Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért lássuk be,Ryan soha nem volt elit,de amit leművel az elmúlt 5 meccsen az már-már tényleg szánalmas kategóriába sorolható.Arra azért képesnek tartom,hogy megint PO-ba vezesse a csapatot,de nem látom értelmét egy újabb első körös kiesésnek.Szintén zenész.
Kenny
Ryan esetében én jó pár éve egy Eli Manning-féle karrierívet láttam/látok megvalósíthatónak. Csak a probléma az, hogy eljutottunk arra a pontra, ahol Ryan már talán elérte a potenciálja csúcsát és ugye Elinak eddigre már meglett a gyűrű...
Őszintén szólva egyébként lehet adnék Shannynek még 1 évet, hogy ki tudja küszöbölni az idei rendszerhibákat. Félek tőle, hogy ha jönne xy OC más rendszerrel az azzal járna, hogy megint szétesik a fal meg a futójáték.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Azért lássuk be,Ryan soha nem volt elit,de amit leművel az elmúlt 5 meccsen az már-már tényleg szánalmas kategóriába sorolható.Arra azért képesnek tartom,hogy megint PO-ba vezesse a csapatot,de nem látom értelmét egy újabb első körös kiesésnek.
több mint 10 éve
Mondjuk azt nekem nem magyarázza meg senki, hogy miért kell háromszor olyan rolloutot hívni Ryanre, hogy balra futásból kelljen jobb kézzel passzolnia. Már a szigetfocin is úgy hívjuk a játékot, hogy olyan irányba forogjon ki a QB, hogy normálisan tudjon passzolni a QB....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
nah igen, ez a tyúk vagy a tojás esete... nem mentem fel ryant mert tényleg szar sajnos,de shannahan a játékhívásokkal sem segíti ( és akkor még finom voltam ). sztem ez (is) szüli az erőlködést aminek ez a vége...csak félszemmel néztem a meccseteket (a sajátunk sem kötött le igazán, valahogy 😕 ), de arról a brain fartról, ami egy RZ INT-hez vezet, nem feltételen az OC tehet, és idén nem ez az első Ryannek... bizonyára vannak bizalmi problémák az elkapókkal, most hogy ez kinek a hibája, azt meg innen Magyarisztánból sosem lehet eldönteni
peach

több mint 10 éve
nah igen, ez a tyúk vagy a tojás esete... nem mentem fel ryant mert tényleg szar sajnos,de shannahan a játékhívásokkal sem segíti ( és akkor még finom voltam ). sztem ez (is) szüli az erőlködést aminek ez a vége...ha rajtam múlna 11-5 lenne innét a vége, de nem hiszem azt, hogy ez a jelenlegi keret ezzel a coachinggal vissza tudna pattanni. Ryan faszságairól nem Shanny tehet, bár hozzátenném, hogy sehol nincsen az a kreatív játékhívás, ami jellemezte a csapatot az első 4-5 héten.nembaj, annyira rossz az NFC mögöttünk, hogy beleférnek az ilyen balgaságok. persze nem jó nézni, de ez van.Üdv újra itt. Szóval szted po lesz a vége? 😀
shawnka
peach
de mondom, annyira instabil a mögöttünk levő csapatok nagy része, hogy simán elképzelhető egy 9-7, 8-8-as Wild Card hely.
shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Én is azt éreztem, hogy zavartalanul játszhatjuk a saját kis gameplan-ünket, kényelmesen és nyugodtan... Ott mehetett el igazán a meccs, mikor Ryan INT-et dobott red zone-ban Newman-nek. Szerintem onnan már nem volt bennük hit, hogy ezt megtudják fordítani, mi meg totál biztonsági játékra mentünk rá onnan.
több mint 10 éve
Egy év után nem fogják elküldeni. Úgy gondolom egész egyszerű lehet a képlet, a labdaeladásokat kell megszűntetni. Ha nem lett volna ma is a sok ótvar labdavesztés ez a meccs W, mint ahogy egy pár még idén.Azért ha nem lett volna a 3 turnover, akkor a Vikes se csak 4 playt váltogat. Ìgy meg se tudtuk, hogy mit tudnak hátrányban.
