Baltimore Ravens

47 feliratkozó

12 órája
no Baltimore Ravens 8 996
Meglatjuk
14 órája
KeyG Baltimore Ravens 15 213
A Falcons OL hagyományosan prioritás, amikor Ledford volt az OL coach volt benne 3 db 1. Körös meg 1 db 2. Körös játékos, szal Atlantában azon nem szoktak spórolni, nem mellesleg egy Bijan Robinson rohangált a csapatban, szal Ledford inkább hozta az elvárt szintet mintsem emelt volna az állományon.
empty taxi
Dalman, Neuzil, McGary bőven alsóbb kategóriás játékos volt akiket sikerült Ledfordnak jó szintre fejlesztenie.
Volt olyan szezon 22-ben amikor Mariota volt az irányító és Allgeier és Patterson vezette RB duó vezetésével szereztek 2,718 yardot 17 nagy játékkal. Pl. a Ravens 2024-ben szerzett 3,189 yardot 29 nagy futással, ekkor LJ MVP lett. ( 22-ben csak O fal edző volt Ledford, 23-tól lett running game coordinator )
Rohadt nehéz így összehasonlítani bármit is viszont amikor meccseket néztem a Falconsról az utóbbi évekbe nem a futás tűnt ki negatív irányba, hanem sokszor a passing game és a defense.

Te valószínű jobban ismered, én viszont bizakodó vagyok, nekünk az is lehet szintlépés a korábbiakhoz képest amit írsz, hogy hozza az elvárt szintet, de ennél többet remélek.
KeyG
OK, annyi javítás h McGary is 1. körös volt, a centerfejlesztés tényleg megy Atlantában.
empty taxi
Igen, de ha jól tudom, ő nagyon rossz RT volt és sikerült kihozni egy nagyon jó futásblokkoló RT-t belőle, így értettem.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
14 órája
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 361 — NFL bracket champion '26
A Falcons OL hagyományosan prioritás, amikor Ledford volt az OL coach volt benne 3 db 1. Körös meg 1 db 2. Körös játékos, szal Atlantában azon nem szoktak spórolni, nem mellesleg egy Bijan Robinson rohangált a csapatban, szal Ledford inkább hozta az elvárt szintet mintsem emelt volna az állományon.
empty taxi
Dalman, Neuzil, McGary bőven alsóbb kategóriás játékos volt akiket sikerült Ledfordnak jó szintre fejlesztenie.
Volt olyan szezon 22-ben amikor Mariota volt az irányító és Allgeier és Patterson vezette RB duó vezetésével szereztek 2,718 yardot 17 nagy játékkal. Pl. a Ravens 2024-ben szerzett 3,189 yardot 29 nagy futással, ekkor LJ MVP lett. ( 22-ben csak O fal edző volt Ledford, 23-tól lett running game coordinator )
Rohadt nehéz így összehasonlítani bármit is viszont amikor meccseket néztem a Falconsról az utóbbi évekbe nem a futás tűnt ki negatív irányba, hanem sokszor a passing game és a defense.

Te valószínű jobban ismered, én viszont bizakodó vagyok, nekünk az is lehet szintlépés a korábbiakhoz képest amit írsz, hogy hozza az elvárt szintet, de ennél többet remélek.
KeyG
OK, annyi javítás h McGary is 1. körös volt, a centerfejlesztés tényleg megy Atlantában.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
17 órája
empty taxi

19 órája
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 361 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
23 órája
Meghallgatva Hörit, Linderbaum-ot vagy mi értékeljük alá vagy ő túl.
Simpson nekem se tetszik ennyi pénzért, szerintem Seumalo kevesebbért jobb lett volna.

