Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 2 éve
gedam 6 506
Chase Young 3. kör, hol vagy EDC?
KeyG
hát ez a megérzésem most nem jött be, szomorú vagyok
rkstzz
a ravens előre megy, nem hátra. a mostani filozófia, hogy fektessünk az o-ba, jobban tetszik. én kíváncsi leszek erre a 49ers nyomasztó sorra, amikor ennyi playmakered van ugyanazon a poszton, az is egyfajta edzői feladat, működésre bírni. chase younggal az volt a gondja a washingtonnak )a rebuilden kívül), hogy állandóan a nagy játékokat kereste. - statot kereste és nem a csapatérdeket nézte. nekem egy kicsit agyatlannak tűnik. (láttam kb. 2 redsins meccset, meg 3 összefoglalót)
gedam
Azt megertenem ha fektettunk volna a\z O-be, de nem tettuk es innentol CY ingyen volt. Erre felevre csereltunk volna erte es vagy fasza vagy sem es akkor is kap majd szerzodest valahol es visszakaptuk volna a 3.kort komp,pi.-kent. Ennel kevesebbert mar a Comm rafizetett volna.

Igazandibol egy fasza igazi WR1 jo lett volna, de valoszinuleg nem volt ?/
Meg egy fasza igazi all-round fegyver futonak is orultem volna, mert erositest jelentett volna, de ezutan a legnagyobb hianyposztunk a nyomas 1v1 es latatlanban o lett volna az osszes hibajaval a legjobb. Ingyen.
Bqar oruljunk hogy legalabb nem elpasszoltunk valakit
no
próbálkozott legalább, obj-vel meg flowersszel, szerintem most is voltak kísérletek, elvileg a henry dealt a titans tulaj vétózta. szemléletet váltottunk és inkább a védelembe kukázunk, nem az o-ba és ez jó. rádásul azon az oldalon be is jön, hihetetlen, ahogy a hátsó körösek és kuka emberek teljesítenek a magas értéküekkel összehasónlítva.
érdekes edc. egyedül lamar pénzén ment a huza-vona és lj-n és rohanon kívül akit megfizettünk az egy bust. obj fejvakarós volt már az igazoláskor (bár én látom, ahogy rájátszásra megtáltosodik. ha yardok tömkelegét nem is, fontos 3.-akés 4.-ek megoldását várom tőle), stanley hagyjuk, vele nem volt szerencsénk, de ő a sok sérülés miatt mára ha játszik is inkább rossz, mint jó, humphreyval nem tudom mi lett, de aki arra jár égeti. ez a 3 ember kb. lj pénze és akkor se lett volna nagy gond, ha ezek pénzét is lamar kapja meg.

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 700
KeyG
rkstzz
a ravens előre megy, nem hátra. a mostani filozófia, hogy fektessünk az o-ba, jobban tetszik. én kíváncsi leszek erre a 49ers nyomasztó sorra, amikor ennyi playmakered van ugyanazon a poszton, az is egyfajta edzői feladat, működésre bírni. chase younggal az volt a gondja a washingtonnak )a rebuilden kívül), hogy állandóan a nagy játékokat kereste. - statot kereste és nem a csapatérdeket nézte. nekem egy kicsit agyatlannak tűnik. (láttam kb. 2 redsins meccset, meg 3 összefoglalót)
gedam
Azt megertenem ha fektettunk volna a\z O-be, de nem tettuk es innentol CY ingyen volt. Erre felevre csereltunk volna erte es vagy fasza vagy sem es akkor is kap majd szerzodest valahol es visszakaptuk volna a 3.kort komp,pi.-kent. Ennel kevesebbert mar a Comm rafizetett volna.

Igazandibol egy fasza igazi WR1 jo lett volna, de valoszinuleg nem volt ?/
Meg egy fasza igazi all-round fegyver futonak is orultem volna, mert erositest jelentett volna, de ezutan a legnagyobb hianyposztunk a nyomas 1v1 es latatlanban o lett volna az osszes hibajaval a legjobb. Ingyen.
Bqar oruljunk hogy legalabb nem elpasszoltunk valakit
több mint 2 éve
gedam 6 506
KeyG
rkstzz
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 044
EDC kapd be!

