Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem láttam a tegnapi meccset, de megnéztem az összefoglalót + végig olvastam az eredménykövetést...😊 Biztató kezdet...a Broncos - Steelers meccset viszont megnéztem...nem lesz könnyű a hétvége..Manning visszatért...félek hogy szétdobál minket rendesen..
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
Valami azt súgja,hogy szép szezon elé nézünk!az lehet, de szerintem a Brocos meccs rohadt nehéz lesz! Brutál a védelmük, és Manning megint elég jól osztogat! azokat a labdákat még én is elkapnám!😛 😀
Kenny
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
Turner magához térhetne, mert a tegnapi teljesítménye elég halovány volt! Emlékszem mondtátok preseason után, hogy Tony-nak, meg Turnernek javulnia kell. Tony szerintem fasza volt, nagyon drukkoltam neki, hogy legyen TD-je!!DE a futásaink nagyon szarok voltak! Mindig mindent középen erőltettünk.
Viszont az jó volt, hogy Ryan ilyen jókat futott! Jó lenne ha olyan lenne mint Aaron, hogy ha nincs kinek passzolni, tud futni!
több mint 12 éve
Ryan soha nem kezdett még ilyen jól szezont. Szerintem mondjuk még ilyen jól sem játszott: Matt Ryan completed 74% of his passes, going 23-31 for 299 yds & 3 TDs, plus a rushing TD. Ryan had a 136.4 QB rating.Én a komoly tornamutatványokat bemutató, illetve magukat sokszor teljesen üresre játszó elkapóit emelném ki. Ahogy én láttam, az is döntő faktor volt.
shawnka
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
remélem gabónak még mindig tetszik a védelem 😛
több mint 12 éve
Ryan soha nem kezdett még ilyen jól szezont. Szerintem mondjuk még ilyen jól sem játszott: Matt Ryan completed 74% of his passes, going 23-31 for 299 yds & 3 TDs, plus a rushing TD. Ryan had a 136.4 QB rating.na, most már elhiszem, hogy nagy éve lesz 😊
shawnka
több mint 12 éve
Ryan soha nem kezdett még ilyen jól szezont. Szerintem mondjuk még ilyen jól sem játszott: Matt Ryan completed 74% of his passes, going 23-31 for 299 yds & 3 TDs, plus a rushing TD. Ryan had a 136.4 QB rating.
több mint 12 éve
Gratulálok! Jobb volt a Falcons.Igazából első félidőben is, de másodikban már nem is maradt kérdés.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Mi ebben az ehhhh? Amúgy nem sokat nyerünk vele, Smith csak 4 meccset hagyott volna ki, addig Galette kaphatott volna lehetőséget, Vilma sérült, nem mostanában fog játszani...Payton-re meg nem vonatkozik a dolog.
több mint 12 éve
Jogerősen igazat adott a bíróság a New Orleans csapatának, mely során az NFL "Bounty Gate"-et követő eltiltásait fellebezték megAz ítélet kimondja, hogy az NFL főbiztosának, Roger Goodellnek nem lett volna joga játékosokat megbüntetnie (a Saints a CBA-re hivatkozott, mely nem vonatkozik az edzőkre), mert nem tudta döntően bizonyítani, hogy tényleg a sérülés okozása volt a céljuk. Automatikusan törlődik tehát Jonathan Vilma és Will Smith, illetve két ex-Szent, Anthony Hargrove és Scott Fujita eltiltása, de az ügy itt nem ér véget, Goodell új bizonyítékok tudatában még "visszavághat".
ehhhhh..........