Szerinte a fal nem lesz jobb.
KeyG
Linderbaum megtarthatatlan volt igy mindegy mire ertekeljuk. A lenyeg hogy akarunk futni. Mert Lindenek a legnagyobb ereje ebben van. Ha fogadnom kellene es a valoszinuseget nezem akkor azt mondanam hogy rosszabb lesz a fal. De a lenyeg hogy miert mondja? Azert mert linde akkora jatekos, hogy tobbet hozna o Vorhees-al es ha nem is fallalalalvel hanem egy masik vetmin.G-al? Mert ez az egyetlen ertelmes kerdes amire valaszolni kell. Nem arra hogy jobb vagy rosszabb lesz valoszinuleg mert Stanley konnyen megserulhet, Pocic detto. Vega akkor is ujonc ha tehetseges es lindet ujonckent pontosan az osszes nagyobb DT pakolgatta ahova akarta es o is tehetseges ujonckent jott. A kerdesemre a valaszom hogy nem, linde nem annyira jo es hasznos, de legyunk korrektek meg CHumphrey sem, de o legalabb elit. De es ezt mar lattuk es bizonyitek van ra a falat Linde nem tudta a ketto G-t felemelni. En meghuztam volna ezt amugy is. A tragedia EDC es JH csapatepitese volt.

Amugy linde a legjobb jatekosunk volt a falban a posztonkenti sorrendben, csak a tobbi poszt meg ertekesebb. Mindegy hogy ha linde masodik volt a C kozott a top 10 T sokkal tobbet er es a G-ok is.

Lindevel tudunk mindent es akar mi is lesz a fallal nem o lesz az okozoja se pozitiv se negativ iranyba.
no
Az jött le hogy Linderbaum nála nagyra van értékelve.
Simpson szerinte nem jó es túlfizetett.
Stanley lesérülhet bármikor.
Vega jó lesz.
Pocic szintén.

De mondjuk az alap az, hogy tavaly más volt az O fal edző mint most, szerintem ezt is számításba kell venni.
KeyG
Ez ketto vagy akar 3 reszbol all.

Linderol mar irtam en is sokat, nagyra is lehet ertekelni ami termeszetes hisz a posztjan o az egyik legjobb. Valakinek rengeteget er valakinek nem, de a netto teljesitmenye majdnem mindenhol elorelepes adott POSZTON.
Simpson nem tudom jo vagy sem es elhiszem hogy tulfizetett, de aranyaban jobbnak nez ki latatlanul mint linde tulfizetese
Stanley leserulhet termeszetesen
Vega fingom sincs hogy jo lesz, de biztos lesznek rookie hibai, jatekai
Pocic szinten jo lesz vagy szinten leserulhet vagy szinten nem jo es tulfizetett

Az elso egy egyszeru valoszinusegi joslat: a fal jobb vagy rosszabb lesz iden a tavalyihoz kepest. Erre a szempontokat kellene leirni vagy csak parasztvakitoan kimondjuk A vagy B megoldasnak. Itt szamit ki fog leserulni, mert egy jo stanleyt ( ...) nem tudunk potolni es rosszabb lesz mindenkeppen barmilyen szempontot nezve. Na ez az eset maradjon a cirkusz kedveloknek

A masodik eset egy csapatepitesi es elmeleti joslat hogy az osszerakott brigad elemei azok osszesegeben jobbak lesznek vagy sem. En errol beszeltem mikor kerdeztem hogy Vega-Pocic-Simpson lesz jobb vagy Vorhees-Linde-"Pocic szintu fizetesben/kockazatban Guard". Erre irhatna barki hogy vegat akkor is draftolhatnank de akkor nem lenne TH es valoszinuleg edge jott volna. Es lehet az elso rosszabb valakinel es meg el is hiszem, de az egy megerzes az utobbi lindevel mar teny hogy szar volt.
Szerintem jelenleg most ez a szamonkerheto kerdes. Jol dontottek vagy sem. Nem er nalam ennyit linde hiaba o a legbiztosabb megoldas a falunkban 2025-ben. Es itt fontos a posztok erteke, meghozza hatvanyozottan.
A masik resze viszont lassu folyamat es nem lehet ennek a stabnak a nyakaba varni es nem is teljesen EDC sara a hosszutavu epitkezesben edc irtozatosan gyenge. Es ezert irto gagyi az OL- az edge poszt is, ami mara mozgatta ezt a dontest, hogy linde megy. Sajnalom, maradhatna hisz o pont pozitiv volt, de nem a tobbiek es az osszproduktum karara. Ez nem linde hibaja.

