Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
shawnka nem lesz már southos heti összefoglaló? 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
én erről meccs végén lemaradtam, de mondom. nekem kifejezetten tetszik ez a vérmérséklet.szerintem sincs ezzel semmi gond! maradjon ilyen, sose legyen halvérű!!Sugar611nem értem mi a baj ezzel, nem a panthers "kispad" előtt üvöltötte...peachteljesen korrekt hozzáállás ilyen meccsszituációnál. adom.Zsoca
sajnos nem egy túl változatos nyelv az angol, ha a káromkodásról van szó. 😊
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
szerintem sincs ezzel semmi gond! maradjon ilyen, sose legyen halvérű!!nem értem mi a baj ezzel, nem a panthers "kispad" előtt üvöltötte...peachteljesen korrekt hozzáállás ilyen meccsszituációnál. adom.Zsoca
több mint 12 éve
nem értem mi a baj ezzel, nem a panthers "kispad" előtt üvöltötte...peachteljesen korrekt hozzáállás ilyen meccsszituációnál. adom.
több mint 12 éve
nem értem mi a baj ezzel, nem a panthers "kispad" előtt üvöltötte...
több mint 12 éve
aki nem látta volna még: most éppen ettől lett (valahol jogosan) ekézés tárgya másutt Matty.értem én, hogy fel volt pörögve, én is üvöltöttem itthon, de ez talán egy kicsit meredek. szájról könnyen olvasók előnyben.
több mint 12 éve
Szavazz Ryanre!Itt:
www.nfl.com/voting/never-say-never/2012/REG/4
és itt:
www.nfl.com/voting/players-air-and-ground/2012/REG/4
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
nem tudom elképzelni, hogy nem valami durva nem publikus dolog miatt hagyta ott a csapatot... összeveszett mindenkivel vagy mit tudom én. Teljesen nem volt logikus, hogy a bounty közepén eligazoljon pont hozzánk. Örülök neki, meg minden, de akkor sem értem.Gyurma Pappanem akarom ezt a vonalat erőltetni, mert a falra mászom néha ezektől a videóktól(vidéki cigányok nyomják a ritmust-D-Block), de érdekes, hogy ő-Lofton, aki a D legbiztosabb pontja volt, egyszerűen megmaradt a háttérben ezekben a videókban.
nyilván ez semmi abból, amit látunk, de elgondolkodtató. egyszerű következtetés, de sajnos ezek alapján nem illettebbe a D-be.
én remélem, hogy ebből az jön ki, hogy Dent lehet hogy egy gyengébb MLB, de neki megvan a szelleme, hogy belepasszoljon ebbe a defense-be. egy igazi ballhawk teambe. d-block, d-blok, dblock
boccs a sok dee, de deee
több mint 12 éve
Shawnka pedig örülhet: Owens edzhet a héten.empty taxisőt már edzett is! 😊 elvileg kezdeni is fog vasárnap.
több mint 12 éve
nem tudom elképzelni, hogy nem valami durva nem publikus dolog miatt hagyta ott a csapatot... összeveszett mindenkivel vagy mit tudom én. Teljesen nem volt logikus, hogy a bounty közepén eligazoljon pont hozzánk. Örülök neki, meg minden, de akkor sem értem.irreleváns hasonlat. Loftonnak megadatott a lehetőség, hogy 4 éven belül 3x leégjen egy PO-ban. az majdnem annyira menő. ő ezt dobta el..Csak halkan mondom, hogy Vilma sokkal szarabb helyzetben igazolt a Saintshez és neki már van gyűrűje 😉Gyurma PappaCsak halkan mondom Lofton egész jó időben és jó helyre igazolt 😀Kennyerre már én is gondoltam!! 😀Sugar611
egyébként csicskaság, hogy hozzátok ment na. egyébként szürke is volt ő a D-Block-hoz...Zsoca
több mint 12 éve
irreleváns hasonlat. Loftonnak megadatott a lehetőség, hogy 4 éven belül 3x leégjen egy PO-ban. az majdnem annyira menő. ő ezt dobta el..Csak halkan mondom, hogy Vilma sokkal szarabb helyzetben igazolt a Saintshez és neki már van gyűrűje 😉Gyurma PappaCsak halkan mondom Lofton egész jó időben és jó helyre igazolt 😀Kennyerre már én is gondoltam!! 😀Sugar611
egyébként csicskaság, hogy hozzátok ment na...de nem sajnálom. nagy játékos, de szürke volt ő a D-Block-hoz...
