Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
lehet csak a remény beszél belőlem, de ha po-ba jutunk és sikerül nyerni egy meccset, akkor átszakad egy gát és egész sokáig el fogunk jutni...peachNem feltétlen (csak a remény). Mert ha POban egy meccset nyertek, főleg ha az nem a WC meccs, akkor már egész sokáig el vagytok jutva alapból.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Free agent CB Dominique Franks visited the Dolphins
több mint 12 éve
lehet csak a remény beszél belőlem, de ha po-ba jutunk és sikerül nyerni egy meccset, akkor átszakad egy gát és egész sokáig el fogunk jutni...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
egy kis jósolgatás:sportsillustrated.cnn.com/2012/football/nfl/09/04/nfl-predictions-2012/index.html?eref=sihp&sct=hp_t11_a0
több mint 12 éve
Egy kis muzsika Moore-módra:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
QB 1. Matt Ryan2. Dominique Davis
3. Luke McCown
RB 1. Michael Turner
2. Jacquizz Rodgers
3. Jason Snelling
4. Antone Smith
GLB 1. Michael Turner
2. Jacquizz Rodgers
3RB 1. Jacquizz Rodgers
2. Jason Snelling
FB 1. Lousaka Polite
WR1 1. Roddy White
2. Harry Douglas
3. Tim Toone
WR2 1. Julio Jones
2. Kevin Cone
WR3 1. Harry Douglas
TE 1. Tony Gonzalez
2. Michael Palmer
3. Tommy Gallarda
K 1. Matt Bryant
DE 1. John Abraham
2. Ray Edwards
3. Kroy Biermann
4. Lawrence Sidbury
5. Jonathan Massaquoi
DT 1. Jonathan Babineaux
2. Peria Jerry
3. Vance Walker
4. Travian Robertson
5. Corey Peters
MLB 1. Akeem Dent
2. Mike Peterson
WLB 1. Sean Weatherspoon
2. Robert James
SLB 1. Stephen Nicholas
CB 1. Brent Grimes
2. Dunta Robinson
3. Asante Samuel
4. Chris Owens
5. Robert McClain
FS 1. Thomas DeCoud
2. Charles Mitchell
SS 1. William Moore
2. Chris Hope
P 1. Matt Bosher
több mint 12 éve
A teljes lista:CB Dominique Franks, WR Drew Davis, LB Pat Schiller, LB Rico Council,
C Tyler Horn, T Bryce Harris, TE LaMark Brown, LB Spencer Adkins,
LB Jerrell Harris, WR Marcus Jackson, CB Marty Markett,
DT Micanor Regis, RB Dmitri Nance, WR James Rodgers,
CB Peyton Thompson, OG Andrew Jackson, FB Mike Cox,
LS Joe Zelenka, S Suaesi Tuimaunei and DL Conrad Obi.
több mint 12 éve
franks? wtf?
több mint 12 éve
The Falcons made final cuts today to get to the 53-man roster. Dominique Franks, Spencer Adkins and Kerry Meier were all let go.hát akkor mégse volt annyira kőbe vésve az az 5 CB.
több mint 12 éve
úgyse nyeri kétszer egymás után ugyanaz a csoportot 😊 legalábbis remélem 😀NFC South Preview:hát sok újdonság nincsen benne 😀peach
sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/kerry_byrne/08/28/nfc-south-preview-2012/index.html?eref=sihp&sct=hp_t13_a0Sugar611
több mint 12 éve
NFC South Preview:hát sok újdonság nincsen benne 😀
sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/kerry_byrne/08/28/nfc-south-preview-2012/index.html?eref=sihp&sct=hp_t13_a0Sugar611
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
NFC South Preview:sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/kerry_byrne/08/28/nfc-south-preview-2012/index.html?eref=sihp&sct=hp_t13_a0
több mint 12 éve
McCown Koetter embere, a legutóbbi 3 szezont együtt nyomták Jacksonvilleben. Szvsz a Saints is azért igazolta le McCownt h meséljen már a Koetter-rendszerről. Most h kitették Dirk is örül h egy régi ismerős segíti aki nem mellesleg a Saints-playbookkal is képben van.