A harmadik esetrol meg beszelgetni sem tudok es mar ugyan kerdeztem sokszor, mi lesz a jatekunk az uj edzok alatt. Amig nincs valasz hogy akarunk jatszani konkretan ( milyen a futas.........es filozofiaban addig meg a masodik pont is meddo beszelgetes.

De a legertelmetlenebb beszelgetes az linderol van, mert egyszeruen
- sajnaljuk
- qrva anyjat EDC+ JH-nak
- elkerulhetetlen dontes
Ezeket akar barokkos kormondatokkal is le lehet irni es megtettuk,

De a jovorol nem szolhat egy faszom ertektelen poszton jatszo jo, de nem elit jatekos. Aki szerintem meg az OL-ben sem rossz dontes nemhogy az egesz csapatot nezve. folyt. kov.
no
Én úgy gondolom a Simpson-Pocic-Vega hármas jobb lesz, mint a Vorhees-Linderbaum-valaki hármas. Linderbaum nem ért 27 vagy 28 milliót nekünk ezt tudjuk, 21-et adtunk volna neki, de ez már mindegy.
Nem tudom, akkor Vega jön-e, ahogy írtad akkor pénz nem lett volna.

Ledford kapcsán ajánlok neked Atlanta Falcons videókat ami futásról szól, hisz ő volt az O fal edző és a running game koordinátor is, ez nálunk is így lesz. Fizikális blokkolást szereti, ahogy a blokkolók eljutnak a fentebbi szintekre is. Sok dupla blokkot illetve húzó G-t alkalmazz. Erőfutás híve, inside zone, power, counter, duo ezeknél fontos a jó RB olvasás is.

Doyle az OC érdekes kérdés, nem tudni mit akar. Abból tudunk kiiundulni ami a Bearsnél volt de nem ő hívta a playeket. Sok 3 WR felállás.
Tippre ezt a kettőt képzeld el és megkapod a képet.

Én bizakodó vagyok, mert nekem Ledford nagyon tetszik, a Falcons futójáték évek óta jó volt az O fal képzése is rendben volt, főleg belső posztokon.

1 napja
En remelem az uj stabnak a legnagyobb erenye a csapatepitesben lesz. Es ez nem csak nalunk baj hanem az osszes kihivonal az afcben. A bills-cicak-es a ravens is elkepesztoen hulye volt ugy osszesegeben.

Es a legnagyobb lemaradas a HC-okban keresendo. Mc es JH-nak is vannak kivalo tulajdonsagaik, sot Mc meg az egyik oldalhoz ert is. Viszont amiben mindegyik gyenge az a csapatepites es a jatek felepitese ahogy nyerni akar a csapat. Nalam ez a GM es a HC egyutt amit en a FO-nak irok, ebben az esetben. A bills szerintem sokkal a ravens felett allt, MC-vel mert annyival jobb JH-nal. Csak mint DC jo de nem elit es a ravens-ben voltak hasonlo szintuek es jobbak is ezen idoszak alatt. Szerintem az elithez rosszul es kiszamithatoan meccsel es raadasul nem tud gyorsan reagalni. Viszont a csapatepites es filozofiaja nem jo. Egy JA-nel ez orult gyenge volt es rossz oldalon volt a hangsuly. Arrol ne beszeljunk hogy a futas elleni szenvedes allandoan sztresszben tartotta a csapatot ami nem fundamentalis hiba, de nem is nez ki jol a CV-ben.

