Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem hiszem, hogy idén is sor kerülhetne rá, de törtünk mi már a Patriarkák orra alá elég borsot....Collapo
Egyetértünk. Elég volt!!!😊 😉

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Nem hiszem, hogy idén is sor kerülhetne rá, de törtünk mi már a Patriarkák orra alá elég borsot....

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Egyben óriási lépést tettük a PO felé. Vasalósok kikaptak, innen ők már nincsenek játékban. Cincy szerintem behúzta Northot. Minden 6 vagy 5 győzelemmel álló csapatot kivettem a játékból, innentől egy dologra kell figyelni: a Dolphinsra. Nyerjünk vagy ugyanannyi meccset mint ők és megvagyunk 😊
Húzós lesz mindenesetre, de életben vagyunk!!
Fentmaradó schedule nekik: gópecc, Bills, Jets.
Fentmardó schedule nekünk: Lions, gópecc, Cincy.Flacco5
Jobban örülnék a Miami scheduledjának...a miénk árnyalatnyit nehezebb, ebből ha kettőt hozunk, az már kiemelkedő teljesítmény lenne, míg nekik a 2 win az elvárható...Voice
Pats ellen nagyon nehéz nyerni, és akkor diplomatikusan fogalmaztam, de szerintem mindenki érti mire gondolok...
Jets és a Bills a verhető kategória, de sose tudni sajnos.

Nektek a Lions ellen látom a legnagyobb esélyt, de még az is nehéz lesz. Pats majd kiderül. A Bengals viszont érdekes, mert igaz utolsó meccs, és valószínűleg a playoff tuti, de hogy hol kiemelve az még kérdéses lehet. Sőt, ha nincs esély a pihenőre akkor sem hiszem, hogy nyugodt szívvel, pihentetve játszhatnának, mert az nagyon nem mindegy, hogy a Kansassal, vagy MIA/BAL valamelyikével kell megküzdeni. Durvább a menetrend, de nem lepődnék meg ha két bukás is beleférne.Geeri
Persze, hogy értük, hiszen ez a köcsög csapat csak csalással tud nyerni, ha éppen nyer 😊

több mint 12 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Szép győzelem volt,nálunk az a biztos,hogy semmi sem biztos.
Bármi megtörténhet.
Meg is történik,a D meccs végi teljesítménye elkeserítő.
Az O az olyan,amilyen,most,hogy Pista visszatért lényegesen jobbak lesznek.
A D viszont,szerintem Daryl-en látszik,hogy az év ezen szakaszában évek óta nem kellett koncentrálnia,mert tét nélküli volt az idény vége.
Ihedigbo-nak pedig az első idénye,hogy nem kiegészítő ember és neki kell megtennie azt,amit eddig más csinált meg helyette.
Azért ahhoz tudomány kell,hogy Matt Cassel 250y-ot dobjon ellenünk.Azt hittem nincs lentebb,hogy Jason Campbell megver minket,nos van,Matt Cassel 2TD,O int.
Viszont van fény az alagút végén.Ha az OL-t megerősítjük,akkor a Torrey-Pista-Marlon Brown trióból brutális elkapógárdát lehet faragni,mert a cél őket együtt tartani Joe-nak.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu

Egyben óriási lépést tettük a PO felé. Vasalósok kikaptak, innen ők már nincsenek játékban. Cincy szerintem behúzta Northot. Minden 6 vagy 5 győzelemmel álló csapatot kivettem a játékból, innentől egy dologra kell figyelni: a Dolphinsra. Nyerjünk vagy ugyanannyi meccset mint ők és megvagyunk 😊
Jobban örülnék a Miami scheduledjának...a miénk árnyalatnyit nehezebb, ebből ha kettőt hozunk, az már kiemelkedő teljesítmény lenne, míg nekik a 2 win az elvárható...Voice
Pats ellen nagyon nehéz nyerni, és akkor diplomatikusan fogalmaztam, de szerintem mindenki érti mire gondolok...
Jets és a Bills a verhető kategória, de sose tudni sajnos.

