Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az Ozzie korszakban húztunk a Jagsből, azután nem nagyon emlékszem, Ngakoue?
KeyG
Ő pont manidnerből jött a Vikestól pár hónappal azután, hogy odacseréltük.
Akik így eszembe jutnak az elmúlt 10 évből: Eugene Monroe, Josh Oliver, Luke Bowanko és Calais Campbell. Olivert és Calaist már azt hiszem EDC cserélte ide 2020-ban és 21-ben.

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 046
tavaly ilyenkor ráéreztem, hogy roquanért tradelünk, most chase young a megérzésem
rkstzz
Miből adunk jövőre szerződést neki?
KeyG
Elengeditek, és 2025-ben jön egy kompenzációs 3. kör, amiért vagy jön egy sztár vagy tradeltek majd valakiért belőle. 😀
iktriad
mar en is irtam hogy ez a legeffektivebb megoldas, bar en nem hiszek az abbol jovo sztarban.
no
EDC csodákra képes. Az esetek többségében. 😀
iktriad
Nem ertek egyet egy kicsit sem. De kivancsi vagyok miert gondolod igy. | Az elso ketto nevedre mar be van tarazva a valasz onnantol meg igen kivancsi vagyok |
no
Akkor nem mondok neveket. 😉 Csak általában a legtöbb igazolásból/tradeból tradicionálisan ti jöttök ki jól.
iktriad
Az Ozzie korszakban húztunk a Jagsből, azután nem nagyon emlékszem, Ngakoue?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
tavaly ilyenkor ráéreztem, hogy roquanért tradelünk, most chase young a megérzésem
rkstzz
KeyG
Elengeditek, és 2025-ben jön egy kompenzációs 3. kör, amiért vagy jön egy sztár vagy tradeltek majd valakiért belőle. 😀
iktriad
mar en is irtam hogy ez a legeffektivebb megoldas, bar en nem hiszek az abbol jovo sztarban.
no
iktriad
Nem ertek egyet egy kicsit sem. De kivancsi vagyok miert gondolod igy. | Az elso ketto nevedre mar be van tarazva a valasz onnantol meg igen kivancsi vagyok |
no
Akkor nem mondok neveket. 😉 Csak általában a legtöbb igazolásból/tradeból tradicionálisan ti jöttök ki jól.
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 700
rkstzz
KeyG
iktriad
no
iktriad
több mint 2 éve
rkstzz
KeyG
iktriad
no
több mint 2 éve
rkstzz
KeyG
iktriad
több mint 2 éve
Szerinte4m minden kiveteles jatekosnak lenne helye. Ha csak elmeletben neznem Henryt akkor orulnek neki, mert o az. Egy lapon nem emlitheto a mieinkkel, hiaba jo Gus amiben jo...stb. Es van meg egy erv mellette, felek mi fogunk adni szerzodest JK-nak es mi vagyunk az egyetlen csapat akitol tud kerni tobbet mint egy prove it papirt.

Viszont Edge-WR1-Henry, ha mindegyik kiemelkedo a posztjan akkor o a harmadik valasztasom, de inkabb o mint senki. A legeffektivebb a commanders edge es utana ev vegen elengedjuk persze egy komp pickert. pfff
no
Én az EDGE-t csak azért nem támogatom, mert ha megnézed pl. a Cincy elleni AFC döntőt a Jets elleni alapszakasz illetve a Vikings elleni szintén alapszakasz meccsét a KC-nek akkor rájössz, hogy lehet ott bárki EDGE a Holding fogalmát nem fogják ismerni a KC ellen. 😊
KeyG
Ha van egy jatekosod aki egy az egyben jo szazalekban nyer az OL jatekossal szemben akkor az mar oriasi segitseg lenne. Meg akkor is ha csak holdinggal tudjak tartani. Az mar befolyasolna a fal blokkolasat es meg konnyebb lenne varialni a blitzeket hisz lenne egy biztos pont. Meg Judonnal is igy volt pedig nalunk nem is azt jatszotta mint egy hagyomanyos edge. Sokat szamitana a kesobbiekben, de meglatjuk a D-t.
no
Itt a lényeg az akart lenni, hogy a Holdingot se fújják be és úgy tartják a KC ellen az edgeket. 😊
KeyG
ertettem en, de ettol nem johet ki a KC sem hogy minden holdingot elengednek nekik es ok anelkul akarnak nyerni. Es akkor mar vagy igazitjak magukat a jo esellyel vesztes OT-hez vagy akar a DT-nel a belso falemberekhez vagy tenyleg biznak a birokban hogy mindent szabad.