Buga
Nyilvàn jobb esélyetek lett volna, de nem automata W.
több mint 10 éve
Meg vágjunk vissza a tampának 😀 na jó bili meg a kéz... 😀
több mint 10 éve
érdekes..mert ha nem 5-0-al kezdünk..ez a 6-5 tényleg elfogadható lenne Quinn első évében..de a játékot látva főleg támadó oldalon az tényleg siralmas...Ryan szerintem is szétesett...de az igazat megvallva nem is igazán van célpontja csak Julio...azért ha lenne 3 megbízható célpontja...akkor más lenne a szitu..én ezt az évet elelengedném...nem hiszem hogy a PO-ban nagy reményeink lehetnének idén..csak egy újabb zakó és lehetne hallgatni a " nem képes Ryan a PO-ban meccset nyerni " dumát....én csak annyit szeretnék ha a Saints meccset és az egyik Panthers meccset hoznánk... 😊
Szerkesztette: Keano

több mint 10 éve
Nézzük kicsit pozitívan, Beasley végre mutatott életjeleket 😀
több mint 10 éve
ha rajtam múlna 11-5 lenne innét a vége, de nem hiszem azt, hogy ez a jelenlegi keret ezzel a coachinggal vissza tudna pattanni. Ryan faszságairól nem Shanny tehet, bár hozzátenném, hogy sehol nincsen az a kreatív játékhívás, ami jellemezte a csapatot az első 4-5 héten.nembaj, annyira rossz az NFC mögöttünk, hogy beleférnek az ilyen balgaságok. persze nem jó nézni, de ez van.Üdv újra itt. Szóval szted po lesz a vége? 😀
shawnka
peach
de mondom, annyira instabil a mögöttünk levő csapatok nagy része, hogy simán elképzelhető egy 9-7, 8-8-as Wild Card hely.
több mint 10 éve
nembaj, annyira rossz az NFC mögöttünk, hogy beleférnek az ilyen balgaságok. persze nem jó nézni, de ez van.Üdv újra itt. Szóval szted po lesz a vége? 😀
shawnka
több mint 10 éve
Szia shawnka nekéd múa véleményed a csapatról jelen állás szerint? Bejutunk a po-ba és hogy egyáltalán ha bejutunk jó lesz az e nekünk?
több mint 10 éve
nembaj, annyira rossz az NFC mögöttünk, hogy beleférnek az ilyen balgaságok. persze nem jó nézni, de ez van.
több mint 10 éve
az a lényeg hogy jövőhéten nyerjünk!!!!
több mint 10 éve
Egy év után nem fogják elküldeni. Úgy gondolom egész egyszerű lehet a képlet, a labdaeladásokat kell megszűntetni. Ha nem lett volna ma is a sok ótvar labdavesztés ez a meccs W, mint ahogy egy pár még idén.ezzel csak az a baj, hogy 1. láthatóan nem megy. 2. összképet kell nézni, ez a rahedli int. nem azért van mert egyszerűen gabbert dobál és ennyit tud, hanem mert nem megy a passzjáték, nem érzi hogy kinek mikor hol kéne lennie, az elkapók sem tudják, így erőlködik, rossz döntéseket hoz. nem a talent levellel van a baj... az elmúlt években mikor julio kiesett és maradt white mint legitim 1. opció meg a többiek akkor is megoldották...most meg...
Buga
több mint 10 éve
Érdekes kérdés ez a javuló tendencia is..ha nem nézzük az első 5 meccset gyak. ugyanazt nyomjuk mint smith uccsó két évében csak fordítva. A defense simán po materia, az offense meg ligaalja úgy h julio meg freeman vezette a meccs előtt a ligát scrimmage yardokban 😀jó igaz de én a védelemre gondoltam xD és amúgy a támadó sor se olyan szar csak nem kéne ennyit baszakodni 😀 aztán minde jó lesz xD bejutunk a po-ba aztán ott mindenkit elpicsázunk xDD
peach
több mint 10 éve
Érdekes kérdés ez a javuló tendencia is..ha nem nézzük az első 5 meccset gyak. ugyanazt nyomjuk mint smith uccsó két évében csak fordítva. A defense simán po materia, az offense meg ligaalja úgy h julio meg freeman vezette a meccs előtt a ligát scrimmage yardokban 😀
több mint 10 éve
Egy év után nem fogják elküldeni. Úgy gondolom egész egyszerű lehet a képlet, a labdaeladásokat kell megszűntetni. Ha nem lett volna ma is a sok ótvar labdavesztés ez a meccs W, mint ahogy egy pár még idén.