A ravens JH ennel sokkal rosszabb volt ami sokkal rosszabb helyzetbe hozta edc-t is mint FO meg konkretan szarul dolgozott. Raadasul o meg lassan sem es nem csak elit szinten nem ert hozza hanem sehogy sem meccssebessegben. Cserebe itt filozofia is pont olyan szar volt. A draftolos/csapatepitesi filozofia is hulladek, amit edc egyeni munkaja ami max kozepes sem segitette. Rosszul akartunk nyerni, rossz emberekkel. Tele vagyunk nagyfizetesu, de nem fontos poszton jatszo jatekosokkal ami tudatos dontes. Mi a C( nem jott be )-ILB-FB-blokkolo es allround TE-S-RB posztokat nyomjuk fizetesileg es drafton is hangsulyosak. Cserebe mivel nem az edge-CB-WR-T vannak agyonfizetve melyebb keretet tudunk osszeszedni ami marhara segit a csapat padlojan ( amit mar magaban ad egy JA-LJ ) de nem a legjobbak ellen. Persze van mindenhol mindegyikbol, de nem lehet nem latni a ravensnel a tudatossagot ha nezzuk ezeket a posztokat es biztos hangsulyosabb mint mashol. EDC egyenileg sajnos nem tudta feltolteni a leeso edge-bol a szobat minosegileg ( csak egy pelda ) es igy gagyi lesz a D nyomas nelkul. Maho-t ( sem ) nyomas nelkul nem lehet konnyeden kordaban tartani. De ezek a csapatok koztuk a ravens oriasi fundamentalis hibakkal allt ki a legjobbak ellen, az alapszakaszban ez athidalhato konnyeden. Az meg edc sara hogy nem jonnek az elit jatekosok es az nem ha nem lett kihozva beloluk. Egy reszerol mar tudjuk hogy ez igaz, egy reszerol meg nem lehet eldonteni. Egy resze talan rosszul volt hasznalva es majd IL es akik meg nem volt idejuk megmutathatjak hogy az edzok voltak a rosszak. EDC legjobb huzasai Linde ( nem elit ), ZF ( nem elit ), Hami elit, de o volt a class legjobbjanak irva draft elott es a poszt megint visitott, es itt az edzok felemeltek ot es a jatekat ( mert klasszikus FS-nek nem elit ) es Marmaduke aki a legjobb draftoltja nalam.

A cicak egy kulon eset mert iszonyatos szerencsejuk az ugy nez ki meg is hatarozta az iranyt. Itt a HC a leggyengebb es meg amihez ertene sem derul ki meg mert jatszak a legalapabb jatekot mikor mindenki a rendelkezesre all. Csapatepitesileg meg a penz is sajnos beleszolt nekik, ami erthetetlen volt szamomra, a tulaj nem keresett volna kevesebbet csak a cash-flow lett volna mas vagy csak idoben eltolja.

Cserebe iden mikor mar reges regen elpuskaztak a legjobb eveket most nehezitett palyan johet a megujulas.

De a KC a venn diagramban verte az ellenfeleket, mert egyszeruen ok ki tudtak tolteni oket sokkal jobban mint az emlitett 3 rivalis.
Az elit QB es itt van a legkisebb kulonbseg a csapatok kozott, elit HC-elit OC-elit DC- elit OL-elit edge- elit DL- elit WR- elit CB- elit meghatarozo jatekosok, elit nyomas.
A tobbieket nem piszkalva, de a ravensnel a Monken nem futok egy szar "futasD" ellen, Orr, meg jo OL sem idonkent katasztrofalis elemekkel benne, edge meg kozepes is csak idonkent-neha meg elkapo sem volt talan meg egyetemi szinten sem, nyomas az osszesegeben nulla, a DC tudott szimulaltat amikor jo volt a DC.
A meghatarozo jatekosok meg gyenge posztokon vagy rosszabb mint a KC-nal. THill jobb mint ZF, Kelce-Andrews, CJ vs Marmaduke, Trent Mc vs Wiggins vagy akar humphrey, Linde vs CH, az OL osszesegerol ne is beszeljunk.