Amugy kulonben ez is fontos, egy ZF-ra (meg ) nem fujtak be, OBJ-re igen. A masik hogy a birok "hangulatat" el kell kapni. Az nem jo hogy ultra agro vagy puhapocs modon blokkolonk, ha a birok engedik az ellenfelnek akkor nekunk is fogjak meg akkor is ha az iteletek szama egy picit eltolodik.
több mint 2 éve
rkstzz
KeyG
több mint 2 éve
Szerinte4m minden kiveteles jatekosnak lenne helye. Ha csak elmeletben neznem Henryt akkor orulnek neki, mert o az. Egy lapon nem emlitheto a mieinkkel, hiaba jo Gus amiben jo...stb. Es van meg egy erv mellette, felek mi fogunk adni szerzodest JK-nak es mi vagyunk az egyetlen csapat akitol tud kerni tobbet mint egy prove it papirt.

Viszont Edge-WR1-Henry, ha mindegyik kiemelkedo a posztjan akkor o a harmadik valasztasom, de inkabb o mint senki. A legeffektivebb a commanders edge es utana ev vegen elengedjuk persze egy komp pickert. pfff
no
Én az EDGE-t csak azért nem támogatom, mert ha megnézed pl. a Cincy elleni AFC döntőt a Jets elleni alapszakasz illetve a Vikings elleni szintén alapszakasz meccsét a KC-nek akkor rájössz, hogy lehet ott bárki EDGE a Holding fogalmát nem fogják ismerni a KC ellen. 😊
KeyG
Ha van egy jatekosod aki egy az egyben jo szazalekban nyer az OL jatekossal szemben akkor az mar oriasi segitseg lenne. Meg akkor is ha csak holdinggal tudjak tartani. Az mar befolyasolna a fal blokkolasat es meg konnyebb lenne varialni a blitzeket hisz lenne egy biztos pont. Meg Judonnal is igy volt pedig nalunk nem is azt jatszotta mint egy hagyomanyos edge. Sokat szamitana a kesobbiekben, de meglatjuk a D-t.
no
Itt a lényeg az akart lenni, hogy a Holdingot se fújják be és úgy tartják a KC ellen az edgeket. 😊

We are just the Ravens!
több mint 2 éve

no
KeyG
több mint 2 éve

no

We are just the Ravens!
több mint 2 éve

több mint 2 éve
de nagy baj volna, ha idejönne henry, mert félek elkezdenénk tömni labdával és a passzjáték másodlagos lenne. és ez a fut-fut-dob koncepció minden qb halála. neked csak akkor kell dobni, ha 3.és hosszú van, oldd meg, teljesenkiveszi a ritmust a játékból, az irányítóból. márpedig ahogy az óra gyilkos hárbót ismerem 3 pontos előnynél elkezdenénk ezt játszani. óriási nem derék henrikre.
gedam
Valami lehet ebben, de ha lenne Henry az RPO-k könnyebben mennének mert Henry egy plusz futásban Edwardshoz képest, más liga. Az LB sornak Henryre fel kell lépni, mert ha nem akkor ott van az 5-6 yard és állítsd meg ha tudod ha felgyorsul. Mögötte ott lennének az elkapók plusz Andrews akit most is sokat dupláznak. És még LJ lábáról nem beszéltünk, szerintem ha lenne Henry lehetne matekozni de lehet JH többet matekozna az idővel amikor nem kellene még mint azzal, hogy engedje Monkennek az ellenfél megbaszását.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam 6 506
de nagy baj volna, ha idejönne henry, mert félek elkezdenénk tömni labdával és a passzjáték másodlagos lenne. és ez a fut-fut-dob koncepció minden qb halála. neked csak akkor kell dobni, ha 3.és hosszú van, oldd meg, teljesenkiveszi a ritmust a játékból, az irányítóból. márpedig ahogy az óra gyilkos hárbót ismerem 3 pontos előnynél elkezdenénk ezt játszani. óriási nem derék henrikre.
több mint 2 éve
gedam 6 506
a twitter amúgy derrick henryvel van tele, azt annyira nem élném
rkstzz
nem illik a képbe. ha futó, akkor már inkább barkley, neki a stílusa jobban illene a csapathoz, ráadásul a sok sérülés miatt edc már biztos nézegeti.
több mint 2 éve
rkstzz Baltimore Ravens 511 — justinblackmonpohara
a twitter amúgy derrick henryvel van tele, azt annyira nem élném
több mint 2 éve
rkstzz
KeyG
az már nem az én dolgom, de amúgy nem véletlen nem hívták le az ötödik évét

