Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
nem láttam a meccset, most nézem ezt a 70 yardos TD-t, azért Matty jó hülye volt hogy bedobta doubleba, mikor a másik oldalon Hardy mellett kb 30 yardon belül nem volt ember... na de örülök a W-nek, csak tartok tőle hogy a Giants már leszarja a Vikes meccset 😕
több mint 10 éve
st. louis meg vezet a seaheawks ellen xDDD
több mint 10 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
oh, cool. a SoS-ig olvastam a tweetet 😀De kell. A Vikings ellen egymás ellenivel szopunk, a Hox meg közös ellenfelek ellen jobb.Kell a két Seaheawks loss is, mert a Vikestól kikaptatok.nem számít, a strength of schedule miatt jók lennénk ELVILEG
gabokocka
shawnka
Hármas holtversenyben viszont zsírok vagyunk, mert ott a strength of schedule számít, amiben jobbak vagyunk a Vikes-nál.
empty taxi
több mint 10 éve
De kell. A Vikings ellen egymás ellenivel szopunk, a Hox meg közös ellenfelek ellen jobb.Kell a két Seaheawks loss is, mert a Vikestól kikaptatok.nem számít, a strength of schedule miatt jók lennénk ELVILEG
gabokocka
shawnka
Hármas holtversenyben viszont zsírok vagyunk, mert ott a strength of schedule számít, amiben jobbak vagyunk a Vikes-nál.

Madden hates me.
több mint 10 éve
végre ismét jó volt falconst nézni. az offense is hasított, a d-re meg nincsenek szavak. 13 ponton tartani ezt a pantherst akik vagy 200 pontot raktak fel az elmúlt 5 meccs alatt. mondjuk az nem volt hátrány h ginn kidöglött, remélem nem súlyos. a po-t hagyjuk is, nem fogunk bejutni, nem is érdemeljük meg azért amit műveltünk a szezon felében. jövőhéten saint, nekik már csak annyi maradt, hogy minket oda-vissza nekünk meg annyi h ezt elkerüljük. amekkora mentális pokol volt a két tampa meccs, ez akkora mennyország legalább szóval sztem elpicsázzuk őket is, hogy örömmel vonuljunk az offseasonra. akkora meg marad a bosszankodás a tamp meccsek miatt, mert ez a szezon azokon ment el...azt valaki megmagyarázhatná roddy ezt a meccset honnan szedte elő... élmény volt nézni őt, nehogy kiderüljön végig vmi titkolt sérülés hátráltatta...áhh inkább nem élem bele magam 😀 de jó volt ez basszameg, már hiányzott 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Kell a két Seaheawks loss is, mert a Vikestól kikaptatok.nem számít, a strength of schedule miatt jók lennénk ELVILEG
gabokocka
több mint 10 éve
Maximum a Vikingeket üthetitek el, mi már bent vagyunk.
több mint 10 éve
Kell a két Seaheawks loss is, mert a Vikestól kikaptatok.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Apró hiba h a hawksnak is kettőt kéne cumiznia 😀baszok a hawksra, ők nem fognak. a Vikings igen. 😀
peach
több mint 10 éve
Ki védekezett Julion? Látom 170+y és TD áll a neve mellett 😊Sok állt fel slotba, ahova nem követte Norman.
Gratulálok btw.
undisputedly

Madden hates me.
több mint 10 éve
Apró hiba h a hawksnak is kettőt kéne cumiznia 😀
több mint 10 éve
Ki védekezett Julion? Látom 170+y és TD áll a neve mellett 😊Gratulálok btw.
több mint 10 éve
Megérdemeltük, ez járt nekünk 😊 Cam arca a végén mindent megért 😀
több mint 10 éve
ennyibazmeg.komolyan leszarom a rájátszást, nincs ott semmi keresnivalónk, de ez a Panthers-verés majdnem az egész szezonért kárpótolt.
Szerkesztette: bergerdani
Mindig jövőre
több mint 10 éve
odanézz, végre jó volt megint Falcons meccset nézni. 😀jövő héten szamba a furaszínű csapat ellen, a Vikings leolvad és megyünk a kedvenc stadionunkba januárban.
easy game, easy life.
több mint 10 éve
Igeeeeeeeeeeeeen!!!! 😀 😀 😀 😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Grat srácok, legalább hátrébb draftoltok 😊
több mint 10 éve
Amiket olvastam az alapján a zuhanyzós sztori az igaz, elcsúszott, beverte a fejét, agyrázkódása lett.
több mint 10 éve
Coleman elesett a zuhanyzóban, agyrázkódás gyanú. Bestof jellegű sérülés 😊én úgy értelmeztem, hogy egy esetleges agyrázkódás utóhatása miatt esett össze a zuhanyzóban, úgy azért kevésbé vicces
gabokocka
több mint 10 éve
Coleman elesett a zuhanyzóban, agyrázkódás gyanú. Bestof jellegű sérülés 😊Anyám..ez olyan mint a Rio és playstation vagy Canizares és az arcvizes üveg sérülés 😀 😀
gabokocka

több mint 10 éve
Coleman elesett a zuhanyzóban, agyrázkódás gyanú. Bestof jellegű sérülés 😊
több mint 10 éve
Norman egy suttyó paraszt. Finnegannal biztos jól megértik egymást.... Remélem az 'ötödik számú elkapó' csinál majd valami szépet mellette.Boldog karácsonyt mindenkinek! 😊
több mint 10 éve
Még ha roddy nem is a legszimpatikusabb ember a pályán és valóban gyenge idén de ha mást nem is, a pályafutása miatt illene a sportemberi tiszteletet megadnia neki. Mégiscsak pár év múlva fent fog lógni a 84es mez az új stadion falán...Boldig karit mundenkinek! 😊