Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Rogers, Hurst, Mahomes után OBJ mezt adtak el legtöbbet a draftig.A palyan maradas a csapat egyik legnagyobb kihivasa lesz.
Elvárások megvannak, Már csak játszani kell.
ozibozi
több mint 2 éve
Rogers, Hurst, Mahomes után OBJ mezt adtak el legtöbbet a draftig.Elvárások megvannak, Már csak játszani kell.
több mint 2 éve
We have signed DT Angelo Blackson.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Sources: Ravens bring back QB Josh Johnson for 3rd stint
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Legyszerusitem. LJ nem lesz jo/ megserul akkor szoptunk es mindegy, lesz par szuk esztendo. Kozepes lesz akkor hozzuk a liga nagyjat es semmi nem tortent csak SB elfelejtve ( ahogy a csapatok zomenek ). Bevalik es akkor szerzodes modositasok sora es eszre se vesszuk. Ettol a rookie eveit elcsesztuk minden ertelemben, most 25szoros aron csinaljuk amit kellett volna.
több mint 2 éve
ahhoz képest, hogy lamarnak mindenki ügynököt követelet utólag is látszik, hogy ő irányította a folyamatot és nem edc. inkább edc-nek kellett volna egy ügynök. ő csak gyűjtögesse a komp.pickeket. ha én lennék a tulaj rég elküldtem volna, már csak emiatt is. olcsóbban, előbb és jobb eredményekkel jöttünk volna ki a dologból, ha azt a kézenfekvő dolgot csináljuk, amit kell. na mind1. drága lett a szerződés, a draftokkal és igazolásokkal pláne. most már túl sok a wr, szóval batemant mindenképp cserélném, bár lj teljesen átvette a hatalmat a franchise felett, szóval úgy is az lesz, amit kigondol. a szerződés bár drága, de tulképp egész jó: egy 3 éves kontrakt, amiből az első 3 év drága, de ami fontos korrekt a caphit, 2026 meg vagy cut egy elviselhető deadcappel vagy újraszerződés. lehet itt a részletek ismerete nélkül számokkal dobálózni, de a csapat szempontjából a caphit és a deadcap a lényeg és az nagyon jól lett elosztva.Én azért másképp olvasom a szerződést. LJ nem hülye. Pontosan tudta ahogy a szerződést látom, hogy a 4. évben már a hatalmas base miatt szabadulnátok tőle. Éppen ezért a 3. évben, vagyis 2025. év elején garantáltatott magának mintegy 30 millát. A 4. évben tehát 57,5 milla lenne a kivágás "ellenértéke" versus 74,5 milla, ha rosteren van és játszik. Az 5. évben is, ha kivágnátok 35M DM mellett tehetitek a voidolt szerződése miatt de ez már a 74,5 millás cap hitjéhez képest valóban "megfontolható" lesz.
a többi már történelem, bízzunk benne, hogy lamar jobb gm, mint edc, már most annak tűnik.
www.spotrac.com/nfl/baltimore-ravens/lamar-jackson-25127/
gedam
A szerződése a szemszögetekből azért lehet jó, mert 2025-re van némi mozgásteretek, ha már 2024-re az OBJ és az ő szerződése miatt gyakorlatilag zérus. Elcserélni olyat, aki ebben az időszakban olcsó és jó is őrültség. Nektek pont ilyenekre lesz szükségetek, ha akartok valamit remélve, hogy az újoncok idén és jövőre is beválnak. Bateman ha jó lesz, akkor az a 4-4 milla, amit 24-25 években foglalna a CAP-ből mogyoró a WR árakhoz képest. Ellenben a védelem nagyágyúi és Stanley az akiből valakit fel kell majd áldozni, ha előre akartok menni.