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
rkstzz Baltimore Ravens 511 — justinblackmonpohara
KeyG
több mint 2 éve

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Elvileg Josh Jacobs után érdeklődünk

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
3 hazai meccs jon azutan a bolts idegenben majd by. 10-2 vel megpihenni de szep lenne istenem! 😊
RedFive
Ez a realitás. Bár inkább a 15-2.
G.P.
Realitasnak azert eros.
több mint 2 éve
G.P. Cincinnati Bengals 420
3 hazai meccs jon azutan a bolts idegenben majd by. 10-2 vel megpihenni de szep lenne istenem! 😊
RedFive
Ez a realitás. Bár inkább a 15-2.
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ravens' top
@PFF
grades vs. Cardinals.

Offense:
C Tyler Linderbaum (76.2)
RG Kevin Zeitler (74.4)
TE Mark Andrews (72.9)
LG John Simpson (72.3.)
RB Gus Edwards (70.3)

Defense:
NT Michael Pierce (90.1)
CB Brandon Stephens (79.2)
LB Roquan Smith (78.5)
DT Travis Jones (71.9)
S Geno Stone (71.1)

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
no: első negyed 4.39-es play 4-5 másodperce volt dobni LJ-nek ez azért elég sok idő de volt pressure, ezt hiányolom egy picit megkapja beleáll egyből olvass és dobja.
Lawrencenek ez 2.51 sec. Bateman ügyes volt, mert ez int volt.

A 2. Play amit kiemeltél jó példa, látta mi fog érkezni rövid útvonal be a védők mögé és dobás, nem kell feleslegesen magára húzni a védőket hamar meg kell szabadulni a labdától.

3. Playbe megint látszódott mi fog jönni és 6 ember 5-öt be fog tolni bármikor hamar. Hill ott volt de minek 6.-nak? Kurva vakon volt, viszont volt egy hasonló Andrews drag útvonal amig meg lehetett volna dobni. 3 secet számoltam itt time to thrownak.

4. Play megint próbálja a védelem eladni mi fog jönni aztán azt mutatja zóna lesz ebből aztán végül mégis mennek blitzre a játékhívás jó, hisz ez is egy jó opció blitzek ellen a kivételezés sajnos nem az igazi.
KeyG
Az elso videon nem tudod hamarabb eldobni, oda is kell erni az elkapoknak es 4 ember ellen 4mp kellett eldobnia de mar a 4.mp-nel csak a lenyeget nem nezted hogy ott mar nem normalis dobomozdulattal dobta. Persze bedobhatna teruletre ami 3 5 ellen rizikos.

2. Mivel cov0 volt mutatva a labda OBJ-nek a slant a megoldas, de mivel visszaleptek ezert nem kellett eldobnia rogton, de a hivas pocsek hisz 3 elkapo egy kezilabdakapu meretu teruleten. Gyakorolni, kitisztazni.

3. 6 ember 6 ellen es ezert fontos a futo ne csak futni tudjon. De itt a futo egyszeruen vakon csinalta az 1x1-t, az emberezos oldalon in to out segiteteni kellett volna. Zero teljesitmeny es semmi haszna van palyan. Andrews dobosavjaban benne az ILB es teljesen feleslegesen szamolgatni a mp-ket addig amig az elkapo nem futotta meg az utvonalat es meg kellett varnia ZF elkezdi legalabb az iranyvaltast. Es ZF eleg gyors.

4. Ennek szamomra a lenyege hogy LJ itt is latta es meg at is hivta a jatekot, de hiaba ha nincs begyakorolva rendesen.
több mint 2 éve
Valaki akinek van PFF-je ki tudna engem segíteni egy time to throw stattal?

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
no: első negyed 4.39-es play 4-5 másodperce volt dobni LJ-nek ez azért elég sok idő de volt pressure, ezt hiányolom egy picit megkapja beleáll egyből olvass és dobja.
Lawrencenek ez 2.51 sec. Bateman ügyes volt, mert ez int volt.

A 2. Play amit kiemeltél jó példa, látta mi fog érkezni rövid útvonal be a védők mögé és dobás, nem kell feleslegesen magára húzni a védőket hamar meg kell szabadulni a labdától.

3. Playbe megint látszódott mi fog jönni és 6 ember 5-öt be fog tolni bármikor hamar. Hill ott volt de minek 6.-nak? Kurva vakon volt, viszont volt egy hasonló Andrews drag útvonal amig meg lehetett volna dobni. 3 secet számoltam itt time to thrownak.