szóval nem számítok top közeli pénzre, viszont nálunk tuti szintet lépne
rkstzz
Ez mondjuk igaz, én egyébként küldeném Marcus Williamst és Oweht helyette. S poszton nagyon telített a csapat pedig azokat jól neveljük lásd Clark vagy Stone.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
rkstzz
KeyG
az már nem az én dolgom, de amúgy nem véletlen nem hívták le az ötödik évét

szóval nem számítok top közeli pénzre, viszont nálunk tuti szintet lépne
több mint 2 éve
rkstzz

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
több mint 2 éve

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Kovi az a Cards lesz Hollywood-dal. Siman gyaknunk kene oket. Nnna ilyenkor szokott eljonni a gabasz. | De most nem lesz 😊 |

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Az szamomra hihetetlen de szemet gyonyorkodteto adat, hogy a szezon ezen pontjan vezetjuk a csapat listat a sack szamban 27-tel. A masodikok az Fili Iglicek 24-gyel.

Mondom, a Ravens gyujtotte a legtobb sack-et. Izlelgetem. Fincsi.
RedFive
Wut azt meg hogy vagyunk 2.? első 2-3 meccsen kb nem is csináltunk 😏 mondjuk a Bírs rekordot várhatóan idén sem csináljuk meg ha csak nem lesz megint egy 9 sackes meccsünk 🤪
dande2
A Statmuse nem osztja a velemenyem:

De esse rossz. 😉

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 439 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az szamomra hihetetlen de szemet gyonyorkodteto adat, hogy a szezon ezen pontjan vezetjuk a csapat listat a sack szamban 27-tel. A masodikok az Fili Iglicek 24-gyel.

Mondom, a Ravens gyujtotte a legtobb sack-et. Izlelgetem. Fincsi.
RedFive
Wut azt meg hogy vagyunk 2.? első 2-3 meccsen kb nem is csináltunk 😏 mondjuk a Bírs rekordot várhatóan idén sem csináljuk meg ha csak nem lesz megint egy 9 sackes meccsünk 🤪
több mint 2 éve
Ez a meccs volt a 2019 jatekunk elkapokkal felturbozva. Ok gala volt es maga az nem is erdekes, hanem minden mas.

A 2019 option es power futason alapult minden. De amit az elkapok hozzatettek az ami miatt feszult a D. Persze az OL jo volt szinten. Ricard sokat volt palyan es itt latszik hogy bizony ez meg futas alapu, de kit erdekel az elso lepcso megvan ( megha kesett 4 evet, de akkor is ). LJ sima pQB-kent jatszott es kivaloan. ellentmondasosnak hangzik de nem az.

3 videot emeltem ki magamnak es irtam mar a kedvencem az OBJ elkapas volt.

De nezzetek meg oket. Szidtam itt az OL blokkolas nagyon kiszamithato volt eddig es itt van egy fantasztikus az egysegtol, 1st 13:47 ZF hosszu elkapasa ZF-Andrews high low, es a masodik jo elkapo a palyan maris mekkora kulonbseget okozott. Itt is ahogy tavaly mindig a fel D meg a fel kispad Andrewsra koncentralt, de iden ez mar nem eleg. De ezek nem szamitanak, hanem a DL-OL felallasat es hogy oldottak meg. Bevallom eloben nem lattam, de mivel visszaismeteltek a nagy jatek miatt akkor mar konnybe labadt a szemem. Gyonyoru!!! volt es nesze a tendencianak.