több mint 2 éve
Bitang kivancsi leszek Monken rendszerere. Mit foz ki az alapanyagbol. Lamar passzainak hangsulyos resze marad a palya kozepe, vagy tudnak e kiegyensulyozattabbnak lenni. A lo tuloldalara eses az lesz ha a hezitalassal toltott ido nem csokken, de el se indul, mert o mar deklaraltan passzolo zsebiranyito akar lenni. Akkor mezitlab a falba fogok rugni...LJ fog futni es kell is de az legyen tudatos es nem a "Andrews fogva akkor nincs mas es Magic"
RedFive
Ha hezitalas lesz akkor Monken rosszul dolgozik. Ettol nem varnam el hogy a 2x2 elkapo a ket oldalon kulonfele cov. vero routokon legyenek es LJ olvassa es dobja meg. Eddig kozepre ment jol mert 1 konnyebb 2 oda volt ember akinek dobjon, szelre eddig meg soha.
Almaimban viszont futunk az RB-kel eloszor ha az menne akkor utana kiralyok leszunk.
Viszont a passzjatekunk oriasi nyomas alatt van/lesz, de remelem nem annyira, hogy elnyomjon mindent. | Megint mondom: 80 yardost probalunk passzolni elsore |
több mint 2 éve
We have signed C Sam Mustipher.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Bitang kivancsi leszek Monken rendszerere. Mit foz ki az alapanyagbol. Lamar passzainak hangsulyos resze marad a palya kozepe, vagy tudnak e kiegyensulyozattabbnak lenni. A lo tuloldalara eses az lesz ha a hezitalassal toltott ido nem csokken, de el se indul, mert o mar deklaraltan passzolo zsebiranyito akar lenni. Akkor mezitlab a falba fogok rugni...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Jó az, akkor még talán nem lesz sérült a fél roster.
több mint 2 éve
Ütős menetrend. 13. hèten lesz a bye week ami elég kèsőinek tunik. Az eleje nagyon fura ezzel a 3 idegenbeli csoportmeccsel.
több mint 2 éve
mondjuk azt nem tudom hogyan hozták össze, hogy csoporton belül 3 idegenbeli meccsel kezdünk, nem túl szerencsés.Az se sokkal jobb, hogy két hazai meccs V-CS napokon van Browns-Bengals.
gedam
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Együtt karácsonyozunk Californiában... Jó meccs lesz. 😉
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Titans-Ravens okt 15 London.Én is erősen gondolkodom rajta. A Jags ellen voltam mondjuk annak csúfos vége lett....
Én mennék.
KeyG
több mint 2 éve
Titans-Ravens okt 15 London.Én mennék.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Peters olcson megeri.LJ nem vaghato ki 3 ev utan. Vagyis igen de nagyon fog fajni. De ugy az elso ev utan is ki lehet.
több mint 2 éve
...megis egyre erosebb a hangja a Marcus Peters visszatereserol szolo pletykaknak.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Peters törölt minden Ravens aktivitást instáról, szóval ő már nemigen jön vissza.Talan mar nem is olyan nagy baj
rkstzz
Marcus Peters numbers during his 3 years in Baltimore. Some really bad stuff about the last season:
— Pedro H. Rhormes (@rhormes_) May 7, 2023
- 71% of allowed receptions is a career high
- 1 interception is a career low
- 116.3 passer rating is a career high
- 2 pass break-ups is a career low pic.twitter.com/q2Z0lhHtES
több mint 2 éve
gedam
6 506
ez igaz, de ez is edc hibája, mert obj-t is túl kellett fizetni, hogy a brekusz aláírja a szerződést. na ő aztán tényleg 3*-os pénzért játszik. én nem szerződtettem volna, gondolom edc sem, de a muszáj nagy úr.ahhoz képest, hogy lamarnak mindenki ügynököt követelet utólag is látszik, hogy ő irányította a folyamatot és nem edc. inkább edc-nek kellett volna egy ügynök. ő csak gyűjtögesse a komp.pickeket. ha én lennék a tulaj rég elküldtem volna, már csak emiatt is. olcsóbban, előbb és jobb eredményekkel jöttünk volna ki a dologból, ha azt a kézenfekvő dolgot csináljuk, amit kell. na mind1. drága lett a szerződés, a draftokkal és igazolásokkal pláne. most már túl sok a wr, szóval batemant mindenképp cserélném, bár lj teljesen átvette a hatalmat a franchise felett, szóval úgy is az lesz, amit kigondol. a szerződés bár drága, de tulképp egész jó: egy 3 éves kontrakt, amiből az első 3 év drága, de ami fontos korrekt a caphit, 2026 meg vagy cut egy elviselhető deadcappel vagy újraszerződés. lehet itt a részletek ismerete nélkül számokkal dobálózni, de a csapat szempontjából a caphit és a deadcap a lényeg és az nagyon jól lett elosztva.tul sok a wr-rol mindig ez jut eszembe baltimoreban
a többi már történelem, bízzunk benne, hogy lamar jobb gm, mint edc, már most annak tűnik.