Es hiaba vannak pillanatok es helyek es posztok ahol esetlegesen mi voltunk jobbak Meki vs Spagni es rozmar elleneben is ha a tobbi elem meg katasztrofalisan gyengebb, mint adott napon monken vs spagni......

De mivel kiszorultunk LJ olcso eveibol a fasz FO miatt most mar sajnos az amugy is kozepes-toldozott-foldozott es az imadsag hogy pocic/stanley...elemek ne hulljanak ki mert ok nem elitek akar jok, de legalabb elegsegesek lehetnek.

A vasasrol nem irok mert az meg egy kulon orvosi tanulmany, pedig Tomlin es osszesegeben ide tartozna csak a QB miatt eppen most nem es pont a QB helyzet miatt valik orvosi tanulmany targyava.

Linde innen nezve egy semmi. A multban biztosan es a jovot nezve is.
1 napja
Simpson nekem se tetszik ennyi pénzért, szerintem Seumalo kevesebbért jobb lett volna.

KeyG
Linderbaum megtarthatatlan volt igy mindegy mire ertekeljuk. A lenyeg hogy akarunk futni. Mert Lindenek a legnagyobb ereje ebben van. Ha fogadnom kellene es a valoszinuseget nezem akkor azt mondanam hogy rosszabb lesz a fal. De a lenyeg hogy miert mondja? Azert mert linde akkora jatekos, hogy tobbet hozna o Vorhees-al es ha nem is fallalalalvel hanem egy masik vetmin.G-al? Mert ez az egyetlen ertelmes kerdes amire valaszolni kell. Nem arra hogy jobb vagy rosszabb lesz valoszinuleg mert Stanley konnyen megserulhet, Pocic detto. Vega akkor is ujonc ha tehetseges es lindet ujonckent pontosan az osszes nagyobb DT pakolgatta ahova akarta es o is tehetseges ujonckent jott. A kerdesemre a valaszom hogy nem, linde nem annyira jo es hasznos, de legyunk korrektek meg CHumphrey sem, de o legalabb elit. De es ezt mar lattuk es bizonyitek van ra a falat Linde nem tudta a ketto G-t felemelni. En meghuztam volna ezt amugy is. A tragedia EDC es JH csapatepitese volt.

Amugy linde a legjobb jatekosunk volt a falban a posztonkenti sorrendben, csak a tobbi poszt meg ertekesebb. Mindegy hogy ha linde masodik volt a C kozott a top 10 T sokkal tobbet er es a G-ok is.

Lindevel tudunk mindent es akar mi is lesz a fallal nem o lesz az okozoja se pozitiv se negativ iranyba.
no
Vega jó lesz.
Pocic szintén.

De mondjuk az alap az, hogy tavaly más volt az O fal edző mint most, szerintem ezt is számításba kell venni.
KeyG
Ez ketto vagy akar 3 reszbol all.

Linderol mar irtam en is sokat, nagyra is lehet ertekelni ami termeszetes hisz a posztjan o az egyik legjobb. Valakinek rengeteget er valakinek nem, de a netto teljesitmenye majdnem mindenhol elorelepes adott POSZTON.
Simpson nem tudom jo vagy sem es elhiszem hogy tulfizetett, de aranyaban jobbnak nez ki latatlanul mint linde tulfizetese
Stanley leserulhet termeszetesen
Vega fingom sincs hogy jo lesz, de biztos lesznek rookie hibai, jatekai
Pocic szinten jo lesz vagy szinten leserulhet vagy szinten nem jo es tulfizetett