Madden hates me.
több mint 12 éve
redman impotens lett, mccown meg tálent, csak ezt ne kelljen bizonyítania...
több mint 12 éve
Nyilvánherp derpkaszoThe Falcons today have released QB Chris Redman and signed QB Luke McCown.Nem a Saints-playbook teszi értékesebbé McCownt, áááh, dehogy 😊atapapa
Redman belefáradt a sok térdelésbe!! 😀Sugar611
Mennyivel is vonzóbb az a McCown, aki karrierje során 9 TD mellett 14 picket dobott 😂 Redmannél ez az arány legalább fordított volt 😛
több mint 12 éve
herp derpThe Falcons today have released QB Chris Redman and signed QB Luke McCown.Nem a Saints-playbook teszi értékesebbé McCownt, áááh, dehogy 😊atapapa
több mint 12 éve
The Falcons today have released QB Chris Redman and signed QB Luke McCown.Nem a Saints-playbook teszi értékesebbé McCownt, áááh, dehogy 😊
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
The Falcons today have released QB Chris Redman and signed QB Luke McCown.Redman belefáradt a sok térdelésbe!! 😀
több mint 12 éve
Peters nem lesz a szezon elején így Babs mellett a Walker-Jerry-Robertson hármast fogják rotálni.
Madden hates me.
több mint 12 éve
redman nyílván nem egy talent, amikor néha pályára kellett, hogy lépjen asszem sosem téptem a hajamat... nekem megfelelő backup, nyílván ha huzamosabb ideig kéne h játszon akkor tré van, de ez a legtöbb csere QB-ra igaz....
több mint 12 éve
Redman tényleg tud valamit, ez már beteges egy kicsit 😊én a mai napig nem értem, hogy Redman kit dug, hogy még mindig a csapatnál lehet. JPW és DD is sokkal jobb opciónak tűnik nekem. mondjuk nála bárki 😀shawnkaThe Falcons have waived QB John Parker Wilson as part of moves to get down to league-mandated 75-player limit...Sugar611
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
én a mai napig nem értem, hogy Redman kit dug, hogy még mindig a csapatnál lehet. JPW és DD is sokkal jobb opciónak tűnik nekem. mondjuk nála bárki 😀shawnkaThe Falcons have waived QB John Parker Wilson as part of moves to get down to league-mandated 75-player limit...
több mint 12 éve
Nem veszem kötekedésnek. Ez egy egyszerű eszmecsere. Pusztán azért teszik ez az adat mert Matty ugyan statisztikailag a legjobb szezonját zárta tavaly, de hullámzóbb volt a teljesítménye, mint korábban. Ilyen szintű pontosság úgy gondolomÉn se vagyok nagy híve a PS-ból levont következtetéseknek, de egy dolog szvsz nagyon jel: Matty 75%-os pontosságaempty taxiEsküszöm nem akarok kötekedni, de Chase Daniel nálunk 71,9%-kal dobál, és sokszor kezdőkkel telerakott védelmek ellen is.
Gyurma Pappa
h azért sejteti h ebben fejlődhetett.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Én se vagyok nagy híve a PS-ból levont következtetéseknek, de egy dolog szvsz nagyon jel: Matty 75%-os pontosságaempty taxiEsküszöm nem akarok kötekedni, de Chase Daniel nálunk 71,9%-kal dobál, és sokszor kezdőkkel telerakott védelmek ellen is.
de nem is az eredményekből "következtetünk" mi sem, hanem a mutatott játék, a playhívások képéből, az egyéni megmozdulásokból.kaszoTényleg ne érts félre te sem, tök mindegy nekem hogy milyen következtetéseket vonsz le, és még azt sem mondom, hogy JJ nem lesz beast a szezonban, mert simán lehet, benne van, nem véletlenül hozott érte akkora áldozatokat a FO.
Csak annyit mondtam, hogy ez az előszezon, és szerintem kb. semmit nem lehet belőle levonni, főleg a kezdő védelmek egészen máshogy tudnak játszani a szezon alatt.
több mint 12 éve
de nem is az eredményekből "következtetünk" mi sem, hanem a mutatott játék, a playhívások képéből, az egyéni megmozdulásokból.