gedam
Morfil
több mint 2 éve
ahhoz képest, hogy lamarnak mindenki ügynököt követelet utólag is látszik, hogy ő irányította a folyamatot és nem edc. inkább edc-nek kellett volna egy ügynök. ő csak gyűjtögesse a komp.pickeket. ha én lennék a tulaj rég elküldtem volna, már csak emiatt is. olcsóbban, előbb és jobb eredményekkel jöttünk volna ki a dologból, ha azt a kézenfekvő dolgot csináljuk, amit kell. na mind1. drága lett a szerződés, a draftokkal és igazolásokkal pláne. most már túl sok a wr, szóval batemant mindenképp cserélném, bár lj teljesen átvette a hatalmat a franchise felett, szóval úgy is az lesz, amit kigondol. a szerződés bár drága, de tulképp egész jó: egy 3 éves kontrakt, amiből az első 3 év drága, de ami fontos korrekt a caphit, 2026 meg vagy cut egy elviselhető deadcappel vagy újraszerződés. lehet itt a részletek ismerete nélkül számokkal dobálózni, de a csapat szempontjából a caphit és a deadcap a lényeg és az nagyon jól lett elosztva.tul sok a wr-rol mindig ez jut eszembe baltimoreban
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
gedam
6 506
ahhoz képest, hogy lamarnak mindenki ügynököt követelet utólag is látszik, hogy ő irányította a folyamatot és nem edc. inkább edc-nek kellett volna egy ügynök. ő csak gyűjtögesse a komp.pickeket. ha én lennék a tulaj rég elküldtem volna, már csak emiatt is. olcsóbban, előbb és jobb eredményekkel jöttünk volna ki a dologból, ha azt a kézenfekvő dolgot csináljuk, amit kell. na mind1. drága lett a szerződés, a draftokkal és igazolásokkal pláne. most már túl sok a wr, szóval batemant mindenképp cserélném, bár lj teljesen átvette a hatalmat a franchise felett, szóval úgy is az lesz, amit kigondol. a szerződés bár drága, de tulképp egész jó: egy 3 éves kontrakt, amiből az első 3 év drága, de ami fontos korrekt a caphit, 2026 meg vagy cut egy elviselhető deadcappel vagy újraszerződés. lehet itt a részletek ismerete nélkül számokkal dobálózni, de a csapat szempontjából a caphit és a deadcap a lényeg és az nagyon jól lett elosztva. a többi már történelem, bízzunk benne, hogy lamar jobb gm, mint edc, már most annak tűnik.
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Aztat mondta a Lamar bácsi lettek volna jobb ajánlatai de ő mindenképpen Bóltimórban akart maradniiii 😊
több mint 2 éve
Pompano beach es Fort Lauderdale nagyon kozeli varoskak Floridaban, es a ket szulottjuk mar taboron kivul kezdheti az egymassal valo passzolgatasi ismerkedest a nyaron helo. OBJ is beugorhat. Vmi kiba intenziv felkeszulest varok, ha mar egyszer megszaradt a tinta...