Az elso egy egyszeru valoszinusegi joslat: a fal jobb vagy rosszabb lesz iden a tavalyihoz kepest. Erre a szempontokat kellene leirni vagy csak parasztvakitoan kimondjuk A vagy B megoldasnak. Itt szamit ki fog leserulni, mert egy jo stanleyt ( ...) nem tudunk potolni es rosszabb lesz mindenkeppen barmilyen szempontot nezve. Na ez az eset maradjon a cirkusz kedveloknek

A masodik eset egy csapatepitesi es elmeleti joslat hogy az osszerakott brigad elemei azok osszesegeben jobbak lesznek vagy sem. En errol beszeltem mikor kerdeztem hogy Vega-Pocic-Simpson lesz jobb vagy Vorhees-Linde-"Pocic szintu fizetesben/kockazatban Guard". Erre irhatna barki hogy vegat akkor is draftolhatnank de akkor nem lenne TH es valoszinuleg edge jott volna. Es lehet az elso rosszabb valakinel es meg el is hiszem, de az egy megerzes az utobbi lindevel mar teny hogy szar volt.
Szerintem jelenleg most ez a szamonkerheto kerdes. Jol dontottek vagy sem. Nem er nalam ennyit linde hiaba o a legbiztosabb megoldas a falunkban 2025-ben. Es itt fontos a posztok erteke, meghozza hatvanyozottan.
A masik resze viszont lassu folyamat es nem lehet ennek a stabnak a nyakaba varni es nem is teljesen EDC sara a hosszutavu epitkezesben edc irtozatosan gyenge. Es ezert irto gagyi az OL- az edge poszt is, ami mara mozgatta ezt a dontest, hogy linde megy. Sajnalom, maradhatna hisz o pont pozitiv volt, de nem a tobbiek es az osszproduktum karara. Ez nem linde hibaja.

A harmadik esetrol meg beszelgetni sem tudok es mar ugyan kerdeztem sokszor, mi lesz a jatekunk az uj edzok alatt. Amig nincs valasz hogy akarunk jatszani konkretan ( milyen a futas.........es filozofiaban addig meg a masodik pont is meddo beszelgetes.

De a legertelmetlenebb beszelgetes az linderol van, mert egyszeruen
- sajnaljuk
- qrva anyjat EDC+ JH-nak
- elkerulhetetlen dontes
Ezeket akar barokkos kormondatokkal is le lehet irni es megtettuk,

De a jovorol nem szolhat egy faszom ertektelen poszton jatszo jo, de nem elit jatekos. Aki szerintem meg az OL-ben sem rossz dontes nemhogy az egesz csapatot nezve. folyt. kov.
2 napja

KeyG

no
Vega jó lesz.
Pocic szintén.

2 napja

KeyG

2 napja

KeyG
Lehet ennek nagyon jó és nagyon rossz kifutása is, kb mindkét falnàl.

Az OL lehet domináns, ha Vega beválik, Stanley és Rosengarten hozza a sajàt top teljesítményét, Pocic hozza a jó átlagot, és be tud szállni Vorhees és Emery Jones.
De lehet katasztrófa is, ha Ioane csak újoncként teljesít, Stanley megsérülget, Pocic meg gyenge lesz.

Mindkettő kihathat a futójátékra, de Henry önmagában és LJ-vel párban is lehet jó.

A passzjàték is lehet jó, ha a fiatalok összeérnek, belső fejlődés történik és Flowers domináns tud lenni, Andrews meg használható marad legalább redzoneban.
Doyle is alkothat, ha tud újat hozni, több motiont, nagyobb mozgást a QB-nak.
Vagy lehet katasztrófa a fal miatt, ha átereszt vagy az OC-re nagy lesz a kabàt.

A védelemtől nem félek, ott van kraft, de Hendricksonnak elitnek kell lennie, ha nagyobb célok vannak.
Willie Parker
Amit még hozzátennék, hogy Ledford az új O fal edző nagyon jó zónablokkolási és technikai fejlesztési guru. Tőle azt várom, hogy fejlessze is a játékosokat, mert ez eddig nem nagyon volt meg.