Nektek a Lions ellen látom a legnagyobb esélyt, de még az is nehéz lesz. Pats majd kiderül. A Bengals viszont érdekes, mert igaz utolsó meccs, és valószínűleg a playoff tuti, de hogy hol kiemelve az még kérdéses lehet. Sőt, ha nincs esély a pihenőre akkor sem hiszem, hogy nyugodt szívvel, pihentetve játszhatnának, mert az nagyon nem mindegy, hogy a Kansassal, vagy MIA/BAL valamelyikével kell megküzdeni. Durvább a menetrend, de nem lepődnék meg ha két bukás is beleférne.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Brown személyében találtunk egy elkapót - ez az idény egyik nagy pozitívuma. lucio
Nos igen, ráadásul Ő lehet olyan erőelkapó, amit szeretnénk... Maze, vagy Q féle... az a srác jó.

Közbe Réni 120+ yard.... a dolcsik jól jártak vele... a számlák töketlenkedése fájdalmas volt, de Réninek örülök 😒

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
lucio 329
Amikor Pitta TD-je után először vette vissza a vezetést a Vikings, arra gondoltam, na, az O megint egész meccsen bénázott, a D bénázik egyet, kikapunk, és jön a mantra, hogy a D is hibás, mert a végén kritikus szituációban nem állította meg az ellent. Ami többször így volt, de ez szerintem nincs pariban az O egész meccses nulla teljesítményeivel. Aztán amikor másodszor is visszavette az előnyt a Vikings, arra jutottam, hogy na, tényleg így van, a tegnapi meccs a D-n legalább annyira elmegy, mint az O-n. Aztán amikor nyertünk, levontam a konklúziót: ez egy csapatjáték, alapvetően a vereségben és a győzelemben is megvan mindenkinek a része.
Brown személyében találtunk egy elkapót - ez az idény egyik nagy pozitívuma.
Másik, hogy a problémák ellenére még mindig versenyben vagyunk a pO-ért. Én egy Steelers győzelemnek jobban örültem volna, nekik nehezebb a sorsolásuk, mint a Miami-é. Szerintem innen minimum 9-7 kell a PO-hoz. De: továbbra is a mi kezünkben van a sorsunk.
több mint 12 éve
Parádés meccs lett a vége... amúgy szar meccs volt, de ezt az időjárás erősen befolyásolta... és Rice a végén azért talált pár lyukat... ami akár bíztató is lehet... talán.

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
Gyenge kis tuzijatek volt a vegen!

Csak azert nem haragszom merz Lilak vagytok! 😉 XD
több mint 12 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus

Jobban örülnék a Miami scheduledjának...a miénk árnyalatnyit nehezebb, ebből ha kettőt hozunk, az már kiemelkedő teljesítmény lenne, míg nekik a 2 win az elvárható...

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
De unalmas volt a végjáték :/

több mint 12 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831

Fentmardó schedule nekünk: Lions, gópecc, Cincy.
több mint 12 éve
rkstzz Baltimore Ravens 522 — justinblackmonpohara
Fogalmam sincs miért csak az utolsó percben működött a passzjáték, de végül is elég volt. Ellenben egy parányival jobb csapat ellen ez mocskos kevés lesz.
több mint 12 éve

Ezt nevezem én SIMA győzelemnek 😀
Ja, és innentől fejét veszem annak, aki még egyszer azt mondja, hogy JJ nem jövőre!
több mint 12 éve
7-6 Szorosabb volt, mint gondoltam 😀

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 320 — NFL bracket champion '26
Asa Jackson bemelegítés közben:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A jövőre tekintve lehet, hogy jobb lenne J.J. helyett egy minőségi slot receiver, mert az nincs a csapatnál, hosszú játékra pedig elég Smith.Voice
Ezzel most vitatkoznom kell. Egyrészről mivel imádom JJ-t, másrészről mivel a ST és a O motorja. Elkapóként nem hoz óriási számokat, de ő az X faktor: amíg nem volt, addig döglődött az O. Visszajött és az ellenfél secondaryknak durván figyelniük kell rá, hiszen bármikor bekövetkezhet a "baj" 😊

