Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
a lényeg, hogy kicsit sem lepődnék meg ha 6-0val mennénk byeweekre... a védelem nekem nagyon tetszik továbbra is, igaz jobban szopjuk a futásokat viszont passz ellen konkrétan még nem láttam ilyen falcons D-t soha... szegény grimes nagyon lubickolna szvsz.idén ilyet leírni, hogy 6-0... 😀
a futás javításán kell elsősorban dolgozni, az nem megy egyelőre...peach
borzasztóan nagy turnover gyár vagyunk idén(is), és továbbra is keveset adjuk el a labdákat. talán mint szurkolóknak nekünk van a legjobb, legkényelmesebb dolgunk.
viszont megnéznék egy olyan meccset, ahol egy combosabb hátrányba kerülünk. Ryan-re nagyon ráférne a nyomás alatti játék.
több mint 12 éve
a lényeg, hogy kicsit sem lepődnék meg ha 6-0val mennénk byeweekre... a védelem nekem nagyon tetszik továbbra is, igaz jobban szopjuk a futásokat viszont passz ellen konkrétan még nem láttam ilyen falcons D-t soha... szegény grimes nagyon lubickolna szvsz.a futás javításán kell elsősorban dolgozni, az nem megy egyelőre...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
3-0 😊Pont ezt akartam irni,hogy az idei szezonban nem lehet biztosra menni.Lényeg hogy tartsuk ezt a remek formát,és ne pukkadjunk ki a végére.
az a durva, hogy "elvileg" most jön a schedule könnyebb része: Carolina, Washington, Oakland. bár egyikre se mernék biztosat mondani a mai fordulatok után.shawnka
GO FALCONS
több mint 12 éve
Nfl.com-on Matty Ice-t hívják a "hottest QB"-nak, kissé paradox, de igaz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
3-0 😊Carolina és RG-ék meglesz, talán nem olyan simán. Oakland ami kérdés nálam, McFadden ma is kurva jó (igaz szar most a Steelers D)
az a durva, hogy "elvileg" most jön a schedule könnyebb része: Carolina, Washington, Oakland. bár egyikre se mernék biztosat mondani a mai fordulatok után.shawnka
Mindig jövőre
több mint 12 éve
3-0 😊az a durva, hogy "elvileg" most jön a schedule könnyebb része: Carolina, Washington, Oakland. bár egyikre se mernék biztosat mondani a mai fordulatok után.
több mint 12 éve
azt tudtátok, hogy az alternatív fekete mezt legközelebb csak 2014-ben viselhetjük? a throwback piros sisakos felszerelés miatt van ez, mert a 2 évvel ezelőtti retro bohóckodás miatt az lett kinevezve 3. számúnak. az NFL szabályai szerint ez a döntés 5 évre szól.shawnkahát akkor kapják be, a fekete az epic pedig.
több mint 12 éve
nem szeretem azt a retros mezt egy kicsit sem, a fekete viszont a kedvencem volt... reméltem h idén már az lesz, de ezekszerint mégsem... 😕
több mint 12 éve
azt tudtátok, hogy az alternatív fekete mezt legközelebb csak 2014-ben viselhetjük? a throwback piros sisakos felszerelés miatt van ez, mert a 2 évvel ezelőtti retro bohóckodás miatt az lett kinevezve 3. számúnak. az NFL szabályai szerint ez a döntés 5 évre szól.
több mint 12 éve
Schefter mester:Despite being arrested this past week for DUI, Falcons running back Michael Turner still is expected to start today at San Diego.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Chris Owens and Antone Smith have been ruled out of Sunday's game. Clabo, Spoon are questionable.empty taxi
több mint 12 éve
Chris Owens and Antone Smith have been ruled out of Sunday's game. Clabo, Spoon are questionable.
Madden hates me.
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=dRAIHeGO5Qg&list=UUzjCfV3LHyarKbdb-2ScGZg&index=1&feature=plcphatalmas formák 😀
több mint 12 éve
királyság, tengeri túli karrier kezdete 😀miért említenek meg a falconsos podcastban, meg egyáltalán h kerültél oda? 😀peachtwitteren szoktam beszélni a két készítővel, akik amúgy az oldalt meg a szociális média tartalmakat is gondozzák. kérdeztem tőlük valamit, így válaszolták meg.shawnka
több mint 12 éve
miért említenek meg a falconsos podcastban, meg egyáltalán h kerültél oda? 😀peachtwitteren szoktam beszélni a két készítővel, akik amúgy az oldalt meg a szociális média tartalmakat is gondozzák. kérdeztem tőlük valamit, így válaszolták meg.
több mint 12 éve
miért említenek meg a falconsos podcastban, meg egyáltalán h kerültél oda? 😀
több mint 12 éve
Nekem is tetszik az új.
több mint 12 éve
Sztem coolabb, de tedd fel a kérdés az NFC South csevegőben is.
Madden hates me.
több mint 12 éve
itt is megkérdezem, mert végülis nektek van. bejött ez az újféle egyszerűbb, ám sokkal faszább körképtípus?
több mint 12 éve
The Falcons are a perfect 5-0 when traveling West since 2008. This streak includes the Birds outscoring opponents 155-72 in dominant fashion.Ritkaság h ennyire menjen vkinek a nyugati parton.
Grat shawnka!
Madden hates me.
több mint 12 éve
Oké. Fülelek. Már elkezdtem hallgatni.29:20 körülshawnkaitt a hivatalos heti podcast, érdemes meghallgatni. nem csak azért, mert engem is megemlítenek benne 😛Grat. Mikor? iktriad
www.atlantafalcons.com/media-lounge/audio/FalconCast-Falcons-at-Chargers/3e39cc90-2562-4c9a-8860-7e4472292763shawnka
több mint 12 éve
29:20 körülitt a hivatalos heti podcast, érdemes meghallgatni. nem csak azért, mert engem is megemlítenek benne 😛Grat. Mikor? iktriad
www.atlantafalcons.com/media-lounge/audio/FalconCast-Falcons-at-Chargers/3e39cc90-2562-4c9a-8860-7e4472292763shawnka
több mint 12 éve
itt a hivatalos heti podcast, érdemes meghallgatni. nem csak azért, mert engem is megemlítenek benne 😛Grat. Mikor?