A D fal nagy kérdés Madu főleg, lehet kell neki egy kis idő.
Hendrickson-ba szerintem max 2-3 jó év van még ami elég lehet, mert a célok nyilván a Bowl ha nem is most.
A D fal edző beállítottságú Anthony Weaver is nálunk DC. Itt is sokat várok, szerintem az edzők, pozíciós edzők jobbak mint eddig voltak.

Passzjáték Doyle arra nem tudok jelenleg mit írni, látnom kell.
Ha abból indulok ki, hogy HA a futás működni fog, onnantól bármi lehet.

2 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 079

KeyG
Lehet ennek nagyon jó és nagyon rossz kifutása is, kb mindkét falnàl.

Az OL lehet domináns, ha Vega beválik, Stanley és Rosengarten hozza a sajàt top teljesítményét, Pocic hozza a jó átlagot, és be tud szállni Vorhees és Emery Jones.
De lehet katasztrófa is, ha Ioane csak újoncként teljesít, Stanley megsérülget, Pocic meg gyenge lesz.

Mindkettő kihathat a futójátékra, de Henry önmagában és LJ-vel párban is lehet jó.

A passzjàték is lehet jó, ha a fiatalok összeérnek, belső fejlődés történik és Flowers domináns tud lenni, Andrews meg használható marad legalább redzoneban.
Doyle is alkothat, ha tud újat hozni, több motiont, nagyobb mozgást a QB-nak.
Vagy lehet katasztrófa a fal miatt, ha átereszt vagy az OC-re nagy lesz a kabàt.

A védelemtől nem félek, ott van kraft, de Hendricksonnak elitnek kell lennie, ha nagyobb célok vannak.
2 napja
DL Broderick Washington signed a 1-year, $2M fully guaranteed renegotiated contract with the #Ravens that includes $250k of available incentives.

The new deal frees up $2M of cap space for Baltimore this season.

3 napja

3 napja

4 napja
A szerződés

Ethan Pocic signed a one-year contract with the Baltimore Ravens worth a base of $3 million with a maximum value of $4.5 million including incentives.

4 napja
rkstzz Baltimore Ravens 523 — justinblackmonpohara
Madubuike aktiválva, újra edzésben!
8 napja
The Ravens plan to sign veteran OL Hakeem Adeniji, per source.

Adeniji has 16 career starts since 2020, including one with Dallas last year.

OT depth.

9 napja
The Baltimore Ravens are signing veteran receiver Chris Moore, per source.

Baltimore had several receivers in for tryouts. Moore has 1,917 receiving yards and nine touchdowns over 10 NFL seasons.

9 napja
To make room for C Ethan Pocic, the Ravens have waived UDFA QB Diego Pavia, team announced.
Leaves them with 4 QBs on the roster: Lamar Jackson, Tyler Huntley, Skylar Thompson and UDFA Joe Fagnano

Pedig előszezonba megnéztem volna Paviát.
KeyG
Boooooooooooo
zacknorb
nah akkor tudjuk idén miért nem lesznek bajnokok
Negritis, a vajda
| Mert Mahomesnak csalnak |
zacknorb
Korán kezded az ipart. 😃

9 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 111 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
To make room for C Ethan Pocic, the Ravens have waived UDFA QB Diego Pavia, team announced.
Leaves them with 4 QBs on the roster: Lamar Jackson, Tyler Huntley, Skylar Thompson and UDFA Joe Fagnano

KeyG
Boooooooooooo
zacknorb
Negritis, a vajda
| Mert Mahomesnak csalnak |
10 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 994 — The Mathematician

KeyG
Boooooooooooo
zacknorb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 111 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

KeyG
Boooooooooooo
10 napja

11 napja
Egy kis elemzés akit érdekel.