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Dallas Cowboys=Fradi – a legnépszerűbb csapatWashington Redskins=Fradi – a legsikeresebb fővárosi csapat
New York Giants=Fradi – a legnépesebb város legsikeresebb csapata
Philadelphia Eagles=Fradi – a legegyértelműbb (zöld sasok) 😛
több mint 12 éve
1x már végigvezettem h melyik NFL franchise melyik magyar NB1-es csapat, de ha nagyon akarod megteszem megint:empty taxiazok az indokok 😀😀😀DD
több mint 12 éve
1x már végigvezettem h melyik NFL franchise melyik magyar NB1-es csapat, de ha nagyon akarod megteszem megint:Siófok=Phins beach hangulat, szar csapat
Honvéd=Redskins fővárosi csapat, ink a múltja szép mint a jelene
Debrecen=Chiefs Dombi Tibi olyan mint a Chiefs: futni tud, passzolni kevésbé. Plusz ugye mind2 piros-fehér
Diósgyőr=Broncos hegyvidéki csapat nagy szurkolótömeggel
Eger=Texans legfiatalabb szereplői a bajnokságnak
Fradi=Eagles zöld sasok
Győr=Cowboys övék a legfaszább stadion, és a csapatuk sem rossz
Kaposvár=Jax hasonló a színük és egyik csapatban sincs vmi sok extra
KTE=Ravens lila mind2 és a játékuk is szerethető
Pápa=Steelers Leonard Pope jelenlegi csapata és már nem NB1-es a Vasas
MTK=Rams a legfiatalabb átlagéletkorú csapat
Paks=Chargers a két legöregebb csapat plusz mind2nek van vmi köze az áramhoz
Pécs=Falcons piros-fekete déli csapatok
Szombathelyi Haladás=GB zöld-zöld plusz már itt játszik Saturday
Újpest=Raiders lelkes szurkolótábor, ink a múlt mint a jelen a fényes
Vidi=Seahawks övék a legburzsujabb tulaj
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
ennyire nem mélyültem bele, csak gondoltam holmi porto.man city féle összehasonlításban különlegenek pozícionálom magunkat 😀nagy, inkább elképzelt mint valós rég elmúlt dicsőség, és kicsi, jelentéktelen jelen, sok erőszakos szurkolóval? 😀 mert nem hiszem 😊Gyurma Pappaegy kis érdekesség:mi vagyunk a fradi 😀 😀peach
www.espnamerica.com/hu/f2/clubhouse/article/nfl-do-you-know-your-football/Sugar611
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
vétó!egy kis érdekesség:mi vagyunk a fradi 😀 😀peach
www.espnamerica.com/hu/f2/clubhouse/article/nfl-do-you-know-your-football/Sugar611
több mint 12 éve
nagy, inkább elképzelt mint valós rég elmúlt dicsőség, és kicsi, jelentéktelen jelen, sok erőszakos szurkolóval? 😀 mert nem hiszem 😊egy kis érdekesség:mi vagyunk a fradi 😀 😀peach
több mint 12 éve
egy kis érdekesség:mi vagyunk a fradi 😀 😀
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
egy kis érdekesség:www.espnamerica.com/hu/f2/clubhouse/article/nfl-do-you-know-your-football/
több mint 12 éve
Korábban, mint vártam 😀Toone megsérült.
The Falcons today have signed CB Dominique Franks and waived WR Tim Toone.shawnka
Madden hates me.
több mint 12 éve
Korábban, mint vártam 😀The Falcons today have signed CB Dominique Franks and waived WR Tim Toone.
több mint 12 éve
jerrynek van is honnan fejlődnie, walker meg nem volt rossz tavaly szvsz. peterst meg kifejezetten jó volt, ő most miért nincs rosteren?Peters PUP-on van lábtöréssel. Jerry futás ellen tavaly már mutatott egész jó dolgokat, viszont pass rushban teljesen súlytalan volt.
am. kösz a fordítást 😉peach
Madden hates me.
több mint 12 éve
jerrynek van is honnan fejlődnie, walker meg nem volt rossz tavaly szvsz. peterst meg kifejezetten jó volt, ő most miért nincs rosteren?am. kösz a fordítást 😉
több mint 12 éve
A coordinatoraink tartottak egy sajtótájékoztatót a lényeg:Nolan:
- Dabollt, a Chiefs OC-t nagyon sokra tartja, dolgoztak együtt Miamiban
- Dentről azt mondta, hogy tetszik neki amit eddig csinált, jelenleg még csak 2-down-LB, de idővel akár 3-down játékos is lehet. Ráér, ilyen secondaryvel sok lesz a nickel, abba meg tolja Spoon meg Nicholas
- Jerry szépen fejlődik, ő fogja a legtöbb snapet kapni Babs mellett, de azért néhányszor Robertson is fel fog tűnni
Koetter:
- Ryannel a kezdetektől fogva jól kijönnek, Ryan egyik legnagyobb erősségének nevezte a kommunikációját
- McCown sokat dolgozik a QB coach-csal Glenn Thomas-szal, hogy utolérje magát, elvégre nem nálunk volt a TC alatt
- Elégedett Palmerrel és Gallardával, konzisztens role playereknek tartja őket
- Úgy készülünk, hogy a Chiefs a legjobb csapatával áll ki leszámítva Halit, aki eltiltott
Armstrong:
- Az új LS Josh Harris labdái nagyon nagy sebességgel repülnek, ezért lett ő a rosteren
- Bosher jobban ügyel a technikára
- A Chiefs ST unitjára azt mondta h nagy és gyors. Fizikálisan kihívás lesz a mi ST-ünknek
- Robert James és Antone Smith jól szerepelt ST coverben az előszezonban (gyanítom ezért vannak rosteren)
- Quizz mint KR kellemes meglepetés lesz, jól lát a pályán, jól olvassa a blokkokat, Armstrong biztos benne h be fog válni
- Cliff Matthews komoly mismatch a legtöbb ST-er számára, Armstrong nagyon elégedett a munkájával
- Franks szerinte nem fog hiányozni a ST-ből hála Robert McClainnek
Madden hates me.