NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati tripla
381
20
19:00, Arena4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 505
55
18:00 PINSTRIPE BOWL, Boston College vs Nebraska - NET4+
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Igazából az az én bajom, hogy ha lenne némi LB mélysége a draftnak, még oda is tudnék húzni valakit középre... akár már második körben is... túl sok helyen látom, hogy öregszik a csapat... sok a pótlandó... de mondjuk az is igaz, hogy van még kb 2-3 év addig, szóval lehet még pótolni sok mindent... amúgy szerintem most nagyon jó a csapat 😀Collapo2. kört nem is oda áldozzuk, mert nem mély a class. Reméljük jövőre mélyebb lesz, és akkor az elkövetkezendő 1-2 évben ott is tudunk megfelelően erősíteni. Még időben vagyunk, úgyhogy emiatt nem most kell aggódni. Nyilván a vezetőség is tisztában van ezzel.
több mint 13 éve
Jó kezdés, a folytatás is reméljük hasonló lesz. 😊 CB-inket hogy látjátok? Smith+Foxworth+Webb+? Szerintem Wilsont nem tartjuk meg, mert valaki jó pénzzel bekínálja, helyette inkább Carrt próbálnám megtartani. C-Mac fénykora óta nem volt ilyen tetszetős az egységünk. Második körben én is WR-t érzek, mondjuk egy Titus Youngnak örülnék, aztán lesz valami nagy csúszó játékos és berántjuk. 😀
több mint 13 éve
Igazából az az én bajom, hogy ha lenne némi LB mélysége a draftnak, még oda is tudnék húzni valakit középre... akár már második körben is... túl sok helyen látom, hogy öregszik a csapat... sok a pótlandó... de mondjuk az is igaz, hogy van még kb 2-3 év addig, szóval lehet még pótolni sok mindent... amúgy szerintem most nagyon jó a csapat 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Mondjuk tavaly volt két DT és egy LB/DE pick... sztem most inkább a wr az erősebb... de Ozzie majd varázsol valamit nekünk 😊CollapoIgen, pont emiatt érzem egy hajszállal esélyesebbnek a WR picket. 😊
Bár ugye ez az AFC North, úgyhogy simán lehet DL pick is. 😊
több mint 13 éve
Mondjuk tavaly volt két DT és egy LB/DE pick... sztem most inkább a wr az erősebb... de Ozzie majd varázsol valamit nekünk 😊
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Hát ez elég érdekes volt...Második kör? WR vagy DL kérdésben én abszolút 50-50%-ot érzek. Nem tudok most különbséget tenni, talán egy hajszállal a WR... Ahogyan alakul majd az este szerintem.
Mindenesetre én örülök Jimmynek.
több mint 13 éve
kár a negyedik körös pikketekért... már ami minket érint, de sztem több is veszett Mohácsnál...
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Nem tudom, érdekel e valakit, de Jerry Angelo elnézést kért, az ő és a stábja hibájából történt a csúszás. A Ravens mondta, hogy csere lesz, a liga hívta a Bearset, hogy megerősítse, de szétkapcsoltak, vagy nem adtak be valamit megfelelően, nem értettem pontosan.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Jól olvastam, hogy ez egy negyedik körös pickbe került? Felhomályosítana valaki? :/Mármint ha jól értem, akkor a mackótesók 4 pickje lett volna még a mienk, ha megerősítik
a trade-t...
Valamint ki legyen második körben? Szvsz WR vagy DL...
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Óh mégse:RT @AdamSchefter: Ravens were ready to make a deal with the Bears, then Chicago balked and clock ran out, causing Baltimore to miss its turn
több mint 13 éve
Hurka
4 103
tök mind1 kit húztok, a draft lúzerei egyértelműen a Ravens 😀
több mint 13 éve
Hát elvileg tradelni akartak, biztos nem adtak le valami papírt, hogy trade, vagy nem tudom.
több mint 13 éve
Hurka
4 103
gratulálok 😂 😂
több mint 13 éve
Jimmy Smith/Aaron Williams, és a TOP 5 OT közül (Ty Smith/Castonzo/Solder/Carimi/Sherrod) bárki jóhet.. és inkább ők jöjjenek, mint DL erősítés, legalábbis én ezt szeretném.Ha Watt, Bowers vagy valami nagy név lecsúszik, az más tészta.. de pl. a Liuget/Wilkerson/Kerigan/Clayborn - őket nem szeretném annyira, értük nem kéne reachelni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Sztem is 1. DT lesz, másodikban is még bőven elég CB/WR utóbbi elfér harmadik körben is...Az 1.kör CB draftot preferálók főleg McAllistert emlegetik,mióta visszavonult nincs shotdown cornerünk.Ha Wilsonnal nem egyezünk meg -nem mintha ő shotdown lenne 😛 - akkor kell egy 1. körös CB,mert ott kevés ilyen képességű van hátsó körben.ott általában van valami hiányosság.
mondjuk nem lepődnék meg azon se, ha középső körös LB jönne idén...Collapo
A Wilson-Foxy-Webb kezdő triót viszont én jónak tartom,ami megfelelő front7 nyomás mellett megfelelő lehet.