Ha meg tud maradni a Pitta, JJ, Smith trió az véleményem szerint tudná eredményesen pótolni Boldin hiányát.
több mint 12 éve
Nagyon jó hír, így már 3 minőségi célpontja is lesz Flacconak. Szerintem J.J., Pitta és T.Smith-el Flacco már egy eredményes O#-t vezethet, amely mellé már elég lehet ez a D#. Várom ám a meccset 😛

A jövőre tekintve lehet, hogy jobb lenne J.J. helyett egy minőségi slot receiver, mert az nincs a csapatnál, hosszú játékra pedig elég Smith.

több mint 12 éve
puffin Baltimore Ravens 175 — Ravens/AFC North/Alabama
Dennis Pitta Activated, Ready For Vikings

Indulhat a nagy menetelés! 😀
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 618 — Dolphins fan
Én nálatok az ESPN számolgatósban 8-8-at tippeltem és csoportgyőzelmet (úgy, hogy a Steelers és a Bengals is 8-8-al zár; nem hiszem, hogy így lesz, de vicces és idegtépő lenne). Ti a Chiefs-el, mi meg a Colts-al játszanánk WC körben. ^ ^

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Igen gáz lenne, ha a rozsdás vasalósok miatt nem lennénk ott... pláne ahogy a szezont kezdték... persze én is szurkolok magunknak... csak fejvakarós ez a sezlony... azért csak hajrá mi!!!

Tomlin saga röhej... azé ennyi nem volt benne... mármint a függő draftcetli... Reagáltak is rá a játékosaink, edzőbá...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Érdekes ez a PO kérdés, mert szerintem nem vagyunk elég jók a PO-ra, offenz oldalon csak néhány nagy játékra vagyunk jók, az órát nem tudjuk kontrollálni ami a PO-ban kulcs, de aztán amint leírom ezt kapcsol a szurkoló énem és egyből számon kéri a dolgot. Első érvként rögtön felhozza, hogy a Miami mellett a vasalósok a legnagyobb riválisunk a PO-ért és az b*baszna ha ők jutnának be mondjuk helyettünk. Szóval a csapat ha a kövi három meccsen meghal a pályán de nem jutunk PO-ba akkor semmi probléma, ha bejutunk akkor király más kérdés, hogy egy laza peytos PO kinéz nekünk. Minden más opció elfogadhatatlan. Amiben a vasalós brigád PO-ba keveredik az meg különösen,
több mint 12 éve
De amíg lehet, matematikailag jó számolni vele.lucio
Az már igaz 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
lucio 329
nem élem bele magam, látom én is a meccseinket😀
Arra gyúrok, hogy a Bengals húzza be minél előbb a csoportot, verve a Steelerst, persze a csoportgyőzelem jóval jobb, mint a wild card hely, node utóbbi jobb, mint lemaradni a play offról, és a Bengals botladozása amennyit hoz, annyit vihet is a konyháról (mondjuk az utolsó mecsen nem mindegy, hogy pihentetnek már pár kezdőt, mint mi tettük ellenük anno, vagy mindkét félnek vérre megy majd a harc). Idén persze belefér az is, ha nincs play off. De amíg lehet, matematikailag jó számolni vele.
több mint 12 éve
Csoportgyőzelemre még útban vannak a cicák is... azért őket se felejtsük ki, pláne, hogy félhulla védelemmel is megfogták a töltőket... vagy rohamozókat... hm... el kéne dönteni, hogy mi legyen ezentúl a nevük....

Lényeg (amiben igazad van), hogy hátra van még a viziharcos-bajuszos banda, a hímcica népség, a patriarkák és a ciccmicc... azért.. ez nem megnyugtató sedli... ennél azért többeknek van könnyebb dolguk... azért a számolás jó, csak ne éljük bele magunkat nagyon XD tavaly bejött 😛

Alissa

NFL - Not For Ladies!