEM!!!!! 😊Nagyban-ban javítaná a RZ pozíciónkat. TD TD TD!!!
több mint 6 éve
Midnight
1 233
csak így folytassák 😀most már csak labdákat kell szerezni 😀+5 a to mutatónk mióta a panthers meccsel kezdetét vette a rájátszás 😊
Midnight
peach
több mint 6 éve
most már csak labdákat kell szerezni 😀+5 a to mutatónk mióta a panthers meccsel kezdetét vette a rájátszás 😊
Midnight
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Sztem amiben a legtöbbet kéne javulnunk abban nem fogunk tudni. Ez a redzone hatékonyság. Ha 50% felett lennénk azt mondanám megint mi vagyunk a legesélyesebbek a divízióban. Így csak élvezem az utazást, tart ameddig, így is már messzebb jutottunk mint amire számítottam a szezon felénél. Amúgy szídtam sarkot eleget, de ez a game plan és ahogy meg lett valósítva állva tapsolós 😊
több mint 6 éve
Midnight
1 233
előbb jussunk túl a Philyn aztán majd beszélhetünk a döntőről hogy ki ellen lenne jobb játszani. Ami biztos hogy a védelem nagyon kemény ha ezt a szintet tudják hozni akkor nem lesz gond, illetve ha a támadok nem adják el a labdát nem hiszem hogy sok pontot fel fog tudni rakni valaki ellenünk. Nem tudom hogy Sark érdeme e de ahogy észre vettem a második félidei elemzések eddig beváltak nem csak most hanem az utóbbi meccseken. Ha nem is szerzünk annyi pontot mint tavaly még is egy picit erősebbnek érzem a csapatot főleg azért mert a védelem rengeteget javult, most már csak labdákat kell szerezni 😀
több mint 6 éve
Aztán elmegyünk a Sasokhoz és a védelmük levadásznak minket. Tartok én attól hogy azon gondolkodjunk hogy a Viks lenne nekünk jó döntőzni. Nekünk csak egy kicsit is megcsúszik a védekezésünk, befáradunk és nekünk kell az eredmény után menni és nem fordítva történik akkor ez az O nem képes szerintem a fordításra "MÉG". De ne legyen igazam és izzadjuk ki a W-t.
több mint 6 éve
nnntm
932
És a favoritok is mi vagyunk az Eagles ellen 😀 Még nem volt ilyen, hogy a 6. az 1. ellen az lett volna... elég menő. Amúgy egyetértek az előttem szólókkal, a Rams legyőzésében lehetett bízni, az Eagles megint a lehető legjobb eset, akit kaphattunk, de az fog csak igazán nagyot szólni, ha a Vikingst vagy a Saintset le tudnánk győzni a döntőben. Leginkább a Vikingst szeretném amúgy, hiába erősek, szerintem őket inkább meg lehet fogni majd.Mindenesetre ez a 6. kiemelés az elmúlt évek legjobbja, és nagyon jó úton vagyunk afelé, amit tavaly mind megálmodtunk a Super Bowl után... 😀 Ismerjük be, mind vissza akarunk vágni, és egyelőre jó esélyünk van rá.
Szerkesztette: nnntm
több mint 6 éve
Most őszintén, nem teljesen mindegy, hogy mennyire ismeri el bármelyik újságíró/szakértő/akárki a csapatot, ha nyeri a meccseket? 2009-ben 13-3-mal nyertük az alapszakaszt, és 5.-k voltunk PR-on, ha jól emlékszem két NFC csapat is előzött. Aztán végül nem előzött senki 😊Kenji mondta jól, az a csapat érdemli meg jobban, aki továbbjut. A másik meg nem annyira.
több mint 6 éve
Kenji
642
Körbeudvarolhatjuk itt egymást, de a végén az lesz, hogy amelyik csapat jobban megérdemli, az bejut az NFC döntőbe. Foles meg szerintem simán az egyik legjobb beugró, aki lehetséges. 😊Igen, ez tavaly valóban így volt. Viszont mi a franchise irányító nélkül vagyunk.Bocsi, mi tavaly már ezt megmutattuk, hogy lehet.Most, hogy legyőztük a Ramst, hirtelen mi lettünk az NFC egyik fő esélyesei meg minden..egy hete még mi voltunk a leggyegébbek az NFC ből a PO-ban. 😀Wentz kiesése óta azok mi voltunk, vagyunk azok, és reméljük, megmutatjuk, hogy leggyengébben is lehet sokáig jutni 😊
Creepy
dande
Creepy
georgeberger
Creepy hsz-ére visszaugorva, meg azért nem hinném, hogy az NFC esélyesei lettünk. Szerintem a Saints-et meg a Vikes-ot mindehol erősebbnek gondolják, mint minket. A Rams-et letudták annyival, hogy egy PO rutin nélküli csapatot vertünk meg, ha megvernénk az Eaglest, akkor meg mondják majd, hogy franchise QB nélküli csapatot vertünk meg. Ha bejutunk SB-ba, akkor lenne elismerve a csapat tudása megfelelő módon szerintem.