több mint 12 éve
A helyzet az h Vilma menekülni akart 3-4-ből, míg Lofton esetében nem igazán tudni h miért akart váltani.Csak halkan mondom, hogy Vilma sokkal szarabb helyzetben igazolt a Saintshez és neki már van gyűrűje 😉Gyurma PappaCsak halkan mondom Lofton egész jó időben és jó helyre igazolt 😀Kennyerre már én is gondoltam!! 😀Sugar611
Shawnka pedig örülhet: Owens edzhet a héten.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Csak halkan mondom, hogy Vilma sokkal szarabb helyzetben igazolt a Saintshez és neki már van gyűrűje 😉Csak halkan mondom Lofton egész jó időben és jó helyre igazolt 😀Kennyerre már én is gondoltam!! 😀Sugar611
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
Csak halkan mondom Lofton egész jó időben és jó helyre igazolt 😀Kennyerre már én is gondoltam!! 😀
több mint 12 éve
Csak halkan mondom Lofton egész jó időben és jó helyre igazolt 😀
több mint 12 éve
én nem féltem Juliot. Roddy-nak is kellett pár év, mire azt hozta, amit vártunk. sajnos AJ Green már most nagy beast, de ne legyünk telhetetlenek, amíg Gonzo MVP formában játszik.keress nyugodtan màsik képet, rád bízom 😉
Buga! nagyon pixeles ez a kép. helmet nélkülit szeretnél?Zsoca
több mint 12 éve
én nem féltem Juliot. Roddy-nak is kellett pár év, mire azt hozta, amit vártunk. sajnos AJ Green már most nagy beast, de ne legyünk telhetetlenek, amíg Gonzo MVP formában játszik.Buga! nagyon pixeles ez a kép. helmet nélkülit szeretnél?
több mint 12 éve
kell valakinek új sig? régen csináltam, van időm, flesselnék.ZsocaNagyon megköszönném ha össze tudnál dobni valami olyasmit amin Weatherspoon azt a bizonyos kanalazós örömtáncot csinálja,ha nem sikerül akkor egy sima Spoon-os is jó lesz.
Köszönöm.
több mint 12 éve
kell valakinek új sig? régen csináltam, van időm, flesselnék.Zsocaköll hát 😀
www.facebook.com/photo.php?fbid=10151093239812842&set=pb.50806422841.-2207520000.1349099220&type=1&theater
ez tegnapi, valami olyan kellene ami azt sugallja, hogy mvp formában játszik 😊 ha nem tetszik a kép nem muszáj ebből 😊 előre kösz
több mint 12 éve
Sztem egyszerű, ő többet találkozott Gamble-vel, aki azért jó, míg White Normannel, aki viszont rossz. Nem kell ezt túlbonyolítani. Mlút héten Cruz 40 yard Barden 140, ott is hasonló volt a felállás.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
JJ viszont már második meccsét betlizte végig zsinórban, nemtom mitől esett így vissza :/Tapasztalat hiány. Amíg Roddy el tud válni egy Norman vagy Nakamura szintű DB-től, addig ő nem. Nem csak, hogy alig kapott el, alig ment felé labda is, legalábbis ezen a meccsen. Egyébként 31-szer volt target, amiből 16-ot kapott el (ami 1-3 elkapással rosszabb, mint más hasonló WR-eknél), Roddy 27/39.
peach
Egyébként a 3. meccse, mert a DEN, SD meccsen is szar volt. 216 yardból 108 a KC ellen csinált...
több mint 12 éve
kell valakinek új sig? régen csináltam, van időm, flesselnék.
több mint 12 éve
remélem én is, csak furcsa h eddig snappet nem volt fent... pl. tegnap sem, pedig látszott h a fal jobb oldalán k*rva nagy gáz van... persze ettől még jó lehet, csak ha már most akkora ász, akkor tegnap is játszhatott volna rosszabb tuti nem lehet alapon... :/
több mint 12 éve
emptynek adok igazat. clabo sztem is rohadt jó RT. jhonson viszon tragédia volt, reynolds meg már tavaly is szar volt, nem is véletlen szorította ki hawley. nemtudom kit, de vkit keríteni kell RG posztra sürgősen szvsz. am. most létezik h turner ettől magára talál, vagy csak nagyon szar a carolina run D-je és ez illúzió? 😊RG Konz, no question, egyik legbizotsabb picknek tartottam az összes tavalyi draft prospect közül, remélem nem cáfol rám 😊 btw ő Turnernek is nagy segítség lenne. A Carolina DT-állománya meg kb. a liga legalja szvsz, a Skins ilyen szempontból jó felmérő lesz, eddigi meccseiken 89.0 yard futottak ellenük átlagosan meccsenként 4.3-as yard/carrys mutatóval és mindösszesen 2 futott TD-t kaptak. Mondjuk passz ellen viszont nagyon rosszak (326 yardot szopnak meccsenként 99.7-es QB ratinggel), lehet nem leszünk ráutalva a futásra.
JJ viszont már második meccsét betlizte végig zsinórban, nemtom mitől esett így vissza :/
egyébként epic W, keeeem epic nagy fasz*ágával 😀peach
Madden hates me.
több mint 12 éve
emptynek adok igazat. clabo sztem is rohadt jó RT. jhonson viszon tragédia volt, reynolds meg már tavaly is szar volt, nem is véletlen szorította ki hawley. nemtudom kit, de vkit keríteni kell RG posztra sürgősen szvsz. am. most létezik h turner ettől magára talál, vagy csak nagyon szar a carolina run D-je és ez illúzió? 😊JJ viszont már második meccsét betlizte végig zsinórban, nemtom mitől esett így vissza :/
egyébként epic W, keeeem epic nagy fasz*ágával 😀