A masodik video a Gus nagy jatek elkapasbol
Ez egy 2019 jatek power futas, motion Ricardtol aki huz es a huzoG is megy es option jatek LJ az edge-tol fuggoen megtartja vagy odaadja Gusnak. LJ megtartotta de az edge a helyen volt es vegul lepottyintette Gusnak. Ez mar Monken hogy Gus ha nem kapja akkor megy elkaponak HR-t adni LJ-nek. A jatek eredmenyetol fuggetlenul a kulcs ZF-OBJ go route-jait mar tisztelnie kell a vedoknek es 2 CB + a SHS kiveve a jatekbol. Es ez a kulcs mert igy egal lett a letszam es ezt mindenkleppen nyerni fogjuk donto tobbsegben. Ha az edge nem jatsza jol meg akkor az OBJ altal kitakaritott felpalyan LJ fut 40 yardot ( ezert huzott be GR mindenkit mert o az oriasi ures teruletet akarta tamadni es nem a D-t akarta nyujtani ). De a lenyeg az EGAL letszam, A D Andrewst duplazta hisz mindketto LB elment vele es ki is kaptak igy is es igy maradt egy vedo aki Gus es LJ kozul ertelemszeruen LJ-t valasztotta de Gus uresen maradt. Ha Gus-on marad az egyik LB, akkor Andrews 1v1 van egy LB ellen es fut be az ures felpalyara es legtobszor nyerni fog ( itt is nyert ). Az alap a jo power futas es a HITELES elkapok.

Osszesegeben probaltak nyomni LJ-t es hihetetlenul jol jatszott a zsebben es azon kivul is, A power futas nagyon ult es abbol kuldtunk mindent LJ futott TD-je ....stb..stb.

A kedvencem viszont 4th 13:57 OBJ elkapas. A D itt mar probalkozott mint kezdo buzi a gozfurdoben. Sima 3 deep 4 under. OBj routeja volt ennek az oloje es kapta is, eselye nem volt a vedoknek, de a masik oldalon letszamfoleny egy screen/hot routenak. Es a cov2-cov1-cov3 mindegyike ellen volt jatek. Es ha elkepzelem hogy Juscsak-Ricard helyett, Likely helyett Kittle es Hill helyett CMC lenne.....
no
De akkor képzeld el Lamar helyére Prudy-t is 😊
Nincs csapat aki minden poszton meg tudja fizetni a no1 játékost.

Szerintem ezt kár ragozni, hogy mi lenne ha más lenne itt, mert akkor az a pénz meg hiányozna más csapatrészből.

Persze ábrándozni lehet, én is elképzelem néha, hogy Queen helyett Ray Lewis van fent Smith-szel, vagy hogy Jacksonnak Yanda blokkol 😊
Snagal
Ezt annyira nem ertettem hogy nem is akartam reagalni de kivancsi vagyok. Miert?

Nem nezem meg pontosan a szamokat.
LJ 1 koros vege szerintem nem keresett evente 2.6m atlagban es BP biztos keres 0.6m-t. Hol volt LJ-nek Deebo-CMC-Juscsak ( Ricard es kozte szerintem kijon a kulonbseg a ketto QB kozott )-Kittle mikor szarert-hugyert jatszott? Vagy ez a 2m/ev a kulonbseg? Nem mellesleg egy Gerappa idenig kb 20-25m terhelte a kasszat. Es ezek a jatekosok azert lettek emlitve mert egy futocsapatot tudnak felemelni. De mindegy mire koltottunk volna, egy brutal falra-elkapokra-brutal futora ( JK nem az, lehet es minden evben biztunk hogy iden majd egeszseges lesz es nem csak futni fog tudni ).

Pontosan ezert a legsikeresebbek meg a HOF kaliberek is donto tobbsegben a rookie eveikben, mert meg tudjak fizetni a tobbieket, valakinek BP valakinek LJ es valakinek Burrow vagy Herbert-Mahomes jut. Nalunk 2019 utan nem epiteni LJ-re nem feltetlenul okos dontes, de hogy ki sem probalni hogy alkalmas lehet esetleg az viszont egy kifejezetten ostobasag volt.