4. Play megint próbálja a védelem eladni mi fog jönni aztán azt mutatja zóna lesz ebből aztán végül mégis mennek blitzre a játékhívás jó, hisz ez is egy jó opció blitzek ellen a kivételezés sajnos nem az igazi.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 190
Agholort leszámítva kiemelkedő hibák szerintem most nem voltak (talán Stanley tűnik fel továbbra is, hogy mintha ő lenne a fal leggyengébb láncszeme, amit nem is értek...), lehoztunk egy kötelezőt meccset relatív magabiztosan. Ez magunkat ismerve már fejlődés 😀
Más kérdés, hogy továbbra is maradt bennem kétely, hogy vajon, ha nem csereirányító dobál a meccsen akkor is behúzzuk?
Mindenesetre az igazi megmérettetések most kezdődnek: ép kezdő irányítóval kb 2x volt dolgunk 8 meccs alatt, úgyhogy szerintem bőven van még mit bizonyítanunk.
Kansas-t jó lenne megcsípni + legalább 2 meccset a Northból.
Snagal
KC-vel max a playoffban lesz csörte.
KeyG
Freudi elszólás, Miami akart lenni 😊
több mint 2 éve

KeyG
Megneznek egy advanced statot a passzjatekunkrol.
több mint 2 éve
Az osszefoglalobol hozok megint 4 jatekot.

Az elso negyed 4.39. Regi problema. 4 emberes nyomas osszenyomta a falat mint a szar. Es ilyenkor a Ricard es RB a flat-en nem sokat er, de a lenyeg hogy 6 vedo lekot 8 tamadot es 5 vedo marad hatul 3-ra ahol Bate INT-tol mentette meg a csapatot es LJ-t. Megint kiemelnem LJ dobomozdulatat, igy nem lehet pontos de a fal ennyit enged.

2negyed 13.36 sima cov0 mutatnak, LJ latta, es felkeszult hogy dobja OBJ-nek, de latta hogy nem jonnek es atment a tuloldalra ahol tobb opcio kozul valaszthatott. 12.02 egy mp kellett volna es meg lett volna. Hill rosszul dolgozott es rosszat blokkolt-teljesen hasztalan a palyan es ha jol blokkol akkor meg lett volna. 4.49 athivta a jatekot es egy OL blokk lett rossz. Erre irom itt egy ideje, hogy gyakorolni-gyakorolni es gyakorolni. Ezek mind nyomas elleni gyakorlasra tokeletesek es megint LJ sokkal jobb mint gondoljak sokan, de az osszes elemnek ulnie kell
több mint 2 éve

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Agholort leszámítva kiemelkedő hibák szerintem most nem voltak (talán Stanley tűnik fel továbbra is, hogy mintha ő lenne a fal leggyengébb láncszeme, amit nem is értek...), lehoztunk egy kötelezőt meccset relatív magabiztosan. Ez magunkat ismerve már fejlődés 😀
Más kérdés, hogy továbbra is maradt bennem kétely, hogy vajon, ha nem csereirányító dobál a meccsen akkor is behúzzuk?
Mindenesetre az igazi megmérettetések most kezdődnek: ép kezdő irányítóval kb 2x volt dolgunk 8 meccs alatt, úgyhogy szerintem bőven van még mit bizonyítanunk.
Snagal
KC-vel max a playoffban lesz csörte.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Stephens, Madubuike és Stone mindháromnak lejár a szerződése. Az első kettőért kemény komp. pickeket fogunk kapni.
Stone esetében volt már szerződéshosszabbítás ebben az esetben is jár ha lelép valaki a nevelőcsapatából?

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
egyébként hárbó edzői kompetenciáját jól mutatja, hogy onside kicknél agholor áll az egyik oldalon. hát ki más?
gedam
ez special team edző feladata
rkstzz
hát onnan jön a főni is, nehéz elképzelni, hogy nem szól bele
gedam
biztos Agholor egyetemi szobatársának a nővérének az unokabáttya a Jim Haribónál postás és meg súgta Johnnak, hogy Agholor nagyon fasza onside kicknél, mindenképp be kell oda rakni 😉
több mint 2 éve
több mint 2 éve
gedam 6 506
egyébként hárbó edzői kompetenciáját jól mutatja, hogy onside kicknél agholor áll az egyik oldalon. hát ki más?
gedam
rkstzz
hát onnan jön a főni is, nehéz elképzelni, hogy nem szól bele
több mint 2 éve
rkstzz Baltimore Ravens 511 — justinblackmonpohara
gedam