Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 16 101 — a new hope (again)
Gb-ben nyerni kellene ha WC-ot akarunk a tiebreaker miatt, nem? Mert ott is nagyot megy az a 3 csapat. | Aztán jövő héten megcsap minket a Browns.. |
Creepy
Nyilván nem lenne rossz nyerni a Lambeau-n, de dec. 9-én gyanítom már intenzív zergeb@szás lesz a tundrán, amiben ők rutinosabbak.
Ha megvernénk 2 csopriválist 4-2 lenne a divmérlegünk, annál meg sztem nem lesz jobb se a Saintsnek se a Panthersnek szal itt legalább nem buknánk a tie breakert ha vmelyiket utolérjük a csoportban.
empty taxi
Sztem meg szépen nyugodjon le mindenki. A szezon nyolcadik meccsén sikerült végre egy hellyel-közzel épkézláb meccset lehozni. Majd ha a kövi két-három meccsen folytatódik a tendencia ami elindult a giants ellen, sztem ráérünk akkor matekozni. A cleveland jól nyomta a kc ellen, greg williams attitűdje már meglátszott, agresszív bevállalós focit nyomtak, de lesérült a fél csapat, szóval kikaptak végül. Ha lehet ilyet mondani egy hadirokkant 4-4es csapat esetében ez nekünk tipikus trap game lesz amin csak bukhatunk. Ha sark a szezon elején a négybő legalább csak egyet megnyer sokkal jobban nézne ki most a kép... Nem mondom, hogy esélytelennek tűnik a wc, de ahhoz még sokat kell javulni. Leginkább konzisztenciában. Meg pl, trufantot az elmúlt két meccsen háromszor baszták mellkason a labdával, azt mindet el is hajigálta + a saints ellenit. Szóval ilyesmikre gondolok...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Julio Jonesnak örülés? Senki?
Wyatt
Amúgy fixre azért van, mert levágatta a haját. Karrierje elején még hosszú hajjal jöttek a 8 meg 10TD-s szezonok, levágatta vissza is esett. De elkezdte növeszteni megint, egyből jött is a TD.
Sixo
az egyetlen realis magyarazat 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
" átszakadt a gát " most aztán beindul a Julio TD gyár... 😂😂

több mint 7 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Wyatt
Ne hülyéskedj. Én is odafutottam volna innen a fotelból ünnepelni, ha megvártak volna. 😀
több mint 7 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 257 — LIGHTS OUT!
Wyatt
Amúgy fixre azért van, mert levágatta a haját. Karrierje elején még hosszú hajjal jöttek a 8 meg 10TD-s szezonok, levágatta vissza is esett. De elkezdte növeszteni megint, egyből jött is a TD.

több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 449 — Keep pounding
Wyatt
Persze hogy van örülés. Majd hogy nem jobban örültem a td nek mint annak hogy nyertünk 😂😂😂 Ott őrjöngtem a tv szobában párom meg kérdezte mi van?? 😂😂😂
Midnight
Na azért, én is tomboltam, hogy na végre, haverom sem értette hirtelen, minek örülök így egy eldőlt meccsen :d
Wyatt
Julio Jones TD? Ez olyan, mint Bödöcs Putyin paródiája, emberi jogok? Lefordíthatatlan szójáték 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt
Persze hogy van örülés. Majd hogy nem jobban örültem a td nek mint annak hogy nyertünk 😂😂😂 Ott őrjöngtem a tv szobában párom meg kérdezte mi van?? 😂😂😂
Midnight
Na azért, én is tomboltam, hogy na végre, haverom sem értette hirtelen, minek örülök így egy eldőlt meccsen :d