több mint 6 éve
Igen, ez tavaly valóban így volt. Viszont mi a franchise irányító nélkül vagyunk.Bocsi, mi tavaly már ezt megmutattuk, hogy lehet.Most, hogy legyőztük a Ramst, hirtelen mi lettünk az NFC egyik fő esélyesei meg minden..egy hete még mi voltunk a leggyegébbek az NFC ből a PO-ban. 😀Wentz kiesése óta azok mi voltunk, vagyunk azok, és reméljük, megmutatjuk, hogy leggyengébben is lehet sokáig jutni 😊
Creepy
dande
Creepy
We're from Philadelphia.We fight.
több mint 6 éve
Creepy
890
Bocsi, mi tavaly már ezt megmutattuk, hogy lehet.Most, hogy legyőztük a Ramst, hirtelen mi lettünk az NFC egyik fő esélyesei meg minden..egy hete még mi voltunk a leggyegébbek az NFC ből a PO-ban. 😀Wentz kiesése óta azok mi voltunk, vagyunk azok, és reméljük, megmutatjuk, hogy leggyengébben is lehet sokáig jutni 😊
Creepy
dande
több mint 6 éve
Most, hogy legyőztük a Ramst, hirtelen mi lettünk az NFC egyik fő esélyesei meg minden..egy hete még mi voltunk a leggyegébbek az NFC ből a PO-ban. 😀Wentz kiesése óta azok mi voltunk, vagyunk azok, és reméljük, megmutatjuk, hogy leggyengébben is lehet sokáig jutni 😊
Creepy
több mint 6 éve
Creepy
890
Most, hogy legyőztük a Ramst, hirtelen mi lettünk az NFC egyik fő esélyesei meg minden..egy hete még mi voltunk a leggyegébbek az NFC ből a PO-ban. 😀
több mint 6 éve
cdn.vox-cdn.com/thumbor/z9kyceaYuNJCx-pzMTl5bzR_YAw=/0x0:533x300/720x0/filters:focal(0x0:533x300):gifv():no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/9989781/return_of_the_mack.0.gif1 képen összefoglalva:
Kenny
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
cdn.vox-cdn.com/thumbor/z9kyceaYuNJCx-pzMTl5bzR_YAw=/0x0:533x300/720x0/filters:focal(0x0:533x300):gifv():no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/9989781/return_of_the_mack.0.gifcsak halkan a mérkőzés jelenete.
ÉS AKKOR A MUZSIKA!
www.youtube.com/watch?v=uB1D9wWxd2w
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
nem tudom eleget dicsérni a csapatot, de baszkiMindezt úgy hogy általában a saját endzoneunk torkából kellett rugdosnia a lasztit, sztem 50 yard alatti rúgása nem is nagyon volt.
amit Bosher művelt egész meccsen, az az igazán elképesztő. konkrétan inasba vágta Hekkert.
shawnka
több mint 6 éve
nem tudom eleget dicsérni a csapatot, de baszkiamit Bosher művelt egész meccsen, az az igazán elképesztő. konkrétan inasba vágta Hekkert.
több mint 6 éve
akkor idén is " madár " csata lesz... az nfc döntőbe jutásért.. 😊
több mint 6 éve
bergerdani
4 913
azt idén már majdnem csúnyán benyeltük egyszer a keleti parton, hálistennek a Jets szerencsétlenebb volt nálunkNem lesz olyan hideg, szinte biztos nem fagy, viszont eső lehet.Jön nektek egy könnyű meccs.Sztem 3 éve nem játszottunk olyan zergebaszó hidegben mint ami nálatok van, szóval ha nyerünk is könnyű biztos nem lesz...
Szep W volt az eleje eleg kuzdelmes volt de kijött a PO rutin.
Janek
peach
picksix
Mindig jövőre