több mint 10 éve
szvsz hivatalos, ennél nincs lejjebb. remélem quinn nem faszkodja el és év végén leírja a veszteséget amit le kell. shanny szvsz elszállt, a futójátékot ugyan beindította, de cserébe a totális nihilbe baszta az offenset. ryan karrier mélyponton, idegbeteg mindenki, totál szétestek. ezt sztem még egy w sem tudja összerakni. mindent elmondott ahogy matty shannyvel ordított, julio meg hesternek magyarázta azt amit és ahogy. ha egy nem működő oc és a fr. qb között kell választani sztem nem kérdés kit kell likvidálni...Hát remélem lecseréljük nagyon gyorsan Shanny-t mert ez így nem igazán működik. Csak azt nem tudom kire tudnánk lecserélni ?? :/ persze messze van még a black monday hogy edzőket rugdosanak ki, de akkor is kiváncsi vagyok kit lehetne ide hozni a helyére? és attól függetlenül hogy most ilyen a szezonunk én akkor is örülök mert az eddig szar védelmünk fel lendült és ha már nem jutunk be a po ba az se baj a lényeg hogy már javuló tendenciát mutat a csapat. Matty ben van még pár év ha össze raknak egy rendes támadó egységet egy normális kordinátorral akkor esélyes lehet a SB win is szerintem
peach
több mint 10 éve
szvsz hivatalos, ennél nincs lejjebb. remélem quinn nem faszkodja el és év végén leírja a veszteséget amit le kell. shanny szvsz elszállt, a futójátékot ugyan beindította, de cserébe a totális nihilbe baszta az offenset. ryan karrier mélyponton, idegbeteg mindenki, totál szétestek. ezt sztem még egy w sem tudja összerakni. mindent elmondott ahogy matty shannyvel ordított, julio meg hesternek magyarázta azt amit és ahogy. ha egy nem működő oc és a fr. qb között kell választani sztem nem kérdés kit kell likvidálni...
több mint 10 éve
jogos a Philly W-t elfelejtettem, csak a Saints és a Colts meccsre emlékeztemaz idei sport tv-s közvetítések eddig nem nagyon jöttek be...első hét?
Sugar611
mustaine
több mint 10 éve
az idei sport tv-s közvetítések eddig nem nagyon jöttek be...első hét?
Sugar611
több mint 10 éve
az idei sport tv-s közvetítések eddig nem nagyon jöttek be...
több mint 10 éve
Hát, nem is tudom már... Nyilván, egy jó kis hazai győzelmet várok, nagyon kéne már, de ez az 5-ik hét óta tartó rémálom eléggé sötéten telepszik már a derűlátásomra, na. Nem vagyok egy nagy hozzászóló, úgyhogy nem is megyek bele itt nagyon a dolgokba, csak mindenki mást ismételgetnék, tudjuk-látjuk mi a helyzet, mivel állunk ma szemben, és mi lesz még hátra ezután.Mindig várom nagyon a vasárnapokat, örülök, hogy láthatom játszani a kedvenceimet, ha jól-ha rosszul, ha W-ha L, de nyilván élvezetesebb lenne, és boldogabb is lennék, ha kicsit simábban mennének a dolgok. A hiányzók, és az offense töketlenkedés ellenére bízom abban, hogy visszakattan pár dolog a helyére, és rendben leszünk megint.
(Hja, hány hete is mondogatom már ezt magamnak...?? 😀 )
CSAKAFALCONS!!
RiseUp!!