Az Aaron Williams pick mellet az szól,hogy ő safety pozicióban is tud játszani és sajnos Reed barátunk sem lesz örökké a pályán,viszont,ahol mostanában választunk a 25-től felfele 😊 ,a korszakos playmakerek,mint tavaly Berry ,már nincsnek bent.
Vele sem lennék csalódott.Sőt.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Sztem is 1. DT lesz, másodikban is még bőven elég CB/WR utóbbi elfér harmadik körben is...mondjuk nem lepődnék meg azon se, ha középső körös LB jönne idén...
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Végre kézzelfogható jele,hogy van még fociélet,a lockout miatt eddig minden fikció volt,most végre itt a draft.Nálam 1. forduló-ban Cam Hayward a favorit.A legnagyobb lyukat a line-okon a Pryce posztján látok.A free agent-jeinkel sztem megegyezünk,Yanda prioritás,neki fizetni fogunk és annyit udvarolt egymásnak a Ravens és Gaither,hogy én abban is bizakodó vagyok.
Wilsonnal ,esélyes,hogy sikerül az egyezség és akkor Webb-Wilson-Foxy trió 25 év körüliek,ami évekre megoldhatja a CB kérdést.
Kindle-ben bízok,hogy felépül,mint OLB és a 3-4 DE pozicióba megkezdjük Arti Jones-t beépíteni.idén még Redding is biztosan van.
Kruger kimegy DE/OB -be.
Szerntem a hybrid 3-4/4-3 megmarad(Pagano nem tett még semmi nyilatkozatot ezügyben) oda érzem,hogy hiányzik emberünk.Tavaly Kruger volt a szükségmegoldás,nem volt bukás,de frenetikus sikersztori sem kerekedett belőle.
Hayward,belülről is bomlaszthat és 4-3 DE pozícióba is kihúzódhat.
2. fordulóban pedig talán elérhető lesz Torrey Smith,Titus Young,vagy Cobb,mint gyors WR-ek.
több mint 13 éve
Még viking barátaink mondták egyszer, drog témában, hogy ha nfl szintű meccset akarunk, akkor fogadjuk el, hogy ők szép nagyra nőnek és gyorsabban futnak még így is, mint Bold, gondolom Zibi megfogadta a tanácsot... amúgy 45 nap nem bünti... addig meg legalább a focista karrierre is tud koncentrálni...
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Zbikowksi nem csak a gyözelem miatt volt mámoros a boxmeccse után:http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/04/26/tom-zbikowski-tests-positive-for-marijuana-after-boxing-match/
több mint 13 éve
http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/jeff_wagenheim/04/22/jones.brothers/index.html
több mint 13 éve
Zbikowski 4. boxmeccsét is megnyerte, ezúttal K. O.-val:Lassan ott tart,hogy vált a boxra.Ha lesz teljes idény,nem tudom,hogy fog felkészülni.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81f6fb92/article/in-the-clearing-stands-zbikowski-ravens-s-now-40-after-ko
Május 21.-én és Június 4.-én is fog öklözni a tervek szerint.iktriad
Ő tud valamit,hogy nem lesz?
Don Kinggel ledumálva? 😊
több mint 13 éve
Zbikowski 4. boxmeccsét is megnyerte, ezúttal K. O.-val:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81f6fb92/article/in-the-clearing-stands-zbikowski-ravens-s-now-40-after-ko
Május 21.-én és Június 4.-én is fog öklözni a tervek szerint.
több mint 13 éve
Rendben.. közben lehet pickelni a Ravensnek a mock szavazós topicban, mindenki menjen szavazni! Én már elárulta a preferenciámat 😉Egy kis vicces olvasnivaló péntekre, nagyon bejött.. bár az ötöst sajnos túl gyakran láttuk már :S
http://espn.go.com/blog/afcnorth/post/_/id/26603/more-afc-north-fights-wed-like-to-see
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)