több mint 7 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 483
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 449 — Keep pounding
Illetve a Packersnek van már egy döntetlenje, ott nem annyira lesz releváns a tiebreaker.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 410 — NFL bracket champion '26
Gb-ben nyerni kellene ha WC-ot akarunk a tiebreaker miatt, nem? Mert ott is nagyot megy az a 3 csapat. | Aztán jövő héten megcsap minket a Browns.. |
Creepy
Nyilván nem lenne rossz nyerni a Lambeau-n, de dec. 9-én gyanítom már intenzív zergeb@szás lesz a tundrán, amiben ők rutinosabbak.
Ha megvernénk 2 csopriválist 4-2 lenne a divmérlegünk, annál meg sztem nem lesz jobb se a Saintsnek se a Panthersnek szal itt legalább nem buknánk a tie breakert ha vmelyiket utolérjük a csoportban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 410 — NFL bracket champion '26
Vissza kell néznem h tekert-e vmit a Quinn a sémán, de az becsülendő h egy "run the ball, stop the run" koncepciójú csapat ellen tudtunk futni és AP-t meg nulláztuk. A sec nem jó, az LB-sorban Campbell szépen fejlődik, a DL-nek jó meccse volt.
O oldalon Sarknak jár a pacsi, ez egy nagyon jó meccs volt minden szempontból.
Érződött h felkészültünk a bye week alatt rendesen, ez jó csapatok ismérve.
Ha így folytatjuk a végén még összejön a wild card. Van 4 db kötelező (@ CLE, vs. DAL, vs. BAL, vs. ARI), ezen kívül van 4 kemény idegenbeli meccs (@ NO, @ GB, @ CAR, @ TB), amiből 2-t kellene hozni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Az elmúlt két meccsen összesen 34 pontot kaptunk be, annyit kb mint amit előtte majd minden meccsen. Mindez a padlózó giants, illetve a csoportját vezető skins ellen. Mindenki döntse el maga vérmérséklete szerint, hogy ebbe akar e belelátni valamit. Szerintem a tegnapi 14 pont az azért 💪!

több mint 7 éve
nnntm Atlanta Falcons 932
Ritka az ilyen, hogy nem kell izgulnunk a végén 😀 Néha jó ilyet is megtapasztalni
több mint 7 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 980
Gec, ez most tetszett

Mindig jövőre
több mint 7 éve
Alford sérült! Egészévi homályban megsérült😂😂😂
6atos
Oliver tesánk berobban ma. 😀
Creepy
Inkább le, amilyen az idei formánk...

több mint 7 éve
6atos
Oliver tesánk berobban ma. 😀
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 904 — Omar's Coming Yo!
Bruce Irvin johet.

több mint 7 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
több mint 7 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
DJ a po-ra visszatér.
A NO elleni meccsen már pozitív +2 mérleggel érkezünk.

Én nem tudom ezek mit szívnak ... De adjál belőle azonnal ........ 😁😁😁
több mint 7 éve
Akkor ez eldőlt...😂😂 Irwin a LB-sorban simán elfért volna... igy marad az ima és Deion visszatérése...egyszer csak...

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 746 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
nem tudom mennyi kakaó van még a tankjában...de egy hátsó körös picket megkockáztatnék Bruce Irwin-ért...őt is kiárusítja Gruden...
Keano
Lejárt a trade deadline 50 perce. Majd jövőre.
több mint 7 éve
nem tudom mennyi kakaó van még a tankjában...de egy hátsó körös picket megkockáztatnék Bruce Irwin-ért...őt is kiárusítja Gruden...
Keano
Ismét a szokásos falcons nóta, kéne passrusher. Mint az elmúlt 10 évben minden egyes évben. Végülis csak két első körös ment DE-re 3 éven belül. Azt a tavalyi évet leszámítva konstans nyomás továbbra is álom kategória erre felé. Ezzel szemben dt poszton fel tudunk mutatni egy jonathan babineuxt (hiányzol!) meg egy grady jarrettet akik képesek arra, hogy odaérjenek a kúbéhoz. Én a tekintetem ezirányba fordítanám inkább, habár valóban sexy, hogy irvin korrekt szituációs játékos volt seattleben quinn alatt.

Szerk. Fordítottam volna... 😀

Szerkesztette: peach

több mint 7 éve